★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 487 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 472 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Damian A. Noir, Enzo De Santis, Harry Porterfield, Jacob Cohen, Jayda Winters, Katherine Warren, Mallory Duval, Manila Calabrese, Peggy Lynch, Roman W. Hemlock, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Amber Fleming
tollából Ma 17:56-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:55-kor Amber Fleming
tollából Ma 17:54-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 17:04-kor Caspian E. Lincoln
tollából Ma 16:49-kor Roman W. Hemlock
tollából Ma 16:47-kor Sofia Carmona
tollából Ma 16:29-kor Horatio R. Hayes
tollából Ma 16:03-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
vio & teddy // salsa lessons | |
| | vio & teddy // salsa lessons Szomb. Május 18 2019, 21:58 |
| - Hé csajszi.. - Könyökölök a pultra, és hosszan nézem ahogyan Violet a kasszánál babrál, különös figyelmet engedek meg neki, nem is igazán azt nézem amit csinál, mélységesen hidegen hagy a hely pénzügyi vonzata, sokkalta inkább őt figyelem, az arcának rezdüléseit ahogyan megfontoltan matat itt-ott.- Arra gondoltam, hogy ne menjünk még haza. - Ellököm magamat a pulttól, s nedves rongyért nyúlva kerülöm meg a mixerpultot, hogy a bárszékeket félretolva sebes mozdulatokkal törölgethessem az italtól ragacsos fa felületet, de egészen hamar megunom. A nedves rongyot a pultra dobom, lépteimet pedig a lány felé irányítom, s nemes egyszerűséggel megállok előtte, a pultjának a szemben lévő oldalán, könyökeimmel éppen úgy, mint az előbb, megtámaszkodom a fa burkolaton, fejemet a kezeimbe helyezem, pillantásom izgatottan falja a lány finoman fehér bőrét. Gátlástalanul legeltetem rajta a pillantásomat, izgatottan pislogok párat ugyan, de a tekintetemet akkor sem kapom el, ha esetleg zavartan pillant félre. - Mármint, tudom, hogy azt hiszed viccelek, de én ezt egészen komolyan gondolom. Mi ketten úgy sem igazán buliztunk még együtt. - Találomra elveszek egy tiszta poharat a pultról és forgatni kezdem az ujjaim között. - És teljes mértékben úgy gondolom, hogy egy olyan lány, mint te, megérdemli a férfiak egyedüli figyelmét, és tekintve, hogy elég sok melónk volt.. nem is tudtam rád koncentrálni, amiért elég rosszul érzem magamat. - Biggyesztem le bánatosan az ajkaimat, és ebben a pillanatban tényleg egészen bánom, hogy még csak felé sem pillanthattam, pedig a gyengébb napokon sokszor kapom el egy jó csevejre. Violet az a fajta lány akiben egészen könnyen meg tudnék bízni, s látszólag meg is teszem. A kokain hatására megnyílok, könnyen és gyorsan kötök új ismertségeket, órákig tudnék beszélni, de még ez sem elég ahhoz, hogy beavassam mindenbe. Azért egy-két dologba szívesen beavatnám, de szerencsétlenségemre egészen távolságtartóan viselkedik, s habár kéretlen bókjaimra rendszerint kedvesen elmosolyodik, azért finoman mindig visszautasít. Egy kósza és tanácstalan pillanatomban úgy gondoltam, hogy biztosan nem vagyok már olyan vonzó, mint azelőtt. Az esetek nagy többségében a szemem alatt mélyebb a fekete karika, mint maga a Grand Canyon , egy kicsit fogytam is az utóbbi időben, és a kábítószertől a szemem tompán csillog. - Megfognád? - Nyújtom komisz mosollyal felé a telefonomat.- Van valahol egy jackdugó ott a pultban, ha lennél olyan kedves és összeillesztenéd a telefonommal, akkor nem is tudom, hálám jelél megcsókolhatlak? -
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | vio & teddy // salsa lessons | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |