zeneszerzés, dalszöveg írás, zenehallgatás, mozi, hosszú séták, old school játéktermek, koncertek
Csoportom:
Diákok
Jellem
Pozitív: ¤ Művészlélek: A zenében találta meg a békéjét. Kiskorában is ezzel lehetett a leghatékonyabban lecsillapítani nyugtalan estéken. Nagyapja hamarabb próbálta zongorázni tanítani gyerekszintetizátoron, minthogy biciklizni tudott volna. Később megtanult gitározni, egy időben még hegedült is, de az nem kifejezetten vált a kedvencévé. Szeret fotózni, van egy régi analóg gépe, saját maga hívja elő a képeit otthon.
¤ Racionális: Nem optimista, de nem is pesszimista. Ésszerűen és logikusan gondolkozik, nem a végletek embere. Szeret fejben felkészülni mindenre.
¤ Bátor: Sosem félt idegenek előtt megszólalni, gitárt fogni, énekelni. Nem volt soha lámpaláza, sem ahhoz hasonló szorongása.
¤ Magabiztos: Ez talán a maximalizmusához köthető. Mindent a végletekig szeret tökéletesíteni, hogy minden megnyilvánulása megkérdőjelezhetetlen legyen legalább saját maga részéről.
¤ Ambiciózus: Mindig többre törekszik, újabb kihívásokat keres, hiszen tervei szerint zenei pályán maradna és mivel tudja az mekkora daráló.
¤ Diszkrét: Bár nem szeret mások titkainak őrzőjévé válni gond nélkül tartja a száját a rá bízott információkról. Nem teregeti ki mások szennyesét.
¤ Egyenes beszédű: Nem köntörfalaz, nem finomít. Úgy adja át a gondolatait, hogy az félreérthetetlen legyen, habár azt nehezen méri fel, hogy ez bántó-e a másik fél számára.
Negatív: ¤ Türelmetlen: Általában nem másokkal, hanem sokkal inkább magával szemben. Ha valamit nem tud megcsinálni, akkor önostorozásba kezd. Nehezen viseli, ha valaki értetlenkedik és egy dolgot többször is el kell magyarázni. Érvel és alátámasztja a szavait, így ha valaki logikátlanul támad vissza egy vitában, akkor képes kikelni magából.
¤ Gyengén szocializált: Alapvetően nem kezdeményezi az emberi kapcsolatokat és ha valakivel nem érzi, hogy egy hullámhosszon lenne, akkor nem is kifejezetten törekszik arra, hogy valahogyan felépítse a dolgot. Ez nagy valószínűséggel oda vezethető vissza, hogy magántanuló volt a gimnáziumi évekig, így azt a kulcsfontosságú időszakot, amikor ezt a képességet megtanulhatta volna a New Haven-i házukban töltötte.
¤ Bunkó & érzéketlen: Őszinteségnek szánja, de tényleg szinte minden szűrés nélkül kibukik a száján. Emellett sokszor nem is érti, hogy az embereknek mi baja, ha az emberek kikérik a véleményét és ő el is mondja.
¤ Opportunista: Másokkal ellentétben Lu nem szégyenlős kihasználni a családi vagyoni háttér adta lehetőségeit vagy éppen a vezetéknevének jelentőségét a maga előnyére fordítani. Nem nehezíti a saját életét azzal, hogy csakis a maga erejéből jusson előre, hanem ha bármilyen formában tehet két nagyobb lépést előre, akkor meg is teszi.
Mottó: ¤Minden okkal történik.
Példakép: ¤ A nagyapja, aki igazi rock legenda, minden egészségguru megcáfolója, hiszen 15 éves kora óta iszik, dohányzik és egyéb tudatmódosító szereket használ, bár esélyes, hogy ezek összessége már egyszerűen tartósította az öreget. Rock and Roll Hall of Fame beiktatott előadőja.
Fun fact: ¤ Nincs jogosítványa, a család sofőrje szokta vinni mindenhova ¤ 12 évesen az egész családdal karöltve kísérte el nagyapját az utolsó nagy turnéra, amit a banda visszavonulás, végső búcsú a rajongóktól néven hirdetett meg. A mai napig nem hagyták abba az öregek.
Család: ¤ Jerome Richards: apa, 43 éves, zenei producer ¤ Cassandra Richards-Smith: anya, 44 éves, hegedű művész
Jövőre vonatkozó terv: ¤ Zenei pálya
Aidan Gallagher
Múlt
-Lu. Itt van a nagyapád.-anyja hangja kedvesen csengett a lakásban, de volt benne némi él, amit minden igyekezete ellenére képtelen volt teljesen elfojtani. Cassandra és az apósa alapvetően jó viszont ápoltak, de nem szerette, ha Louis túl sok időt töltött az öreg közelében, mondván nincs jó hatással a fia ítélőképességére. Ebben senki sem vitatkozott vele különösebben, hiszen azon kívül, hogy ilyenkor naphosszat együtt zenéltek a züllés volt a másik kedvenc elfoglaltságuk. -Elvittem a gyereket.-zengte be az előteret az öreg, érces hangja, amit ha nem használt kellő erősséggel, akkor manapság már szinte teljesen kivehetetlen volt mit is mond. A sok évnyi dohányzás és alkoholizmus nem volt túl jó hatással rá, köhögött is sokat, amikor erőltette a hangszálait. 'Szarok én rá.' mondta a nagyapja, hiszen ő mindig is a banda gitárosaként remekelt, így nem tartotta fontosnak, hogy bármilyen módon igyekezetet mutasson torka épségének megőrzésére. -Ugye tartod magad a megbeszéltekhez?-Lu anyja szélsebesen került elő valahonnan a zeneszoba irányából, ahol néhány perccel korábban az aktuális fellépésének szólóját gyakorolta. -Persze. Szesz és dohánytilalom. Ezerszer átrágtuk, ne aggódj ennyit, szépségem, mert ráncos leszel tőle és úgy fogsz kinézni, mint én.-bólintott egy nagyot az öreg, széles mosolyra húzva ajkait, amivel csak még jobban meggyűrte megfáradt bőrét. Eközben Louist kifelé tuszkolta az ajtón, hogy minél előbb maguk mögött hagyhassák a lakást. Szemei cinkos fénnyel csillogtak, akárcsak egy rossz gyereké, aki még csak leplezni sem próbálta, hogy valamire készül. -Jerome! Szólj apádra!-Cassandra szinte már kétségbeesetten kiáltott a lakás túlsó felére erősítés reményében. -Apa!-ennyi erőfeszítést tett Jerome, hogy megfékezze az ámokfutást, amire távozó apja és fia készültek, hiszen ő tisztában volt azzal, hogy teljesen felesleges bármit is mondania. Mindezt Lu teljes nyugalommal nézte és hallgatta, hiszen jól megszokott körök voltak már ezek. Minden hétvégét ez előzte meg, amikor a nagyapja vendégül látta. Leginkább azzal volt elfoglalva, hogy jól időzítse a lépteit az ajtó felé és ne érdemeljen ki anyjától egy nyomatékosító szemmel verést. -Nyomás, nyomás!-lökdöste az öreg kifelé az unokáját, hogy kihasználja a kialakuló veszekedést a szülők között egy 'Irish Goodbye' alkalmazására, vagyis egy büdös szó nélkül léptek le.
-Anyád feszült mostanság. Nem lógsz a nyakukon sokat, ugye? Van idejük dugni?-az unokája felé nyújtotta a fém cigarettatartót már a méretes fekete, lesötétített terepjáró hátulján ücsörögve, ahonnan Lu nem is volt rest elvenni egy szálat. -Oké, fújj! Tudod, hogy én vagyok a legboldogabb ha magamra zárhatom az ajtót és fújj.-grimaszba húzta az arcát a fiatal srác a nagyapja mellett ücsörögve mielőtt az öngyújtója lángjával meggyújtotta mindkettejük dohányát. -Mi a rákot akarsz csinálni hétvégén? Mármint a szokásoson kívül? -Tanulnom kellene egy kicsit. Kezdődik az utolsó év, tudod. Néhány pillanatig csend uralkodott a kocsiban mielőtt egyszerre tört ki belőlük a nevetés. -Hát ez kurva jó volt. -Tudtam, hogy te értékeled majd. -Beverly be fog majd ugrani. Nem baj, szaros?-nem mintha számítana. -Nem, ha nem kell korrepetálnom.-vigyorgott rá Lu. -Öregebb nálad.-kiérdemelt a gyerek egy igazi csattanós teli tenyeres tarkón vágást. -De nem sokkal.-jegyezte meg Louis a nyakát dörzsölve, hogy enyhítve a csípő érzést. -Visszaviszlek, ha ilyen pofátlan leszel.-üres fenyegetés volt ez semmi több. -Dehogy viszel.-vonta meg a vállát a srác. -Tényleg nem.
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Olyan magàval sodró vilàg részese készülsz lenni amelyben sosincs megnyugvás, de a szavaidból ítélve téged ez éltet. A kihívás, a pörgés ami ezzel jàr. A nagyapád életútját figyelembe véve ez valahol nem is csoda, hisz nagyszerű hàtszelet biztosított számodra, hogy olyan irányba terelgessen amire ő maga is korábban rátért. Én nekem tetszik, hogy végül a kis öreggel ilyen kötelék jött létre közöttetek, mert ha valaki, ő tuti képes lesz mindenre megtanítani és felkészíteni a ràd váró kàoszra. Nem mintha félteni kellene téged, mert a jellemedből ítélve megvan benned az a kellő spiritusz ami ide elengedhetetlen. Tetszett a karaktered és a történeted is, aminek a java még csak rád vár, én pedig kívánom neked, hogy úgy teljen ahogyan azt elképzelted. Köszönöm, hogy olvashattalak!
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!