New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 519 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 508 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Benjamin Stanford
tollából
Ma 11:54-kor
Rosemary Sawyer
tollából
Ma 10:21-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 09:01-kor
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

life sucks, but you're not alone
Témanyitáslife sucks, but you're not alone
life sucks, but you're not alone EmptyKedd Május 07 2024, 16:27
helping people at their most vulnerable time is a privilege.

Már jó pár órával korábban lejárt a műszakja, de miután elintézte a városban a halaszthatatlan ügyeit, majd hazament megsétáltatni Fluffy-t, amit már bánt, mert csak egy újabb veszekedésben találta magát, mivel Ryan még otthon volt, azután visszajött a kórházba. Mostanában eléggé viharos volt a kapcsolata a vőlegényével és már nem tudta megrántani a vállát se, mintha semmiség lenne. Ahhoz túlzottan élesen szántották a lelkét a sok hónappal ezelőtt a kedvese szájából elhangzott vádak és kijelentések. De amint meglátta a gyerekek arcát, hogy mennyire örülnek neki, a kollégák pedig a sütemény utánpótlásnak, mivel behozta még a maradékot, akkor kicsit ő is képes volt felengedni és nem hagyni azt, hogy egy ostoba vita elrontsa teljesen a napját. Annak ellenére is itt volt, hogy fáradt volt és kicsit kimerült az elmúlt napok fennforgásában, hiszen bőven akadt tennivaló itt is és önként vállalt egyre több mindent a nyakába, hogy minél kevesebb időt kelljen eltöltenie a viharos felhőkkel tarkított otthonában. A külvilág elől pedig igyekezett elrejteni mindent, mintha minden rendben lenne odahaza és csak az lenne az oka annak, hogy gyakran bent maradt, hogy Ryan is sokat dolgozik.

Mosollyal az arcán fejezte be a mesét, amit a köré gyűlt gyerekeknek olvasott. Természetesen, ahogy az lenni szokott megpróbálták rávenni arra, hogy még egy mesét felolvasson, de ő nemlegesen megrázta a fejét és pár kedves szót követően segített visszatalálni a lurkóknak a saját szobájukba, betakarta őket, megkereste az elveszett plüssöket, amik napközben úgy döntöttek vándorútra mennek. Az éjszakai kollégáktól csak egy hálás pillantást kapott a segítségért, mire ő egy mosollyal felelt, vagy éppen pár kedves szóval, hogy aztán elinduljon az öltözők felé, mert már ő se húzhatta tovább az ittlétét. Ahogy elhaladt a nővérpult előtt megtorpant és sietve pillantott körbe, miközben gombóc nőtt a torkában, de szerencsére senki nem volt a közelben. Még mindig nem értette, hogy a férfi miért nem kereste őt azóta se, miért nem adott legalább életjelet magáról és mire észbe kapott volna megint ott ült a gép előtt, hogy beüsse Rhett adatait. Kívülről tudta, hiszen az elmúlt évek alatt gyakran tett így, amikor a férfit elnyelte a föld feltehetőleg a munkája miatt, ő pedig meg akart győződni arról, hogy nem valamelyik kórházban fekszik, vagy ami még rosszabb… Nem, erre még gondolni se akart. Biztosan jól van. Jól kell lennie! Még annak ellenére is ezt remélte, hogy fájt a férfi viselkedése, hogy ennyi hónap elteltével se kereste őt, ugyanakkor néha megfordult a fejében, hogy próbát tesz és meglátogatja, de eddig még nem tudta rávenni magát. Hiába hiányzik neki, mert akkor se volt hozzá bátorsága és kicsit félt attól is, hogy majdnem egy év kihagyás után milyen lehet a viszontlátás, főleg a hónapokon át tartó rádiócsendet követően.

A gyűrű hangosan koppant a földön, ahogy véletlen kirántotta a cuccaival a szekrényéből, amikor is megjelent az egyik nővér. Kérdőn pillantott az illető felé, aki kisebb noszogatást követően elárulta a jöttének az okát, mire csak bólintott és kedvesen meglapogatta a másik karját, hogy ő majd intézi. Sietve dobta a gyűrűt a táskájába, hogy aztán elinduljon egy bizonyos kórterem felé, ahonnan az egyik anyukát nem igazán tudták még mindig hazaküldeni. Tudta jól, hogy Jayda rendőr, de azért meglepődve hallgatta a nővért, amikor elmesélte, hogy milyen botrányt kavart tegnap, amikor közölték vele, hogy estére nem maradhat a kislánya mellett. Végül az lett, hogy inkább nem baszogatták, viszont az is tény volt, hogy már 4 napja nem mozdult el mellőle. Aprót sóhajtott, majd kopogott az ajtón, hogy besétáljon hozzátok.

Lassan lép közelebb hozzád, gyengéden megérinti a válladat, amikor pedig ránézel, akkor barátságos mosollyal pillant rád, majd az alvó Larára siklik a pillantása. 4 nappal ezelőtt egy autó elütötte, de sikerült időben ellátnia a sérüléseit az egyik kolléga segítségével. Azóta se tudta elfelejteni arcodat, amikor a műtét után tájékoztatott, vagy azt, hogy miként is omlottál össze, vagy az elmúlt napokat, hiszen míg hajdanán te sérültél meg és a kislányodnak köszönhetően találkoztatok, mert segített neki megtalálni téged, addig most Lara miatt botlottatok egymásba. És ahogy korábban, úgy most is, ha volt egy kis ideje, akkor beugrott hozzád. Beszélgetett veled, vagy kaját és innivalót hozott, mert szinte el se mozdultál a lányod ágya mellől.
- Szia. – hangja halkan csendül, mert nem akarja felébreszteni a lányodat, helyet foglal a melletted lévő széken. – Hallottam, hogy tegnap este elküldtél mindenkit melegebb éghajlatra. – persze, ez még a finomabb verziója az egésznek, de nem tud hibáztatni. Valamilyen szinten megérti azt, hogy miért is nem akarsz hazamenni. – Nem akarlak megbántani, de ha még egy nappal tovább maradsz, akkor a következő mese rólad fog szólni, amit a gyerekek költenek a büdös néniről rémről. - kicsit ugyan túlzott, de azért volt némi igazság a szavaiban. – Lara jól van, stabil az állapota és túl van az életveszélyen is. Nagyon erős kislány és élni is akar. Minden rendben lesz, viszont rád férne egy kis fürdés, meg valami normális kaja. Otthon mind a kettővel tudok szolgálni és van süti, meg alkohol is. Hajnalban pedig visszajöhetsz velem. Mit gondolsz? – barátságosan, kicsit gondoskodóan csendül a hangja, mert lehet nem olyan szoros köztetek a kötelék, mint közte és Dahlia között, de azért megkedvelt az elmúlt beszélgetéseitek alatt és segíteni szeretne. Ő ilyen, szeret segíteni másoknak és nem azért, mert így elterelheti a gondolatát a saját omladozó életéről. Csak remélni tudja, hogy a kedvességével képes lesz kicsit észhez téríteni, nem fog túlzott ellenállásba ütközni, hanem a józan ész győzedelmeskedni fog.  

Jayda & Seraphine
BEE

I don't care
how complicated this gets, I still want you.

Jayda Winters imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Seraphine Murphy
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
life sucks, but you're not alone 3fdc35b44ec61221093e9ffbaf8c74c1dcd40a8c
life sucks, but you're not alone 8a9fbe24f445e017273e82fe7e884351bb04a48a
★ kor ★ :
25
★ családi állapot ★ :
I just wanna love you
Just wanna hold you
Just wanna be with you 'til we grow old
'Just tell me you'll stay or take me away
I want you for myself
every single day
life sucks, but you're not alone E291c6ab6bfb1117d24bc43fdf90e87040f3ebb6
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
life sucks, but you're not alone F33e29d0198e95b4af0282ef7457d220c3cdfc55
★ idézet ★ :
don't let anyone
ever make you feel like you
don't deserve what you want
★ foglalkozás ★ :
student & modell
★ play by ★ :
★ Cindy Mello ★
★ hozzászólások száma ★ :
133
★ :
life sucks, but you're not alone 9d1a57d6bdf0141a8112dc8263860756a7d8ef06
TémanyitásRe: life sucks, but you're not alone
life sucks, but you're not alone EmptySzer. Május 08 2024, 11:48
Seraphine and Jayda
Friends ‘till the end.
Mikor az ajtó újra nyílik, már éppen készenállnék arra, hogy egy újabb csatába kezdjek valamelyik félnótással, hogy hagyjanak már békén, ám mikor ténylegesen meglátom, hogy ki sétál be, az arcvonásaim pillanatok alatt simulnak ki. Ez egyetlen ember ebben a kórházban, akivel szemben legalább megpróbálom magam türtőztetni, még akkor is ha fáradt és morcos vagyok. Ami az én esetemben talán egyben is jár. Nyilván nem lennék egy grumpy cat, ha nem érezném magam halálosan álmosnak, mégsem akarom elhagyni Lara kórtermét. Gondolhatja az ember, hogy megőrültem, vagy éppen, hogy túlzásba viszem... gondolhatnak amit csak akarnak. Az igazságot végülis csakis kizárólag én tudom. Azt az igazságot, amit másnak még csak el sem mondhatok. Egy nagyon szomorú igazságot. A tényt, hogy még én magam sem tudom mi történt pontosan. Autóbaleset? Ténylegesen baleset volt? Esetleg egy jel? Figyelmeztetés? Paranoiás vagyok, efelől semmi kétségem. A paranoiám viszont korántsem alaptalan.

- Szia. - Szólalok végül meg mikor a nő leül mellém, még egy halvány kis mosolyt is elengedek, ami talán jobban hasonlít egy grimaszra, de hé... legalább megpróbáltam. - Már ma is készen álltam a csatára. Amíg be nem sétáltál... gondolom már mindenki fél tőlem? Te vagy az erősítés? - Mert igen, hülye lennék nem kitalálni, hogy mi is a célja. Mindketten tudjuk miért jött be és ki küldte őt. A különbség az, hogy ő nem tudja mivel járhat az ha Larát itt hagyom. Mi van ha visszajönnek és befejezik amit elkezdtek? Mi van akkor ha tényleg nem baleset volt? - Ezzel azt akarod mondani, hogy büdös vagyok? - Nézek rá felvont szemöldökkel, bár ezúttal az a bizonyos mosolyféleség is kiszélesedik. Valahol, a tudatalattim mélyén pontosan tudom, hogy igaza van és hogy nem kellene ennyire féltenem Larat, ám mégsem tudok elmozdulni a kórházból. Már így is magamat hibáztatom mindenért, mi lenne ha még... nagyobb baj is történne?

Nem válaszolok azonnal a kérdésére. Csak morcosan Larára meredek és próbálom visszatartani a kitörni akaró vulkánt, amit ha bárki más lenne itt, most simán ki is engednék. Mégis visszafogom. Tudom, hogy Fifi csak jót akar nekem és segíteni akar. Az ajánlata pedig... kecsegtető. Tény, hogy szükségem van egy fürdőre, normális kajára, egy kis pihenésre és talán egy barátra is. Nem akarok egyedül lenni most. De vele... nagyon szeretnék neki igent mondani, alaposan meg kell küzdenem a démonjaimmal mielőtt bármit is mondanék. Igyekszem nem rá nézni, nem szeretném, hogy lássa rajtam azt az idegességet és haragot amit szavaival okozott... a végén még egyenesen diliházba vinne. Ám biztos vagyok benne, hogy csak azért mert én nem nézek rá, még nem azt jelenti, hogy nem látná. - A süti és alkohol mióta jó párosítás? - Szólalok meg végül, próbálva viccesre fogni a dolgot. - Nem tudom... biztosan jó ötlet lenne? - Nézek rá kérdő tekintettel, holott pontosan tudom mi lesz a válasza. Érzem ahogyan lassan kezdem beadni a derekam.

- Nem szeretnék problémát okozni neked sem. Biztosan lenne jobb dolgod is, minthogy velem foglalkozz... - Főleg munka után, kétlem, hogy erre lenne szüksége. Rám lenne szüksége. Nem érzem úgy, hogy a nyakába kellene másznom még nekem is, ugyanakkor tényleg szükségem lenne egy kis társaságra. Talán az éjszaka közepén Lara sem lenne nagy veszélyben. Talán... - De ha komolyan gondolod az ajánlatot, és nem lenne gond belőle, akkor talán mégis élnék vele. Jót tenne kimozdulni innen egy kicsit. Gondolod, hogy biztonságban lesz itt? Rá tudna esetleg néha nézni valaki? - Igen, tudom. Agyonra aggódom magam, amit nem kellene, mégsem tudok villámcsapásra megváltozni. Nem megy olyan könnyen, de végül félre teszem a takarót, ami az elmúlt napokban melegen tartott, ezzel neki is jelezve, hogy készen állok, rábeszélt. - Oké... - Adok is hangot ennek, bár hangom bizonytalan és ha nem kap az alkalmon, még egyszerűen meggondolhatom magam. Amit ha jól sejtek nem szeretne.
music

Jayda

Winters

Seraphine Murphy imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jayda Winters
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
life sucks, but you're not alone Tumblr_inline_p83vojZV6n1r9qs9w_540
life sucks, but you're not alone 9da23b75565b7c25ac0d0d6714154f5405b39ba9
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
There's only one truth.
♫ :
There's darkness in the distance
From the way that I've been livin'
But I know I can't resist it.
★ családi állapot ★ :
life sucks, but you're not alone 162f1df7da0d6d190f46c32ce0e6015f07288e28
You are my sunshine on a cloudy day.
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
life sucks, but you're not alone 72b4ce11cd6d2131353f044366845bbcd40d0a2f
★ idézet ★ :
“You must never be fearful about
what you are doing when its right.
★ foglalkozás ★ :
Detective
★ play by ★ :
Jennifer Lawrence
423
★ :
life sucks, but you're not alone 464cc33c83f150d0cb5bb1a3acc305c6e216ad64
life sucks, but you're not alone EmptySzer. Május 08 2024, 21:18

Egy pillanatra megtorpan még az ajtó előtt, s míg talán a kollégák azt hinnék, hogy a veled való csatározásra akar felkészülni, addig valójában arról van szó, hogy próbálja kitisztítani a fejét. Nem akar most Ryanre gondolni, ahogy Rhettre se. Mind a két férfit kicsit el akarja felejteni és rád akar koncentrálni, ott akar lenni számodra, mint egy barát és csak remélni tudja, hogy az elmúlt időben együtt töltött időnek köszönhetően őt nem ellenségként fogod kezelni, mint a többi itt dolgozót. A beszámoló alapján legalábbis ilyen érzése támadt. Mély levegőt vesz és lassan fúja ki, mintha ez segíthetne neki abban, hogy végre kicsit megzabolázza a zakatoló elméjét, még ha elcsendesíteni teljesen nem is tudja, de legalább azt tudja, hogy az előbbi dolgozik, így nem kell újabb veszekedésre számítania, ha hazaér, a másik pedig nem kórházban fekszik, így esélyesen jól lehet, legalábbis nagyon reméli. Amint viszont megpillant téged az aggódalmait és a kételyeit sikeresen elzárja az emlegetett személyekkel kapcsolatban, onnantól kezdve te nyered meg a teljes figyelmét.

