New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 86 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 77 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 7:27 am-kor
Dean Calver
tollából
Ma 7:25 am-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 4:53 am-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 4:50 am-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 1:56 am-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 1:24 am-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 12:14 am-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 11:43 pm-kor
Rowan W. Mills
tollából
Tegnap 11:32 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

「 the dawn star 」Sage&&Tay
Témanyitás「 the dawn star 」Sage&&Tay
「 the dawn star 」Sage&&Tay  EmptyKedd Ápr. 09, 2024 8:32 pm

Sage & Taylor

- ... és a következő intézeti összejövetellel kapcsolatban...
- Ne haragudjon! Nem lenne gond, ha inkább egy e-mailben összefoglalnám a részleteket? - Könyörgő pillantást vetettem az intézetigazgatóra, aki remek vezető volt, leginkább mert nem rontotta el a pozíció, amibe évekkel ezelőtt került és nem kezelt minket az alattvalóiként, sokkal inkább egyenértékűnek éreztük magunkat, ha a saját csapatunk működéséről volt szó. Így jóval több ötletet dobtunk a közösbe, amikor arról volt szó hogyan szólítsuk meg a diákjainkat és mivel motiváljuk a továbbtanulni vágyókat arra, hogy minket válasszanak.
Összességében igaz volt ez a dolog a kollégákra. Mind motiváltak voltunk azzal kapcsolatban, amit tanítottunk. Ki jobban, ki kevésbé, de mégiscsak motiváltak voltunk, ami neveléspszichológiai szempontból biztosan egy-egy pirospontot jelentett volna a képzeletbeli profiljaink mellett - amit nyilván korántsem hasonlítanék össze a markmyprofessor oldallal és azzal, hogy maroknyi ember közül hányan is értékeltek bennünket "szexinek".
- Persze! Elnézést, de izgatott vagyok az alkalom miatt. A korábbin nem tudtam részt venni, mert... - A férfi mély részletekbe menve magyaráz nekem arról, hogy a lánya hogyan hívta őt fel, pánikba esve a ténytől, hogy nem tudja kinek lepasszolni a gyerekét és hogyan lépett ő közbe kiváló nagypapaként. Ezen a ponton megfordul a fejemben, hogy ha jelzem neki, hogy engem egy valószínűleg nagyon mérges öccs vár otthon, akkor biztosan megértené és nem lépnék át ezzel semmilyen határt, de szerencsére megcsörren a telefonja, a túloldalon várakozó fél pedig fontosabb lehet nálam, ugyanis röviden elköszön tőlem, én pedig hivatalosan is haza vagyok engedve a gesztussal.
Sokszor jut eszembe, hogy csak azért mert felnőttem, betöltöttem a harmincat és kettőnél több diplomával rendelkezem, még nem jelenti azt, hogy ne ragadtam volna benne abban az iskolai alá-fölé rendeltségi viszonyban, amit minden hat-hét éves kisgyerek megtapasztal, amikor először lépi át diákként egy oktatási intézmény küszöbét.
Megpróbálhatnám megmagyarázni ezt az öcsémnek is, hogy ne haragudjon rám, amiért lemondtam a mai programunkat, amit már hetek óta tervezgettünk, de tudom, hogy ő sokkal vakmerőbb nálam és neki lett volna megoldása arra, hogy tudjunk találkozni, mégpedig az, hogy meglóg az alkalomról. Bevallom, én is gondolkoztam rajta, aztán az intézetigazgató meglátott a folyosón és onnantól kezdve nem volt menekvés a kuratóriumi ülésről, amihez úgy érzem nekem sokkal kevesebb közöm volt, mint amennyire a felettesem próbált győzködni ennek az ellenkezőjéről. Megpróbáltam ugyan felhívni Sage-et a metróról, de vagy a föld alatt kihagyó térerő, vagy valami teljesen más miatt, a hívás megválaszolatlan maradt, ezért egyel több csomagot emeltem le a sarki kisbolt polcáról, ahová még beugrottam, mielőtt a lakásunkba értem volna.
- Szia! Hát te? - Marcus meg én egy pillanatig farkasszemet néztünk, amikor beléptem az ajtón, mert míg én befelé igyekeztem, úgy ő épp a kocsikulcsát felkapva tartott kifelé. Ha nem ilyen hirtelen futunk össze, valószínűleg rájöttem volna, hogy hová tart, de most ő volt gyorsabb az agyamnál, amikor válaszolt.
- Aree-ért megyek. Mindjárt végez a munkában.
- Akkor mondd meg neki, hogy üdvözlöm. És hogy még mindig jön azzal a dedikált könnyvel, amiről beszéltünk. - Utóbbit mosolyogva tettem hozzá, mert soha nem lett volna szívem leteremteni azt a lányt, aki annyit jelentett Marconak, hogy abból könyvet lehetett volna írni. - Láttad ma Sage-et? - Tettem hozzá reménykedve, miközben megszabadultam a cipőimtől.
- Nem, nem jött ki a szobájából. Ott van bent. – A fejével az emlegetett helyiség felé intett, mielőtt megveregette volna a vállamat és ott nem hagyott volna ezzel az információval, ami másoknak talán nem mondana semmit, nekem azonban mindent jelent egyszerre. Átszeltem a lakást néhány hosszú lépéssel, hogy végül megálljak az öcsém nálunk kijelölt szobájának ajtaja előtt, hogy bekopogjak.
- Sage. Nong Sage! – Újabb halk kopogásokkal jeleztem a jelenlétemet, de mielőtt a kilincsért nyúltam volna, még kicsit hangosabban hozzátettem: - Bejöhetek? – Fogalmam sincs választ kapok-e a kérdésemre, de nem akartam rögtön a legrosszabbra gondolni és drasztikus lépésekhez folyamodni, mert annak nem lett volna értelme egy olyan figyelmes és értelmes, de egyben érzelmes fiúnál, mint az öcsém. Még ha ő nem is feltétlenül ezt akarta elhitetni a világgal. - Hoztam neked valamit. Megmutathatom? - Ezen a ponton a kezem már a kilincsen nyugodott, de tovább hezitáltam, várva az engedélyére és arra, hogy beléphessek.

668 szó öltözék öcskös  「 the dawn star 」Sage&&Tay  2122324058  ADOY- grace S.
mind álarcot viselünk
Taylor N. Sichantha
Oktatás
ranggal rendelkezem
★ :
「 the dawn star 」Sage&&Tay  7a55477d960d84edc140d362a7d2d5dcc8284c96
「 the dawn star 」Sage&&Tay  F45ad5c9b34ef3cdded798cec3ed4de409aefd5e
★ kor ★ :
33
★ elõtörténet ★ :
through the storm, I held my ground
So come and find me, I'll be right here
Just say the words, say "I'm on my way” Through all the pain, I won't let go Please hold me, hold me tight My broken thorns and all
★ családi állapot ★ :
「 the dawn star 」Sage&&Tay  9dce8ff874ecdc0b0f3813fa0c7f22bd88f2de23
your smile is fine art
You're the city, I'm the skyline
I'm the movie, you're the highlight Falling on a dark sky like twilight Look at you, look at you, you got the vibe I can feel it, it's a vibe
★ lakhely ★ :
Riverdale - Bronx
★ :
「 the dawn star 」Sage&&Tay  55640c722da890414d1a66493d632824c6efbc5e
★ idézet ★ :
sorry I'm late, I got caught up in the space-time continuum
★ foglalkozás ★ :
drámainstruktor - associate professor (NYU)
★ play by ★ :
Tawan Vihokratana
★ szükségem van rád ★ :
「 the dawn star 」Sage&&Tay  1df696c5b26c25604eba4f4f56cf1c25351f9ea9
Look at us, we've come so far. We go together no matter what happens.
- What are you? Five?
- Yeah, five heads taller than you.
- ...
- ...
- ...
- Please don't kill me.
★ hozzászólások száma ★ :
7
★ :
「 the dawn star 」Sage&&Tay  6010ab8573e47d3bbf990ae46ed0737a215ece90

「 the dawn star 」Sage&&Tay
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» N&H ~ shooting star
» Caitlin Star lakása
» the rising star of coralie
» a nap of a star - - Joel & Skyler
» Time, like a shining star [Ka & Sa]

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Bronx :: Lakóhelyek :: Lakások-
Ugrás: