New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 224 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 223 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Oh, NO! Why? Ryan & Cora
TémanyitásRe: Oh, NO! Why? Ryan & Cora
Oh, NO! Why? Ryan & Cora EmptySzer. Aug. 14 2024, 13:55

Ryan & Cora

original.gif

T

isztában vagyok azzal, hogy én vagyok a legnagyobb állóvíz felkavarója a saját életemnek, hogy a pi...a történhetett ez már megint? Hiszen egyszer már padlóra tett ez a srác, és nagyon nehezen álltam fel, komoly lelkierőre volt szükségem, hogy elfogadjam, tovább lépjek és meg tudjak bocsátani, na főleg ehhez kellett nagy erő, hiszen lefeküdt a legjobb barátnőmmel, na jó, most veszek egy mély levegőt és próbálok megnyugodni, hiszen túl vagyok az egészen, már rég volt, hoztam azóta sok egyébb rossz döntést, mint például ezt a tegnap estét, még is mire gondoltunk amikor azt hittük, hogy ez az egész kalandosdi jól is elsülhet? Bár, ha mindketten ennyire lazán tudnánk felfogni akár lehet is értelme, kezdek belekavarodni a saját gondolataimba és így is szétesik a fejem.
- Köszönöm.
Fogtam meg a bögrét, egyelőre az sem érdekel, hogy édes e vagy sem, csak, hogy forró legyen és sok, nagyot kortyolok, majd lehunyom a szemem és hagyom, hogy a koffein tegye a dolgát, lassan kezd múlni a fejfásom és enyhülni a másnap okozta pocsék érzés.
- Nyugodj meg, nekem sem sok van meg az estéből. Körülbelül csak annyi, hogy bejössz a munkahelyemre és italt kérsz, hogy mennyit, hogy én miért kezdtem el inni, de főleg, hogy hogy kötöttem itt ki, az számomra is teljes homály.
Dörzsölgetem a halántékom ahogy a ruháim fürkészik a tekintetem.
Ryan rájuk is lel, én pedig örültem, hogy végre vissza bújhatok a sortomba és a trikómba, amibe dolgozni voltam.
- Hát... Venném úgy ha emlékeznék bármire is.
Tettem a kezem a vállára, jelezvén, hogy nyugodtan megfordulhat.
- Nos valójában nem sok, dolgozom, szinte minden nap, és amint kiderült néha hagyom, hogy ilyen nőcsábászok elcsavarják a fejem.
Böktem egy ujjal a mellkasába nevetve, majd felvettem a kávém és kortyoltam egy újabbat.
- És veled? Tudom, hogy mondtál ezt azt, de pontos részleteket homály fedi.
Pislogtam bocsánatkérően, rémlik, hogy szomorú voltam attól amit mesélt, de így sajnos ennyi.

I don't believe the Rules
Never listen the gossip, just smile and everybody f*** *f
mind álarcot viselünk
Adriana Corazon Carrillo
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
Oh, NO! Why? Ryan & Cora MTIwOTcyNA
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
Just me and I
★ családi állapot ★ :
Szingli
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Oh, NO! Why? Ryan & Cora NPuM78

-.-.-.-.-.-.-.-

Oh, NO! Why? Ryan & Cora Tumblr_py3j45g4iI1rmivwfo3_400
★ play by ★ :
Sara Orrego
★ szükségem van rád ★ :
My dear Volcano!
Oh, NO! Why? Ryan & Cora Tumblr_p0czw5jJU01vcsd5to7_540
★ hozzászólások száma ★ :
130
★ :
Oh, NO! Why? Ryan & Cora PAdZY3

-.-.-.-.-.-.-

Oh, NO! Why? Ryan & Cora Tumblr_p0czw5jJU01vcsd5to4_540
Oh, NO! Why? Ryan & Cora EmptyHétf. Júl. 29 2024, 17:12
To Cora
IT COULDN'T HAVE HAPPENED ANYWHERE BUT IN LITTLE OLD NEW YORK.
Még mindig zavaros volt a fejem az előző esti italozás miatt és sajnos arra sem emlékeztem, hogy egész pontosan hogyan keveredtem haza, nem hogy még arra, hogy Corával is együtt töltöttem az éjszakát. Ezért is ért váratlanul reggel a látványa, aminek nem is igazán örültem. Semmi baj nem volt a lánnyal, félreértés ne essék, csinos volt és jó társaság, de nekünk már volt egy közös múltunk, és ez akkor sem működött, most meg pláne nem fért bele az életembe. Amikor a nevemen szólított, zavartan mosolyogtam rá, ez tényleg kínos reggeli találkozás volt és érződött is, hogy egyikünk sem erre vágyott úgy igazán. - Máris hozom - mivel a kezemben lévő bögréből már kortyoltam, emiatt tettem egy kört, és felmarkoltam egy másik bögrét, abban friss kávét vittem Corának, át is nyújtottam neki, megvárva, hogy végezzen a takaró igazgatásával. - ÖÖÖÖÖ - annyira remek kérdései voltak a csajoknak, hogy ennél jobban már nem is hozhatott volna zavarba. Már a fejemet is vakartam, miközben a válaszon gondolkodtam. Ha azt mondom, hogy gőzöm sincs róla, akkor megsértődhet, hogy mi az, hogy még csak nem is emlékszem rá. Ha meg azt mondom, hogy emlékszem, akkor beszámolót tarthatok róla, és találhatom ki az előző est eseményeit. - Nem, bocsi - végül az igazság mellett döntöttem, jöjjön, aminek jönnie kell, bevallom, egy tahó voltam, aki nem emlékezett az éjszakából semmire. - A ruhád? - biztosan volt ruhája is, miért is kérdeztem vissza. A bögrémet lerakva néztem körbe, hogy hol is lehetnek a ruhái, amikor megláttam az egyik sarokban heverni azokat. Oda is sétáltam, hogy felvegyem a földről, amint felegyenesedtem, Cora meglepő kérést szegezett irányomba.
- De persze, tehetünk úgy, aha - bólogattam és közelebb lépve hozzá, átnyújtottam neki a ruhákat. Tényleg meglepett, hogy ő hozta szóba ezt az egészet, mert ugyan nem emlékeztem az estére, de biztos voltam benne, hogy neki köszönhetően kavarodtunk megint össze. Vagy lehet, hogy én másztam rá, csak nem emlékeztem.
Hátat fordítva fogtam újra kezembe a bögrémet és kortyoltam is a kávéból, nem akartam bámulni, míg öltözködik. - Vegyük úgy, hogy jót szórakoztunk, buliztunk egyet - beszéltem a hátam mögé, és csak akkor fordultam vissza, ha már jelzett, hogy van rajta öltözék. - Egyébként mi van veled? - ennél szarabb dumával nem is jöhettem volna, de olyan szinten nem emlékeztem már az éjszakára, hogy inkább rákérdeztem. Rég találkoztunk, és azért érdekelt, hogy mi történt vele.
mind álarcot viselünk
Ryan Slaughter
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
Oh, NO! Why? Ryan & Cora Tumblr_ozmlf3gX8q1tc5gvpo9_250
★ lakhely ★ :
New York
★ play by ★ :
JL
8
Oh, NO! Why? Ryan & Cora EmptyKedd Júl. 16 2024, 14:38

Ryan & Cora

original.gif

Ó

hogy mi a fészkes fene ütött belém, de most úgy komolyan? Hogy köthettem ki megint Ryan ágyában, főleg ennyi év után? Cora, mintha nem emlékeznél mennyire szenvedtél mikor elcsábította a legjobb barátnőd, na nem mintha nagyon kellett volna győzködni a hölgyeményt, emlékszem minden szóra, tagadásra és, hogy össze tört a szívem, és bár idővel meg tudtam bocsátani és elfogadni, hogy nem Ő volt életem párja, mégsem terveztem soha többet itt és így ébredni... És most miért? Komolyan, valaki súgja már meg nekem a titkot, hogy miért és mikor döntöttünk úgy az este folyamán, hogy ez egy jó ötlet lesz?!
Szét esik a fejem, és most már a gyomrom is a kavarog, nagyon gyorsan haza kell innen húznom és letusolnom, magamban dönteni egy kávét, beleverni a fejem a falba és komolyan elgondolkodni az alkoholmentes életen. Túl öreg vagyok már ahhoz, hogy ilyen helyzetekbe keverjem magam, főleg, hogy Ryan-nek és nekem van múltunk, rövid de annál fájdalmasabb, és akkor és ott megfogadtuk, hogy soha többet nem lépünk be egymás életébe, bár ezt már akkor megszegtük amikor úgy döntöttünk, hogy ez az egész lehet barátság, de már nem is tudom, hogy hány éve nem láttam, nem gondoltam rá, és bár láttam, hogy nincs jó passzban, mégsem hívtam taxit és küldtem haza...
- Ryan.
Bólintottam, bár ez a mozdulat jobban fájt, mint amire számítottam, na ennyit arról, hogy simán lelépek.
- Köszönöm, az rám férne.
Álltam fel és igazítottam magam köré a takarót.
- Öhm, lenne pár kérdésem. Te emlékszel, hogy hogy kerültem ide?
Dörzsöltem meg a halántékom, mert ez a rész még hiányzik az emlékeim képei közül.
- És ha már itt tartunk, láttad valahol a ruhám? És a legfontosabb, nem tehetnénk úgy, mintha ez nem történt volna meg? Ne érts félre, még mindig helyes vagy, de ez így... Tudjuk, hogy nem működne.
Nevetek fel kínosan, mondanám, hogy nem ismerek magamra, de tényleg helyes és tudom mire képes az ágyban, de kinek a beteg ötlete volt, hogy ez így jó lesz?!

mind álarcot viselünk
Adriana Corazon Carrillo
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
Just me and I
★ családi állapot ★ :
Szingli
★ lakhely ★ :
New York
★ :

-.-.-.-.-.-.-.-

★ play by ★ :
Sara Orrego
★ szükségem van rád ★ :
My dear Volcano!
130
★ :

-.-.-.-.-.-.-

Oh, NO! Why? Ryan & Cora EmptyKedd Júl. 16 2024, 11:13
To Cora
IT COULDN'T HAVE HAPPENED ANYWHERE BUT IN LITTLE OLD NEW YORK.
Reggel borzasztó rosszullétre ébredtem, nem csak a szoba kavargott körülöttem, amikor kinyitottam a szememet, hanem még a fejem is. Fájt, hasogatott, a reluxán áttörő fények élesen vágtak a retinámba, a szám ki volt száradva és még mindig éreztem nyelvemen az alkohol bűzét. A gyomrom pedig kavargott, éreztem, hogy ez most ki fog jönni, ezért ahogy csak tudtam, kiverekedtem magam az ágyból és megindultam botladozva a fürdőszoba irányába. Még a fotel lábába is belerúgtam, de a villanásnyi fájdalomról is elterelte figyelmem az épp előtörni készülő áradat, amit a mosdó kagyló felé hajolva ki is adtam magamból. A kellemetlen tortúrának azért haszna is volt, mert ahogy kiadtam az előző napi vacsorát, máris kezdtem jobban érezni magam. Ez az ábrázatomról mondjuk nem volt elmondható, ahogy a tükörbe néztem, láttam, hogy mennyire megviselt a képem. Sikerült többet innom a kelleténél, és halvány derengés is volt bennem arról, hogy merre jártam éjjel, de ennél többre nem emlékeztem.
A fogamat megmostam és az arcomat is leöblítettem, aztán éreztem, hogy kell egy zuhany, így az alá is beálltam, hogy lecsapassam magamról az éjszaka bűzét. Úgy nagyjából negyed óra múlva keveredtem ki a fürdőszobából egy derekamra csavart törölközőben, amikor megakadt a pillantásom az ágyamon és benne egy alvó nőn. Bassza meg.
Egyáltalán nem emlékeztem arra, hogy bárkit is felhoztam volna magammal, sőt tervben sem volt az, hogy összeszedjek valakit, mert nem voltam jó passzban. A nővérem kórházban, az unokahúgom a hülye nagyanyjánál, az életem meg a feje tetejére állt. Csak jól esett volna egy kicsit dumálni valakivel, de még csak arra sem emlékeztem, hogy beszéltem-e a csajjal, akinek egyelőre a nevét sem tudtam, és az arcát sem láttam.
Kínos volt, de nem akartam bunkó lenni, hogy csak úgy felébresztem, gondoltam hogy majd nemsokára úgyis ébred magától. Addig is, magamra kaptam egy alsógatyát és a konyhába mentem, hogy lefőzzek két adag kávét. Az egyiket magamnak töltöttem ki, a másikat a nőnek szántam. Fel is markoltam a saját csészémet, és visszalépdeltem, hogy megnézzem, mi a helyzet. - Öhhm - meglátva eléggé meglepődtem, mert nem egy ismeretlen nő ült az ágyamon, hanem Cora. Vele egy ideig kavartunk még ezer éve, a végén viszont elkövettem azt a hibát, hogy megdöntöttem a barátnőjét. Utólag belátom, hogy ez volt életem egyik legnagyobb gyökérsége, de fiatalabb voltam és nem gondolkodtam. Azt viszont el sem tudtam képzelni, hogy most mégis mit keres nálam. - Jó reggelt, Cora  - sikerült legalább ennyit kipréselnem magamból, aztán a bögrémre pillantottam, majd vissza a nőre. - Kávét? - még egy enyhe mosolyt is erőltettem, de legbelül elég kellemetlenül érintett az, hogy itt van most nálam.
mind álarcot viselünk
Ryan Slaughter
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
Oh, NO! Why? Ryan & Cora Tumblr_ozmlf3gX8q1tc5gvpo9_250
★ lakhely ★ :
New York
★ play by ★ :
JL
8
TémanyitásOh, NO! Why? Ryan & Cora
Oh, NO! Why? Ryan & Cora EmptyHétf. Júl. 15 2024, 18:56

Ryan & Cora

original.gif

F

ogalmam sincs hol vagyok, főleg arról, hogy miért, a fejem szét szakad, nem tudom kinyitni a szemem, fáj a fény, minden hang éles, valahol egy mobiltelefon csörög, de azt se tudnám megmondani, hogy az enyém e, próbálom kényszeríteni az agyam, hogy emlékezzen bármire is az előző estéből, de csak annyi van meg, hogy dolgozom, a többi pedig, nos eléggé homályos, és akkor most még szépen is fogalmaztam, mert a fejemben levő köd nem a kedvenc jelenetem, sőt, valójában megrémít, mert ki tudja mit tettem, kivel és miért, égő érzés ahogy próbálom szétfeszíteni a szemem, hogy magamba fogadjam lassan a látványt, miért olyan ismerős nekem ez az egész?
Lassan felülök, magam elé húzva a takarót, annyi biztos, hogy vad éjszakám lehetett mert ruhám az nincs, azt hittem ebből már kinőttem, már jó ideje nem volt ennyire görbe estém, hogy ne tudjam kinél ébredek, vagy, hogy mennyit ittam...
Cora, szedd össze magad, próbálj meg emlékezni, kezdjük az elején, annyi biztos, hogy dolgozni mentem, tudom, hogy nagy buli volt, és rengetegen fizettek nekem piát, lehet, hogy az egyikben volt valami? Nem, nem.. Hát én készítem őket.
Várjunk egy percet, emlékszem, hogy Ryan bejött, nem volt már szomjas... És a józanodásában én sem segítettem, egyrészt eléggé felnőtt ember, másrészt pedig nem is azért fizetnek.
Dereng, hogy zárás körül sokat nevettünk és bedobtam pár piát, hát ezek szerint jó párat... A szervezetem vízért kiált, úgy érzem magam, mint aki napok óta nem ivott egy korty vizet se és közben túrázott egy nagyot a Szaharában, a fejem, meg mintha fejbe vágtak volna valami kemény tárggyal...
Szedd össze magad kislány... Felemeltem a fejem és próbáltam még egyszer körbe nézni, hátha meglátok bármit ami eszembe juttatja az este többi részét, és Bingó... Tudtam, hogy ismerős ez a lakás... Ó, nem, nem, nem, ez nem lehet, a büdös francba, Ryannél vagyok...

mind álarcot viselünk
Adriana Corazon Carrillo
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
Just me and I
★ családi állapot ★ :
Szingli
★ lakhely ★ :
New York
★ :

-.-.-.-.-.-.-.-

★ play by ★ :
Sara Orrego
★ szükségem van rád ★ :
My dear Volcano!
130
★ :

-.-.-.-.-.-.-

Oh, NO! Why? Ryan & Cora Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Oh, NO! Why? Ryan & Cora
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» What the hell? Zed & Cora
» Cora & Charlie
» Cora Fraser
» The new guy! Rowan & Cora
» Cora & Flor

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan :: Lakóhelyek-
Ugrás: