Ez biztos így van, csak... a legtöbben vannak olyan szerencsések, hogy a tini kori első szerelmüket mondjuk a gimi után többé nem is látják soha, vagy csak évek múlva, amikor már rég házasok három gyerekkel, én meg...
Egyik napról a másikra ő lett a főnököm, és még a nevemre is csak alig emlékszik. Na de mindegy is
Remélem, ebben is igazad lesz, Kiki, mert el tudnám képzelni magamat itt hosszútávon is. Igaz, sokáig arról álmodoztam, hogy majd nyitok egy saját kávézót, de a szüleim példáján is látom, mennyire nem egyszerű egy saját vállalkozást indítani vagy fenntartani, szóval tényleg örülnék annak is, ha itt elégedetettek lesznek velem, és maradhatok az egyetem elvégzése után is.
Ó, hát neked hála, szívem, nem vagyok már teljesen járatlan ebben a világban. Szerintem legalább a versenyzők felét már felismerném. Egyébként egyszer, ha lesz szabad hétvégém, szívesen el is kísérnélek egy futamra. Mondjuk amikor itt lesz az Államokban. Mindig annyira izgalmasnak és pezsgőnek tűnik egy-egy ilyen esemény az interjúidből.
Na jó, most őszintén köszönöm, hogy használható tanácsokat is kaptam (bocsi a többiektől )
Na de Lumie!
Istenem, ezekkel a témákkal képesek vagytok még így üzeneten keresztül is jobban zavarba hozni, hogy Bastian a jelenlétével egész nap.
Bár tény az is, hogy én amúgy sem akartam még soha senkit úgy istenesen pofánb*szni, ápolgatás nélkül sem. Na meg az is igaz, hogy valószínűleg igazi ápolgatásban sem volt még részem úgyhogy most megyek is, és inkább elbújok, hozzászólni úgysem tudok
Yaaaayyy! Szeretjük a kreatív férfiakat Egyébként egy próbát mindenképp megér, ha más nem bepótoljátok a kihagyott mozgást... vagy csak szólj neki olyankor, hogy a börtönből kurvára nem tud megfektetni *wink wink*
PFFFFF kibaszott uncsik vagytok... Én tartom magam az álláspontomhoz! SEGGET! SEGGET! SEGGET!
Köszönöm szépen, mindenkinek a támogató szavakat!
Valóban Roxanne! A jó szex kifejezetten jótékony hatású... én pl sokkal kevesebb embert akarok úgy istenesen pofánbaszni amióta Ricky ápolgat... Nolie, Kiki ez volt számotokra a reklám helye. Ro miattad nem aggódok most, hogy a szöszi már levedlette a narancssárgát..
Ez a beszéd! Meg is van a közös progi! Azért gondold át hozod-e a sittesedet, mert a küzdőtéren elkélhet az erősítés, bár én is szívesen fedezem a picsád..
I've never been afraid of any deviation An' I don't really care if you think I'm strange I ain't gonna change An' I'm never gonna care 'bout my bad reputation
Charlie nem olyan, aki sokáig kerülgetne majd és szerintem lesz annyira kreatív, hogy megoldja így is
És valóban ez lehet a kulcs a megneveléséhez is. Le kell fárasztani Bár most nagyon nevetek azon, ahogy elképzelem, milyen lelkesen támogatná ezt az ötletet.
Meg azon is, ha azt képzelem el, hogy elvonszolom őt egy bokorba, amikor épp kötekedni kezdene valakivel...
Ebben most Kikinek kell igazat adnom, Nolie, nehogy Lumiera hallgass Fogd a saját kis szolid stílusodat, és próbálkozz valami három árnyalattal szexibbel, ami még konfortos neked, de azért már felhívja rád a figyelmet. De mindenhogy gyönyörű vagy, drágám, ezt Bas is biztosan észre fogja venni előbb-utóbb, hacsak nem vakult meg
Lumieee hát gratulálok, hogy emberedre akadtál!
Az biztos nem árthat, ha valaki rendesen lefáraszt időnként
Majd szólj, mikor lesz koncertjük, egyszer mindenképpen szívesen megnézném élőben is "bigdick-rockstar-Rickyt"
Have you ever •• heard the wolf cry to the blue corn moon, or asked the grinning bobcat why he grinned? Can you sing with all the voices of the mountains? Can you paint with all the colors of the wind?
"For the two of us, home
isn't a place. It is a person.
And we are finally home."
★ lakhely ★ :
Manhattan ↔ Queens
★ :
★ idézet ★ :
If you only live once,
today is as good as any day
to live the life of your dreams.
★ foglalkozás ★ :
studying veterinary medicine
★ play by ★ :
Madison Bailey
★ szükségem van rád ★ :
"You think you're one
of millions, but you're one in a million to me."
★ hozzászólások száma ★ :
164
★ :
Re: spill the tea, sis
Hétf. Márc. 25 2024, 20:46
msg from
queens ♛
hát szívem erre még fogadnom sem illett volna, annyira biztos voltam benne küldöm a lelki erőt
Valószínűleg igen, bár szerintem tinikorod első szerelme még elég sokáig fog ilyen érzékenyen érinteni és valószínűleg elmúlni sosem fog.. hidd el nekem
jó.. egy szívesség miatt kerültél be.. ÉS? Amilyen szuperül tudsz dolgozni nem ezért fog "megtartani"..
Szörnyű és fájdalmas elismerni, de a szöszi nagy igazságot mondott, ebben nem igazán tudunk segíteni, bár a tippje működhet... ő már csak tudja ezt a több szex kevesebb energia minden másra témát...
Nolie most elmorzsoltam egy könnycseppet, hogy így felismerted. Igen, a legenda maga! Imádom
Lumie basszus ne már.. hogy lehet ezt így megfogalmazni? de örülök egyébként, hogy végre kihívódra akadtál
eszedbe ne jusson segget villantani jóságosistengyerele... ha elfogadsz tőlem egy tanácsot olyan ruhát válasz, aminek a szoknya része fel van nyitva comb középig (és nem tovább !!!) és hátat is villant mellé. Az elfogadott még ilyen estéken, de biztos, hogy egész este rajtad lesz a szeme. (Lumie szavaival élve, amit a múltkori ruhámra használt.. olyan elegánsan kurvás)
"Problem is when I'm with you, I'm an addict And I need some relief, my skin in your teeth Can't see the forest through the trees Got me down on my knees, darlin' please, oh. I lose control.”
Roxanne Carlton and Magnolia Cleaver imádják a posztod
Túl jól ismersz már, Kiki, tényleg eléggé zavarban vagyok egész nap
Fog ez javulni egyáltalán?
Pedig nagyon igyekszem a munkára összpontosítani, és mindent jól csinálni. Csak hát furcsa ez is még, hogy csupán egy szívesség miatt vagyok itt.
Akármilyen ciki elismerni, Lumienak igaza van, én aligha tudnék tippeket adni, hogyan nevelj meg egy pasit, Roxy. Legfeljebb a bátyámon próbálkozhatok, de többnyire az is reménytelen.
Kiki, az ott Hamilton?
És még azt mondja, ez nem a pasikról szól
Jó, én nem fogok panaszkodni, itt is szép a kilátás, de hát na...
Viszont olyan könnyen mondjátok, lányok, hogy villantsak valamit a ruhapróbán, de én nem ilyen vagyok, tudjátok. És egyébként is hogy nézne az ki, az első munkanapomon?
Amiket meséltél Charlie-ról úgysem lesz opcionális
Hát pasi nevelésben nem mi leszünk a tanácsadóid.. én nem szoktam ilyenekkel baszakodni, Kiki a karrierjével jár, Nolie.. hát na mindegy is (szeretlek )
több szex? ha elfáradt talán nem marad ilyenekre energiája... nem tom
csak te lehetsz ilyen szerencsés Nolie
én tuti segget villantanék ruha próba közben, hogy ne a 6 éves korombeli kiadás ugorjon be neki ahányszor csak rám néz.... just sayin'
bigdick-rockstar-Ricky még mindig remekül teljesít, köszönöm kérdésed, a múltkor úgy elkapott, hogy tüdőm szinte leszakadt a helyéről (gyengébb idegzetűektől elnézést), úgyhogy még megtartom
Kiki nem kell a rizsa.. de képek tényleg jöhetnek (nem a kocsikról)
I've never been afraid of any deviation An' I don't really care if you think I'm strange I ain't gonna change An' I'm never gonna care 'bout my bad reputation
Have you ever •• heard the wolf cry to the blue corn moon, or asked the grinning bobcat why he grinned? Can you sing with all the voices of the mountains? Can you paint with all the colors of the wind?
Lumienne J. Earshaw and Kiki C. González imádják a posztod
"Problem is when I'm with you, I'm an addict And I need some relief, my skin in your teeth Can't see the forest through the trees Got me down on my knees, darlin' please, oh. I lose control.”
Két nagy kalapnyi fasz vagytok így együtt, de legalább összeilletek... a békülős szex úgyis díjnyertes tud lenni, csak vigyázz ne törjön össze még jobban tudod milyenek a sittesek
Ja Nolie mesélj már! El sem hiszem, hogy ezt kérni kell, az lett volna a minimum, hogy magadtól nyakon öntesz minket egy rakat sztorival, hogy milyen Mister Big Dick Energy
jesszus... jobb ha felhívom Ricky-t, hogy higgadjak egy kicsit
riKiki te itthon tartózkodsz egyáltalán vagy valahol a világban kergeted a hot as fuck versenyzőket a feszes kis seggeddel??
Lumienne J. Earshaw, Kiki C. González and Magnolia Cleaver imádják a posztod