Az állatorvosunk Thomas jobb keze vagy, ha éppen baj adódna az egyik kutyusunkkal a Központban. Pár hete Mázli az éppen aktuális kedvencünk elrontotta a gyomrát és személyesen vittem át a klinikára, hogy ellássátok. Találkoztunk már azelőtt is futólag, de most volt időnk beszélgetni, mert kiderült, hogy műteni kell a rosszcsontot. Fogalmam se volt arról, hogy amit csinálunk flörtölés, mert álmomban sem hittem volna, hogy a lányokra buksz. Csinos vagy és független, amolyan vagány csaj, akivel bárki összejönne, ha tippelnem kellene szerintem még a főnököd is rád mozdult. Váratlanul ért, hogy nyíltan elkérted a telefonszámomat és habár azzal magyaráztam, hogy a kutya állapota miatt tetted meg, ez nyilvánvalóan nem volt igaz. Még aznap este üzentél, hogy lenne-e kedvem meginni veled valamit a hétvégén. Komolyan elbizonytalanodtam, mert jelenleg nagyon kiestem a randizás világából. Egy éve ért véget egy komoly kapcsolatom és nem álltam készen az ismerkedésre. Mondjuk úgy, hogy ghostingoltam és annyiban hagytam a témát. Senki sem szereti, felültetik, de féltem, hogy megint kudarcot vallanék. Nem vall rám, hogy ennyire beparáztam, de azt hiszem, hogy én is éreztem a szikrát közöttünk. A mindent bele kezdés azonban nem az én világom mióta összetörték a szívemet. Teltek a napok és kínosnak éreztem, hogy újra elmenjek a klinikára pedig nem bújhattam ki a felelősség alól. A műtét utáni vizsgálatok alatt is úgy bámultál, hogy kezdtem zavarba jönni. Meglepő módon nem hoztad szóba a félresikerült kommunikációnkat, sőt bátorkodtál egy újabb találkozót kérni. Ezúttal nem hagytál választást, mert kész tényekkel álltál elém. Este nyitott a belvárosban az új görkorcsolyás diszkó és meghívtál. Pofátlanság lett volna nemet mondani, ezért belementem. Ennek lassan két hónapja és azóta egyre közelebb kerültünk egymáshoz. A mézeshetek időszakát éljük a frissnek mondható kapcsolatban, de most tér vissza a városba az exem és egyben az üzlettársam is…
Nem titkolt szándékom, hogy Toby visszatérése fel fogja kavarni az állóvizet, hiszen ő volt az, aki összetörte Elowyn szívét és örökre beleégette magát az agyába. A későbbiekben szeretném szorosabbra fűzni azt a viszonyt, de Avery nagyon is meghatározó Elowyn életében. Nagyon szeretném ezt a folyamatot kijátszani és egyre komolyabbra fordítani a kapcsolatukat, akár az eljegyzésig eljutva. Még sosem játszottam ilyen téren, de nagyon lelkesen várom a karakter megalkotóját, illetve nem marad játékok nélkül, mert Toby is az oldalon van. A PB alanyhoz ragaszkodnék, hacsak nem tudsz meggyőzni mással. Ha megjöttél dobj egy üzenetet.