New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 94 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 84 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Jaidee Amarin
tollából
Ma 09:10-kor
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 07:27-kor
Dean Calver
tollából
Ma 07:25-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 04:50-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 01:56-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 01:24-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 00:14-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 23:43-kor
Rowan W. Mills
tollából
Tegnap 23:32-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

start now / Kiara & Kieran
TémanyitásRe: start now / Kiara & Kieran
start now / Kiara & Kieran EmptyKedd Aug. 20 2024, 23:19

a long road

Kie & Kie

T
öbbször is átfutott már az agyamon, hogy milyen lehet az, amikor egy művészt leszólítanak a rajongók, hogy egy közös fotót csináljanak vele vagy aláírassanak valami képet. Én sosem csináltam ilyet – persze rajongtam zenészekért, énekesekért, de csak olyan diszkrét módon. Megvan a maguk élete, biztosan sok tud lenni nekik is egy idő után, ha random leszólítgatják őket. Ugyanakkor ahhoz, hogy ne sérüljön a róla felépített kép, mindehhez mosolyogni kell és tolerálni, különben jön a megbélyegzés, hogy bunkó paraszt meg hasonlók. Én irtó messze vagyok bármi ilyentől, így hát szíves örömest megyek találkozni a rajongómmal a bárpulthoz, aki - mint később kiderül -, nem is akárki.
Keith Riosról nem hallottam még, de az apja eléggé elismert a szakmában, ő pedig ügyesen kihasználja Adam hírnevét, hülye lenne nem élni vele, hiszen azok, akiknek egy kicsit is köze van a zenéhez, ismerik őt. A kérdés csak annyi, hogy Keith is ugyanolyan jó-e a szakmában, mint apuci.
Miközben beszél, végre normálisan hallom, mivel megszűnik mögöttünk az a borzasztó ricsaj, így lehetőségünk nyílik végre kiabálás nélkül beszélni. Ez meg olyan téma amúgy is, amit nem szeretnék ordibálva kitárgyalni.
- Wow – mondom szavai hallatán csodálkozva, aprókat bólintva. Szóval egy igazi menedzser ül itt most mellettem. – Nem is számítottam ilyesmire, azt hittem, hogy valami rajongó akar bedobni velem egy felest – magyarázom, mivel ilyen már többször is előfordult. Aztán ilyenkor lövünk egy szelfit és mindenki megy haza boldogan. Én extrán boldog vagyok, ha a piámat is kifizeti a lelkes rajongóm.
Nos ez nem túl hétköznapi helyzet, alaposan át kellene gondolni meg minden… persze ott van az a feltételes mód, én pedig hajlamos vagyok egy hirtelen gondolattól vezérelve dönteni. – Oké – bólintok ismét, de nem tudom még egyelőre, hogy mire mondok okét. Talán hallani is lehet, ahogyan járnak a fogaskerekek a fejemben, kivéve amikor a pultos srác hangoskodik a poharakkal a háttérben.
- Hű, köszi – felelem az ingyen piára vonatkozóan – és micsoda ajánlat – folytatom vigyorogva. Eléggé ritkán – soha – nem fordult még elő velem, hogy nem azért akart volna valaki velem tölteni egy estét mert dögös vagyok. De ennek azért örülök, hogy ezt mondja, különben, ha bármi mást is akarna tőlem, a kettő teljes mértékben kizárná egymást. Volt már néhány botlásom, de lehetőség szerint zenészekkel meg bárkivel, akinek köze van a zenéhez, nem kezdek ki… főleg nem egy menedzserrel, aki esetleg hozzá tudna segíteni a hírnévhez.
- Wow… - pislogok nagyokat és nagyjából azt lehet mondani a jelenlegi állapotomra, hogy nehezen térek magamhoz. Vajon ez most tényleg megtörténik velem, vagy csak álmodom? – Bocsi, csak tudod végképp nem számítottam erre és fel kell dolgoznom az elhangzottakat.
Tetszik, hogy Keith ilyen határozottan adja elő az álláspontját és remélem, hogy valóban úgy is van, ahogyan mondja, mert ha csak egyszer veszek észre bármi gyanúsat, ami arra enged következtetni, hogy mást is akar tőlem, akkor ott vége a dalnak – nemcsak képletesen, hanem ténylegesen is.
Közben megkapom a második dupla tequilámat, ez már talán elengedő lesz ahhoz, hogy összeszedjem magam, úgyhogy Keith-re pillantva megemelem a poharam, majd gyorsan magamba is döntöm. – Oké. Mit kell tennem?
Remélem, hogy nem lövök mellé ezzel a döntéssel, de legalább elindulok valamerre. Gőzöm sincs, hogy mivel jár az, ha most mindenre rábólintok – már megtettem, úgyhogy mindegy is ezen filózni…
- Mondjam el az önéletrajzomat vagy ilyesmi? – nevetek egy kicsit zavaromban. – Most hallottál amúgy először?

Kie

where words fail, music speaks.
mind álarcot viselünk
Kiara Hernández
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
start now / Kiara & Kieran 70f2e076819877e53f443a2b3257791138748e27
start now / Kiara & Kieran C743fb7ca069bc35386d5822674caf69be59ca4a
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
Kie
★ családi állapot ★ :
bad kind of butterflies
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
start now / Kiara & Kieran 0cee7e80de0359861aa2cde76d289356e7b9ab51
★ foglalkozás ★ :
freelance singer
★ play by ★ :
Camila Cabello
★ hozzászólások száma ★ :
160
★ :
start now / Kiara & Kieran C542d41648f3f1e654baff5218965ad234eb906a
start now / Kiara & Kieran EmptySzomb. Aug. 17 2024, 15:32

Kiara & Kieran

every story begins somehow

Néha zavaró tud lenni, ahogy egy Kiarához hasonló művész fel akar törni, mindent belead, mindent megtesz és nem jön meg a siker. A titok abban rejlik, hogy ezek általában nem érnek fabatkát sem, de ebben a lányban látok valamit. Nem azt vettem észre, hogy mindenáron azt akarja, hogy rá figyeljenek. Lassú, kicsit alvósabb számokat nyomott, amik persze tök jók voltak, de van benne egy vad lány is, ami nem tört fel, mert ezen a helyen nem arra van szükség. Ezt tudja, és ha ezt tudja, akkor jó érzéke van máshoz is, ami elég talán ahhoz, hogy kispáláyban elkezdjek vele foglalkozni és fél év vagy egy éven belül valami nagyobb legyen ebből, aztán ki tudja meddig jutunk. Bírja e, vagy törékeny a lelke, és a sztárélet nem neki való, amit megértenék, én sem szerettem sosem a rivaldafényben vigyorogni, mint valami fogkrém reklámban, de ezt dobta a gép és ezzel kellett együtt élnem, végső soron nem volt annyira rossz.
Amint odaér bemutatkozok neki én is, de a hangzavarban amikor visszakérdez, csak bólintok, a Rios megnevezés is tökéletes, azt meg látta már leírva, ha a másik nem lesz meg, végülis nem is olyan fontos egyelőre.
Amikor hallom a saját gondolataimat elmondom neki miben csaltam vele kapcsolatban, amire a “wow” szó esik ki a száján, amin elnevetem magam. A sörtől néha elvesztem a kontrollt, de nem nagyon éppen annyira, hogy a kedvességem fakuljon egy kicsit, vár ide nem is kell annyira az illedelmes énem.
- Manager vagyok a stúdiónál, amit apám vezet. Keresem az olyan tehetséges énekeseket, mint te. Van egy pár ember, aki a kezem alatt van, de édeskevés ahhoz, amit még elbírok.
Felesleges elmesélni az életemet neki az elejétől, hogyan és miként kerültem oda, ezt azért szeretik elmesélni ilyenkor, talán szimpatikusabbá válva ezzel a másik fél felé, de nem az én stílusom.
- Apám stúdiójában dolgozok, de nem neki, ha kell az ottani emberek tudnak nekünk segíteni, producer, szövegíró, zeneszerző, minden a rendelkezésünkre áll.
De a fellépéseket én intézem, bár ezt aligha teszem már hozzá, hiszen egyenlőre lényegtelen.
- A vendégem vagy este, ha hajlandó vagy velem tölteni az estét. Kizárólag szakmailag, dögös vagy, meg minden, de azt érzem erősebbek lennénk a szakmában, mint a magánéletben.
A cenzúrázatlan énem megjelenése a bunkó énemmel karöltve jelenik meg. Nem megbántani akarom, de nem hiszem, hogy olyan lány lenne, akit meghat az őszinteség. Komoly és keménynek látszik, a vadság ott lapul a felszínen, csak meg kell kapargatni és az érzelmes énje is egészen biztos előhozható a dalain kívül is máshol.
- Nos?
Emelem fel a korsót, érdeklődve figyelve, belevág e, hiszen tudja mennyire komoly esély ez, vagy sem, nekem mindkettő okés, de hazudnék ha azt mondanám neki, hogy okés elfogadom a nemet is.

333 szó | outfit |  start now / Kiara & Kieran 2624752903

Kiara Hernández imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Kieran Rios
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
start now / Kiara & Kieran Skeptical-love-again

start now / Kiara & Kieran 400
★ elõtörténet ★ :
This is Kieran everybody!
★ családi állapot ★ :
I'm keeping cool while you keep smiling
Saying all the things I'm thinking

start now / Kiara & Kieran Giphy.gif?cid=6c09b952hbvvn6368use2ehkeddj3jf6rsf7f4fxz227jt3x&ep=v1_gifs_search&rid=giphy
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :
Shedding all that insecurity, I kind of found a new me
I'm OK with how that feels, yeah
Being me was hard enough so being someone else was too much

All I want is something real

start now / Kiara & Kieran Nick-jonas-hey
★ idézet ★ :
They say it’s a phase
It’ll change if we vote
And I pray that it will
But I know that it won’t
★ play by ★ :
nick jonas
9
start now / Kiara & Kieran EmptyCsüt. Aug. 15 2024, 08:51

a long road

Kie & Kie

S
osem attól féltem, hogy közönség előtt kell fellépni, hanem inkább attól, hogy valamit elbaszok és oda lesz az egész műsor. Persze, ha néhány akkordot rosszul sikerül eljátszani, azt nem feltétlenül veszi észre mindenki, de ha elfelejtem a szöveget vagy valami orbitális nagy bénázást csapok, az már eléggé hatással lehet a közönség véleményére, és mivel az a dolgom, hogy őket szórakoztassam, ez az elsődleges szempont. Lehetséges, hogy túlságosan rá vagyok még erre görcsölve… bárcsak ne így lenne!
Ma viszont talán jól ment, legalábbis nem tűnt fel semmi hiba, amit elkövettem volna, így csak abban bízom, hogy a tapsukat azért kapom, mert tényleg szerették, amit csináltam.
Mosolyogva levonulok, majd gyors pakolást követően kifújom magam s megpillantom az üzenetet a telómon. Elsőre beugrik, hogy visszaírom neki, hogy az anyjával szórakozzon és kapja be, de nem jellemző, hogy Lanen meg talán a szülein kívül nagyon lennének rajongóim, úgyhogy nem írok vissza inkább semmit, hanem követem az instrukciókat, és a bárpulthoz megyek, hogy megnézzem, ki is a titkos hódolóm.
Bill egy fiatal srác felé bök vigyorogva én meg odamegyek hozzá. Ilyen sem volt még, hogy egy rajongómmal találkozzak.
De épphogy kikérem a piát, olyan borzasztó hangzavar támad a színpad irányából, hogy nem is értem hirtelen, hogy mi a fene az; gyorsan oda is fordulok egy pillanatra, hogy megbizonyosodjam róla, de hiába, nem lettem okosabb ettől, úgyhogy inkább a rajongómnak szentelem a figyelmemet.
A srác nevében csak hetven százalékig vagyok biztos, szájról olvasni meg borzasztó rosszul tudok.
- Keith? – kérdezek vissza vigyorogva már majdnem kiabálva. – Nagyon örvendek. Hát ez baromi jó, hogy ilyen hasonló a nevünk, a becenevünk meg tök egyforma – állapítom meg, bár, hogy mindebből mennyit hall, az rejtély. Közben megkapom az italt, amit gyorsan be is dobok. Veszettül éget, de arra jó lesz, hogy kicsit észhez térjek tőle.
Néhány pillanat múlva már csitul a hangzavar és alkalmasabbá válik a környezet arra, hogy beszélgetni lehessen. Látom Keith-en, hogy még szeretne mondani még valamit, aztán végül amit hallok, attól egy kicsit lefagyok néhány pillanatra. Szóval az üziben írt Rios tényleg nem hazugság volt… pedig én már szembesíteni akartam.
- Wow – csúzik ki a számon először, és próbálom összeszedni az államat valahonnan a földről. – Hű, köszi, aranyos vagy – Jesszus, ezt lehet nem így kellene… kicsit profibbnak kellene tűnnöm - Khm, szóval, köszi. Mármint mivel foglalkozik bárki is? Talán személyi edző vagy? – kérdezem miközben nagyokat pislogok. – Hm, szóval Adam az apád? Neki keresel felfedezésre váró énekeseket, vagy te mit csinálsz ebben a történetben? – borítom rá a háromszáz kérdést, csak győzze megválaszolni őket.
Közben a pultos srác elvinné a poharamat és én kérek még egy kört, nem bírom ezt a szitut pia nélkül elviselni. Remélem, hogy Keith nem fogja azt gondolni rólam, hogy valami nyomorult alkoholista vagyok…   - Hé, Bill, ugye ma a vendéged vagyok a piára? Csomóan megtapsoltak, jól nyomtam… - kiáltom oda a tulajnak, aki egy bólintással jelzi, hogy ihatok, amennyi csak belém fér. Na nem akarom én részegre inni magamat, csak mivel a fellépésért egy lyukas centet sem kapok, így néha sikerül ennyit elérnem, hogy a piáért legalább ne kelljen fizetnem. – Bocsi – mondom ezt már Keith-nek címezve –, csak rosszabb napokon, ha nincs vendég, én is fizetek a piáért, épp elég így is, hogy tök ingyen lépek fel - húzom el a számat.  

Kie

mind álarcot viselünk
Kiara Hernández
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
Kie
★ családi állapot ★ :
bad kind of butterflies
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
freelance singer
★ play by ★ :
Camila Cabello
160
★ :
start now / Kiara & Kieran EmptySzer. Aug. 14 2024, 11:52

Kiara & Kieran

Nem ma kezdtem, na nem az ivászatot, hanem a vadászatot, ami ma nem volt tervben ez a csaj csak úgy egyszerűen megjelent és nem tudtam mit tenni az ellen, hogy elé álljak, ha még csak ilyen módon is és akarjak kezdeni a hangjával valamit.
Nagyon kezdő volt, minden mozdulata sugalta, de ez nem feltétlen baj, az ilyen tehetségéből lehet még csinálni valamit, formálni, kicsit alakítani rajta, olyanra amilyenné talán válni szeretne csak nem tud róla, meghozni neki a feltörést, amit a Rios név meg tud tenni ha hagyja magát és nem hiszi, hogy egy furcsa kukkoló vagyok, aki még nem is Adam Rios, hanem egy egyszerű srác, aki nincs még 30 és el akarja vinni táncba, ha még az a tánc neki is kedvez majd. Elsőre nyilván furcsa lesz neki az üzenet, de ha elég merész akkor idejön ha nem akkor nem egymást keressük ez nyilvánvaló lesz majd akkor.
Nem kell sok idő a koncert végén, mire meglátom közeledni, Bill olyan mosollyal küldi hozzám, amitől még nekem is egy kétséges lesz, hogy tényleg ide kellene e jönnie, nem mondanám, hogy bizalomgerjesztő.
- Hello, lány a színpadról.
kacagok felfinoman, az üdvözlésére, és megvárom ameddig kikéri az italt, ami kell is neki, az izgalom az adrenalin ilyenkor egyszerre hagyja el a testét és ki kell engednie neki is, mert máshogy nehezen lehet visszazökkeni a való életbe, tudom mert én is voltam színpadon, bár kevésbé élveztem, mint ő látszólag.
- Kieran, bár mindenki Kien-nek hív.
Mutatkozok be neki én is kezet rázva vele. Még nem fejezem be, mert az aláírásom nem éppen így szerepelt, de lehet egy egyszerű Kieran aláírás nem segített volna, nem jött volna ide, kétséges, hogy belefutohatott volna egy őrült rajongóba, mártírba vagy bárkibe, ez nem éppen a legjobb arcokkal teli hely, de legalább van forgalom és tudott kinek fellépni és Bill is boldog, hogy sok a fogyasztó aki viszi a piát és költi a pénzt.
A bemutatkozásomat éppen folytatnám, de már az elején is valami fülsiketítő beállás volt éppen a színpadon, ami eléggé nehézkesen ment, megvártam ameddig befejezik, hogy folytatni tudjam addig beleittam a sörömbe és igyekeztem nem megsüketülni.
- Rios a vezetéknevem, gondoltam a Rios név sokkal hívogatóbb lesz, mint egy random név, akiről azt sem tudod ki. De mivel itt vagy tudod, hogy ki az apám. Tetszett amit ott fenn csináltál, van valaki aki foglalkozik ezzel?
Mutatok végig rajta, mert okés, hogy a hangja olyan amilyen, és a megjelenése is enyhén szólva dög, de ennél azért több kell ha nem csak ilyen helyeken akar fellépni.

mind álarcot viselünk
Kieran Rios
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :

★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :

start now / Kiara & Kieran Giphy.gif?cid=6c09b952hbvvn6368use2ehkeddj3jf6rsf7f4fxz227jt3x&ep=v1_gifs_search&rid=giphy
★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :

★ idézet ★ :
They say it’s a phase
It’ll change if we vote
And I pray that it will
But I know that it won’t
★ play by ★ :
nick jonas
9
start now / Kiara & Kieran EmptySzer. Aug. 14 2024, 08:51

a long road

Kie & Kie

É
letem második fellépésén vagyok túl – persze kivéve a magán megkereséseket, amikor esküvőkön, szülinapokon kellett énekelni. Itt normális közönség van, nyilván nem valami nagy koncert ez sem, de legalább olyan feeling, mintha az lenne. Nincsenek túl sokan, úgyhogy teljesen felesleges az izgalom, ami bennem dolgozik, ám mégsem tudom egyik pillanatról a másikra magam mögött hagyni. Majd idővel biztosan gyakorlottabb leszek, már így is sokkal könnyebb, mint az első alkalommal.
Ott rontottam el, hogy nem dobtam be egy tequilát – vagy kettőt -, az kellőképp oldotta volna a gátlásaimat, és lehet, hogy sokkal lazábban álltam volna neki az egésznek.
De igazából, amikor kilépek a színpadra, onnantól kezdve mintha egy másik világ lenne. A reflektor az arcomba világít, voltaképp senkit sem látok, talán néhány embert, akik közvetlenül a színpad előtt vannak, de messzebbre aligha látok. Így könnyebb azt hinni, hogy magamnak énekelek és nem kell izgulni – legalábbis így kellene csinálni.
Tíz akusztikus számot hoztam, semmi pörgés vagy ilyesmi, csak olyan asztalnál ücsörgős és közben iszogatós számok ezek, amolyan háttérzajként. Tudnék mást is, de ide ilyesmiket kértek, én meg mivel egyáltalán örültem annak, hogy bevállaltak, nem akartam variálni. Majd egyszer az az idő is eljön biztosan.
Diszkréten megtapsolnak, amint az utolsó szám is végetér. Bárcsak tudnám, hogy ez most azt jelenti, hogy tetszett nekik vagy csak megtapsoltak, mert úgy szokás… Nem kéne agyalnom ilyesmin…
Mosolyogva meghajolok a gitárommal a kezemben, majd levonulok a színpadról. Az öltözőnek korántsem nevezhető kis zugba megyek a színpad mögé, ahol a cuccaim vannak. Gondosan elpakolom a gitárt a tokjába, majd megállok egy pillanatra. A mobilt a kezembe veszem és hátammal a falnak dőlök, majd a guggolásig csúszok végül és leülök egy kicsit. Egy nagy, megkönnyebbült sóhaj szalad ki a számon – ezt is megcsináltam, képes voltam rá!
Megnézem a telefont, egy üzenet vár egy ismeretlen számról. A Rios név eléggé híres a zenei körökben, de ez nyilván csak egy rossz poén akar lenni. Ha bejövök a srácnak, akkor miért nem vállalja fel a saját nevét? Idióta… Amúgy meg honnan van meg a számom random arcoknak? Ja, találkozzunk a bárpultnál… Oké, hát végül is egy „túlvagyok-rajta-és-annyira-nem-volt-szar” tequilát úgyis be akartam dobni.
Összeszedem magam és felcuccolva elindulok a bárpult irányába, ahol ül néhány arc, de egyikről sem ugrik be Adam Rios, úgyhogy tuitra valami nagy kamu az egész… na mindegy. Odamegyek Billhez, hátha ő tudja kiről lehet szó.
- Vár itt valami arc, aki Riosnak nevezi magát, láttad esetleg? – kérdezem, és Bill arcán cinkos mosoly jelenik meg, majd az egyik srácra pillant, hogy bizony ő az. Egy pillanatig elcsodálkozom, hogy épp mi a fasz történik, mivel nem voltam teljesen biztos benne, hogy Bill tud segíteni, ám ezúttal mázlim van.
- Hello szépfiú – köszönök oda a srácnak és miután lerakom a gitáromat a földre, felülök a mellette levő bárszékre – egy kissé nehezen, mivel ugye eléggé törpe vagyok - Egy dupla tequilát kérek, légyszi – mondom a pultos srácnak. – Kiara, de mindenkinek Kie vagyok – nyújtom a kezem a srác felé. Mondjuk nyilván tudja a nevemet, hiszen mindenhol ki van plakátolva, hogy ma én léptem itt fel.

Kie

Kieran Rios imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Kiara Hernández
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
Kie
★ családi állapot ★ :
bad kind of butterflies
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ foglalkozás ★ :
freelance singer
★ play by ★ :
Camila Cabello
160
★ :
Témanyitásstart now / Kiara & Kieran
start now / Kiara & Kieran EmptyKedd Aug. 13 2024, 12:33

Kiara & Kieran

Csak mondogatni tudom magamnak egyre jobban és jobban, egyre többször, hogy ezt akarom csinálni, hogy ez az ami miatt érdemes élni. Ja mondom ezt a sörrel a kezemben, egy barátom bárjában, aki azt sem tudja hányadán áll egy fellépőjével. Szóval a nevére voltam kíváncsi és ennyi, talán a számára, de nem úgy ahogy Bill hitte. Voltak elég izgalmas nő ügyeim, de ez most messze nem arról szólt volna, de a Kiara valaki édes kevés volt nekem.
Hallgattam, mert nem tudtam mást tenni, tudva, hogy nem én leszek az, aki majd kezd ezzel a hanggal valamit. Talán odamehetnék, de a mai pihenő napom, ami elhúzódik még pár napig totálisan ellenezte azt, hogy én ma dolgozzak, még ha minden hangnál egyre jobban és jobban azt éreztem, hogy csak fel kéne mennem a színpadra és simán bemutatkozni neki. Szerintem tudja, ki az az Adam Rios, és onnan már nyilvánvaló lesz, hogy abból a pökhendi, de tökéletes férfiből lettem én is, aki szerinte igyekszik felérni hozzá, közben meg csak megalkudtam.
- Bejön mi?
Húzogatja Bill a szemöldökét, mint valami idióta, miközben a színpad felé vizslat, és olyan meredező szemmel nézi a csajt, hogy ennél keményebb már csak a nadrágja lesz este ha rágondol.
- Jó csaj, de a hangja valahogy jobban megfog, mint a külseje.
Ja amúgy dögös volt, eladható, minden ott volt a színpadon, amiért óriásit tudnék kaszálni és persze ő is, de én csak ültem a seggemen és nem tettem semmit.
- Itt a száma, te impotens barom.
Vágja hozzám a cetlit, amire felírta, hogy Kiara és egy szám. Szinte hamvaimból kelve fel támaszkodom feljebb a pulton a kezembe véve a telefont. Felhívni nyilván nem fogom, az hülyén venné ki magát, látom, hogy nem ér rá, de egy üzenet landol felé, amit csak Riosként írok alá, hátha egy kis haszna is lesz ennek a névnek. A pultot lőttem be találkozási helynek, had legeltesse a szemét Bill ha már a kezembe nyomta az aranytojást tojó tyúkot és közben elbeszélgetnék vele, már persze ha kapok reakciót, amint lejön a színpadról.

mind álarcot viselünk
Kieran Rios
Mûvészet
ranggal rendelkezem
★ :

★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :

★ lakhely ★ :
Staten Island
★ :

★ idézet ★ :
They say it’s a phase
It’ll change if we vote
And I pray that it will
But I know that it won’t
★ play by ★ :
nick jonas
9
start now / Kiara & Kieran Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

start now / Kiara & Kieran
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kiara & Michael
» Kiara Nolan
» Kiara Hernández
» Benefits. {Kiara & Levi}
» Sing. {Kiara x Levi}

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Valahol máshol :: Múlt és jövõ-
Ugrás: