New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 132 felhasználó van itt :: 10 regisztrált, 0 rejtett és 122 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 7:29 am-kor
Balázs Csíkszentmihályi
tollából
Ma 7:27 am-kor
Dean Calver
tollából
Ma 7:25 am-kor
Chloe Loomis
tollából
Ma 4:50 am-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 1:56 am-kor
Nadia Romanov
tollából
Ma 1:24 am-kor
Deidre Doherty
tollából
Ma 12:14 am-kor
Adrian Bartolomis Brouen
tollából
Tegnap 11:43 pm-kor
Rowan W. Mills
tollából
Tegnap 11:32 pm-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
49
37
Egészségügy
28
17
Hivatal
10
13
Média
50
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
17
41
Üzlet
24
27
Összesen
245
231

friend, brother, mate.
Témanyitásfriend, brother, mate.
friend, brother, mate. EmptySzomb. Márc. 02, 2024 9:47 am
Gabriele Manet
Szabad

Play by
Logan Sargeant
Születési hely
-
Kor
24 - 25 (1999 - es születésű)
Lakhely
-
Szexuális beállítottság
hetero
Családi állapot
-
Csoport
Sport
Történetünk
Beszélni már tudtunk, talán már járni is, amikor összetalálkoztunk egy futam alkalmával. A szüleink valamilyen úton módon ismerték egymást, bár nem voltak nagy baártok, de apám egyik ismerőse által kerültetek be az egyik futamra, ahol szinte azonnal megvolt a szikra veled, mert akkor Nono még anyukád hasában volt. A történetünk nagyon régen indult el, és a mai napig tart, a legjobb barátok lettünk, együtt tapostuk ki az utat magunknak egészen a gokartos évektől a forma 2-ig ahol az előző évben együtt, azaz egymás ellen versenyeztünk a természetes veszekedésekkel együtt. Minden barátság megrottyan olykor, a mienkkel eddig ez nem történt meg, amikor nekem sikerült eljutni a királykategóriába veled ellentétben, hogy én mennyire féltem elmondani ezt neked. Te mégis támogatással a tesóddal együtt és nem hogy megromlott volna, ami köztünk volt csak még erősebb lett és talán ez egy út neked is a feljebbi szinthez, már ha még szeretnéd csinálni és vágysz rá, hiszen tehetséges vagy. Nekem csupán annyi előnyöm volt, hogy Gallonak születtem, már az apám is versenyző volt a nagyok között, és mindent megtanultam tőle, a tanácsait megfogadva a véremben lévő versenyszellemmel kerültem oda veled az oldalamon.
Te egy nagyon vagány srác vagy, aki mindezek mellett meglepően kedves az emberekkel, a nők imádnak, te is őket, de ezt nem is kell ecsetelnem szerintem. Ennek ellenére, még nem sikerült felmutatnod egy normális csajt sem, mert legbelül én biztos vagyok benne, hogy romantikus lélek vagy csak nagyon jól titkolod. A nyitottságod elsöprő és én irigylem tőled, noha szeretnék olyan tulajdonságokkal létezni, amikonye neked van, olyan nagy kedvvel vágni mindenbe, ahogy te teszed és olyan nagy szeretette állva az élethez, semmi nyomás, hiszen abból kapunk eleget maguknak felesleges lenne generálni.

/ Gyere ketten is nagyon várunk, a név alakítható, csak Gab-ként emlegettük eddig, a PB nagyon adná magát, de ha van jó ötleted akkor meghallgatunk bármit, ja és igen ketten is nagyon várunk téged. /

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Arthur Gallo
Sport
ranggal rendelkezem
★ :
friend, brother, mate. 4464230e8ba7fd5c3e54dfdb4957c42c151492f5

friend, brother, mate. Af2a3e44838213833fdde099d170d9e46328b24e
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
friend, brother, mate. Mclaren-mcl36-2022
★ lakhely ★ :
Monaco, NY
★ :
friend, brother, mate. Ccfc764bdd78c70bfc35db1b7adf7bb2b903b7d1
★ foglalkozás ★ :
F1 driver - McLaren - Papaya Team
★ play by ★ :
Oscar Piastri
★ hozzászólások száma ★ :
84
★ :
friend, brother, mate. 967af144a4c54f38e5b1ac145f278feae73825be
TémanyitásRe: friend, brother, mate.
friend, brother, mate. EmptyKedd Márc. 05, 2024 7:07 pm
Gabriel Manet
Szabad Stoppolt Foglalt

Play by
Logan Sargeant
Születési hely
Saint-Tropez
Kor
23-25
Lakhely
Monaco
Szexuális beállítottság
100% Hetero
Családi állapot
-
Csoport
Sport
Történetünk
Régen hallottam egy idézetet ami nagyon megragadta a figyelmem. „Egy testvér nagyon érdekes dolog. Akkor is szereted, ha a legnagyobb hülyeséget csinálja, mert jó eséllyel akkor van rád a legnagyobb szüksége.”
Ez az állítás ránk hatványozottan igaz, hiszen mind a ketten imádunk mindenféle hülyeségeket csinálni. Az életünk az adrenalin és a száguldás. Tudom, hogy mindennél jobban szerettél volna bekerülni az F1-be, de ez most nem jött össze. Te viszont ahelyett, hogy kiakadtál volna Arthur-ra. Ugyan úgy döntöttél, mint én. Támogatod őt, hiszen a legjobb barátod és szereted őt, még ha ezt nem is mondanád ki hangosan.  
Kiskorunkban te voltál a nagy és erős testvér aki mindig megvédte a kishúgát. Aztán ahogy elkezdtünk felnőni és kamaszodni, már sokkal inkább ment köztünk a civakodás és a huzavona, a hatalmi harc, de aztán ráeszméltünk, hogy ez egy hülyeség. A testvériségünk a legerősebb kötelékünk aminek mindig a szeretetre és bizalomra kell épülni. Azóta meg újra te vagy nagytesó akire felnézhetek és aki féltőn óvja minden lépésem.
Nem tudhatom, hogy miként alakul a jövőd, a karriered és a magánéleted (te kis nőcsábász) de egyben biztos vagyok. Te és én mindig számíthatunk a másikra, legyen szó bármiről is.

//A név alakítható, ha nagyon szeretnéd, bár mi eddig mindenhol Gab-ként hivatkoztunk rá. A Pb közös ötlet volt és tök menő lenne, ha maradna, de ha te nem szeretnéd és van jobb ötleted akkor meghallgatunk bármilyen javaslatot. A leírtakon kívül nem sokat szeretnénk megkötni, csak annyi a lényeg, hogy gyere és játssz. Ja és igen, ha nem említettem volna (és amúgy is nem lenne elég egyértelmű) akkor most szólok. Már ketten is nagyon várunk téged.//

livin' in new york

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

friend, brother, mate.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hey mate! New flatmate
» Terry & Joseph || Mate or meat?
» The neurotic brother
» Lil' Brother
» i've got you, brother

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: