New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 152 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 144 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 20:04-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Emily Lucas
TémanyitásEmily Lucas
Emily Lucas EmptyVas. Szept. 08 2024, 21:24
Emily Lucas
"Vitathatatlan tény, hogy a kutyáktól mindig minden jobb lesz."

Karakterinformációk

Karakter típusa
Saját
Teljes Név
Emily Lucas
Becenév
Em, Emi, Lily
Születési hely
New York - Valhalla
Születési idõ
1994.08.31.
Kor
30
Lakhely
Brooklyn - időszakosan Valhalla
Szexuális beállítottság
Hetero
Családi állapot
Szingli
Tanulmányok
SUNY Westchester Közösségi Főiskola
/ állatorvosi képzés Phd / végzős
Foglalkozás
Állatorvosi gyakorlat Brooklyn Veterinary Group és időszakosan a Valhalla Animal Hospital-ban.
Önkéntes állatmentő, kis kedvenc-szitter  nyusz  
Hobbi
Állatok. Nem a kétlábú emberi ivadék paraszt típusú állatok... Kutyák, macskák, lovak, tehenek, egerek, kígyók és békák.
Ahmm... nem, kígyó, béka azért nem nagyon  Very Happy
Moodboard

Diák
csoporthoz tartozom

Múlt

Lucas farm - Valhalla. Nem túl nagy és hivalkodó birtok. Egy emeletes családi ház, néhány melléképület, karámok és istállók, egy kisebb tavacska. Az apám állatorvosi rendelője is itt van, még a mai napig is dolgozik; bár kisebb tempóval. Néhány lovat, tehenet és marhákat, mindenféle baromfit tartunk, malacokat, bárányokat és kecskét. Néhány macska és kutya is akad itt mindig, mert úgy teljes és biztonságos az összkép.
Édes szüleim: Peter Paul Lucas, állatorvos és Emma Lucas, a háziasszonyok gyöngye.
Apai ágról a felmenőim leginkább állatorvosok vagy állattartó gazdák. Míg anyai ágról tanítók is akadtak. Egy kishúgom van, Poppy, aki hat évvel fiatalabb nálam.

Emily Lucas 918bc4ab57bfc14a1839e082e6272950

Emilie De Ravin
arcát viselem

Múlt

Little Emily:

Mióta az eszemet tudom, s meg bírok állni a két lábamon, meg sem álltam egy szusszanásra sem. Néhány eset még élénken él emlékezetemben, a többivel már a szüleim kergetnek pírt az arcomra; bármennyiszer kerül is szóba, főleg mások - sőt idegenek előtt! Folyton leléptem anyu szoknyája mellől, s mivel fürge lánygyermek voltam, olykor nehezen akadtak rám. Apám viccesen meséli; hogy ruhácskám masnijára, szalagjára kötöttek egy kis csengőt, hogy legalább meghallják, merre kószálok. Ezzel apám feltalálta - ideje korán - a hang alapú gyermek kereső szerkezetet. Bezony. A hat éves kis Emily-t így követték a kismacskák s bárányok, s baromfik, akinken az érdeklődését felkeltette a ruhámra varrt kis csengő hangja.
Olykor-olykor mérges voltam a kotlósra, mert magára hagyta csibéit, s ez sehogy sem volt rendjén. Így anyukám már csak azt látta, hogy a nagy barna nyuszit cipelem ölben. Apró lépteimet szaporázom; hiszen bitang nehéz volt az a nyuszi ám; s költöztettem át Horgonyt a csibék mellé, pót-anyának s melegítő társnak. Horgony egyébiránt a természetéről kapta a nevét; mint vasmacska csak nyúlban; ugyanis ahová ő leült, ott is maradt, míg el nem fáradt a semmiben. Így a csipetke csibék mellé ideális társaság volt.
Máskor a kiskacsák léptek le anyjuk mellől, akit az evés kötött le akkor leginkább. Így őket a köténykémbe szedegettem össze, hogy vissza vihessem őket a helyükre, a mamájuk mellé.
Hiszen úgy van rendjén, ha mindenki a mamája mellett van, mert ott van jó helyük.
Na hiszen... csak én voltam képtelen sok időt eltölteni a mama mellett. Mindig kóboroltam, figyeltem, segítettem. Piros kis kannámmal nagyon iparkodtam tiszta vizet hordani az itatókba. Vagy épp a terményes zsákból próbáltam lopni kukoricát a kicsiknek, de még az is nehéz feladat voltam az én apró jómagam számára. Na de nem voltam ám rest! Észre vettem, ahogy a mama szórja el a magokat a kertben kisebb zsákból és az úgy nem volt nehéz. Felvettem a nadrágom, ingem, köténykém, mert mindegyiken volt egy-két zseb, s azokat tömtem meg kukoricával. Zsebeimbe nyúlkálva szórtam ki a magokat, s igen, olykor előfordult az is, hogy más tápot is csentem el nekik. Néha-néha elnyomott az álom a nagy munka közben, így gyakran bóbiskoltam el a kisbárányok közzé bújva, vagy valamelyik labradorunkon elterülve.
Mondhatni együtt nőttem fel egy fészekaljnyi csibével, báránnyal, tanultam meg az első botorkáló lépteimet kiscsikókkal, vagy épp a kutyákba kapaszkodva. Kergettem macskát, másztam fel fára érte, s együtt ríttunk, mert egyikőnk sem mert lejönni egyedül. Fogtam tücskét, bogarat, ugráltam szöcskék után; csodálkoztam rá minden újra, szépre.
Emily Lucas 1c779d23be7426a171ec32d06245cdfc

Később már el lehetett hagyni rólam a csengőt és kamasz fejjel is segítettem apámnak a farmon. Vigyáztam a beteg állatokra, segítettem a gondozásukban. Lemertem már mászni az alma, barack és szilva fákról; mikor szüret volt. Kicsit többet voltam láb alatt anyámnak, mikor a lekvárokat tette el. Elsőként kóstoltam meg minden "már majdnem kész" főztjét, így legalább a mama nyugodt volt afelől, hogy nem halok éhen, ha egyszer majd magamra maradok.

Állatorvosnak tanultam, bár a városban élek és javarészt házi kis kedvenceken segítek; mégis gyakran térek HAZA, feltöltődni. Jártamban-keltemben ha kóbor állatot találok, akkor őket igyekszem türelmesen becserkészni. Ha kell, ülök egy órán át a betonon, hogy megszokják, ott vagyok mellettük. Ismerem már az útba eső menhelyeket, ahová vihetem őket. Vagy végső soron haza, ha úgy adódik. Vezetni is tanulok már, hogy ha sikerül, legyen saját nyűgelvonóm. Így négy keréken tudok majd robogni, segíteni. Mindig valahová tartok, mindig ott vagyok, ahol segíteni kell. Akár egy felhúzós játék, folyton pörgésben. Néha, néha, néha.... Néha persze elpihenek én is, naplementét nézni OTTHON, vagy csodálni a város fényeit. Lovagolni, sétálni, úszni. Vagy elbújni a takarómban és olvasni.

livin' in new york

Deborah Winchester ölelést küldött

mind álarcot viselünk
Emily Lucas
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Emily Lucas D6d05cf9b7f616bf462b41d91ba7f82da0b612ec
★ kor ★ :
30
★ családi állapot ★ :
Szingli
★ lakhely ★ :
New York....
★ idézet ★ :
" Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek; ezt a gyámságot ránk ruházták. " J. Herriot
★ foglalkozás ★ :
Diák
★ play by ★ :
Emilie De Ravin
★ hozzászólások száma ★ :
7
TémanyitásRe: Emily Lucas
Emily Lucas EmptySzer. Szept. 18 2024, 09:34
Gratulálunk, elfogadva!
Livin' in New York új lakosa

Kedves Emily!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Azzal szeretném kezdeni, hogy mennyire elbűvölő, aranyos karaktert sikerült megalkotnod, én egyszerűen imádtam! Emily Lucas 2624752903
Nagyon szerencsés vagy, hogy egy ilyen csodálatos helyre születtél, azt hiszem, hogy a kis házi kedvenceidnél jobb barátokra nem is igazán vágyhat az ember. Tökéletesen láttam magam előtt azt a kis, szőke kislányt, aki az apró állatkákkal jár-kel áldott nap, és, ahogyan gondoskodsz róluk, vagy épp elalszol közöttük egy fárasztó nap után. Nagyon lenyűgőztél.  Emily Lucas 2451935670  Ha valaki, akkor Te igazán megérdemled azt, hogy minden álmod teljesüljön és én kívánom is, hogy sikerüljön a legjobb állat orvossá válnod! Az, aki ennyire a szívén viseli az állatok sorsát, csak jó ember lehet. Te pedig nagyon az vagy! Bár nem tudok azért csak úgy elmenni afelett, hogy miképpen írtad le a kétlábon járó állatias embereket Rolling Eyes Sajnos az van, hogy igazat kell adnom neked ebben, mert néha valóban jobban jár az ember, ha egy békával vagy tücsökkel társalog inkább, mert az emberek valóban képesek sokkal szőrnyűségesebb tettekre, mint a kis kedvenceid. De azért remélem, hogy találsz az állatkák mellett barátokat és társat is magadnak itt New Yorkban, mert hidd el mindig vannak kivételek. Nem is tartalak fel tovább, érezd magad nagyon jól! Emily Lucas 2624752903
Színt és rangot majd egy admin fog adni neked, de addig is utadra engedlek! Köszi ezt a tündéri olvasmányt! szívecske  

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

livin' in new york

Emily Lucas imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Deborah Winchester
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
Emily Lucas Tumblr_inline_p7vfpwaGpv1sccn28_250
Emily Lucas Bf96f611e4b21aa9f564c3f8ff990ba0c96bf134
★ kor ★ :
30
★ elõtörténet ★ :
F*ckin' Perfect
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
Emily Lucas Tumblr_p14w054FqA1vn7wmzo3_250
★ idézet ★ :
 Dreams fade. Reality doesn`t.
★ foglalkozás ★ :
Gyerekorvos rezidens
★ play by ★ :
Blanca Suárez
★ hozzászólások száma ★ :
327
★ :
Emily Lucas Tumblr_p1cade9xjl1vn7wmzo6_250

Emily Lucas
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Emily Watters
» Emily Dawson
» Emily & Chris
» Emily Abernathy
» Emily Brooks

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Diákok-
Ugrás: