A nővérem vagy. Brooklynban születtünk, ott éltünk mindig. Apánk lelépett 12 évvel ezelőtt, de anyánk minden tőle telhetőt megtett. Ő nővérként dolgozik a helyi kórházban. Én érettségi után dolgozni kezdtem, de benned mindig több volt a potenciál. Ösztöndíjjal kerültél be az NYU-ra (válaszd ki nyugodtan, hogy milyen szakra). Senkinek nem hunyászkodsz meg. Senki nem tántoríthat el a terveidtől. Ezt mindig csodáltam benned, de sosem fogom a szemedbe mondani. Igazi testvér viszonyunk van. Tűzbe mennénk egymásért, de ez nem azt jelenti, hogy nem szivatjuk egymást minden adandó alkalommal. Szerelmes vagyok a legjobb barátnődbe, amiről tudsz, de még csak nem is tiltottál el tőle, mert nem gondolod, hogy van reális esélyem...
Nagyon nagyon várlak, és bár nem akarok más nevében beszélni, de szerintem @Wendy Singh a legjobb barátnőd is elszórakoztat majd néhány játékkal! PB a te döntésed! Hogy milyen úton haladsz tovább az életben a te döntésed! Alakítsd ahogy akarod a személyiségét mindenhogy imádni foglak!