Eddig mindig Keith-ként emlegettelek, de igazából nem ez az igazi neved (mivel az már foglalt), de tök mindegy, nekem már Keith maradsz. Lehetsz Tim, Seth, vagy Smith vagy bármi hasonló, ami erre rímel, de együtt is kitalálhatjuk. Lehetne mondjuk, hogy találkoztunk egy koncerten és én rosszul hallottam a neved és a Keith már rád ragadt, te meg elfogadtad ezt a tényt, hogy nekem Keith vagy, amíg világ a világ. Igazából valamiféle zenei manager vagy, én legalábbis egy ilyen szerepre kereslek az életembe. Mióta Kie jár fellépni, mindig Keith ajánlotta őt be különféle helyekre énekelni, akkor is ha fix fellépés volt, meg akkor is, ha beugrót kerestek egy last minute lemondás miatt. Nálad összefutnak a szálak, úgyhogy eléggé jó kapcsolati hálóval rendelkezel, és én szeretném is, ha a kettőnk kapcsolata szorosabbá válna s netalán tán a te segítségeddel összejönne akár egy solo album aztán egyre több és nagyobb fellépések. Akad néhány zenész még az oldalon, így akár másokkal is lehet majd játékod, én csak ezt a szakmai szálat kínálom neked, a karakter többi részét teljes mértékben rád bízom, hogy milyennek álmodod majd meg. Ettől részletesebben nem dolgoztam ki őt, de ha tetszik az ötlet, akkor dobj egy üzit és találjuk ki együtt. Nagyon várlak!!