★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 244 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 235 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | pain in my ass Csüt. Május 28 2020, 11:51 |
| Brianna Dermot | Play by: Rose McIver ( Emily Kinney, Giulia Maenza, Britt Scholte, akárki, aki szőkés és megfelel a korhoz, Rose csak az én preferenciám) Születési hely: Washington DC, District of Columbia Kor: 25-26 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island ( a család Manhattan-párti, de költözhetett ahova csak akart) Szexuális beállítottság: feltételezem, hogy heteró, de nem lepne meg, ha csak nem tudnám rólad, mi érdekel Családi állapot: nem tudom, de biztosan nem férjezett Csoport: hivatal, esetleg egészségügy vagy üzlet Történetünk: Mindig is egyke akartam lenni, és ez nagyban a Te hibád. Minden komplexusom, amit feltudok mutatni? Tőled ered. ( Meg az apánktól, de őt már régen elengedtem; rád haragszok.) Azt hihetnéd, szörnyű testvérem voltál, de igazság szerint ritkán volt köztünk valódi, komoly konfliktus, ami nem arról szólt, hogy elloptad a kedvenc rúzsomat, vagy a nyakamra jártál és szóról-szóra visszaidézted a kedvenc tudományos dokumentumfilmedet. ( Őszintén, melyik másik hat évest érdekelik ennyire a fehér cápák? Kezeltesd magad.) Nem voltál bully, nem voltál türelmetlen, és nem csaptál hisztit, valahányszor nem rád figyeltek a szüleink, sőt. Ha Mr. és Mrs. Dermotot kérdeznék, mindketten sietnének leszögezni, hogy kettőnk közül te voltál (és vagy is) az egyszerűbb eset. A higgadtabb. A tanultabb. Az okosabb. Papíron talán én voltam a kedvenc. Én voltam a közvetlenebb, én szórakoztattam a szüleink vendégeit, én voltam az, akinek több hasznát vették abban a társadalmi rétegben, mint a miénk; de ne hidd, hogy nem láttam a mérhetetlen büszkeséget a szemükben, amikor rád néztek. Az őszinte, ritka mosolyt az apánk arcán, amikor belopóztál a dolgozószobájába, hogy a jogi baromságait hallgasd. A kidülledt mellkasokat, valahányszor versenyeket nyertél. Te voltál a női testbe született fiú, akit mindig is vártak. És ezt sose fogom megbocsátani neked, mindegy, hányszor támogatod a színészi karrierem, aminek a gondolatát eleinte viccesnek találtad, vagy milyen erősen fogod a kezem a szülőszobán, és drukkolsz az unokaöcséd világrajöveteléért. // Ha eljutottál idáig, gratulálok, és köszönöm, hogy rászántad az időt Ophelia a maga nagyon színezett lencséjén keresztül látja a húgát, így nem szeretnék sokat megszabni Brianna jelleméből azon túl, hogy nagyon értelmes és talpraesett fiatal hölgy, és nem az a típusú kishúg volt, aki kifejezetten istenítette volna a nővérét. Ahhoz túlzottan lefoglalták a tanulmányai Nincs a lányok között igazi, nyílt harag, de azért tapintható a feszültség, valahányszor egy helyiségben tartózkodnak. Több irányba is látom a kapcsolatuk fejődésének lehetőségét; ha úgy alakul, elindulhatnak a megbocsátás és megtűrés hosszú és döcögős útján, de azt is eltudom képzelni, hogy Brianna megunja Ophi (indokolatlan) hibáztatását minden rosszért, ami gyerekkorukban érte, és visszavág. Rád bízom; ami biztos, az Ophi haragtartó természete, attól függetlenül, hogy igaza van-e, vagy sem. A pb a feltételekhez mérten szabadon választható, a (kereszt)név sem kötelez, bár szeretném, ha kicsit régies és nőies nevet kapna a karakter, a jogi karrier pedig szintúgy csak egy ötlet, könnyen lehet, hogy ez időközben más értelmiségi irányba fordult át. Gyere, nagyon várlak // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | pain in my ass | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |