New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Amber Fleming
tollából
Ma 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Ma 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Ma 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
Manuel Valderrama
tollából
Ma 18:55-kor
Jerome Whitlock
tollából
Ma 18:51-kor
Harvey Irvine
tollából
Ma 18:12-kor
Peggy Lynch
tollából
Ma 17:49-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

my old playmate
Témanyitásmy old playmate
my old playmate EmptySzomb. 19 Okt. - 10:19
Julian ………..
Szabad

Play by
Leo Woodall
Születési hely
bárhol
Kor
25-32 között
Lakhely
New York lenne a legjobb
Szexuális beállítottság
Hetero nagyon
Családi állapot
kapcsolatban
Csoport
Sport
Történetünk
Az apád és az én apám, már akkor ismerték egymást, amikor mi még a világon sem voltunk. Egy csapatban játszottak, ennélfogva adott lett volna, hogy együtt nőjünk fel, de ez nem adatott meg nekünk. Te szépen lassan felkerültél apám csapatába, de addig nem láttalak és nem is beszéltem veled, mert az anyád másik városba költözött és vitt magával téged miután elváltak az apáddal. Nem sokat jártál fel apádhoz, főleg, mivel se az én se a te apád nem szeretett a seggén ülni és elég sokat járták a világot, főleg a meccsek miatt. Ma már mondhatni lenyugodtak és rajtunk a sor, hogy kirúgjunk a hámból, vagy legalább igyekezzünk megtenni, amit eddig nem tehettünk.
Apám “leszerelt” a csapatból, igazság szerint a kora miatt már nem akar bohócot csinálni magából és az egykori csapata edzőjévé avanzsálta magát, ahova nem régen te is bekerültél, mint profi játékos. Lassan 15 éve annak, hogy utoljára homokoztunk együtt nagy vagányan a tengerparton, hogy kergettük a hullámokat és amikor elmentél nagy űrt hagytál a szívemben, amit azóta nem is igyekeztem kitölteni.
Nem tudom mit fog jelenteni számomra, hogy megint az életem része vagy, mert az lettél, amint apám közölte velem, hogy ha a városban vagy akkor a házában fogsz lakni, ami nekem már nem a teljes értékű lakásom, de mindig is az otthonom lesz. A kínos pillanatok, az újraismerkedés szinte garantált, mert lehet, hogy még ugyanaz a srác vagy és én is ugyanaz a lány, de mégis megváltozott minden ennyi idő alatt.
Tudtommal barátnőd is van, aki elég sok időt tölt nálunk, apu kedveli és te is, hiszen ez a lényeg, de ez is egy olyan ok, ami miatt én nem annyira akarok hazalátogatni, még ha csak pár perc autóútra vagytok is. Még várok az újra találkozásra, mert akkor is tudtam, hogy fontos vagy nekem, és most sem változott, de nem akarok olyan érzelmekbe beleesni, amiknek nem tudok nemet mondani, és nem tudom mit hoznak ki belőlem. Elég kemény csajnak nevelt apám, de te mindig is az agyam plátói tartományában laktál, mert túl sokat hallottam rólad, túl sokat meséltek és én túl sokat lógtam a közösségi médiában, hogy tudjam minden lépésed, mint valami elvetemült bolond, pedig attól rém messze állok.

|| PB csak egy ötlet, bár olyan kedves arca van, de van benne egy kis huncutság, szóval remek választás lenne. Wink
A családi háttere egy részben kötött a leírtak alapján, illetve, hogy kapcsolatban van, az még jobb lenne, szülne egy kis bonyodalmat is, vagy éppenséggel nem, ezt majd együtt megbeszéljük. ||

Gyere minél hamarabb, hogy kideríthessük lesz e ebből barátság, vagy több, vagy csak csalódás. (személy szerint imádnám őket együtt, az utat, ami oda vezet pedig még jobban)

livin' in new york

Posy Forrester ölelést küldött

mind álarcot viselünk
Cassiopia Boschello
Média
ranggal rendelkezem
★ :
my old playmate Olivia-rodrigo-olivia-rodrigo-nylon

my old playmate Ec6b1f53ef904b18aff73b3f9d77761c
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
my old playmate 43b5b19c4693a3295dbead5cbe71f1e72ff830a0
★ családi állapot ★ :
who cares
★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ :
my old playmate B027ee14cdf67404bc67aa505801c45765796faf
★ play by ★ :
Olivia Rodrigo
★ szükségem van rád ★ :
my old playmate B64dda53be79499f1b4b8b7c9118b41b6bee7a3bmy old playmate
★ hozzászólások száma ★ :
41

my old playmate
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek-
Ugrás: