★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 23:12-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 19:26-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Scott & Lucille McGrath Szer. Jan. 16 2019, 19:56 |
| Scott McGrath Play by: Taylor Kinney(de alkudható) Születési hely: Rád bízom Kor: 28-33 Lakhely: Rád bízom Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Rád bízom Csoport: Bűnüldözés (és elhárítás) Történetünk: Mr. Naptár, avagy a pasi, aki villámként csapott le az életemre. Igazából a társam, Lucille bátyja vagy, és tűzoltó. Mindig hívatlanul jelensz meg a helyszíneken, mert annyira félted a húgod. Eleinte még nem zavart, de most már kissé sok, mert nehezíted az én, és a húgod munkáját is. Egy dolog, hogy természetedből kifolyólag mindent irányítani akarsz, de ez már sok. Egy befolyásos képviselő egyetlen fiaként nem volt könnyű dolgod a tűzoltóságnál, de Te mindent önerőből értél el. Ezt becsülöm is benned, de a természeted már kevésbé. Makacs, határozott, segítőkész ember vagy, és bár utóbbi igen elismerésre méltó, nem könnyíted meg a munkám. Nem beszélve arról, hogy kettőnk között ott az erős kémia, amivel én sem vagyok képes megbirkózni. Egyik felem idegesítőnek tart, a másik pedig annyira vonzódik hozzád, hogy mindig elgyengülök a közeledben. Akárhányszor csak látlak, összezavarsz, és nem tudom, mihez kezdjek veled, és az állandó felbukkanásaiddal a gyilkossági helyszíneken.
Lucille McGrath Play by: Rád bízom. Születési hely: Rád bízom Kor: 23- 25 Lakhely: Rád bízom Szexuális beállítottság: Rád bízom Családi állapot: Rád bízom Csoport: Bűnüldözés (és elhárítás) Történetünk: Az én új társam, és igaz barátom vagy. Nemrég végezted el a rendőr akadémiát, és az helyett, hogy járőrözni, vagy a szokásos próbaidőre küldtek volna, azonnal beosztottak mellém a gyilkosságiakhoz. Mindenki azt hiszi azért, mert az édesapád egy befolyásos képviselő, és igen, eleinte én is köztük voltam, de ma már tudom, hogy a tehetségednek köszönheted mindezt. Életemben nem láttam nálad ügyesebb rendőrt. Igazán megbízható, ügyes és rátermett vagy erre a munkára, én pedig habozás nélkül rád merném bízni az életem. Te sem örülsz annak, hogy a bátyád hívatlanul megjelenik a helyszíneken, de nem is nagyon tudsz ellene mit tenni, hiszen te is tudod mennyire makacs. Mégis remek kis csapat lettünk, én pedig örülök, hogy a társam lettél, és együtt szállhatunk szembe New York mocskával, megvédve az ártatlanokat, és igazságot szolgáltatva azoknak, akik védtelenek. Nos, ennyi lenne az alap a két karakterhez. A név, és a PB-k változtathatók! Szép számban van ötletem a játékokra, és természetesen a Ti ötleteik is várom már! Sok mindenben alkudhatunk, amin esetleg változtatni szeretnétek! Az ET-mben is szerepelnek, ITT! Mindketten fontos részei Alyssa életének szóval nagyon várom már őket! Kérlek gyertek gyorsan! Ha pedig itt vagytok, dobjatok meg egy- egy pm-el! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Scott & Lucille McGrath | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |