New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 94 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 79 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Roxanne Carlton
tollából
Ma 13:30-kor
Matilda Quincey
tollából
Ma 13:14-kor
Lambert Schultz
tollából
Ma 13:06-kor
Fiorentina Deluca
tollából
Ma 12:55-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 11:03-kor
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 07:27-kor
Dean Calver
tollából
Ma 07:25-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 04:50-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

Raymond & Olive || your pain is mine
TémanyitásRaymond & Olive || your pain is mine
Raymond & Olive || your pain is mine EmptyKedd Okt. 29 2024, 18:27

Raymond & Olive

Vannak olyan pillanatok az életünkben amik teljesen a padlóra küldenek. Azt gondoljuk, hogy vége a világnak, hogy sosem leszünk ezen túl, de az igazság az, hogy mindegyik elmúlik. Túllépünk rajtuk, éljük tovább az életünket, de sosem leszünk már ugyanazok az emberek mint egykor voltunk. Aztán jön valami ami felülírja az akkori fájdalmat. Mellette eltörpül a régi szenvedés és helyét felváltja egy új. Mindent túlélünk, és minden csak erősebbé tesz minket. Átvészeljük a csalódásokat, a megbántásokat, a kínokat, a szavakat amiket a fejünkhöz vágtak, de soha nem felejtjük el. Ott lesz valahol a lelkünk legmélyén, megpihen, néha felsóhajt, előre tör és örök életünkre magunkat cipeljük. De mindig lesznek újak, amik formálnak, amik kihívások elé állítanak és ilyenkor elővesszük a régieket is. Csokorba gyűjtjük őket, átszámoljuk, megvizsgáljuk, a töréseket mélyebbnek érezzük, de nem változtak.
Ahogy ültem a bárpultnál, unottan köröztem a borospoharam peremén, hallgattam a körülöttem lévő emberek zaját ami lüktetett a testem minden porcikájában, azon gondolkodtam, hogy hányszor éreztem már azt, hogy sosem leszek ezen túl. Mikor meghúztak az alkotmányjog vizsgámon, mikor az első nagy szerelmem szakított velem, mikor megcsaltak, mikor az egyik barátom minden szó nélkül szakított meg velem minden kapcsolatot, mikor meghalt a nagyi és most. Most minden egyszerre kezdett fájni. Fájt, hogy kiskoromban nem voltam elég apás, hogy az egyetemi éveim alatt szinte alig beszélgettem apával, hogy sosem köszöntem meg neki, hogy gondomat viselte. És mikor jön rá az ember minderre? Mikor már nem tudod senkinek azt mondani, hogy Apa.

Fél órával ezelőtt…

- De ugye haza jössz a hétvégén? - anyám hangja olyan síron túli volt, hogy őszintén rettegtem attól, hogy a szomorúságba fog belehalni. Mikor apám lelépett anyámnak csak egy levelet hagyott.

„Drága Audrey!

Szívem minden szeretete a Tiéd, a 42 év amit melletted töltöttem sosem múlik el bennem. Te voltál a napom, a hold az égen, a szellő amely megsimította reggelente az arcomat. Az, hogy veled öregedhettem meg minden volt amit valaha kívánhattam magamnak. De egyszer minden jónak vége szakad. Kívánom, hogy az életed olyan legyen mintha sosem ismertél volna, szeretném ha újra szerelembe esnél és olyan mellett találnád meg Önmagad aki a tenyerén hordoz. Én már nem tehetem ezt meg. Többé nem.

Kérlek tartsd tiszteletben a döntésemet. Mindenem Örökre a tiéd:
David.”

Anyám hetekig zokogott. Hisztérikus állapotba került, üvöltött, dühöngött majd bömbölt és kezdődött elölről. Persze, hisz tökéletes szerelmük volt. 42 évig szerették egymást, mély tisztelettel és őszinte csodálattal. Nem múlt el úgy nap, hogy ne monták volna egymásnak, hogy milyen mélyen szeretik egymást és 42 évig minden pénteken elmentek sétálni ahol átbeszélték a hetüket és a hétvégéjüket. Minden áldott héten.
- Persze anya, tudod, hogy nem hagynám ki. - erőltettem mosolyt az arcomra, hogy ő is hallgassa a telefonon keresztül. Bár én péntekente nem tudtam vele lenni mert előadást tartottam, szombaton reggel elmentem hozzá és 2 hónapja minden szombat este én voltam a séta partnere.
- Csak mert tudod, apáddal minden pénteken sétáltunk. - minden pénteken sétáltunk… mondtam anyámmal egyszerre. Mély csönd telepedett a vonalra. Nem akartam bántani vagy megsérteni, de rohadt fárasztó volt, hogy minden beszélgetésünk alkalmával elmondta ezt ahogy azt is, hogy milyen tökéletes volt az ő kapcsolatuk és hogy apám egy rohadt gazember amiért elhagyta.
- Sajnálom anya. Holnap reggel ott vagyok. Mint minden szombaton. Most le kell tennem. Szeretlek. - a hangom olyan édes volt mint a cukrozott fánk. Tapadt, ragadt tőle a szám, de anyám lelkének erre volt szüksége.
- Én is szeretlek bogárkám. - majd bontotta a vonalat. Én pedig ott maradtam egyedül, a csokorba szedett fájdalmammal, ami erőszakosan indult el a gerincem mentén egyenesen a könnycsatornáimig. Leitattam egy sós cseppet az orcám pereméről, az orromon keresztül teleszívtam a tüdőmet a friss őszi levegővel majd a számon keresztül élesen kifújtam azt, mintha ezzel távozhatna belőlem a gondok garmada. De semmivel sem lett jobb. A torkomat a láthatatlan kéz ugyanúgy szorította, a gyomromban egyre nagyobbodó gombóc beékelődött és szűnni nem akart.

Jelen…

Azt gondoltam, hogy az mindennek a legalja ha egyedül ülök be inni egy bárba, de átértékelődött minden. A szükség nagy úr, szokták mondani s milyen igazuk is van. Kortyoltam egyet a vörösborból miközben intettem a pultosnak, hogy hozhatja a következőt. Hogy a részegség volt-e a cél azt nem mertem volna őszintén kijelenteni, de azt igen, hogy a feledés és az agyam tompítása. A hazugságok amelyek behálóztak az elmúlt 2 hónapban, kezdtek egyre jobban szorítani. Apám velem őszinte volt és elmondta, hogy belekeveredett valamibe amibe nem lett volna szabad így a rendőrség beintézte a tanúvédelmi programba. Ezt a titkot őrizni anyám előtt végtelenül nehéz volt, de tudtam, hogy nem keverhetem bajba. Apám hiánya, a tehetetlenség, a frusztráltság és a szomorúság olyan elegyet alkottak a fejemben amit meg kellett volna tanulnom kezelni mert azt éreztem felemészt és egészében bekebelez.
A pincér óvatosan lehelyezte elém a borospoharat aminek az alját éppenhogy megszínezte a vörös ital.
- Ne haragudjon, kérhetnék ebből egy egész üveggel? - szóltam utána, de a hangomat elnyelte a zaj. Halkan felsóhajtottam, azt éreztem, hogy még ez sem jön össze, mintha az univerzum egyöntetűen akart volna kicseszni velem. Keresztbe fontam a lábaimat a bárszéken, a cipőm sarkát beakasztottam a szék lábtartójába és tovább simogattam a poharam száját, várva, hogy a pultos ismét a látóterembe kerüljön.

"When you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.”
mind álarcot viselünk
Olive S. Johnson
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
Raymond & Olive || your pain is mine Tumblr_inline_pmcnzzu2Tg1t9ndkh_1280

Raymond & Olive || your pain is mine Tumblr_inline_pbkc9zKnHF1ts1epz_250
★ kor ★ :
34
★ elõtörténet ★ :
•• The way to get started
is to quit talking and begin doing.
♫ :
•• The smallest of actions
is always better than the
noblest of intentions.
★ családi állapot ★ :
There are as many forms of love as
there are moments in time.

Raymond & Olive || your pain is mine Tumblr_inline_pbkioeNjoX1ts1epz_250
★ lakhely ★ :
•• Brooklyn
★ :
Raymond & Olive || your pain is mine Tumblr_inline_pbkm2jWWjB1ts1epz_250
★ idézet ★ :
We will always tend to fulfill
our own expectation of ourselves.
★ foglalkozás ★ :
•• Civilisztika professzor
★ play by ★ :
•• Amber Heard
★ hozzászólások száma ★ :
17
★ :
Raymond & Olive || your pain is mine Tumblr_inline_pbkexuadxY1ts1epz_250

Raymond & Olive || your pain is mine
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Olive & Jacob – East Hampton; Bernthalék nyaralója – 2024 júliusa
» you have something of mine - R&H
» pain in my ass
» You will be mine bitch
» I need to feel the pain

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Brooklyn :: Szórakozó helyek-
Ugrás: