New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 32 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jayda Winters
tollából
Tegnap 23:13-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 23:12-kor
Jayda Winters
tollából
Tegnap 22:35-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Tegnap 21:52-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:39-kor
Dominic Reynolds
tollából
Tegnap 20:35-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:52-kor
Andrés Casado
tollából
Tegnap 19:26-kor
Wang Weiguang
tollából
Tegnap 19:17-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Scott & Lucille McGrath
TémanyitásScott & Lucille McGrath
Scott & Lucille McGrath  EmptySzer. Jan. 16 2019, 19:56
Scott McGrath

Play by:
Taylor Kinney(de alkudható)
Születési hely:
Rád bízom
Kor:
28-33
Lakhely:
Rád bízom
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Rád bízom
Csoport:
Bűnüldözés (és elhárítás)
Történetünk:

Mr. Naptár, avagy a pasi, aki villámként csapott le az életemre. Igazából a társam, Lucille bátyja vagy, és tűzoltó. Mindig hívatlanul jelensz meg a helyszíneken, mert annyira félted a húgod. Eleinte még nem zavart, de most már kissé sok, mert nehezíted az én, és a húgod munkáját is. Egy dolog, hogy természetedből kifolyólag mindent irányítani akarsz, de ez már sok. Egy befolyásos képviselő egyetlen fiaként nem volt könnyű dolgod a tűzoltóságnál, de Te mindent önerőből értél el. Ezt becsülöm is benned, de a természeted már kevésbé. Makacs, határozott, segítőkész ember vagy, és bár utóbbi igen elismerésre méltó, nem könnyíted meg a munkám. Nem beszélve arról, hogy kettőnk között ott az erős kémia, amivel én sem vagyok képes megbirkózni. Egyik felem idegesítőnek tart, a másik pedig annyira vonzódik hozzád, hogy mindig elgyengülök a közeledben. Akárhányszor csak látlak, összezavarsz, és nem tudom, mihez kezdjek veled, és az állandó felbukkanásaiddal a gyilkossági helyszíneken.

Lucille McGrath

Play by:
Rád bízom.
Születési hely:
Rád bízom
Kor:
23- 25
Lakhely:
Rád bízom
Szexuális beállítottság:
Rád bízom
Családi állapot:
Rád bízom
Csoport:
Bűnüldözés (és elhárítás)
Történetünk:

Az én új társam, és igaz barátom vagy. Nemrég végezted el a rendőr akadémiát, és az helyett, hogy járőrözni, vagy a szokásos próbaidőre küldtek volna, azonnal beosztottak mellém a gyilkosságiakhoz. Mindenki azt hiszi azért, mert az édesapád egy befolyásos képviselő, és igen, eleinte én is köztük voltam, de ma már tudom, hogy a tehetségednek köszönheted mindezt. Életemben nem láttam nálad ügyesebb rendőrt. Igazán megbízható, ügyes és rátermett vagy erre a munkára, én pedig habozás nélkül rád merném bízni az életem. Te sem örülsz annak, hogy a bátyád hívatlanul megjelenik a helyszíneken, de nem is nagyon tudsz ellene mit tenni, hiszen te is tudod mennyire makacs. Mégis remek kis csapat lettünk, én pedig örülök, hogy a társam lettél, és együtt szállhatunk szembe New York mocskával, megvédve az ártatlanokat, és igazságot szolgáltatva azoknak, akik védtelenek.

Nos, ennyi lenne az alap a két karakterhez. Smile  A név, és a PB-k változtathatók!  Smile
Szép számban van ötletem a játékokra, és természetesen a Ti ötleteik is várom már! Sok mindenben  alkudhatunk, amin esetleg változtatni szeretnétek! Az ET-mben is szerepelnek, ITT!
Mindketten fontos részei Alyssa életének szóval nagyon várom már őket! Kérlek gyertek gyorsan! Scott & Lucille McGrath  2624752903 Ha pedig itt vagytok, dobjatok meg egy- egy pm-el!  Scott & Lucille McGrath  87422597  
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Scott & Lucille McGrath
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Genevieve Lucille Dumarché
» Lucille Agatha Bremer
» Mia Scott
» Scott Blanc
» Scott & Pola

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: