A zene túlságosan hangos. Érzed, ahogy a basszus a mellkasodba csapódik, mintha az egész tested rezonálna vele. Az orrodat állandóan csiklandozza a cigarettafüst, keserű, fullasztó fátyolként terül el a levegőben, amitől lassan már émelyegni kezdesz. A tekinteted körbejár a teremben, keresed a többi barátodat, de sehol sem látod őket. Mintha mindannyian felszívódtak volna ebben a kavargó, lüktető tömegben. És ha ez nem lenne elég, ott állsz, szemtől szemben vele. Mickey-vel. Azzal a fiúval, aki azóta a fejedben kavarog, hogy először belépett a virágboltba, ahol dolgozol.
Emlékek forognak a fejedben, régi képek és pillanatok egymásba csúszva. Az első találkozásotok, az apró, mégis bensőséges gesztusok, amiket azóta is újra és újra visszajátszol magadban. A hangja, az arcának íve, a biztos, magukból meleget árasztó keze, ahogy a tiedet fogja... Kérdések kattognak benned, miért nem találkoztatok soha újra? Hiszen számokat cseréltetek, ígéreteket tettek, mégsem lett belőle semmi. Talán elfoglalt, mondtad magadnak. Talán megijedt. Talán mégsem érdeklődött úgy irántad, ahogyan azt te gondoltad. Ahogy itt állsz előtte, újra ugyanaz a félelem kerít hatalmába. Szégyenlős vagy. Túlzottan is, és jelen pillanatban a környezeted kicsit sem enyhít ezen.
Mosolyogva hallgatod Mickey válaszait, és miközben beszél, vissza mosolyog rád. És nem csak egy egyszerű mosoly – ez az a fajta mosoly, ami annyira könnyed, annyira természetes, hogy szinte fáj. Az arcod azonnal elpirul, szinte ég, és érzed, ahogy a mellkasod egy kicsit összeszorul. Mozgolódsz, próbálod leplezni, mennyire zavarba hoz, de a gondolatok szétfutnak a fejedben. Hogyan lehet valaki ennyire nyugodt, ennyire... menő? És te? Nos, te semmiképp nem érzed magad annak. Egy ilyen srác mellett te csak valami szerencsétlen alaknak tűnsz. Nem gondolod, hogy megérdemelnél egy ilyen srácot – nemhogy randizni vele, de még barátként sem.
Próbálsz valamit mondani, keresed a kifogást, hogy elindulj, talán Manuel után telefonálj, hogy vigyen haza. Nem mersz Mickey szemébe nézni, de ekkor Elodie melléd lép, és tudod, hogy innen már nincs menekvés. Elodie felhozza az első találkozást, és te érzed, hogy a szíved egyre hevesebben ver. Miért nem tud Elodie most az egyszer csendben maradni, mint ahogy szokott? Nyúlsz a tarkódhoz, zavartan vakargatod, mielőtt megszólalsz. Mindketten, Mickey és Elodie, kíváncsian néznek rád, kissé már spiccesen, és te próbálsz nyugodt maradni.
– Ó, csak bejött a virágboltba, ahol dolgozom. – mondod, próbálva magabiztosnak tűnni. – Segítettem neki, beszélgettünk egy kicsit. Olyan menő volt, annyira szimpatikus, hogy... szerettem volna jobban megismerni.
A mondat végén elvörösödsz, és már előre érzed, hogy Elodie milyen megjegyzést fog tenni, ami miatt még jobban elpirulsz majd. De most csak Mickey szemeibe nézel, mosolyogva, és reméled, hogy látja, hogy őszinte vagy. Annak ellenére, hogy nem vette fel a kapcsoaltot veled és nem találkoztatok újra, ahogyan azt megígérte, nem neheztelsz rá és még mindig szeretnéd őt megismerni, ha az érzés kölcsönös.
– És ti? – kérdezed hirtelen kíváncsian, hogy eltereld a figyelmet magadról. – Ti régóta ismeritek egymást?
Azonnal megbánod a kérdést, ahogy a féltékenység egy kis tüskéje átszúrja a mellkasodat. Mi van, ha volt köztük valami? Vagy talán van most is? Ahogy ez a gondolat befészkeli magát a fejedbe, legszívesebben azonnal visszaszívnád a kérdést, de már késő.
Mickey azonban elhárítja a feszültséget egy könnyed ötlettel. amitől melegség önti el a szíved. Ő valahogy mindig fel tudja vidítani a kedved, akár szándékosan, akár anélkül. Még ha nem is tud róla, valahogy fel tudja vidítani a kedved, képes megnyugtatni téged, felemelni, akár szándékosan, akár anélkül, mintha csak a jelenléte is elég lenne. És bár a játék, amit javasol, enyhén idegessé tesz – hiszen ki tudja, milyen kérdések vagy merések jöhetnek –, beleegyezel.
– Meg kell mondanom, az a nyaklánc igazán szép. – mondod, talán kissé túljátszva a könnyedséget. – Hölgyeké az elsőbbség? – teszed fel a kérdést Elodie felé fordulva, izgatottan, és ha egy kicsit is, de megígéred magadnak, hogy megpróbálsz ellazulni és az aggodalmaskodás helyett élvezni a barátod és Mickey társaságát.
Micsoda ötlet! Jézusnak öltözni, huh! Mondjuk ilyen hűvös időben, azért egy szál bugyogóban repeszteni deszkán, bátor ember, az biztos. A már elfogyasztott mennyiségtől kissé kipirult orcával nevetek fel az elképzelésre. - Hát nem is tudom... lehet nekem nem állna jól az a szakáll. - törlöm meg ujjammal könnyesre nevetett szemeim. Ennek ellenére, azért még tudok figyelni a mennyiségre, legalábbis, amit Eliet illeti, és szóvá is merek tenni. Inni jó, amíg örömünkben tesszük, de utána már csak a gond vele. Még csak az hiányzik, hogy idő előtt kidőljön itt nekem, aztán bulizás helyett vigyázhatok rá egész este. Mert hogy magára nem hagynám az biztos. Lehet, hogy sok az ismerős, de ki tudja nem e használnák ki így is. Ilyen állapotban meg pláne. Jó tanácsaira is csak grimaszt vágok, ahogy előtte ő is, de nem tagadom, jó a társaság. S minél többen vagyunk annál jobb. Arra viszont én sem számítok, hogy pont ma és itt fogok összefutni gondolataim főszereplőjével, aki mióta csak odalépett hozzám segítőkészen az üzletben és kölcsönös zavarral próbáltuk megismerni egymást, ott kucorgott a fejemben. A lényeg, a hangja, olyan képzelgések, amikben eltudom képzelni, és olyanokban, amiket meg is lehetne valósítani. Enyhe zavarral, de szélesen mosolygok rá, ahogy ezúttal ő válik szégyenlősebbé. Igaz, ha nem volna bennem már néhány pohárka ez is és az is, plusz bevettem volna indulás előtt, amit kellett volna, én sem lennénk ilyen bátor. - És tényleg... - mosolygom szélesen, egyetértően, örvendezve az ismerős arc láttán. Akkor sem zárkóztam el a megismerésétől, de gátoltak bizonyos momentumok. Mint például, hogy akkor ott egy üzletben voltunk, ahol ő eladó volt, én pedig vevő. Nehéz úgy kezdeményezni, úgy igazán elmerülni a másikban, hogy tudod, nem léphettek át határokat, mert amíg munkaidő van, szabályok vannak. Ez akkor is így van, ha már jobban ismernénk egymást. Ezúttal viszont, az ő zavarodottsága, az én önbizalmam növeli, mindenféle rossz szándék nélkül, mert tudom, hogy ezúttal nincs kifogás, nincs előírás, hogy viselkedjünk egymással. - Ugyan... - legyintem le még mindig jókedvű mosollyal Posyt, ahogy mentegetőzni próbál, pedig igazán nincs miért. Otthonosan mozgok a bulikban, pláne, ha van mit inni és pihenőre teszem a hangulatstabilizálókat. - Egyre jobban. Huncut mosollyal követem tekintetemmel, főleg zavart tekintetét, ahogy Elodie magához húzza, finoman jelezve, hogy innen nincs menekvés. - Ó, neee, Elie, csak ezt neee! - biccentem oldalra fejem, már előre érzékeltetve, mennyire kínosan éreztem magam, főleg az elején. - Örökké hallgathatlak majd miatta! - bököm meg finoman oldalát ujjammal, persze szórakozottan, miközben lopva pillantok el egy pillanatra csupán Posy felé, ő miként reagálja le az első találkozásunk emlékét, és annak megosztását egy becsípett kislánnyal. - Inkább meséld el te, Posy! - harapom be alsó ajkam, és csak a szűkebb szájának köszönhető, hogy nem löttyen ki a sör a kezemben, miközben félszegen én is átkarolom túloldalt Eliet, de előre döntve fejem, nézek rá túloldalról Posyra kíváncsian és mosolygósan. Ilyenkor érzem igazán szabadnak magam, a szüleim óvva intése és a tabletták szedése nélkül. Mert tudom, hogy így vagyok igazán önmagam. Nehezen elszomorítható, mindenben a jót látó, boldog, önfeledt és játékosan közvetlen. Le is húzom az utolsó kortyokat a történetet hallgatva, vagy sem, majd a sörrel a számban, az üvegre pillantva jobb ötletem támad, mint a mi zavarba hozásunk. Hozzunk zavarba akkor már mindenkit! - Hé-hé! Üvegezzünk! Egy felelsz vagy mersz? - emelgetem csalogatóan szemöldökeim a két igazán jó társaságomra. - Keresnénk egy kényelmes kis zugott és kideríthetnénk egymás legsötétebb titkait, vaaagy... lekváros uborkát kóstoltatunk. - kuncogtam, majd kicsit visszább véve a pajkosságomból, kérően pillantottam Posyra, hiszen Elie nyilván nem mondana rá nemet. Ugye? - Ugye te is játszol velünk? Kérlek, Posy! Jó móka lesz, és becsszó, hogy senkit nem kényszerítünk semmire, elvégre az a lényege, hogy jól érezzük magunk. Sőt, a nyertes... hogy motiváljalak bennetek... kap eeegy... - kezdem nézegetni magam, mit áldozhatnék be a jó ügy érdekébe, míg végül lekapom magamról a nyakláncom. Mondjuk tekintve, hogy alapvetően mennyire ragaszkodom hozzá és szinte soha le sem veszem - most is csak addig, amíg bemutatom, mint trófeát - valószínűleg holnap után visszafogom kunyerálni, vagy elcserélni valamire. - Ha én nyerek... hmmm... akkor hárman együtt fogjuk járni a házakat, kötelezően jelmezben, mint a kicsik és cukrot kunyerálunk majd. - nevetek, noha teljesen komolyan gondolom.
where: party, yey when: evening? why: because they invited me
Posy Forrester ölelést küldött
Manuel Valderrama and Keegan Whinett imádják a posztod
Openness explains the ability to innovate and
come up with big ideas because you're open to them, and fluid intelligence explains the ability to go and execute.
I yearned to get better.
I told myself I was getting better.
In fact, the depression was still there,
like a powerful undertow.
Sometimes it grabbed me, yanked me under;
other times, I swam free.
★ foglalkozás ★ :
Konyhai kisegítő - Hotel Artemis
★ play by ★ :
➨ Ash Stymest
★ hozzászólások száma ★ :
18
★ :
It’s having the motivation to change
the world one moment,
then not having the motivation to wash yourself.
This is bipolar disorder
Re: bang bang bang bang
Vas. Szept. 29 2024, 12:07
Cheers to the freakin' weekend.
let loose.
Értékelem a csendes estéket, amikor tényleg kikapcsolódhatok és nem kell törődnöm azzal, hogy minden göndör tincs a helyén álljon, csinos legyek, hanem egyszerűen Manolo egyik pólójában az ágyamban heverészek. Ezek mellett viszont szükség van arra is, hogy ténylegesen elengedjem magamat társaságban, barátokkal körülvéve. Amint ideértünk úgy éreztem majd kicsattanok már magától a légkörtől. Amint Manu magamra hagy egy kiscsapat örökbe fogad gyakorlatilag azonnal, közülük épp nem ismerek senkit, de az alkoholnak köszönhetően ez közülük senkit sem zavar. Mosolyogva hallgatom ahogy mesélnek nekem, mintha ezer éves nagy haverok lennénk, amikor megérzem a körém fonódó karokat, amikre reagálni sincs időm, mert mire egyet pislogok Manu már fordít is maga felé, csókot követelve. A karjaim a nyaka köré fonódnak, miközben elmerülök ajkai puhaságában. -Ha akarnék, se tudnék.-nevetek halkan, teljesen hozzásimulva. Természetes vonzás van közöttünk, amit borzasztóan imádok. Vágyom a közelségére, az érintésére, a csókjaira és amikor csak lehetőségem van rá, akkor ezeket szinte követelem tőle, bár nem mintha ilyesmire szükség lenne, hiszen jön ő magától és ezt nagyon szeretem. -Ez egy nagyon nagyon nehéz kérdés, miközben így ölelgetsz...-mosolygok pimaszul. Ez nem panasz, ő is tudja, csupán egy apró jelzés, hogy ami a fejemben jár az egyértelműen nincs az általa felsoroltak között. -Mit szólsz hozzá, ha elfelezünk egy sört, feltankolunk kajákkal, Felix biztos hozott valami istenit, aztán megkeresnénk a többieket? Majd később táncolunk, az a részleg még elég langyos.-pillantok a néhány táncoló ember felé. Az esetünkben egyébként nem feltétlen jó a tánccal kezdeni, mert akkor mi lehet, hogy hamarosan távozunk is, ami most még lehet nem lenne a legillendőbb, hiszen alig vagyunk itt... hát őszintén nem is tudom mióta. Lábujjhegyre állok és még lopok néhány csókot az ajkairól. Olyan nehéz ebből az állapotból kiszakadni, de félő, hogy ha nem teszem, akkor túlságosan elragad majd a hév. -Na nyomás mielőtt még téged fallak fel.-vigyorgok rá és a kezébe csúsztatva az enyémet, hogy a kaják felé vehessük az irányt.
kiss and tellIn my defense, I was left unsupervised.
Azt megtanítják az iskolában, hogy mi a tököm az az algebra vagy azt, hogy mi történt 800 évvel ezelőtt, arról persze egy szót sem szól senki, hogy hogyan kellene a jelen lelki nehézségeivel megbirkózni. Tudom persze.. arra ott vannak a pszichológusok, de manapság szerintem ezt már rendesen bele kellene foglalni a tanrendbe, kötelező jelleggel megtanítani a gyerekeknek, hiszen már szerintem nincs olyan gyerek, aki ne küzdene valamivel. Jobb híján az ember megoldja úgy ahogy tudja, erre talán a Trinity a legjobb példa... az elit suli... ahol szerintem lassan nincs olyan diák, aki ne élne drogokkal, vagy minimum ne piálna majdnem minden hétvégén. -Ez kurva jó.-nevetek fel Mickey felvetésére a jelmezzel kapcsolatban.-Láttam egy videót egy fasziról, hasonló volt az elképzelés csak éppen Jézusnak volt öltözve és szőnyeg helyett valami felhő szerű szarság volt a deszkára tákolva.-nem is tudom minek öltöznék be szívesen. Korábbi években ilyenkor már bőven akadt ötletem, de most konkrétan semmi elképzelésem nincs. Majd lesz valami. Ha más nem, akkor majd Tana és Kee gondjaira bízom magam. Van egy olyan érzésem, hogy az sem lesz sokkal másabb, mint a többi buli. Mickey aggodalma azt hiszem már önmagában egy intő jel kell, hogy legyen a fogyasztásommal kapcsolatban . -Jól vagyok.-vonom meg a vállaimat, bár érzem, hogy a fejem már jóval tompultabb, de még messze vagyok attól, hogy a tűrőképességem végét járjam. -Én már csak ilyen jó barát vagyok.-fintorgok egyet Mickey-nek aki persze, mint a tükörképem dobja vissza a grimaszomat, amire már csak megforgatom a szemeimet. -Mit aggódsz? Majd előkerülnek.-pillantok Posy-ra. Biztosan elvannak a többiek majd előkerülnek, ha akarnak vagy unatkoznak vagy mit tudom én. Hogy eltántorítsam a többiek zaklatásától gyorsan be is mutatom Mickey-nek. Meglepetten szöknek a magasba a szemöldökeim, amikor kiderül, hogy ők ketten már ismerik egymást. Sok dologra számítottam, de arra nem, hogy Posy és Mickey bárhol bármilyen formában összefuthatott korábban. Lassan jelenik meg az ajkaimon egy cinkos mosoly miközben őket hallgatom és szemtanúja lehetek mindkét srác zavarának. Lustán szívok még egyet a cigarettámból mielőtt elnyomnám a hamusban. -Persze, hogy szívesen látunk, nem kell itt mártírkodni, hogy elvegyülsz másokkal. Egyébként is...-karolok Posy-ba, hogy az oldalamhoz húzzam.-Még el kell nekem mesélnetek, hogy ti ketten honnan is ismeritek egymást. Mégis mi sodort titeket össze?-vonogatom meg a szemöldökeimet, miközben oda-vissza cikázik a tekintetem kettejük között.
My soulmate is out there somewhere. Pushing a pull door..
I just know it.
★ lakhely ★ :
Yorkville, Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Tanuló, babysitter
★ play by ★ :
Katie Douglas
52
★ :
Hétf. Szept. 23 2024, 18:49
TEENAGE
━━━ "Live your life that the fear of death can never enter your heart."
Pár hónapig kihagytam a házibulikat és egyébből is kimaradtam...több elfoglaltságom volt, ami fontosnak minősült, így azokat tereltem a figyelmem középpontjába. Az örült bulik egyfajta utólagos tevékenységnek jók voltak, de tényleg, hónapok óta most először vagyok újra terepen. Az italozást is visszavettem, magam miatt és mások biztonsága érdekében is. Azt nem mondom, hogy nem tudja egy jó társaság és ismerősök elcsavarni a fejem...de mértékkel. Nem úgy, mikor kicsúszott a lábam alól a talaj. Ittasan vezettem és került veszélybe általam egy emberélet. A buli kellős közepébe berohanni, nem ép extrém, de mikor tudod, hogy kikkel pacsizol éppen le, mert tudod, hogy ők is jelen vannak, akkor a társaság, akivel éppen jöttél...nem izgalmas akár percig is megfeledkezel róluk. Persze figyelek mindenkire, különösképp Henryre...nah nem mintha nem tudna magára vigyázni, de...ő az öcsém, persze hogy megvédem a legjobb barátomat. Pár korty sör után mosdójáratra indultam, elhagytam a nőmet is menet közben, de ha egyszer hív a természet... Elidőztem kicsit a hajam állapotán, majd arcot is mostam, felfrissítettem magam és csak ezután kezdtem el kutatni Kee-t is a tömegben...egyszer veszem le róla a tekintetem, akkor is eltűnik? Nem kellett sokáig keresnem, össze sem tévesztettem mással, egyből hozzá is léptem méterekkel tőlem...magamhoz fordítottam és csókot loptam ajkairól. - Ne merészelj eltűnni. - búgtam ajkaira a csók közben és még közelebb vontam magamhoz. Mit mondhatnék? Imádom a nőt, mindig képes elcsavarni a fejem, de most, ebben a ruhában...még dögösebb és még jobban azt akarom, hogy csak én tudjak rá koncentrálni. Ám nem egyedül vagyunk, ezt is képben tartom, így nem fogom most megfektetni...volt már rá példa, de most ez nem olyan alkalom lesz. Bár ha meggondolom magam, akkor úgy is jelzek. Bár rá kéne nézni a többiekre is, de most Kee közelsége és a buli heve is magával rángat. Még az alkohol nélkül is élvezem az egészet. - Táncolunk, vagy piáljunk? - kérdezem, mondjuk az utóbbit nem mondom épp komolynak, hiszen annyira nem ihatom le magam. - Vagy kaja? - újabb kíváncsi kérdés az előbbiekhez, hiszen akár le is léphetnénk, ha itt nem lenne éppen némi rágcsa. Mondjuk mogyoró, ropi...vaagy laktatóbb...számára laktatóbb. - Vaagy, menjünk vissza a csipetcsapathoz? - búgom egy kaján mosollyal és újabb csókkal illetem, hogy még csak megszólalni se tudjon. A többiek közül egyedül Posy nem fogja feltalálni magát, túl fogja aggódni a dolgokat...nem tud lazulni egy ilyen helyen...pedig nem egyszer rángattam már el magammal hasonló helyekre...
¿Crees en el amor a primera vista o tengo que volver a pasar?
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
★ idézet ★ :
Whatever luck I had, I made.
One thought fills immensity.
Fear is a great motivator.
Elimina todo lo que no tenga relevancia en la historia. Si dijiste en el primer capítulo que había un rifle colgado en la pared, en el segundo o tercero este debe ser descolgado inevitablemente. Si no va a ser disparado, no debería haber sido puesto ahí.
★ foglalkozás ★ :
NYU Egyetemista (2)
★ play by ★ :
Benjamin Wadsworth
★ szükségem van rád ★ :
259
★ :
Hétf. Szept. 23 2024, 14:36
party hard
Ritka alkalmak egyike, amikor előretervezetten szabad egy estéje. Nincs variálás a beosztással, nincs esti műszak, olyannyira, hogy holnap kivételesen szabadnapos, így aztán mehet a buli hajnalig. Szereti ezeket az embereket, ezt az ilyen-olyan, összeverődött bagázst, ami tele van egyéniségekkel, hozzá hasonló kissé különc, de nagyon szerethető emberekkel. Nincs összejövetel, amire ne alkotna valamit, így a mai alkalomra medvehagymás-fetás csigákat készített, illetve pici sajtos pereceket. Mindkettő remekül megy az alkoholhoz, könnyen csúszik, de a felszívó hatása vitathatatlan. Felix egyik legfontosabb elve a felelősségteljes alkoholfogyasztás, így ő megadja a lehetőséget. Főleg, hogy a barátai általában értékelik, amiket süt-főz nekik. Az ilyen bulikból talán már kicsit kinőtt. Nézi ezt a sok - nála többségében jelentősen fiatalabb arcot - és úgy érzi magát, mintha az aggódó nagytesójuk lenne a barátjuk helyett. Hát elérkezett az öregedésnek ez a fázisa is. Épp ezért foglalja el helyét egy frekventált helyen, ahonnan viszonylag jól belátja a terepet, és ahonnan őt is jól látják, hogyha valaki szeretne csatlakozni hozzá, az megtehesse anélkül, hogy nagyon keresnie kelljen. Barátságos mosollyal fogadja Cassie-t, aki megérkezik hozzá. Az ölelgetés nem az ő terepe, a puszilgatás meg végképp, szóval ennyivel kell beérniük azoknak, akik nincsenek benne legbelsőbb belső körben. - Az gáz, ha elképesztően öregnek érzem magam az ilyen bulikhoz? - neveti el magát, majd elveszi a lánytól a felé nyújtott poharat, és megszagolja. Reflex mozdulat, tudja, hogy van akinek furcsa, de nem tud - és nem is akar - leszokni róla. - Köszi! Mit iszunk? Remélem nem öntöttél össze mindent, amit találtál - vizsgálgatja kuncogva a pohara tartalmát továbbra is. Nem mintha nem bízna a lány jóízlésében. Nagyon is bízik benne, épp ezért bármilyen választ is kap, poharát koccintásra emeli, hogy meg is kóstolhassa a felszolgált italt. - Hoztam kaját. Megkóstoltad már? - mi más lenne az elsődleges kérdés, ha nem ez. Amíg nem kap legalább egy megnyugtató visszajelzést, addig nem tud egészen megnyugodni. Ez egy kardinális kérdés az életében jelenleg, hogy tényleg jó-e abban amit csinál, és ezt másként nem tudja meg, csak ha begyűjti a visszajelzéseket.
Manuel Valderrama and Posy Forrester ölelést küldtek
Cassiopia Boschello, Elodie C. Harland and Michael K. Wilde imádják a posztod
Elodie cigarettájának füstje lebeg a levegőben, sűrű fátyolként teríti be a teret ahogyan a zene dübörög, vibrál a falak között, de te csak Elodie hangjára figyelsz, próbálva kiszűrni a zűrzavarból az érthető szavakat. Minden zaj egy kicsit távoli, ahogy belemerülsz a gondolataidba; az este zaja elhalványul, míg őszinte, néha kegyetlen szavai csengenek a füledben.
Mosolyogsz, ahogy meghallod Elodie szavait, amelyek hűen tükrözik, amit vársz tőle. Ez a fajta állandóság megnyugtató; tudod, hogy sosem fogja letartóztatni a véleményét, a módját annak, hogy milyen ő, és ezt valahol értékeled. Manuelról beszél, a barátodról, aki valahogyan mindig bajba keveredik a bulikban. A gondolat, hogy megint valami őrültségbe keveredett, aggasztó; egy régi emlék kúszik a fejedbe, amikor Manuel autóbalesetet okozott egy buli sűrűjében, és gyorsan el is hessegeted a gondolatot.
– Nem tudom, kezdek aggódni, talán küldök egy üzenetet… – kezded mondani, de a szavak elhalványulnak, ahogy Elodie gyorsan bemutat egy fiút, aki mellettetek áll. Rá nézve a szíved egy pillanatra megáll; ő az. A srác a virágboltból. A világ hirtelen megáll ahogyan az izgalom és a zavarodottság keveréke átfut rajtad, és te csak állsz, meglepetten.
– Ó, wow! Milyen kicsi a világ. – leheled ki a szavakat, ahogy a szíved gyorsabban kezd verni a mellkasodban, a tenyered pedig izzadni, ahogyan félénk pillantásokkal végigméred és valóban, ott tornyosul előtted, ugyanazzal a félszeg mosollyal, tetovált karokkal és szakadt farmernadrággal. Valahogyan még menőbben néz ki, mint múltkor, pedig azt gondoltad, azt nem lenne képes már felülmúlni, de úgy tűnik sikerült neki, a legnagyobb zavarodottságot kihozva belőled.
– Sajnálom, nem láttalak ott az előbb! Hogyan telik az estéd? – a hangod kissé remeg, a zavarodottságod elárulja, hogy nem tudod, mit is mondj, így az illemhez fordulsz segítségért, de valóban örülsz, hogy újra látod. A fények és a füst között próbálsz a szemébe nézni, remélve, hogy nem tűnsz túl ügyetlennek, de ha sikerül is, rögtön máshova nézel, a cipője hirtelen túl érdekessé válik ahhoz, hogy ne azt nézzed.
– Kedves vagy, és tényleg hálás vagyok ezért, de csak akkor, ha valóban nem zavarok… de igazán jó újra látni téged. – csúsznak ki a szavak az ajkaid közül, miközben mosolyogva, de megszeppenve feltekintesz rá. Az érzelmek furcsa egyvelege kavarog benned: öröm, meglepetés, egyfajta szorongás, hogy vajon miért éppen most találkoztok újra, és talán, de csak talán, ez a buli mégsem annyira rossz, ha itt van Mickey.
Ofallflowers:
you.
Manuel Valderrama, Elodie C. Harland and Michael K. Wilde imádják a posztod
Majdnem lemondtam az estét, nem sokon múlt, hogy a csoportos chatbe rengeteg szomorú smiley-val benyögjem, hogy nem érek haza még a végére sem, mert a gép nem akar felszállni és a kocsi út meg nagyon hosszú lenne. Nem voltam nagy híve ezeknek a buliknak, de a barátaim mind ott voltak és ez azért mindent felülírt, a sok részeg korombeli, belőve, elszállva, vagy tisztelet a kivételnek csak részegen, csak félig az én világom. A vad oldalam már remegett egy ilyentől, de a felnőtt énem nem akarta ezt, milyen mázli, hogy az utóbbit még nagyon könnyen el tudtam nyomni. Már a taxiban magamba öntöttem egy kis pezsgőt, mert meg kell ünnepelni, hogy most van egy kis szabadidőm, amit végre az olyan defektes barátaimmal tölthetek, amilyen én is vagyok.
Még oda sem kellett érnem megcsapott a hangos zene dübörgése és a csacsogás, ami a teraszról szűrődött ki. Tiszta klisés amerikai filmes sztori volt, de a mosoly az arcomon azt jelezte, hogy ez kicsit sem érdekel. Azonnal kiszúrtam a szép mosolyú Posyt, akihez rohantam is egy ölelésért, majd jeleztem neki, hogy nem veszek el, de felfedezem a helyet. Nem voltam sosem elveszett bárányka, és nem akartam magára hagyni, de őt sem olyannak ismertem, aki megijed ha valaki lelép mellőle egy bulin. Végigpásztáztam az egész be nem látható teret, sok ember, több, mint amennyien kényelmesen elférnek, de sok jó ember elfér kis helyen, a többi meg kimegy a teraszra. Ezzel a jelmondattal felindulva indultam el én is kifelé, menet közben magamhoz véve egy üveget, amiben ki tudja mi volt és akik ismerősek voltak odaköszöntem nekik. Majdnem mindenkit láttam a csapatból, volt akit hiányoltam, de volt egy sejtésem, hogy más erők uralkodtak felettük, amikor nem a buli krémjében voltak. - Az gáz ha sok mindenkit nem is ismerek? - álltam be végül Felix mellé, aki talán ugyanolyan módon még csak kereste a helyét, hogy beindítsa a belső bulit magában. Felé nyújtottam az italt, hogy mi is abba a részbe tartozzunk, akik részegen táncolnak majd a nappaliban, nevetve egymáson, azon, hogy mennyire kurva jó az élet és másnap fogalmunk sem lesz hol kelünk fel, valamelyikünknél, vagy itt? Ilyenkor jók a pizsipartik, felnőtt módra, legyen az akárhol és nem nem olyan felnőtt módra.
Mikor azt hallod, hogy valaki arról beszél, hogy a súlyos betegsége és egyben hátránya ellenére is képes teljes életet élni, valahogy fel sem merül benned, hogy ez nem azt jelenti, hogy az élete nem változik meg fenekestül. Aztán belekerülsz valamilyen módon a helyzetébe, és miközben sorolják, hogy mire mit szedj, hogy ne golyózz be, és hogy mit kerülj lehetőleg örökké az életben, hogy mindezek hassanak is a maguk módján, rádöbbensz, hogy azért mégsem úgy van az. Persze kinek mi a teljes élet. De ha én előtte is le-lehúztam pár üveggel, most pedig tiltólistás még egy kis sör is, akkor hogy is van ez a teljes élet? Sportolhatok, de vezetni, pláne közvetlen a nyugtatók bevétele után nem ajánlott, sőt, kifejezetten tilos. Nem mintha olyankor túl sok kedvem volna akár kimozdulni. Nem, nem arról van szó, hogy lázadok, csak arról, hogy úgy buliba menni, hogy csak nézed, ahogy mások isznak, te meg max Kubut szopogatsz, hááát... nem éppen örömteli. Szóval a mai napra mérsékeltem a napi darab számot. Nullára. Mert ha már el lettem hívva, biztos, hogy nem begyógyszerezve jövök. - Halloweenra láttam egy jó kis deszkás ötletet. Aladdin és a csoda szőnyege. - vetettem fel, már előre szórakozott vigyorral Ellienek, mert biztos látta már ő is videón azt a csodálatos jelenetet, ahol valami bolond, Aladdin ruhában, egy szőnyeggel össze tákolt deszkán suhan az úton. Mondjuk nem szántam komoly témának, csak bedobtam, hogy legyen min nevetni, mert, hogy láthatóan Ellienek még távolról sem kellett ellazulnia. Alapvetően pedig nem szokásom beleszólni, főleg, hogy alig ismerjük egymást - pedig hű, ki gondolta volna, hogy ennyi csajszi deszkázik a városban?! -, de a sokadik szál és a pia keverékével már kezdtem aggódni az állapotáért. - Hé... Hagyj későbbre is... - mosolygok rá barátian, tenyerem óvatosan vállára téve, amiből csupán egy ismeretlen, mégis ismerős hang tereli el figyelmem, amire oda is fordítom tekintetem, levéve válláról is a kezem. Másikban még mindig ott pihen egy pár kortyni szénsavas, kicsit energia italos, kicsit alkoholos valami. - Ezt nevezem baráti tanácsnak, csajszi! - csóválom fejem rosszallóan,de persze félszeg mosollyal. - Te meg füstölhetnél kevesebbet, mielőtt elgázosítasz itt mindenkit... - kelek a félénk fiú védelmére, és ha Ellie kisasszony pofikat vág, leutánozva őket reagálok vissza. A bemutatásunkkor esik le, s ahogy másodjára pillantok Elodieról ő rá, hogy mi már találkoztunk. Igen. Határozottan emlékszem rá, és a kicsit sem mindennapi nevéhez. Nem legutolsóképp pedig borús felhőket is tova intő mosolyára, aminek emlékére, s az akkori kedve pillanatokat is felidézve kúszik az én arcomra is egy széles, nevető ráncokat megjelenítő, de amúgy kissé zavarban lévő vigyor. - De hisz mi ismerjük egymást! - nem is kérdezem, nem is feltételezem, mert tudom. El is sandítok Ellie felé az esetleges reakcióját figyelve, majd vissza Posyra, kiben akkor is remek társaságra leltem. - Tényleg elég nagy a tömeg, hogy bárkit is megtaláljunk, de hé... Mi itt szívesen látunk, igaz, csajszi? - pillantok Posyról Elliere, s aztán válaszát hallgatva, vissza sandítva ő rá. Ha véletlenül találkozik is tekintetünk, elmosolyodom, de közben rögtön el is kapom tekintetem zavartan.
where: party, yey when: evening? why: because they invited me
Manuel Valderrama and Posy Forrester ölelést küldtek
Openness explains the ability to innovate and
come up with big ideas because you're open to them, and fluid intelligence explains the ability to go and execute.
I yearned to get better.
I told myself I was getting better.
In fact, the depression was still there,
like a powerful undertow.
Sometimes it grabbed me, yanked me under;
other times, I swam free.
★ foglalkozás ★ :
Konyhai kisegítő - Hotel Artemis
★ play by ★ :
➨ Ash Stymest
18
★ :
It’s having the motivation to change
the world one moment,
then not having the motivation to wash yourself.
This is bipolar disorder
Szer. Szept. 18 2024, 23:23
kiss and tellIn my defense, I was left unsupervised.
Ujjaim között szorgosan váltják egymást a cigaretták. Egyik a másik után és a füst keveredik a nyelvemen az alkohol ízével. Érezni valamit... vagy nem érezni semmit. Mindkettőt próbálom egyszerre, pontosabban egymás után. Először tompulni akarok, hogy a sok indulat, ami viharként kavarog bennem elveszhessen a fátyolos homályban és valami mást is megtapasztalhassak a torkomat szorongató keserűségen, tehetetlen dühön és tehetetlenségen kívül. Bármit megadnék, hogy legalább csak néhány órára a mosolyom ne megjátszott, színlelt legyen. Kábítás, tettetés az egész. Már a napját sem tudom, hogy mikor csúszott ki minden ennyire a kezeim közül. Csak azt akarom, hogy vége legyen. Így az alkoholba menekülök és könnyed beszélgetésekbe. Most épp Mickey-vel, aki régi barátnak ugyan nem nevezhető, de egy könnyed társaság és nekem abszolút rokonszenves az, hogy nem pontos másolata az összes többi srácnak. Posy hangjára felvont szemöldökökkel pillantok fel megakadva a mondatom közepén, bár már én is elvesztettem miről magyaráztam éppen körülbelül két gondolattal ezelőtt. -Mi az?-kérdezem unottabban, mint szerettem volna az irányába fújva a füstöt. Magam sem tudom megmondani, hogy miért nem bírok vele legalább egy kicsit kedvesebben bánni. Talán azért, mert tudom, hogy ha valaki, akkor ő meghallgatna.. megértene és ezt nem akarom. -Hát ha Manuel-t nem látod és Kee-t sem akkor valószínűleg benne... vele van.-javítok gyorsan. Alapvetően nem fájna ilyesmit mondani, de csak nem keltem már itt a barátnőm rossz hírét így mindenki előtt. -Igazából a többieket sem nagyon követtem. Kicsit elfoglalt vagyok.-biccentek a beszélgetőpartnerem felé. -Ihatnál valami erősebbet és akkor talán nem úgy néznél ki, mint egy elveszett kiskutya.-csak tippelek, hogy valami minden mókától mentes lehet a poharában és valószínűleg pont ez a baja. -Ő Mickey. Mickey, ez a kis zsebibaba itt Posy.-integetek a két fiú között hanyagul, miközben rohadtul büszke vagyok magamra, hogy ilyen illedelmesen bemutattam őket egymásnak.
My soulmate is out there somewhere. Pushing a pull door..
I just know it.
★ lakhely ★ :
Yorkville, Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
★ foglalkozás ★ :
Tanuló, babysitter
★ play by ★ :
Katie Douglas
52
★ :
bang bang bang bang
Szer. Szept. 18 2024, 21:00
bang bang bang bang
A buli már javában tart, a zene hangosan dübörög a házban, és minden sarokban emberek nevetnek, mintha a füst és az alkohol ködében lassan elvesznének. Te egy csendesebb zugban állsz a kert ajtajánál, ahol a virágok között töltöttél egy kis időt, és onnan figyeled a zajos eseményt, de nem igazán érzed magad részének ennek az egész forgatagnak. Szokás szerint semmit sem ittál, és a cigarettafüst kellemetlenül kúszik az orrodba. Elodie valahol bent van, talán Cassieval beszélget, Manuel pedig már rég eltűnt a tömegben. Valószínűleg Felixszel vagy Keegannel van.
Egy ideje csak álldogálsz, próbálod kitalálni, mit tegyél. Végül úgy döntesz, hogy megkeresed valamelyik barátodat. Legalább egy kis beszélgetés elterelné a figyelmed a hangzavarról és a túlzsúfoltságról. Elindulsz befelé, átvágva a nappalin, ahol a kanapén többen elnyúlva beszélgetnek, üvegek és poharak hevernek szanaszét. Az emberek figyelmen kívül hagynak, ami nem is zavar – nem vagy az a típus, aki keresné a figyelmet.
Amikor végül a konyhához érsz, egy papírpohár vízért nyúlsz a csapnál, és a sarkodon megfordulva észreveszed Elodiet. Az ablaknál áll, egy ismeretlen fiúval beszélget, és cigarettafüstöt fúj a levegőbe. A szemeid automatikusan rátapadnak. Még ha Elodie néha távolságtartónak vagy barátságtalannak tűnik is, az olykor hűvös szavai nem hatolnak át rajtad, és mindig úgy érezted, hogy valójában több van benne, mint amit mutat magából.
– Ellie! – lépsz oda hozzá mosolyogva, kortyolgatva a vizedet, ignorálva a félig már üres alkoholos üveget a pulton mellette. – Manuelt láttad valahol? Esetleg Cassiet? Az este kezdete óta elvesztettem mindenkit.
Ofallflowers:
you.
Manuel Valderrama ölelést küldött
Elodie C. Harland and Michael K. Wilde imádják a posztod