New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 327 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 325 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

i've got you, brother
Témanyitási've got you, brother
i've got you, brother EmptySzer. Jún. 05 2019, 21:58
Doug 'Dougie' Mackenzie

Play by:
Jordan Fisher (Alfie Enoch, Jacob Artist, Roshon Fegan...)
Születési hely:
Portland, Maine
Kor:
18
Lakhely:
?
Szexuális beállítottság:
?
Családi állapot:
?
Csoport:
diákok (remélem)
Történetünk:

Az öcsém vagy, ennek minden kellemes és kellemetlen velejárójával együtt – nagyképű kis pöcsös lettél, ezt lássuk be, és nagyon kínosnak érzed, amikor ilyeneket mondok, pedig mindketten tudjuk, hogy igazam van. Mióta néhány éve nem lakom otthon – mióta New Yorkba költöztem – egészen megváltoztál, alig ismerek rád, mikor hazamegyek meglátogatni. Rossz arcokkal lógsz, aztán mikor ezt megjegyzem, az arcomba vágod, hogy nekem aztán nincs jogom papolni, és mindketten nagyon jól tudjuk, hogy igazad van.
Kicsiként elválaszthatatlanok voltunk; én, a bátyánk, Reese, te, az ikertesód Tito, meg Ramosék. Emlékszel rájuk, ugye? Hogyne emlékeznél! Majdnem úgy követted Dante-t, ahogy Reese-t, ahogy egy példaképet szokás, pedig magunk között szólva, egyikükben sem volt meg az, amit kerestél.
De nem volt más, akire felnézhettél volna. Apa a városon kívül dolgozott, alig járt haza, aztán 2012-ben rákot diagnosztizáltak nála, túl későn; alig tudtunk kettőt pislogni, mire elment. Reese nem sokkal korábban szenvedett balesetet; balesetnek lehet mondani, ha egy fehérek lakta kisvárosban minden betörést rögtön a bőrszínedre fognak, s büntetés nélkül meglőhetnek...?
Kosaras akart lenni, és még most is látom a vágyódást a szemében, mikor néha a csatornák között kapcsolgat; már jól halad, tud mankóval járni. Néha egészen úgy tűnik, mintha semmi nem is hiányozna neki; mintha a felesége és a gyerekeik mindenért kárpótolnák. De Te is tudod, ugye?
Nehéz időszak volt az ott 2011-2012 között; előbb Dante-ék hagyták ott a várost, aztán Reese, aztán apa... Csináltam dolgokat, amikre nem vagyok büszke, vadul kerestem valamit, amit igazából el sem vesztettem, és ami annyira elfoglalt, hogy nem tűnt fel a szakadék, ami felé tántorogtam. Ezek után hogy is szólhatnék be azért, amit Te csinálsz...?
És lehet, hogy a barátaid mégsem voltak olyan rossz arcok, csak emlékeztettek valakire, és lehet, hogy te sem lettél olyan seggarc, mint amilyennek néha tűnsz. Ami biztos, hogy jövőre Te is New Yorkban szeretnél egyetemre járni, legalábbis én így tudom. De tényleg akarod? Vagy inkább menekülsz valami elől...?

//Egy kicsit nyitva hagyott hirdetés egy általam a Mac-reagokban sokszor emlegetett karakterről, akinek nagyon-nagyon örülnék. A személyiségét illetően nem feltétlenül mérvadó, ahogy Jasmine Őt látja; elvégre, neki mindig a kisöccse marad, és minden változás radikálisnak tűnik, a semmiből jövőnek. El tudom képzelni, hogy nem szeret otthon lakni; Reese-hez és Jasmine-hez állt a legközelebb, előbbit túlzottan lefoglalja a családja és a vállalkozása, utóbbi pedig több száz kilóméterre ment hazulról, úgyhogy egyedül kellett megküzdenie nem csak örökké utálatos nővérükkel, Dee-vel, de a ténnyel is, hogy özvegyen maradt édesanyjuk barátja hozzájuk költözött. Doug ezeket árulásként foghatta fel; és ehhez még hozzátesz a tény, hogy egyébként is elég keveset foglalkoztak vele az ikertestvére problémái miatt.
Ami a jelenlétét illeti, el tudom képzelni, hogy nem is akar egyetemre járni, csak otthonról akart minél messzebbre menni. Az sincs kizárva, hogy otthon valami bajba keveredett, akár a rendőrséggel, akár egy lánnyal, és egy kisvárosban minden hír terjed, mint a pestis. Tud majd némi port is felkavarni Jasmine és Dante között, mert vannak dolgok, amik nem lettek elmondva, és ha az igénylőnek lenne valami plusz ötlete hasonló családi drámára, állok elébe.  i've got you, brother 2624752903
A személyiségben nagyrészt szabad kéz van adva; szeretném, hogy ha felszínesen is, de azért jól kijönne a nővérével, laza figura, aki azért nem találta még meg önmagát. A PB változtatható, de tudni kell, hogy a karakter félig fehér (skót/ír származás) és félig fekete (dominikai), az alanyt ehhez kéne igazítani.
Nem szeretném kisajátítani, a tesós játékok mellett a játékos nyugodtan beleviheti a saját csavarjait a sztoriba, és mivel újabban egyébként is baromi sokan jöttek a korosztályából, nem hiszem, hogy nehéz lenne plotpartnereket keresnie.  i've got you, brother 1404455205 Nagyon várom a kis szeplős urat, Dante is biztos lopná egy-két körre a múlt margójára, úgyhogy gyere hamar. i've got you, brother 4146035580//

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

i've got you, brother
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lil' Brother
» Hello Brother!
» The neurotic brother
» Hey there, little brother!
» The new brother's in town

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: