Hát ja, elég zabosak mind a ketten. Jaj csigalom nyugavér! Egyszer smároltál a haverjával, amikor még együtt se voltatok, ráadásul be voltál állva, mint a gerely.
Ez még azért annyira nem világvége. Majd lehiggad, szépen rádöbben, hogy mit veszíthet, és abba hagyja a duzzogást.
Aali meg csak szimplán Aali. Majd ő is átgondolja a dolgokat és holnap már újra az én bőrtokos calippomért fog könyörögni. Addig meg megpróbálok nem arra gondolni, hogy hány emberrel fog kavarni ameddig szünetet tartunk. Már megint. Szátbasz az ideg.
Hát nem tudom. Szerinted elrontottuk? Ha kifejted, utána én is elmondom az én véleményem.
Baby, please come back! It wasn't you, baby it was me, maybe our relationship isn't as crazy as it seems.
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano.
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
★ idézet ★ :
Ha mindenre lenne bocsánat, az Ördög mèg mindig Isten mellett ülne.
★ foglalkozás ★ :
Iskola kerülő drogdíler
★ play by ★ :
Arón Piper
★ hozzászólások száma ★ :
61
★ :
Re: Kershaw&Jefferson chatting
Pént. 22 Márc. - 13:01
WWT
02:10 AM
2
Zain
Be vagy szívva?
Vagy csak nem tudsz aludni?
Nem a pasim, és sajnos a mai eseményeket nézve valószínűleg nem is lesz az A nőd viszont teljesen hibbant. Menekülj, amíg álmodban el nem vágja a torkod
Ne mártírkodj itt, nem egyedül a te hibád. Egyértelműen nekem kellett volna több eszem legyen. Eleve abba a kibaszott buliba sem lett volna szabad elmennem.
Take my hand
Take my whole life, too
For I can't help falling in love with you
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
★ idézet ★ :
My shadow's the only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes, I wish someone out there will find me
'Til then, I walk alone
★ foglalkozás ★ :
Tanuló
★ play by ★ :
Sydney Sweeney
★ hozzászólások száma ★ :
165
★ :
Kershaw&Jefferson chatting
Szer. 20 Márc. - 19:28
02:00
Kershaw csaj
CSÁ!
Fent vagy?
Hahóóó baszkii! Jó, tök nyóc
Csak annyit akartam, hogy a pasid ma elég egyértelműen a tudtomra adta, hogy elkúrtam, szal jah... Elbasztam. Nem kicsit. És csóró Eddie szívta meg az egészet. Mindig a jó fiúkkal basznak ki. Ezért vagyok rossz. Haha. Szar poén volt.
Na mindegy! Csak annyit annyit akartam mondani, hogy nem te vagy a hibás. Ezt írd föl valahova, mert ilyet még nem mondtam senkinek. Csak mocskosul betéptünk, én meg bekanultam, mert mostanában Aalival elég szarul mennek a dolgaink. Mindegy, csak ennyit akartam. Bocs! Cső!