Szavaidra elmosolyodik és megingatja a fejét, miközben a keze a lapockádra siklik és gyengéden megsimogatja azt, mintha csak a feszültséget szeretné kicsit elűzni a vállaidról, vagy megfosztani a terheid egy részétől.  
- Azt nem mondanám, hogy félnek tőled, inkább csak nem látják értelmét az újabb csatának, amíg a vezetőség nem döntene másként. – őszintén csendül a hangja, mert felesleges lenne hazudnia. – Talán annak szántak, vagy bíztak abban, hogy én esetleg tudok hatni rád, ha már többször is beszélgettünk és hosszabb ideig is elidőztem nálatok. – hangja barátságosan csendül, miközben kicsit aggódva fürkész téged. Szeretné megérteni, hogy mi tart itt téged, mármint azon túl, hogy a lányodról van szó. Más szülőket is látott, akik nehezen tudták itt hagyni a gyermeküket, amikor letelik a látogatási idő, de valahogy úgy érzi, hogy a te ragaszkodásod túlmutat ezen, vagy talán csak képzelődik és a fáradtság beszél belőle. Utóbbi sincs kizárva, hiszen máskor is hagyták már cserben a megérzési egy-egy emberrel kapcsolatban, mint például a vőlegényével kapcsolatban, de erre most még gondolni se akar. Mosolyodat könnyedén viszonozza, még ha picit habozik is. Végül felemeli a kezét, hogy még tettekkel is megerősítse a szavait. – Egy egészen picikét. – a hüvelykujjával és mutatóujjával is mutatja a távolságot, majd aprót sóhajt. – Na jó, kezdesz olyan lenni, mint valami ott felejtett kuka, amit egy ideje nem vittek ki. – játékosan még meg is legyezgeti a levegőt az orra előtt, mert úgy érzi, hogy a korábbi poén is betalált nálad, hiszen kicsit elmosolyodtál, így hátha ezzel picikét ismét oldani tudja a benned lakozó feszültséget. Ezt már kisebb sikernek könyvelné el, ha így lenne.

Hagy neked időt, hogy átgondold mindazt, amit még rád zúdított. Nem siet ő se, hiszen egyedül Fluffy várja otthon, meg talán egy törött pohár maradványa, amit a dühében túlzott erővel rakott le a pultra és összetört. Szerencsére nem sérült meg, de eme gondolatra mégis a gyomra kicsit összeugrik, de nem adja jelét, hogy bármi gond lehet, inkább csak némán reméli, hogy Ryan összetakarított, mielőtt lelépett dolgozni. Ismét rajtad állapodik meg a pillantása és az aggódás még inkább teret nyer, mert egyértelmű, hogy nem akarsz rápillantani. Vajon mi járhat a fejedben? Mi rémiszt meg ennyire? Óvatosan, ha tudja, akkor a kezedért nyúl és megfogja, gyengéden kicsit meg is szorítja, mintha csak szavak nélkül fejezné ki azt, hogy nem vagy egyedül, itt van veled és szívesen meghallgat, ha beszélni szeretnél. – Ezer éve, mellé még egy film vagy sorozat becsatlakozik és akkor meg is van a három legjobb dolog. – még az ujjaival is mutatja a hármast, hiszen mostanában gyakran így tesz. Sütit majszol, egy kis bort vagy sört iszik és mellé elindít valami sorozatot, vagy filmet. Még olykor akkor is, ha végül a rajzolás mellett köt ki. Tableten tökéletesen tud közben is nézni valamit, vagy csak zenét hallgat.

- Nem okozol problémát és szerintem az ágyam se fog megharagudni rád. – barátságosan néz rád, kicsit biztatóan is, hiszen hamarabb haragudna meg rá az ágya, mintsem rád, tekintve hogy mostanában milyen szarul alszik, vagy egyáltalán le se fekszik, hanem a rajzai felett vagy a kanapén nyomja el az álom. – Ennél biztonságosabb helyen nem is lehetne. Itt van mindenki, aki tudna neki segíteni, ha bármi történne, de nem fog! – az utolsó három szót kicsit jobban megnyomja, hogy tudatosítsa benned, majd a kérésedre bólint. – Majd megkérem Evelynt, hogy nézzen be rá, amit amúgy is megtenne. Minden gyerekhez beszoktak nézni, de hidd el, hogy semmi baj nem érheti. Ide senki se tud csak úgy besétálni az ügyeleteseken kívül. – nem kell amiatt se aggódni, hogy esetleg valami idegen tévedne erre, vagy a másik osztályról. Sose történt ilyen és amúgy is a nővérpult előtt el kellene haladnia az illetőnek, azt nem lehet csak úgy kikerülni és ott mindig tartózkodik legalább egy ember. Neki is csak azért volt szerencsére korábban, mert éppen az egyik nővér őt kereste, hogy beszéljen vele rólad.
Sietve nyúl a kezedért, hogy felsegítsen a székről, ha kell, akkor a keze a hátadra siklik, hogy úgy terelgessen, miközben a másik kezével elveszi a te táskádat is a sajátja mellé és elindul kifelé a szobából, mielőtt még esetleg meggondolhatnád magad. Miután kiértek a folyosóra elköszönöm az éjszakásoktól és alig észrevehetően bólint, miközben látja a kollégáin a megkönnyebbülést, hogy ma nem volt semmi dráma, feszkó.
- Mihez lenne kedved? Gyors kajához, vagy házikoszt is megfelel? – egyértelmű, hogy kicsit el akarja terelni a gondolataidat, hogy nehogy hirtelen hátraarcot csinálj, miközben beterel a liftbe, hogy a parkolószintet kiválassza. Reméli, hogy az ajtó azelőtt becsukódik, mielőtt még esetleg kilőhetnél, mint egy ágyúgolyó, hogy visszarohanj a lányodhoz.

Jayda & Seraphine
BEE

I don't care

mind álarcot viselünk
Seraphine Murphy
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ családi állapot ★ :
I just wanna love you
Just wanna hold you
I want you for myself
every single day
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
don't let anyone
★ foglalkozás ★ :
student & modell
★ play by ★ :
★ Cindy Mello ★
133
★ :
life sucks, but you're not alone EmptyPént. Május 10 2024, 16:37
Seraphine and Jayda
Friends ‘till the end.

Az érintésre először inkább elhúzódni van kedvem. Nem kimondottan szeretem mikor megérintenek, ahhoz túl bizalmatlan vagyok... vagy óvatos. Magam sem tudom melyik. Talán egy kicsit mindkettő. Végül mégsem húzódom el, megpróbálom elfogadni, hogy ez a bizonyos érintés nem rossz szándékkal van felém. Mert bár nem sokaktól tűrném el, tőle mégis megteszem, hiszen ha nem is vagyunk legjobb barátnők, talán nem is leszünk, de mégis kialakult már közöttünk, egyfajta bizalmi kapcsolat. Egy kis túlzással ugyan, de valahogy mindig a kórházban találkozunk. Nem tudom, hogy ennek örülnöm kellene, vagy inkább sírnom.

- Nem tudom miért zavar mindenkit ha itt vagyok. - Vonom meg vállaimat, még akkor is ha éppen van sejtésem arról, hogy mi is a bajuk ezzel. - Nem csinálok semmi rosszat. Legalábbis amíg nem piszkálnak... - Elhúzom a szám szélét, mert nyilvánvalóan nem mondhatom, hogy semmit nem csináltam... elvégre félnek már hozzám bejönni. De... Még ki is mentem ameddig a doki bejött megvizsgálni Lara-t. Szerintem az teljesen normális, hogy a szülők a gyerekeik mellett maradnak, még ha a túlzott féltésem nem is száz százalékban normális. Mert tény, elfogadom, hogy talán túlzásba viszem a dolgot, de megvannak a saját okaim erre. - Most csak túlzol, ugye? - Nézek rá elkerekedett szemekkel, majd mielőtt még azt gondolnám, hogy helyes lenne nevetni, mert ugye viccel... azért még megpróbálok erről megbizonyosodni egy kis szimatolással magam körül. Talán mégsem viccelt, bár mindenképpen túlzott. - Oké, talán szükségem van egy fürdőre, na! - Mondom zsörtölődve, akárcsak egy öregasszony, bár a hangomat még mindig nem emelem meg, próbálok odafigyelni, hogy legalább Lara-t ne ébresszem fel.

- Rendben, de ha eleged lesz belőlem akkor nyugodtan dobj ki az utcára. - Adom is be végül a derekam, aminek következtében már mozdul is, hogy segítsen felkelni. - Köszönöm. - Válaszolom hálásan a segítségre és egyben arra, hogy majd megkéri Evelyn-t, akárki is legyen az illető, hogy benézzen néha a kislányra. - Aztán ha bármi történik, azonnal hívjon, oké? - Teszem még hozzá mielőtt egy utolsó pillantást vetnék az ágyra, majd Fifi-vel az oldalamon elhagynám a kórtermet. - Tudom-tudom, túlzásba viszem. - Bólogatok, ki sem kell mondania amit gondol, tudom mi jár a fejében. Pontosan ugyanaz, mint mindenki másnak itt. A dilinyós nem tud elszakadni a gyerekétől. - Őszintén, házikoszt tökéletesen hangzik. Az elmúlt napokban már bőven elég gyors kajában volt részem. Bármi jó ami nem szendvics vagy hamburger. - Mert ugyebár ez a kettő lenne a túlélőcsomagom szerves velejárója. Unalmas, de megteszi ha másra nincs ideje az embernek, vagy éppen képtelen elhagyni a kórházat és fel kell találnia magát. - Ah... Szörnyű anya vagyok, ugye?! - Nézek rá kétségbeesetten, latolgatva a lehetőségét annak, hogy visszaforduljak és mégis Lara mellett maradjak. Végül még sem teszem. Tudom, hogy össze kell szednem magam egy kicsit, szükségem van néhány órára, hogy aztán újult erővel tudjam őt a továbbiakban is felügyelni és vigyázni. Aztán mikor beültet a kocsiba, én mint akit elvágtak, már alszom is el. Szerintem még azt sem várom meg, hogy ő maga beüljön az autóba. Ez talán egyben bizonyítja a tényt, hogy igenis szükségem van némi pihenésre, máskülönben én magam is egy kórterembe kerülök, ahonnan nem fogom tudni Lara-t szem előtt tartani.

- Sűrűn bébiszitterkedsz ilyen szerencsétleneket, mint amilyen én is vagyok? - Teszem fel végül a kérdést mikor újra észhez térek, ami óráknak tűnt, de valószínűleg csak percekről van szó. Hacsak nem él az ország másik felén, merthogy az autó még mindig zúg és mozog. Hacsak nem kezdtem már képzelődni is. - Vagy csak én vagyok nálad ilyen különleges helyen? - Nevetek fel, nem tagadom, tényleg nem értem miért akarja rám pazarolni a drága idejét, biztosan lenne mit csinálnia nélkülem is. - De köszönöm. Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy másokat érdekelje mi van velem. - Vallom be végül. Igyekszem levenni a keménykötésű nyomozó maszkot, hiszen vele szemben nincs rá szükségem. Az hiszem. Szörnyen nehéz bizalommal tekinteni másokra, főleg azok után amit már sikerült megtapasztalnom és meglátnom ebben a világban. - Szükségem lesz egy erős italra. - Nevetek fel. - Meg egy váltás ruhára, mert ez... fogjuk rá, hogy igazad volt. - Talán őt jobban sajnálom, mint magamat, elvégre neki kell egy légtérbe bezárkózva lenni velem, meg a bűzölgő mindenemmel.
music

Jayda

Winters

mind álarcot viselünk
Jayda Winters
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
There's only one truth.
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Detective
★ play by ★ :
Jennifer Lawrence
423
★ :
life sucks, but you're not alone EmptySzomb. Május 11 2024, 14:09

Egy pillanatra elgondolkozik, hogy mit is feleljen arra, amit neki szegezel, hiszen tudja semmire se menne, ha jönne a szabályzattal és a hasonló marhaságokkal, főleg, hogy olykor ő se ért egyet a házirenddel, így inkább másik megközelítést választ.
- Azért, mert szívesen maradnának más szülők is, viszont ha mindenki marad, akkor az orvosok és az ápolók nem tudnák zavartalanul végezni a munkájukat, vagy ne adj’ isten, ha beütne a baj, akkor is útban tud lenni egy szülő. Minden elvesztegetett másodperc akár tragédiához is vezethet, de kanyarodjunk vissza inkább az elejére. – barátságosan és megértően csendül a hangja. – Szerinted a többi gyerek mit érezhet amiatt, hogy Lara anyukája mindig itt van, míg az ő szüleik vagy hozzátartozójuk nem lehet? – kérdőn pillantott rád, mert remélte, hogy képes lesz kicsit hatni rád a mondandójával, mert a túlzott féltés alatt azért még ott lappang a józanész is, ami esetleg jobb belátásra tud bírni.
Hamarosan próbálja kicsit oldani a feszültséget, kellemesebb vizekre tereli a beszélgetést, történetesen a szagodra, ami eleinte kicsit viccesnek is hathatott, de az a szomorú igazság, hogy bőven lappang igazság a mondandójában. Kicsit elhúzza a száját, mint aki hirtelen tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy mit is feleljen a kérdésedre. Figyeli, hogy miként szagolod meg magadat, mire alig észrevehetően elmosolyodik, majd pedig bólint amikor találkozik a pillantásotok. – Igen, tényleg rád fér. – hagyja ennyiben a témát, mert már ezt is sikernek könyveli el, hogy ezt te is beismerted. Apró lépés ugyan, de most minden számít, mert ezeknek az apró dolgoknak köszönhetően talán képes lesz innen kimozdítani téged, még ha nem is igazán érti, hogy miért nem jött már érted valaki. Egy aggódó rokon vagy barát, hogy haza vigyen, vagy legalábbis kicsit megsétáltasson az udvaron.  

- Emiatt nem kell aggódni. – nagyon türelmes és a barátaiért tűzbe is tenné a kezét, még ha veled nem is annyira szoros még az ismeretség, de ennek ellenére is egy nagyon picikét a barátjának tekint. Életében egyszer zárt ki valakit az utcára, még pedig Ryant. Felcseszte az agyát az egyik veszekedés során, amaz elrohant, ő pedig fogta és elfordította a kulcsot, majd pár órára véletlen a zárban is felejtette. Kicsinyes bosszú volt, de akkor jól esett hallgatni a férfi tehetetlenségét azért cserébe, amikkel már megint betámadta őt.  – Nincs mit. – majd megint bólint a kérésedet hallva. Kifelé menet pár pillanat erejéig magadra is hagy kicsit távolabb a szobától, hogy sietve pár szót váltson Evelynnel, aki pont szembe jött veletek a folyóson. Utána sietve sétál vissza hozzád, a pillantásával a tudtodra adja azt is, hogy eleget tett a kérésednek, de ha szükséges, akkor szavakkal is kimondja, hogy biztosan megnyugodj.
- Rendben, akkor majd főzünk valamit. – vagy majd ő fog főzni, amíg te kicsit rendbe szeded magad, esetleg még le is pihensz, mert elég csak rád néznie, hogy tudja szükséged van arra is. Közben a keze továbbra is a hátadon pihen, kivéve akkor, ha jelét adtad annak, hogy zavar az érintés, akkor nem teszi. Meglepetten pillant rád a megnyilvánulásodnak köszönhetően, miközben te kétségbeesetten fürkészed őt. Sietve nemlegesen megingatja a fejét, miközben nem érti, hogy miért gondolod ezt. – Egyáltalán nem vagy szörnyű anya! – hangja határozottan csendül és aprót sóhajt. – Miért gondolod ezt? Folyamatosan ott vagy Lara mellett, foglalkozol vele. Nagyszerű anya vagy, Jayda. – komolyan csendül a hangja, de továbbra se érti, hogy ez miként fordulhatott meg a fejemben. Vajon, ha hajdanán nem veszíti el a babáját, akkor néha ő is hasonlóan érezné magát, mint te teszed? Akaratlanul is elgondolkozik ezen, mert hiába nem beszélt soha senkinek se a vetéléséről, attól még olykor igen is eszébe jut, nem tudja véglegesen sose száműzni az emlékeket, ahogyan a veszteséggel járó fájdalmát se. Nagyot nyel, majd inkább rád pillant egy barátságos mosollyal az arcán, mintha a felszín alatt nem egy hatalmas káosz létezne megannyi fájdalommal megfűszerezve.

Nem ébreszt fel, a rádiót se kapcsolja be. Inkább az utat figyeli, néha ugyan rád pillant, de hagyja, hogy az igazak álmát aludjad. Már majdnem hazafuvaroz titeket, amikor is hirtelen megszólalsz, mire kicsit ijedten rezdül össze, mert nem számított rá, hogy fel fogsz ébredni a megérkezés előtt, hiszen már kicsit több mint 15 perce alszol.
- A frászt hoztad rám. Többet ilyet ne csinálj, vagy hamarabb visszajutunk a kórházba, mint terveztünk. - játékosan csendül a hangja és mosollyal pillant rád, miközben a szíve kicsit még hevesen zakatol. Pár pillanat erejéig elgondolkodik a kérdéseden és csak aztán szólal meg.
- Barátaimért mindent megtennék. – eleinte csak ennyit felel, mert az útra összpontosít, miután bekanyarodott rád emeli a pillantását. – Nézd, tudom, hogy nem régóta ismerjük egymást, de elég sokat beszélgettünk mostanában, meg akkor is, amikor te sérültél meg. Nem azt mondom, hogy már legjobb barátok vagyunk, de kicsit a barátomnak tartalak és úgy éreztem, hogy valakire szükséged lehet, így gondoltam megteszem az első lépést, a többi meg rajtad múlik. – őszintén csendül a hangja, hiszen ő se bakfis már, hogy azt gondolja, hogy két perc alatt fogtok barátokká válni. Ahhoz idő és bizalom kell. Felnőttként ez gyakran nehezen történik meg, de attól még úgy érezte, hogy segítőkezet kell nyújtania feléd. Azt nem fogja mondani, hogy különleges helyet foglalsz el, mert nem akar hazudni. Ahhoz ez túl friss és még túlzottan az elején tart a kapcsolatotok, de a szavaiból tudhatod azt is, hogy nem fog magadra hagyni, ha azt szeretnéd, hogy maradjon.

Könnyedén leparkol a kocsival és nem válaszol egyből a kijelentéseidre, helyette kiszáll a kocsiból és elindul a ház felé, természetesen bevár az utcán, ahogy a kocsit is bezárja. Beszéd közben a kulcsait kezdi el keresni a táskájában.  
- Hamarosan mind a kettőről lehet szó. – mosollyal az arcán pillant rád, hogy aztán előre engedjen a lakásában, majd becsukja az ajtót és pár lépést követően lehajol, hogy köszöntse a kutyáját.
- Ő Fluffy. Remélem, hogy nincs bajod a kutyákkal, de ha igen, akkor szólj és becsukom az egyik szobába. – közben lerakja a kabátját, kibújik a cipőjéből, majd a nappaliba érve az egyik szekrényre mutat.
- Poharat ott találod az italokkal egyetemben. Nyugodtan szolgáld ki magad. Nincs limit és olyan se, amihez ne nyúlhatná. – hiába tudja, hogy akad pár különlegesebb ital is, de pont leszarja, hogy Ryan mit is gondolna arról, hogy esetleg egy idegen nő iszik a drága whiskyjéből, vagy más különlegességből. Míg te italt választasz, addig ő eltűnik az egyik szobában, hogy pár perccel később ruhákkal és törölközővel térjen vissza hozzád. – A fürdőt arra találod, ezek pedig talán jók lesznek rád. A konyhában leszek. – a megfelelő irányba mutat a helységek említése közben, mert míg te rendbe szeded magad, addig ő neki áll annak, hogy vacsorát készítsen.  

Jayda & Seraphine
BEE

I don't care

mind álarcot viselünk
Seraphine Murphy
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ családi állapot ★ :
I just wanna love you
Just wanna hold you
I want you for myself
every single day
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
don't let anyone
★ foglalkozás ★ :
student & modell
★ play by ★ :
★ Cindy Mello ★
133
★ :
life sucks, but you're not alone EmptyHétf. Jún. 10 2024, 11:08
Seraphine and Jayda
Friends ‘till the end.
Összeszűkült szemekkel nézek rá, próbálok úgy tenni, mintha nem érteném amit mond, pedig nem vagyok érzelmi analfabéta. Pontosan tudom, hogy mivel akar rám hatni és a probléma inkább az, hogy még sikerül is neki. Akármennyire is próbálom leküzdeni azt, vagy éppen akármennyire is próbálok úgy gondolkozni, hogy engem senki más érzelmi világa nem érdekel, kizárólag a saját lányomé... Nem tudok. Nem vagyok szörnyeteg. Még ha keményebb is vagyok a legtöbb embernél, alapjáraton a jóakarás vezényel, a munkámmal kapcsolatban is. Jobbá tenni a világot. Azt az elcseszett világot, ami soha az életben nem lesz jobb, mindegy mit teszek. Én csak egy vagyok a sok közül. - Értem-értem, oké! - Mondom végül megadóan, még a kezeimet is megemelem, nem kell, hogy tovább sulykoljon, megértettem. Talán azt is elérte, hogy egy kicsit bűntudatom legyen. Annak ellenére is, hogy az én esetem más, hiszen a lányom élete veszélyben is lehet és igenis kell valaki aki megfigyeli és vigyáz rá. Míg a többi gyerek életét nem veszélyeztetik fegyveres alakok. Ám ezt csak nem mondhatom el neki.

Bár semmiképp sem vagyok száz százalékban meggyőzve arról, hogy jól teszem-e amit teszek, mégis Fifi-vel tartok. Egy pillanat erejéig még meg is gondolom magam útközben, ám a végén csak-csak sikerül eljutni az autóig, amiben szinte pillanatok alatt alszom is el. Bizonyíték arra, hogy valóban szükségem volt némi pihenésre. Nagyon is. - Upsz... Sajnálom. Legközelebb majd köhécselek egyet mielőtt megszólalnék. - Válaszolom ugyanolyan játékossággal a hangomban. - De az is lehet, hogy csak az idegjeidet teszteltem. - Húzódnak halvány mosolyra ajkaim, természetesen csak viccelek. Viszont következő szavaival valóban megérint. Még egy kis hatásszünetet is tartok mielőtt válaszolnék, mert magam sem tudom, hogy miként kellene erre felelnem. Nem vagyok jó barát. Nem vagyok jó barátkozásban sem. - Nem is tudom mit mondjak... Nagyon kedves vagy. - Mondom végül már azért is, hogy legalább valamit mondjak és ne gondolja, hogy nem érdeklődöm iránta. - Őszinte leszek... most nagyon meglepődtem. Nem igazán vannak barátaim, soha nem is voltak. Főleg nem olyanok akik valóban érdeklődtek is irántam. Szóval most, hogy is mondjam... Egy kicsit meghatódtam? - Direkt nem nézek rá, inkább csak bámulok ki a semmibe, mert könnyebb ha nem látom az arcát. - Nem igazán tudom, hogy hogyan kell megtartani a barátokat. Ahhoz túlzottan zárkózott vagyok és nehezen nyílok meg. - Vallom be végül, ezzel nyilvánvalóvá téve, hogy szándékomban áll megtartani őt, de talán több türelem kell hozzám, mint másokhoz.

- Imádom a kutyákat, néha jobban, mint az embereket. Semmi szükség arra, hogy bezárd őt. - Válaszolom azonnal, majd már hajolok is le az ebhez, hogy először hagyjam, hogy megszagoljon, majd mikor "engedélyt" kapok, meg is simogatom. - Fluffy. Nagyon találó név. - Mosolyodom el, majd követve Fifi-t és utasításait, az italokhoz lépek, hogy tölthessek magamnak egy whisky-t. - Köszönöm. - Mondom miután a poharamat letéve a pultra, átveszem tőle a friss ruhákat és a törölközőt. - Tényleg köszönök mindent. - Teszem hozzá egy halvány mosollyal, igyekszem tudtára adni, hogy valóban hálás vagyok mindazért amit tesz. Még soha senki nem tett értem ilyesmit korábban. És még ha nem is tűnik olyan nagy valaminek, számomra igenis sokat jelent.

Nagyjából húsz perc múlva térek vissza a konyhába, ezúttal tisztán és kevésbé bűzölögve. Hálás mosollyal csatlakozom hozzá és a rám várakozó már kitöltött whisky-hez. - Ez nagyon jól esett. - Biztosítom őt arról, hogy igaza volt, valóban jól jött az a forró fürdő. Nem tagadom talán egy kicsit még áztattam is magam. - Szóval mi lesz a vacsi? - Kérdezem kíváncsian. - És miben segíthetek? - Abban talán reménykedem egy kicsit, hogy nem szándékozik kést adni a kezembe, a kialvatlanságom veszélyes lehet mindkettőnkre nézve. Szóval inkább amolyan gyerekkuktaként kellene rám tekintenie. - Amit korábban mondtál, tudod... rólunk. Én is hasonlóan érzek irántad. Ugyan még nem ismerjük egymást túl régóta, de szívesen megismernélek jobban is. És ha bármikor szükséged van rám... Ne habozz hívni. - Kicsit talán megkésve sikerül normális választ adnom neki, de inkább később, mint soha.
music

Jayda

Winters

mind álarcot viselünk
Jayda Winters
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
There's only one truth.
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Detective
★ play by ★ :
Jennifer Lawrence
423
★ :
life sucks, but you're not alone EmptyVas. Jún. 23 2024, 13:17

Barátságos mosollyal pillant rád és egy aprót bólint is amolyan biztatásként, hogy nyugodtan mond ki azt, amit gondolsz. Itt nem hall titeket senki se és ő szívesen meghallgat bárkit, mert jó hallgatóság. Hamarabb gondol másokra, mint magára, vagy ha olykor kiadja azt, ami a szívét nyomja, akkor megesik, hogy bűntudata támad miatta, mert úgy érzi, hogy csak másokat terhel vele. Szavaiddal megleped őt, ami ki is ül az arcára, nem gondolta volna, hogy nincsenek barátaid, mármint kicsit sejtette, mert furcsállotta, hogy senki se látogatott meg hajdanán és most se látott senkit se bemenni hozzátok, de aztán mindig elhessegette ezt a megérzést, mert kedvesnek tűntél a szemében, a kisebb morgolódásaid ellenére is, ezért inkább azt hitte, hogy csak elfoglaltak azok a személyek, akik az életetek részesei. Hirtelen nem tudja, hogy mit is kellene mondani, így rövid időre a csend telepszik rátok, mígnem aztán remélhetőleg megtalálta a megfelelő szavakat. – Sajnálom. – szomorúan pillant feléd, majd a kezedért nyúl, ha tud és pár pillanat erejéig megszorítja, aztán visszateszi a kormányra. - Szerintem mindenkinek szüksége van legalább egy barátra, akikről tudja, hogy mindig számíthat rá, akkor is, ha hosszabb ideig netalán nem látták egymást, vagy nem beszéltek. Olyanra, aki ha kell, akkor megölel, de akár seggbe is rúg, ha hülyeséget csinálnál. Aki minden szarságoddal együtt képes elviselni és elfogadni. – komolyan csendül a hangja, mert tudja miről beszél. Dahliaval pontosan ilyenek. A szőkeség számára kicsit már olyan, mintha a testvére lenne, akiről tudja, hogy minden körülmények között számíthat és ez fordítva is igaz. Sok-sok év van már mögöttük, ismerik egymás rossz szokásait, jó tulajdonságait, de gyakran már félszavakból vagy egy-egy rezdülésből is tudnak olvasni a másikban. – Talán itt az ideje, hogy ezen változtass, és ne csapd rá az emberekre a megannyi ajtót, mert néha tényleg jobb kívül tartani másokat, de hidd el, hogy néha megéri beengedni őket. – kedvesen és barátságosan csendül a hangja, miközben néha lopva rád pillant, de az utat is figyeli, hogy nehogy baj legyen. – A munkád miatt van? Vagy alapból is bizalmatlan vagy, mert sok rosszat láttál már? Mindig is magányos farkas voltál? – érdeklődve csendül a hangja, nem ítél el, hiszen tudja, hogy akadnak zárkózottabb emberek. Ő pont a másik véglet, túlzottan közvetlen, ami néha mások számára eléggé zavaró tud lenni. Sok hülyeséget is csinált már élete során, de valójában egyiket se bánja, mert a legtöbb kedves emlék számára.

- Nem tagadom, ezt nagyon meg tudom érteni. – könnyedén ért veled egyet, mert mostanában ő is gyakran ezt érzi, hogy jobban kedveli Fluffy társaságát, mint néhány emberét, de ezt remekül titkolja mindenki elől. Miután a tiszta ruhákat és törölközőt neked adja, csak legyint a köszönömödre. – Bármikor szívesen. – továbbra is kedvesen és barátságosan fordul irányodba, kicsit talán olyan, mint egy gondoskodó nővér, de ő ilyen, viszont igyekszik nem teljesen szabadjára engedni a közvetlenségét se, hogy nehogy elijesszen téged. Azt szeretné, ha kicsit feloldódnál és jobban éreznéd magad.

Míg te távol vagy kiveszi a kedvenc sörét a hűtőből, megválaszol pár üzenetet. Ryan üzenetére is válaszol, így tudja azt is, hogy Fluffyt kivitte a férfi sétálni, így most neki nem kell elrohannia emiatt. Megírja azt is, hogy vendége van, így nem tud most hosszabban beszélni. Természetesen kérdéseket szül ez az információ, amit ugyan kicsit bosszankodva, de megválaszol a lehető legrövidebben, aztán pedig egyszerűen a hűtő felé veszi az irányt, hogy megnézze mi is van itthon és mit fog tudni így hirtelenjében elkészíteni. Ha nem jössz, akkor esélyesen sör és sültkrumpli társaságában telepedett volna le a tévé elé.
- Csirke tacot szereted? De akár csinálhatunk pizzát is, vagy sajtos-fokhagymás húsit is. – kérdőn pillant feléd, hiszen simán összedob akár egy pizzatésztát is, nem tart semmiből se. Szeret főzni, de leginkább sütni szeret, aztán hirtelen kapcsol és sietve szólal meg. - Basszus, esetleg vegetáriánus vagy?- hirtelen erre nem is gondolt, hogy lehet nem is eszel húst. Annyira megszokta már azt, hogy a környezetében szinte mindenevők az emberek. Még akad egy kis brownie az elmúlt napokból, amit lerak a pultra, hogy amíg készül a vacsora, addig akár tudj enni valamit. – Nem szükséges segítened, te most pihenj és élvezd kicsit a semmittevést. – hiába húzott le egy hosszabb műszakot a kórházban, ő már megszokta azt, hogy keveset alszik és azt, hogy mindig talpon van. Arról nem is beszélve, hogy tényleg úgy érzi, hogy neked most pihenésre van leginkább szükséged, de persze ha nagyon erőltetnéd a dolgot, akkor talál neked feladatot.
Kíváncsian pillanat rád, kicsit oldalra billenti a fejét és csendesen hallgat téged, amikor a végére érsz, akkor elmosolyodik. –Nos, ahhoz előbb tudnom kéne a számodat, hogy hol is zaklathatlak. Tudod, ha mondjuk egy hullát el kellene tűntetni, vagy csak neked lenne szükséged ahhoz, hogy valaki ásson, akkor te is nyugodtan hívj. – bolondozva csendül a hangja, mosolya is kiszélesedik. Közelebb lép és megölel, majd előveszi a telefonját, hogy elmentsétek egymás számát. – Ne izgulj, minden rendben lesz. – komolyan pillant rád, aztán kicsit távolabb lép, mielőtt még túlzottan tolakodásnak vennéd a közelségét. – Tudod, nem szokásom megfutamodni, csak akkor fordítok hátat valakinek, ha ő azt kéri, vagy a másik fél megteszi. Egy barátság két emberen múlik, de szerintem nem szabad túlaggódni se, hogy mi lesz. Egyszerűen csak sodródni kell az árral, hogy magától kialakuljon a kötődés, mert a valódi barátság ilyen, szinte észre se veszed, csak azt érzed, hogy a másik fél fontossá vált és hiányzik, mert észrevétlenül is átjutott a falaidon. – természetesen lehet, hogy mások másként gondolnák ezt, de ő így gondol erre. Sose görcsölt rá arra, hogy valakivel jóban legyen. Vagy megtörténik, vagy nem. – Mit szoktál csinálni szabadidődben? Mármint, amikor nem rossz arcok után futkosol, vagy a lányod miatt aggódsz. – közben pedig neki is áll a vacsora elkészítéséhez. Néha kortyol a söréből, de igyekszik minél előbb ételt varázsolni az asztalra. – Tényleg, hajszárítóra szükséged van? – sietve pillanat rád, mert vannak olyanok, akik szeretik használni, ő általában rövid ideig mindig vizes hajjal mászkál, és csak idővel szárítja meg. Nem tudja, hogy te miként is állsz ehhez, és ha nem csal az emlékezete, akkor legutóbb a hálóban felejtette a készüléket.

Jayda & Seraphine
BEE

I don't care

mind álarcot viselünk
Seraphine Murphy
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ családi állapot ★ :
I just wanna love you
Just wanna hold you
I want you for myself
every single day
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
don't let anyone
★ foglalkozás ★ :
student & modell
★ play by ★ :
★ Cindy Mello ★
133
★ :
life sucks, but you're not alone EmptyKedd Júl. 16 2024, 10:42
Seraphine and Jayda
Friends ‘till the end.
Némileg meglepve nézek fel rá amikor megfogja a kezem és néhány másodperc erejéig megszorítja azt. Először magam sem tudom behatárolni, hogy minek is köszönhetem ezt, de aztán hamar rájövök. Elmosolyodom ugyan, bár tényleg nem a sajnálkozását akartam kiváltani, sokkal inkább csak őszinte próbáltam lenni vele. Mégis jól esik amit mond és ha nem épp vezetés közben lenne, talán még egy ölelésben is részesíteném. - Igazából, mint mondtam, ez az én hibám. Szokásom elzárkózni mindenki elől. - Válaszolom őszintén, mielőtt még túlságosan is sajnálni kezdene a magányom miatt. Nem akarok neki hazudni, én ténylegesen egy amolyan magányos farkasnak gondolom magam, aki tökéletesen elvan a saját magányában. Bár nem tagadom, jól esik ha valaki megpróbálja áttörni azokat a bizonyos falakat, mint amit ő is tesz most. Csak kevesen jutnak át a zsörtölődős énemen. Legtöbben már ott feladják. - Egy kicsit talán mindkettő. Néha nehéz elvonatkoztatni a munkát a magánélettől. - Válaszolom elgondolkozva. - De nem csak én zárkózom el az emberektől. Az emberek is elzárkóznak tőlem. Sokszor még a levegő is lefagy amikor besétálok egy helyiségbe. - Mert valamiért az emberek automatikusan lefagynak, megijednek ha egy rendőr van körülöttük, még annak ellenére is, hogy semmi rosszat nem tettek. Csak egy egyszerű reakció ami nagyon sokakban ott van és valójában nagyon megnehezíti a közeledést. Szóval ez a kettő dolog egyszerűen csak nem fér össze.

A zuhanyzóból visszaérve, egy mosollyal az arcomon kezdek el gondolkozni a vacsora lehetőségeken amiket felsorol, hirtelen még dönteni sem tudok, legszívesebben mindhármat mondanám, főleg ha azt nézem hogy négy napja szendvicsen és salátán meg automatás kávén éltem. Ám a gondolkodásom talán túlzottan is elhúzódik, mert rákérdez, hogy esetlegesen vegetáriánus vagyok-e. Azonnal rázom is a fejem ennek hallatán. - Nem-nem! Erről szó sincs, épp csak azon agyaltam, hogy szerintem mindhármat meg tudnám enni… egyszerre. - Mosolyodom el. - De legyen a taco. - Állapodom meg végül az első opció mellett, ez talán a legegyszerűbb is és egyben leggyorsabb. Szinte könyörögve nézek a browniek felé. - Édesség? Vacsi előtt? Ha ezt Lara meglátná… - Valószínűleg elfenekelne mindkettőnket, ám mivel most nincs itt, így engedek a farkaséhségnek és lopok, szigorúan egyet a sütik közül. Kizárólag azért mert különben nyilvánvalóan meghalnék.
- Hát ez… Nagyon kecsegtető ajánlat. - Némileg megilletődöm a nő közvetlenségén, ugyanakkor értékelem a viccet, hiszen nyomozóként ritkán kapok ilyesmit, így aztán amikor sikerül felocsúdnom, végül fel is nevetek. - A számomat pedig könnyen megszerezheted. - Tartom ki ezzel kezemet elé, mintha várnék valamire. Ami úgy is van, a telefonjára várok, hogy aztán belepötyöghessem a számom. - Így, mostmár hívhatsz ha hiányzik némi zsörtölődés az életedből, vagy hullát találsz, vagy valami… - Mosolyodom végül el, majd vissza is adom neki a telefont. - Szerintem én már átjutottam a falaidon. - Bökök az ajtó irányába, jelezve, hogy igazából az otthonában ülök, holott nem pontosan erre gondoltam. Szerintem ő is már bőven az én falaimon belül van és fontossá vált számomra. Ezt csak egyszerűbb ilyen metaforákban megbeszélni, mint kibökni amit valójában gondolok.
- Szabad idő? - Kérdezek erre vissza, mintha azt sem tudnám miről beszél, ami egy kicsit talán így is van. Ha nem Larával foglalkozom akkor általában a munkamániámnak élek, szóval nem igazán van alkalmam szabadidős elfoglaltásokkal tevékenykedni. - Uh… néha megnézem a híreket. - Megvonom kicsit a vállam. Igen, észlelem, hogy milyen szarul is hangzik ez. Szinte kétségbeesetten kezdek már el gondolkozni valamin ami jobban hangzhatna. - És te? - Fordítom inkább vissza rá a kérdést, mert ez nyilvánvalóan egyszerűbbnek tűnik, mintha nekem kellene valami értelmes foglalkozással feljönni. - Nem, köszönöm. Ritkán szárítom, nincs türelmem ilyesmihez. - Vagy éppen időm. Bár inkább türelmem. Elég nekem Lara hajával foglalkozni. És egyébként is szeretek vizes hajjal lenni, főleg amíg a négy fal között vagyok. - Biztosan nem kell segítség? Nem szívesen nézem végig ahogyan egyedül készíted el a vacsit… - És őszintén szólva hozzászokva sem vagyok ahhoz, hogy ilyesmit tesznek értem, így aztán némileg aggódva figyelem őt.  
music

Jayda

Winters
mind álarcot viselünk
Jayda Winters
Bûnüldözés
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
There's only one truth.
♫ :
★ családi állapot ★ :
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Detective
★ play by ★ :
Jennifer Lawrence
423
★ :
life sucks, but you're not alone EmptySzomb. Júl. 27 2024, 10:51

- Pedig nem tűnsz valami ijesztőnek. Szerintem még Szörnyella is ijesztőbb, mint te. – részben sejti, hogy miként is érted, ugyanakkor lappang igazság a szavaiban. Lehet kicsit morcos ábrázatod van, de manapság ez nem ritka. Az emberek fáradtak, az élet nehéz és a hétköznap mókuskereke képes felőrölni a kedvességet, arról nem is beszélve, ha kevés kedvesség jut valakinek, akkor nem is igazán tudja miként kellene annak lennie, vagy csak szimplán nem látja értelmét, hiszen vele se kedvesek, akkor ő miért is legyen az? Rossz ez a mentalitás, még is egészen jellemző. Másrészt esélyesen a foglalkozásodra értetted, hiszen kevés olyan ember van, aki nem érzi magát valamennyire feszélyezve egy rendőr társaságában. Számára ez nem jelent gondot, hiszen rendőrcsaládban nevelkedett és a vőlegénye is az, meg Rhett is. – Te miért nem szeretsz nyitni az emberek felé, vagy másról van szó? Esetleg gyakran azt gondolod, hogy a kedvesség csak megjátszott dolog? – őszintén érdeklődve csendül a hangja, mert tényleg érdekeli őt, hogy mi is a helyzet vagy miért is emelsz falakat. Lát arra esélyt, hogy nem kap választ, de egy próbát megért, mert ezáltal is csak még inkább megismerhetne téged.

A válaszodat hallva elmosolyodik és máris születendőben van egy ötlet, amit egyelőre megtart magának.  – Ha nem gond, akkor nem akarom, hogy rosszul legyél, így mára akkor maradjunk a taconál. A többit meg talán lesz szerencséd egyszer megkóstolni. – Igen, lehet hogy majd legközelebb úgy kopog be a kórterembe, hogy vitt nektek kaját, hiszen le tudja a rendszerben ellenőrizni azt is, hogy Larának van-e bármilyen allergiája vagy nincs.  Főleg akkor, ha továbbra is ott tervezel sátrat verni. Pedig neked is szükséged lenne arra, hogy pihenj, kicsit összeszed magad és jobb formádat mutasd a lányodnak.  Erősnek kell lenned, még ha olykor roppant nehéz is annak lenni. Nem fogja azt mondani, hogy tudja milyen érzés lehet ilyen módon aggódni a gyerekedért, még ha részben ismeri is azt, hogy mennyire képes a földre taszítani az az érzés, amikor elveszíted. Még ha ő nem is tarthatta a kezében, mert még azelőtt előveszítette, hogy igazán tudott volna bármi mást érezni, mint a pánik és kétségbeesés, de attól még mély nyomott hagyott a lelkében, ami néha felemészti, de továbbra is egyedül cipeli ennek a terhét.
– Csak nem ő a szigorúbb kettőtök közült? – kicsit meglepetten csendült a hangja, miközben neki lát a vacsora elkészítésének, az egymást követő üzenethangok miatt a telefonjáért nyúl, de aztán sietve rakja is le, amikor látja, hogy csak Ryan az. Majd ráér vele később foglalkozni, nem akarja, hogy megint elrontsa a kedvét. Elég volt mára egy veszekedés. A telefonját könnyedén adja a kezedbe, majd vissza is veszi miután beírtad a számodat, hogy elmentse és megcsörgessen, hogy te is el tud menteni az övét.
- Mindenképpen, csak a végén nehogy feljelents, mint valami zaklatót. – játékosan kacsint egyet, majd amikor a falaira utalsz és a bejárati ajtó felé böksz, akkor elneveti magát és egyetértően bólintott, mert igazad volt ebben, viszont az is tény volt, hogy nem olyan nehéz átjutni a falain. Eléggé közvetlen személyiség, de természetesen a bizalmi köre nagyon is picike, mert attól még hogy kedves, nem jelenti azt, hogy csak úgy bárkit is a bizalmába fogadna. Ahhoz idő és közös élmények szükségesek.
Felvonja kicsit a szemöldökét és megköszörüli a torkát.
- Nem elég borzalmat látsz a munkád során? – ösztönösen bukik ki belőle a kérdés, nem gondolja végig és kicsit talán meg is bánja, miközben reméli, hogy nem bántott meg vele. Ő ritkán néz híreket, mert általában csak a világ borzalmairól esik szó, mintha semmi jó se történen a világban. – Általában a gyerekeknek szoktam rajzolni, ha legalább attól picit jobb kedvük lesz, akkor miért ne. – eleinte nagyon béna volt, de az évek alatt egészen belejött. Még direkt részt vett egy kurzuson is emiatt. Ryan persze ezt se érti meg, mire elhúzza kicsit a száját, de aztán inkább újra az étellel foglalatoskodik. – Sétálni is imádok, Fluffyt szoktam képzésre vinni, vagy ott a bowling is, meg persze az olvasás is. Mostanában ritkábban jutottam el az uszodába, de imádok úszni is. A víz mindig képes megnyugtatni. – lelkesen és boldogan csilingelő a hangja, érezhető az, hogy tényleg imádja minden egyes hobbiját, nem csak úgy mondja, hogy felvágjon, vagy ne tűnjön annyira szegényesnek az élete, mint a tiéd a válaszodat követően. – Szeretsz kártyázni, vagy tudsz? – igen, azt is imád. A testvére és az apja nagy zsugás volt mindig is, mellettük pedig ő is megszerette. Sok kedves emlék fűzi őt a megannyi családi kártyapartihoz. Kicsit hiányzik is neki. – Persze, vedd úgy, hogy most befizettél egy lepukkant hotelbe és teljes kiszolgálás jár hozzá. – tényleg megoldja egyedül a vacsorát, de azt látja rajtad, hogy nagyon feszélyezve érzed magad, akkor elég tolja a vágódeszkát és a zöldségeket is, hogy felszeleteld azt. Nem akarja, hogy rosszul érezd magad, ő pont azt szeretné, ha végre kicsit jobban éreznéd magad.

- Van olyan dolog, amit szeretnél megtenni, vagy kipróbálni? Mármint van bakancslistád? – leginkább azt kérdezné, hogy nem hiányzik valami az életedből, mármint olyan téren, hogy kicsit több teret adj a vágyaidnak, hobbijaidnak, amik netalán régebben léteztek, de aztán inkább más felé tereli picit a kérdést. Nem akar hirtelen sok lenni, így igyekszik kicsit óvatosabb lenni. – Nyugodtan tölts még, ha kérsz. – bök az üres poharad felé, majd felemeli a sörét, hogy ő is igyon pár kortyot belőle.  

Jayda & Seraphine
BEE

I don't care

mind álarcot viselünk
Seraphine Murphy
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
25
★ családi állapot ★ :
I just wanna love you
Just wanna hold you
I want you for myself
every single day
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
don't let anyone
★ foglalkozás ★ :
student & modell
★ play by ★ :
★ Cindy Mello ★
133
★ :
life sucks, but you're not alone Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

life sucks, but you're not alone
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Sucks So Much
» Everything sucks... just kidding - S&H
» First day of your new life
» Lyn & Ben - Thanks god, you're in my life...
» Missed you in my life

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: