★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 79 felhasználó van itt :: 18 regisztrált, 0 rejtett és 61 vendég :: 2 Bots Caleb Jones, Charles Holmes, Deidre Doherty, Delroy LeBlanc, Jacob Cohen, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Luana Machado, Mallory Duval, Marcos Carmona, Melody Sharp, Neo B. Grayson, Rosemary Sawyer, Rowan W. Mills, Sofia Carmona, Tate Sterling, Wang Weiguang, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Neo B. Grayson
tollából Ma 5:28 pm-kor Luana Machado
tollából Ma 4:50 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 4:05 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 4:04 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 4:03 pm-kor Deidre Doherty
tollából Ma 3:53 pm-kor Dorian J. Lester
tollából Ma 1:11 pm-kor Wang Weiguang
tollából Ma 11:48 am-kor Dorothea Haynes
tollából Ma 11:02 am-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
She's sweet, but a psycho | |
| | Re: She's sweet, but a psycho Hétf. Dec. 12, 2022 2:51 pm |
| |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | She's sweet, but a psycho Hétf. Júl. 25, 2022 10:38 am |
| Lauren ??? Megérkezett | Play by Lucy Boynton? Születési hely New York Kor minimum 30 Lakhely New York Szexuális beállítottság heteró Családi állapot Amit gondolsz Csoport Pff... nehéz kérdés. Megbeszéljük, okés? Történetünk Túl sokat nem taglalnám a kettőnk kapcsolatát. Az ET-m második bekezdésében mindent elolvashatsz, ami lényeges, az csak rólad, rólunk szól. Röviden, tömören. New york egyik gyermekotthonában ismerkedtünk meg tinédzser éveinkben. Nagy szerelem, azt hittük miénk a világ, együtt megszökünk és a szokásos, filmekbe illő kamasz ábrándok. Aztán teherbe estél, persze jött a pánik. Megvolt a terv, hogy hogyan fogunk megszökni, de te berezeltél, nem voltál ott a megbeszélt helyen, a megbeszélt időben. Helyette volt egy abortuszod, majd szépen lassan kibontakozott a Borderline személyiségzavarod is (valószínűleg az abortusz okozta trauma hozta a felszínre) és egyenesen a pszichiátriára kerültél, ahol öngyilkosságot követtél el. Én mindezek után átkerültem egy fiú javítóintézetbe, és szépen lassan elfelejtettelek. Legalábbis nem gondoltam már annyit rád.
Jelenleg az autista öcsémmel élek, és így több mint tíz év távlatából még mindig fogalmam sincs róla, hogy valójában élsz és virulsz. Egyik nap aztán összehoz minket a sors, előadod a szegény, megtört nőt, akinek nincs hova mennie, ügyesen manipulálsz nekem meg naná, hogy megesik rajtad a szívem, habár én sem vagyok teljesen kasu, látom, hogy valami nem stimmel. De mi? A piszkos kis ügyleteim által nálam lapuló és eladásra váró gyógyszerek, tudatmódosítók miatt kellek neked, vagy teljesen más az oka? Ha a leírtak alapján úgy gondolod Lauren neked való, és szívesen megalkotnál egy pszichiátriai kezelést igénylő beteget (és ki is tudnád élethűen játszani, természetesen), akkor várlak.
Fontos! Nem kifejezett szerelmi szálra fáj a fogam, ezt úgy gondoltam, hogy már az elején leszögezem. Azt szeretném, ha kicsit utána olvasnál a betegségnek mielőtt belevágsz a karakterbe, szeretném, ha életszerű lenne, illetve.... néha a tempóm olyan, mintha kereszteztek volna egy lajhárt egy csigával. Kérlek légy türelemmel. Mindig jelzem előre, ha többet kell várni rám, de nem fogok eltűnni szó nélkül. |
livin' in new york
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | She's sweet, but a psycho | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |