New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 165 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 155 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Enzo De Santis
tollából
Ma 10:12-kor
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

My sweet, mentally unstable fiancée
TémanyitásMy sweet, mentally unstable fiancée
My sweet, mentally unstable fiancée EmptyHétf. Júl. 08 2024, 14:31
Maeve ... (soon to be Duval)
Szabad Stoppolt Foglalt

Play by
pl.: Elle Fanning
Születési hely
New York
Kor
24-27
Lakhely
Brooklyn
Szexuális beállítottság
hetero valószínűleg
Családi állapot
eljegyezve általam
Csoport
oktatás, üzlet, média, hivatal vagy diák
Történetünk
Őszintén, te vagy a legrosszabb dolog az életemben. Ennek ellenére este mellettem alszol el, és reggel velem ébredsz ujjadon az eljegyzési gyűrűvel, amit én húztam fel szabad akaratomból...
Mégis, hogy jutottunk akkor idáig? Ezt a kérdést én is megannyiszor felteszem magamnak nap, mint nap. A rövid válasz az, hogy jogilag is megkérdőjelezhető hibáim sorozata kényszerített bele a helyzetbe. A hosszabb és kimerítőbb válasz, pedig rólad szól, csak is rólad:
A rohanó metropolis, New York azon szegletében születtél, amin a modern nagyvárosi életforma még nem hagyta rajta teljesen az ujjlenyomatát. A szüleid mélyen vallásosak, a munkájuk és a jókora vagyonuk is köthető az egyházhoz. Nem csodálkoznék, ha pont az apád lenne a new york-i egyházmegye püspöke… Téged is a hit és Isten szeretetének elvei alapján neveletek. A ti családotokban nem volt választható opció a templomba járás, inkább kötelezettségként, alapelvként kezelték az istentiszteleteken való részvétel. Talán nem meglepő, hogy a tanulmányaid is egyházi magániskolák kísérték végig. Azonban te sose voltál az a pedáns, mintaként lefesthető hívő, aki önként jelentkezett volna a kórusba énekelni, habár az apád ebbe is bele kényszerített, akárcsak a többi "szabadidős" tevékenységbe (pl. komolyzene?). A sok mentális nyomás, és a kötelezettségek korán, már 16 éves korod környékén felszínre hozta a mindig is benned bújkáló borderline személyiségzavart. Az évek során megannyi pszichológus és pszichiáter kezelt téged, míg végül Dr. Abbott-hoz nem kerültél, aki idős kora ellenére nagyszerű szakember, legalábbis a szüleid szerint mindenképp, a te véleményed sohasem kérdezték. Már három éve voltál rendszeres látogatója a rendelőnek, mikor én odakerültem a doktor úr oldalára. Néhány páciensét átvettem, mert az egyre romló egészsége miatt egyre kevesebbet tudott dolgozni, és ezek között a beteg közt voltál te is. Nem volt szisztematika a betegek vagy a betegségeik között, akik hozzám kerültek, így puszta véletlennek fogtam fel a veled való találkozást, de lehet már régebben kiszúrtál magadnak, és kapva kaptál a lehetőségen, hogy én kezeljelek.  Úgy érzem, nem állna messzed tőled a kártyák kedved szerint forgatása. Ugyanis az orvosaidnak se mindig mondtál el mindent, bármennyire is a biztonságos közeget kellett volna jelentenie a rendelő négy falának, féltél, hogy a szüleid elé tárják a valódi éned, azt akiről tudni lehetett, hogy a szüzességi fogadalma a kilencedikes hittantáborig tartott, hogy a betegség irányítása alatt bárkire szépen lebegtetted a pilláid egy kis figyelem reményében, hogy esténként a biblia olvasása helyett a minősíthetetlen bulikban tölötted az időd.  Lehettem volna én az áttörés, akinek kiöntheted a szíveid, azonban te inkább szexuális értelemben szúrtál ki, én pedig nem ellenkeztem, habár utólag visszagondolva, nagyon is tiltakoznom kellett volna. Így a szüleid által fizetett óráinkat ahelyett, hogy a te lelkeden könnyítettünk volna, inkább a ruháktól szabadítottuk meg egymást. Persze, pechemre, valahol hiba csúszott a rendszerbe, és terhes lettél. Túl későn derült ki, így az abortusz se játszhatott, na meg a te családi háttered amúgy se engedte, hogy egy magzatot meggyilkolj. A szüleid is tudomást szereztek róla, mert az anyád igen rendszerezetten követte az orvosi aktáidat. Konkrétan nem hagytak nekem más lehetőséget, minthogy elvegyelek feleségül, különben egy olyan pert zúdítottak volna a nyakamba, amit esélyem se lett volna megnyerni, mert természetesen a házasságon kívüli gyerek se volt opció a te esetedben.
Szóval hozzám költöztél, és a családdod az anyámmal karöltve szervezgeti az akasztásom… mármint az esküvőnket, aminek muszáj meglennie mielőtt túl nyilvánvalóvá válna a rokonságod meg az egyházközösség számára a várandósságod. Én pedig eközben meg se próbállak szeretni, túlzottan dühít a helyzet, hogy nincs választásom, és hogy katasztrofális döntéseket hoztam.

Mindenképp nézz rá az ET-mre, mert gyakorlatilag a múlt rész Maeveről szól. Amúgy egy aranyos, de erős akaratú és kicsit felelőtlen lányt képzeltem el, aki úgyszint belekényszerült a helyzetbe, de ő legalább igyekszik megtalálni a komfortját benne. Na meg folyton küzd a számára szigorú vallási szabályok, a saját elképzelései és igényei, meg a betegsége szeszélyeivel. A játéktéren szerintem sok van bennük Lucassal, a leányzó megpróbálhatja elérni, hogy közelebb kerüljön hozzá Luke, hogy ne csak páciensként tekintsen rá, mert most eléggé el van hidegülve ettől a házasság témától. Akár rajta kaphatja a vőlegényét, hogy megcsalja. Ugyanakkor Lucas segíthet neki kicsit kiállni a családjával szemben, persze ahhoz először meg kell nyerni mr. egot magának. És még több ötletet kitalálhatunk közösen. Szeretnék kicsit szabadkezet adni, PB és név is variálható, a személyiségével is abszolút kompromisszumkész vagyok. Várlak nagyon  My sweet, mentally unstable fiancée 2624752903

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Lucas Duval
Egészségügy
ranggal rendelkezem
★ :
My sweet, mentally unstable fiancée Ezgif-5-db24441b68
My sweet, mentally unstable fiancée 2b0348ad32b5b3ea4bfa0512528aed6402fc7060
★ kor ★ :
29
★ családi állapot ★ :
engaged, feeling like a bird in a cage
My sweet, mentally unstable fiancée Tumblr_oxcu44s1DP1s6udhqo2_500

★ lakhely ★ :
Brooklyn
★ idézet ★ :
Truth will always be truth, regardless of lack of understanding, disbelief or ignorance.
★ foglalkozás ★ :
pszichiáter
★ play by ★ :
Nicholas Hoult
★ hozzászólások száma ★ :
24
★ :
My sweet, mentally unstable fiancée Ezgif-3-f677938f9e

My sweet, mentally unstable fiancée
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» too sweet, too pure...
» She's sweet, but a psycho
» My sweet husband
» ... Panborne. My sweet sis.
» Sweet Mistake

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: