New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 79 felhasználó van itt :: 16 regisztrált, 0 rejtett és 63 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Millie Crawford
tollából
Ma 15:58-kor
Ethan Sharp
tollából
Ma 15:56-kor
Millie Crawford
tollából
Ma 15:55-kor
Venus Heighel
tollából
Ma 15:54-kor
Celeste Joy Davenport
tollából
Ma 15:44-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 15:40-kor
Horatio R. Hayes
tollából
Ma 15:13-kor
Ezra Wallace
tollából
Ma 14:26-kor
Wendy Hart
tollából
Ma 14:18-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
27
17
Hivatal
10
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
243
231

Nico & Yara :: Stumblin' In
TémanyitásRe: Nico & Yara :: Stumblin' In
Nico & Yara :: Stumblin' In EmptyMa 12:53-kor

Yara & Nico
"Pardon my French, but what the fuck?"

-Jó lesz már..-nyűglődök, amikor a púderes smink ecsettel sokadjára csiklandozzák végig az arcomat és próbálnak minden csillogást eltüntetni a bőrömről, mindeközben valaki a hajamat basztatja, én pedig az versenyzői ruha ujjait csomózom össze a derekam körül, hogy ne csússzon le rólam, amíg nem kell teljesen beöltöznöm, hiszen veszettül meleg az aláöltözetekkel együtt ez a vacak.
-Maradj nyugton, légyszíves, nem az én hibám, hogy a bőröd még mindig a kamaszkorát éli.-vigyorog rám Steph, én pedig tettetett sértettséggel kapok levegőért.
-A lelkembe gázolsz.-sóhajtok lemondóan éppen mielőtt kinyúlna a lakókocsi ajtaja és Fernanda bedugja a fejét a résen.
-Menj fel a producerekhez, Nico. Beszélni akarnak veletek. Meg kell keresnem Yara-t, de te tudod az utat, ugye?-kérdezi és mire akár csak levegőt vehetnék, hogy megszólaljak már csak azt hallom, hogy csukódik az ajtó. Persze, hogy tudom az utat, megyek máris. Ez lett volna a válaszom, ha megvárta volna.
Sűrűn elnézést kérve szabadulok ki a stylistok fogságából és veszem célba Jonas és Amanda irodáját. Őszintén szólva elképzelni sem tudom, hogy miről lehet szó. Lehet annyi az egész, hogy túl erős az akcentusom vagy éppen nem elég... vagy az, hogy a fél sorit átírták egy posztapokaliptikus világba. A Netflixnél sosem lehet tudni.
Gyors köszönés után leülök az egyik fotelba, amíg Yara-t várjuk. Jó szokásomhoz híven nagyjából két és fél másodpercig vagyok nyugton utána már egy tollal játszom, cukorkát válogatok a tálból, a lábamat rázom és próbálom elszórakoztatni magam pedig nem is telik el 5 perc és Yara meg is érkezik. Az arcát látva engem is elfog az aggodalom, mert úgy néz ki, mint aki kísértetet látott. Rossz hírt kapunk? Többet tud mint én és nekem is izgulnom kellene?
Ahogy rám pillant és kapok tőle egy szégyenlős mosolyt, én lövök felé egy teli vigyort és rá kacsintok.
A tekintetem gyorsan Amanda-ra kapom amikor beszélni kezd és érdeklődve hallgatom minden szavát. Mosolyom egyre csak nő és a tekintetem szinte sugárzik az örömtől, ahogy ismételten Yara-ra nézek.
-Ez igen, mamacita. Gratulálok!-bólintok elismerően, bár azt hiszem ahhoz a kémiához, ami nekem egyébként különösebben fel sem tűnt valamennyit hozzájárultam. Ugye?
Igazából számítottam rá, hogy így vagy úgy, valamilyen formában kapni fog egy romantikus szálat a karakterem és valljuk be a streaming szolgáltató irányelveit ismerve kifejezetten jól jártam, hogy nem egy másik sráccal próbálnak összehozni majd a képernyőn. Átveszem az új jelenetek papírjait és átfutok néhány sort.
-Mennyi időnk van átfutni?-érdeklődök, hiszen nem mindegy, hogy mi az időlimit arra, hogy az eddigi unokatesós nézőpontból valahogy áthangolódjunk arra a bizonyos potenciális romantikus kémiás nem is tudom mire.
-1 óra. Talán másfél. Nem baj ha elsőre nem tökéletes csak nagyjából lássuk mi lehet belőletek.-magyarázza Amanda.
-Oké. Mehetünk is?-kérdezem, hogy biztosan ne álljak fel anélkül, hogy mindent elmondtak volna. Amikor bólintanak akkor már tényleg felkelek és elindulok az ajtó felé, amit kinyitok és bevárom Yara-t hogy kiengedhessem magam előtt.
-Na hogy vagy? Mekkora a sokk? Azért ez rohadt meglepő volt. Mármint na.. tényleg jól nyomtuk, de erre nem voltam felkészülve.-magyarázom neki. Nem volt eddig túl sok jelenetünk együtt, lehet inkább azokban a pillanatokban kaptak el valami vibe-ot, amikor csak lógtunk a szünetekben

outfit

Yara Noalie Walker imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Niccoló Serrano
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Nico & Yara :: Stumblin' In C7547520b82a116b0c23930d0bb6510d50a07f54
Nico & Yara :: Stumblin' In 94c04a88bc8920f9c8ff4b1a397eccc848ed8a45
★ kor ★ :
21
★ elõtörténet ★ :
Spotlight
♫ :
Bailar
★ családi állapot ★ :
Nico & Yara :: Stumblin' In 8819f9bdc3ff4dc7778ac50099e0d9a2e8c464b9
Only for PR reasons... right?
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Nico & Yara :: Stumblin' In 12cb411a54f59a4bd2cd9c74be0a73618bfbe334
★ foglalkozás ★ :
Actor
★ play by ★ :
Franco Colapinto
★ hozzászólások száma ★ :
5
★ :
Nico & Yara :: Stumblin' In 369b1a34e73ee03d5d5e3e6cfce2e734072b4d45
TémanyitásNico & Yara :: Stumblin' In
Nico & Yara :: Stumblin' In EmptySzer. Nov. 13 2024, 19:33

The actor has to develop his body. The actor has to work on his voice. But the most important thing the actor has to work on is his mind.
- Stella Adler

Borzalmas volt a forgalom reggel, ezért amint megérkezem a forgatás mai helyszínére, épp csak lepakolom a holmimat az öltözőkocsiban, aztán már rohanok is a sminkelésre. Még nem érem el az ajtót, de a kezem már majdnem a kilincset érinti, amikor Fernanda, az egyik producer asszisztense a vállamnál fogva megállít, és maga felé fordít.
- Végre megvagy...
- Ja, igen, bocsánat, őrület volt az út, nem is gondolnád, hogyan indult a napom...
A kezét feltartva a szavamba vág:
- Jonas és Amanda az irodában várnak, sürgősen beszélni szeretnének veled!
- Velem? Uhm... sürgősen? - nyelek egy nagyot, de a nő már indul is, egyetemes jelzéssel a tudtomra hozva, hogy kövessem, nincs veszíteni való időnk. Nekem viszont azonnal vadul cikázni kezdenek a gondolatok a fejemben, és kattog az agyam, hogy mi a fene van? Máris elrontottam valamit? A késés miatt vannak kiakadva? Egyáltalán lehetséges, hogy kitesznek a showból öt perc miatt? Jó, volt az tíz is, de... Ők akarták, hogy itt legyek. Viszont tény, hogy eddig még csak próbafelolvasás, próba felvételek meg képernyőtesztek voltak, úgyhogy simán előfordulhat, hogy lecserélnek, ha nem találnak elég jónak ehhez az egészhez. És fogalmam sincs, miért leszek ettől az opciótól azonnal ennyire csalódott, hiszen én eleve nem is erre vállalkoztam. Én csak énekelni akartam. A menedzserem ragaszkodott ehhez, illetve a Ford testvérek, a sorozat írói és producerei, mert állítólag pont ilyennek képzelték a főszereplő kuzinját, és szerintük tökéletes lennék a szerepre. Hát itt vagyok. Remélem, nem mondanak le rólam egy-két kezdő hiba után.

Gondolatban még akkor is a körmömet rágom, és a pozitívat keresem a negatívnak tűnő helyzetben, amikor Fernanda kinyitja előttem a főépület ajtaját, én pedig gépiesen előre sétálok. A főnökökkel üdvözöljük egymást, majd hellyel kínálnak, én meg még mindig kissé zavartan helyet is foglalok, és csak akkor esik le, hogy a főszereplőnk, Niccoló Serrano is már itt van, és a mellettem levő fotelben ül. Kissé szégyenlősen rá mosolygok, aztán újra a többiek felé fordulok.

- Szóval, srácok, az a helyzet, megnéztük az első leforgatott jeleneteket, és arra jutottunk, hogy a közöttetek levő kémiát kár lenne elpazarolni. - Veszi a szót magához Amanda Ford, én pedig értetlenül ráncolom a homlokomat. Akkor mégsem a késésről van szó? Egyáltalán mit jelent ez? Biztos az arcomra van írva a kérdés, mert a nő rám pillant, aztán folytatja. - A karaktereitek nem unokatestvérek lesznek, ahogy eredetileg terveztük, hanem gyerekkori barátok, szomszédok. Annak a lehetőségével, hogy idővel több is kialakulhat közöttük. - Több? Mármint romantikus értelemben?

- Ehhez át kell majd írnunk néhány részletet a forgatókönyvben - veszi át a szót Jonas -, de mielőtt ebbe belevágnánk, szeretnénk veletek néhány új próbafelvételt és képernyőtesztet, hogy lássuk, tényleg ott van-e a potenciál. Tehát a mai napunkat újra kell egy kicsit terveznünk...

- Várjatok! Ez azt jelenti, hogy valószínűleg állandó főszerepet kapok? - kérdezem döbbenten, a dolog másik részét szerintem még fel sem fogtam teljesen. Amanda mosolyogva bólint, a bátyja viszont egy-egy köteg papírt nyom a kezünkbe.

- Ez néhány új jelenet, amit át kellene futnotok gyorsan, és aztán elpróbálnánk- kapjuk a magyarázatot is hozzá.  
Nico and Yara

☾☾ Moonchild, you shine
That's how it's supposed to be. Yeah, all these pain and all these sorrows, that's our destiny, see? You and my life was like this, we gotta dance in the rain, dance in the pain. Even though we crash down, we gon' dance in the plane.

Niccoló Serrano imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Yara Noalie Walker
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Nico & Yara :: Stumblin' In Dd023497d44db4a838eb9362e9605f4249d75595
Nico & Yara :: Stumblin' In Ac884184e3a1732d27a7cf06d8782562be0f9937
★ kor ★ :
19
★ lakhely ★ :
brooklyn ⇿ los angeles
★ :
Nico & Yara :: Stumblin' In 2237231072a477607a57b49d55b9bf8fbdde9347
★ idézet ★ :
"take only memories,
leave only footprints."
★ foglalkozás ★ :
actress, musician
★ play by ★ :
clara gallo
★ hozzászólások száma ★ :
4
★ :
Nico & Yara :: Stumblin' In F1e3386285152850f3fb06e0f1d8f5fb3024a18e

Nico & Yara :: Stumblin' In
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Yara Noalie Walker
» Nico & Charlie
» Nico's notes
» Nico & Janine ► I need you!
» Nico Rossi

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island-
Ugrás: