New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 176 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 172 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art
Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 EmptySzomb. Okt. 05 2024, 19:23

“There is nothing I would not do for those who are really my friends. I have no notion of loving people by halves, it is not my nature.”
Audrey & Jacob.

Hanket kifejezetten bosszantotta Jacob pimaszkodása és ha az őr nem jön és én nem avatkozok közbe, minden bizonnyal fel is képelte volna, de végül is sikerült önuralmat vennie magán. Jake szavai egy kicsit még visszhangoztak bennem és felé pillantottam, majd bólintottam. Rossz érzés volt és nem akartam volna magára hagyni Hankkel és az őrrel, ahogy Hanket sem szívesen hagytam ott, de nem akartam Jacobbal veszekedni és azt sem akartam, hogy még kellemetlenebb helyzetbe hozzam.
Nem tudtam hová fussak, csak futottam. Le a lépcsőn, szintről szinte, de már futás közben azon kezdtem gondolkodni mi történhet ott. Tovább futottam, de nem az irodába, nem az étkezőbe, hanem ki a múzeumból. Nem akartam egyik kollégám szeme elé se kerülni. Nem akartam, hogy lássanak és beszélni sem akartam senkivel. Leginkább eltűnni akartam. Elásni magam, elsüllyedni.
Odakinn lerohanva a lépcsőkön attól kezdtem félni mit fogok kapni otthon, amikor már csak ketten leszünk. Körbepillantottam, hogy hol kéne meghúznom magam. A kocsimhoz nem mehettem, ott biztos keresne, így átfutottam a zebrán a túlsó utcába, majd szuszogva leültem a kerítés mellé a járdára. Felhúztam lábaim és karjaimra hajtottam a fejem.
Nagyon meg voltam rémülve, féltem attól, hogy Hank nem fog tudni megnyugodni és akkor többet fogok tőle kapni. Igaz, még sosem láttam őt ilyennek, így nem tudtam mire számíthatok tőle. Lehet lenyugszik? Lehet megbánja? Biztos észhez fog térni! Csak dühös volt, mert félre értett. Normál esetben sosem bántana.
Elfogott a sírás a bűntudattól. Csalódást okoztam a férjemnek és még Jaket is kellemetlen helyzetbe hoztam. Ráadásul mindezt a múzeumban, ahol dolgozom, a kollégáim és a múzeum vendégei előtt. El tudtam volna süllyedni szégyenemben. Mit fogok ezért kapni?
Hank odabenn - miután én elmentem - úgy döntött nem balhézik tovább, hanem ő is távozik. Nem kellett rendőrt hívni és nem kellett kidobni, magától távozott mindenféle további balhézás nélkül. Azt is sikerült megállnia, hogy ne vágja képen Jacobot.

zene | öltözet |  Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 1471401822 | w

Jacob Cohen imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Audrey Peyton
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 Tumblr_nubpoqB47S1tjcelqo1_250
Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 C5a51b1820cdbbec4d90731fe362d7c920d12c24
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 2ad7f6648cca690fa50f46258a133d94bd12b8ff
A girl should be two things
Classy and Fabulous
♫ :
You know what I want,
and I got what you need
★ családi állapot ★ :
True Love
★ lakhely ★ :
Manhattan - Upper West Side
★ :
Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 4bbb9331083ec708ef620d9a5f0d6c08575e58d2
★ idézet ★ :
I don't believe you know me,
Although you know my name

I don't believe the magic,
Is only in the mind
★ foglalkozás ★ :
Tárlatvezető, művészetkritikus, művészetvlogger
★ play by ★ :
Kylie Minogue
★ szükségem van rád ★ :
I stand in the distance
I view from afar
★ hozzászólások száma ★ :
60
★ :
Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 4674c2e08b6cd3f49af7ada41e768eca309e4a5d
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásRe: Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art
Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 EmptyVas. Okt. 06 2024, 09:52
Audrey & Jacob
Elégedetten nyugtázza magában, hogy a nő tette, amit mondott neki. Megszokta már, hogy a többség hallgat rá, ha kér valamit, így az egóját nem simogatja a dolog különösképpen, ellenben jó tudnia, hogy – még ha csak ideig-óráig is –, Audrey biztonságban van ettől a vadbaromtól. Innentől már csak Hank-kel kell foglalkoznia, vagyis szemmel tartania a férfit, aki még tesz pár epés megjegyzést az őrre, majd vélt riválisára, végül beszól az egyre sűrűsödő közönségnek. Jacob a nézősereget pont megszokta, nem zavarja, ha nézik, azért reméli, hogy egy ismeretlen sem szólítja le közös szelfiért vagy autogramért. Azt úgyszintén reméli, hogy színházas weboldalak sem hozzák le a jelenetet, mert akkor már egy felsőbb hatalomnak kell magyarázkodnia. Az apja pedig nem olyan elnéző, mint Hank, igaz, hogy a tettlegesség is távol áll tőle…
Miután Audrey férje távozóra fogta, ő maga is elindul, de már a másik irányba, hívná Audrey-t, de miután előkerül a telefonja, realizálja, hogy még a nő számát sem tudja.
– Picsába…! – summázza félhangosan, s hirtelen fordul hátra, ahogy meghallja a vékony hangocskát maga mögött, ahogy kilépett a teremből.
– Apa? – Mona a barátai körében áll és kérdőn néz Jacobra.
– Helló, kölyök! – köszön, s már el is felejtette, hogy le akarta szidni a lányt, amiért elkóricáltak.
– Elmegyünk pizzázni? Éhesek vagyunk – kérdi a lány. A férfi pedig bólint, majd elindult a lift felé a négy gyerek kíséretében. Jobb innét lelépni, és nem forszírozni a témát. Magáért ugyan nem aggódik, de jó lenne kinyomozni, mi lett a nővel, mert azt a szalagcímet sem akarja olvasni, hogy Az üzletember felesége kiugrott a tizedikről. Ennél jobban már csak a lányának nem akar magyarázkodni, hogy miért is keresi egyből a bajt, amint Mona nem figyel rá…

//Nagyon szépen köszöntem a játékot, várom a folytatást. <3//

Audrey Peyton imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jacob Cohen
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 3Q67Eya
„Most of the trouble in world is caused by people wanting to be important.”

(T.S. Eliot)

Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 NDjU75I
★ kor ★ :
44
★ elõtörténet ★ :
Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art - Page 2 YKsZixa
★ családi állapot ★ :
elvált
★ lakhely ★ :
NYC, Manhattan – Greenwich Village
★ idézet ★ :
„Delete the old version of me in your head. It expired.”
★ foglalkozás ★ :
színész
★ play by ★ :
Tahar Rahim
★ hozzászólások száma ★ :
53

Audrey & Jacob – The Metropolitan Museum of Art
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Metropolitan Museum of Art
» Audrey & Jacob - Next day
» the bronx museum of the arts - boris&&hazel
» Jacob & Zed
» Sean & Audrey

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: