Bonyolult párkapcsolatban a naptárammal, a munkámmal és a tanulmányaimmal
Tanulmányok
Journalism and Media studies, NYU
Foglalkozás
Sport riporter, Blogger, Vlogger
Munkahely
Kiki on the Grid (online csatorna)
Hobbi
Utazás, egészséges életmód, yoga.
Csoportom:
MÉDIA, MŰVÉSZET ÉS SPORT
Jellem
Daddy's little angel. Nagy csillogó szemekkel követte apja minden mozdulatát a kijelzőn. Lenyűgözte a precizitás, a gép és az ember összhangja éppen ahogy az is ahogyan az emberek ujjongva tapsoltak öklüket az ég felé lengetve ünnepelve amint az autó átszelte a kockás zászló vonalát. Fel sem fogta igazán, hogy mennyire különleges az élet, amit már akkor élt. A világbajnoki cím ellenére, mindig ő maradt az apja legnagyobb büszkesége, a szeme fénye, az egyetlen hercegnője, a legféltettebb kincse és emiatt fiatalon megtanulta, hogy mit jelent egy férfi feltétlen szeretete, ami pedig egy felnőtt nőnél magas elvárásokat jelentenek. Neki soha nem elég a minimum, se másoktól sem pedig saját magától.
She is her mother's savage daughter.
Édesanyja modell volt, aki a mai napig maga a francia elegancia. A kemény szeretet pedig kemény jellemet nevel. Elleste édesanyja rendíthetetlen tartását, ahogyan azt is, hogy megválogassa kinek mutatja legjobb arcát. Őt sosem lehetett csak úgy félrelökni, elfoglalta a az őt megillető helyet anélkül, hogy aljas módszerekhez folyamodott volna. Sosem riadt vissza attól, hogy kifejezze a véleményét tisztán, nyíltan és hangosan. Mégis kompromisszum kész maradt és elismeri, ha valamiben téved, így minden éjjel tiszta lelkiismerettel térhet nyugovóra harag és megbánás nélkül.
Everybody's sunshine. Ő maga az örök jókedv, mosoly és báj. Mindenki számára van néhány jó szava, amivel vigaszt és támogatást nyújthat a nehéz időkben. Kiáll azokért, akiket szeret teljes odaadással. A bulik szíve lelke, de ismeri saját határait és számára nem az jelenti a szórakozást, ha ezt minden alkalommal megfeszíti. Nem prűd, de nem is alpári, megbecsüli a saját értékeit éppen annyira, mint másokét. Nem bosszúálló, ahol úgy érzi nem látják szívesen onnan mosollyal az arcán áll tovább. Lelkes és sokszor szertelen, mert nehezen tartja kordában a boldogságát. Szabad szellem és őszinte jellem.
Madison Beer.
Múlt
Még egyszer végigsiklanak az ujjaim a ruhám szoknya részén, hogy a redők esése a lehető legszebb legyen majd a felvételen. Barátnőm megkeresi a legmegfelelőbb szöget, ahol a fény megfelelően világítja meg az arcomat majd egy nagyot bólintva meg is nyomja a felvételt indító gombot. A mikrofont magam elé emelve húzódnak széles mosolyra az ajkaim. -Sziasztok drágáim! Visszatértem. A Kiki on the Grid mai részében elkísérhettek engem a Silverstoneban megrendezésre kerülő forma 1-es futam időmérős napjára. A vlogban bepillantást nyerhettek az előkészületekbe, láthattok egy rövid összefoglalót a mai nap eseményiről valamint nem kisebb nevet hoztam nektek, mint a Red Bull Racing sztárpilótáját, a kétszeres világbajnokot, aki elképesztő magabiztossággal uralta az idei szezon eddigi futamait. Vele az időmérő után fogunk beszélgetni és elmeséli majd nekünk a siker titkát... öveket becsatolni, a gázra lépünk!-kacsintok egyet és Isabel a kamera túl oldalán biccent egyet jelezve, hogy leállította a felvételt. -Jó, ez jó volt. Ide majd összerakhatnánk egy montázst ahol a pilóták készülődnek, úgyhogy sétálhatnánk egy kört.-én pedig máris a fellegekben járok. Egyszerűen imádom az ilyen hétvégéket. A pezsgés, az adrenalin az egekben, mindenki pörög és siet mégis hajlandóak megállni, hogy válaszoljanak néhány kérdésre.
-Hát ez valami elképesztő volt!-nevetve vetem magam a paplanra miközben Isabell is érkezik utánam és ketten esünk neki, hogy összevágjuk a mai videóanyagot. -Jövőhéten is forma 1?-kérdezi megvonogatva a szemöldökeit. Ő egyértelműen ezt a versenysorozatot kedveli a legjobban, de én nem csak ebben a körben mozgok. -Nem, nekik szünet lesz, úgyhogy New Hempshire-be megyünk Nascar futamra, de ne szomorkodj, mert rákövetkező hétvégén megint ezeket a srácokat kergethetjük a Hungaroringen. A folytatást pedig még leegyeztetjük, de most ezt fejezzük be gyorsan, hogy lőhessük is fel az internetre. A mai interjúkat imádni fogják.-tapsikolok izgatottan mielőtt nekiesnénk egy órányi utómunkának. Nem csak Isabel-lel dolgozok együtt, több emberem is van, de őt kedvelem a legjobban, hiszen vele olyan, mintha egy nagy csajos program lenne az egész, illetve valami eszméletlenül ügyes és még gyors is. Neki köszönhetően hamar ki is kerül a tartalom a világhálóra, ami másodperceken belül több ezres kattintást ér el. Csendben fekszünk egymás mellett miközben két telefonról igyekszünk válaszolni legalább néhány kommentre a különböző platformokon. -Azt szeretem a legjobban, amikor egy 20 perces videót kirakunk és 2 perc után szét dicsérik, hogy ez az eddigi legjobb.-hitetlenkedve ingatja meg a fejét, én pedig szórakozottan kuncogok egyet. -Elsők akarnak lenni.-vonom meg a vállamat.-Te is csinálsz ilyet mások megosztásánál.-kacsintok rá. -Tény.-bólint egy nagyot nevetve. -Iszunk egy koktélt?-érdeklődve kérdezem miközben egy jó nagyot nyújtózok. -Naná!-csapja össze a tenyereit boldogan.
livin' in new york
"Problem is when I'm with you, I'm an addict And I need some relief, my skin in your teeth Can't see the forest through the trees Got me down on my knees, darlin' please, oh. I lose control.”
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Kívül és belül is bájos vagy és gyönyörű, ragadós a jó kedved, a pozitív energiáid, imádom a kedves határozottságodat, az élénkségedet. Be kell vallanom, én nem vagyok rajongója sem a Forma 1-nek, sem a Nascarnak, sem úgy általában az autós sportoknak, de a vlogod bevezetése után, őszintén mondom, úgy igazán kedvet kaptam arra, hogy jobban megismerjem ezt a világot, hogy én is ott legyek, részese legyek annak a nyüzsgésnek, izgalomnak, lássam a versenyt, a versenyzőket, az interjúkat. És szerintem ez elég nagy dolog, hogy csupán néhány mondattal ennyire magaddal tudtál ragadni.
Nem is tartalak fel tovább, mert egy ilyen pörgős csajszit vétek sokáig feltartóztatni, meg valószínűleg nem is igen lehet, tuti kitörnél, mint a versenylovak a lóverseny elején.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!