New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 68 felhasználó van itt :: 15 regisztrált, 0 rejtett és 53 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (136 fő) Szomb. Május 20 2023, 22:49-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Aerith Anderson
tollából
Ma 22:06-kor
Horatio R. Sinclair
tollából
Ma 22:04-kor
Crystal Steel
tollából
Ma 22:02-kor
Atlas Reid
tollából
Ma 21:58-kor
Meghan Montilio
tollából
Ma 21:55-kor
Jake Lester
tollából
Ma 21:52-kor
Jude Cowen
tollából
Ma 21:49-kor
Rebeca Rodríguez
tollából
Ma 21:25-kor
Horatio R. Sinclair
tollából
Ma 20:41-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
8
12
Diákok
54
35
Egészségügy
22
15
Hivatal
8
11
Média
40
30
Munkások
36
21
Oktatás
7
8
Törvényszegõk
14
30
Üzlet
24
28
Összesen
213
190

By your side. Chris & Ginny
TémanyitásRe: By your side. Chris & Ginny
By your side. Chris & Ginny EmptyTegnap 14:22-kor

gin & chris
by your side.

Ginny anyjának van egy stílusa, de végül is egész jól el tudom viselni. Pontosabban ő kedvel engem szerintem, habár előfordult már, hogy pofákat vágott, ha valamit tettem, ami nem tetszett neki, de nem nagyon izgatott fel a dolog. Úgyhogy mindig is igyekeztem jó benyomást tenni a jövendőbeli anyósomra, de biztos voltam abban, hogy valami gazdagnak született bájgúnárt szívesebben látna a lánya oldalán helyettem. Na majd Gwen hátha megadja neki ezt az örömet.
- Te is jobban tennéd, ha a kólát választanád, annak legalább normális íze van – fintorodtam el megint. Nem vagyok egy nagy pezsgőzős, ezért sem kifejezetten illek egy ilyen helyre. De nem szólhatott be senki, már legyűrtem egy pohárral nagy nehezen, muszáj volt fenntartani a látszatot, hogy beillek közéjük. De Ginny ha arra vetemedne, hogy kólázzon velem, az anyja le is harapná a fejét, az biztos. Meg az enyémet is, vagy azt mondaná a sipákoló hangján, hogy „Christopher, ilyet itt nem illik!” …vagy valami hasonlót. Kicsi lány megszokta már ezt a terrort, amikor ezek a dolgok eszembe jutnak, mindig úgy megölelgetném. Most végül is megtehettem. Mindig is jól esett a karjaimba zárni a törékeny testét, néha féltem is, hogy ha túl szorosan vonom magamhoz, még összetörne.
- Azt eléggé bírnám – súgtam a ruhára vonatkozóan. A ruha színe ellenére irtó dögös volt, olyannak tűnt benne a kicsi szőkeség, mintha a végzet asszonya lenne. Hát, mit ne mondjak, kiérdemelte a címet végül is. Ha túlzottan szabadjára engedtem a fantáziámat, olykor még a nyálam is majdnem elcseppent. Ezt műveli velem ez a nőszemély folyton… - Aha, oké, magamra vállalok mindent, ám legyen. Ha ezen múlik – vigyorogtam rá, mikor rám hárította a felelősséget. Imádtam benne, hogy lehetett vele hülyülni, nem olyan volt, mint a gazdag csajok többsége. Nem mintha olyan veszettül nagy tapasztalatom lett volna velük, sőt.
A süti nyilván bejött neki, bárcsak többet tettem volna zsebre! Talán legalább egyikőnk nem lenne éhes, ez meg így olyan semmi… Lehet, hogy véletlenül meg kellene botlanom és arccal a tortába esnem. Csak az anyósom lenne kiakadva, de veszettül, Ginnynek legalább szereznék néhány kellemes pillanatot, amikor kiröhöghet.
- Még fél óra?! – kérdeztem döbbenten. – Addig háromszor éhen halok. De ha esetleg valaki elterelné a figyelmemet… - dörmögtem a fülébe. Majd végül tényleg elterelődött a figyelmem, csak nem pont ilyesmire gondoltam. Csak a filmekben vannak ilyenek.
Amint megpillantottam, hogy Guinevere-t fogva tartja valami őrült, hirtelen azt sem tudtam, mi tévő legyek. Egy dologban voltam csak biztos: kicsi lányra vigyáznom kell az életem árán is. Többé-kevésbé sikerült is a dolog, de nagyon próbálkozott, hogy kiszabaduljon, nem kockáztathattam, hogy bármi baja essék. Így hát amikor elsült a fegyver, a hirtelen belém hasító fájdalom jelezte számomra, hogy talán meg tudtam védeni. Azért eléggé ironikus az egész, hogy épp tizenöt perccel ezelőtt futott át az agyamon az, hogy elé ugranék, ha jönne egy golyó. Na tessék, jól bevonzottam. De nem bántam meg egy pillanatig sem, csak neki ne essen baja. Csilingelő hangján mondta, hogy bizony neki semmi baja, ekkor egy hatalmas kő esett le a szívemről, talán még hallotta is.  
Amint közöltem Ginnyvel a nyilvánvalót, nem is nagyon emlékszem, hogy mit történt utána. Elkezdtek fehér foltok lenni a szemem előtt meg tökre kótyagos lett a fejem is, abban bíztam csak, hogy Odin erre jár és megment vagy felőlem akárki jöhet, Gandalf is jó, csak nem akarok kidőlni. A férfiúi büszkeségemnek már úgyis lőttek – haha, jó poén -, de azért jó lenne, ha észnél maradnék. Láttam Ginny kezén, hogy véres, az én vérem volt rajta. Nem tudtam, hogy mit mondjak, olyan volt, mintha teljesen elzsibbadt volna az agyam és képtelen lettem volna bármire is. Hallottam, hogy valamiket beszélt.
- Oké – préseltem ki ezt a bonyolult szót a felszólítására. Annyira gyönyörű volt, órákig tudnám nézni, na most lehet, hogy tényleg elcsöppent a nyálam is.
A sérülés nem volt vészes, csak súrolta a golyó, de arra pont elég volt, hogy a vér kiserkenjen és megbolygassa a kedélyeket. Valaki vizes borogatást rakott a homlokomra és a tarkómra. A hűvöstől mintha egyik pillanatról a másikra kitisztult volna a fejem, a foltok is elkezdtek eltűnni. Őrület, hogy megúsztam ájulás nélkül.
A mentőben egy fiatal doki ellátta a sebet, tökre nem volt para amúgy, ahhoz képest, hogy egy golyó okozta a sebet, semmi nem volt gyakorlatilag. Kölyökkoromban ettől súlyosabb sérüléseim is voltak, és nem vittek a szüleim kórházba. Amint a doki bekötözte a karomat és teljesen kitisztult a fejem, kimásztam a mentőből és visszatámolyogtam Ginhez.
Derekánál átöleltem a sértetlen karommal, és magamhoz húztam, majd egy puszit nyomtam a homlokára.
- Jobb lett volna elszökni – nyilvánítottam ki. – Most mit szólnál hozzá?

outfit
mind álarcot viselünk
Christopher Quinn
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu5vk1FZVW1r8mbrvo7_250
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu2hlvqakM1qdrrc1o3_250
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
the IT guy
★ családi állapot ★ :
she stole my heart
By your side. Chris & Ginny C7a54dc80b6c1aa0c4edfb0e1ac8c43aa5e8ddb2
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu3cna3xfd1qa8mq1o6_250
★ foglalkozás ★ :
CEO of CQ IT Ltd. , software developer
★ play by ★ :
Dylan O'Brien
★ hozzászólások száma ★ :
9
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_o7axm7YQzj1vujkado3_r1_250
TémanyitásRe: By your side. Chris & Ginny
By your side. Chris & Ginny EmptyHétf. Feb. 19 2024, 16:09


Chris & Ginny
".. for him i prayed ..."
Én ebben a világban nőttem fel. Mire elég nagy voltam ahhoz, hogy ténylegesen fel is fogjam, hogy mi történik körülöttem apa már olyan magas beosztásban dolgozott, hogy rendszeresen kellett tiszteletünket tennünk befolyásos emberek köreiben. Ott nem volt helye eszetlen, gyermeki játszadozásnak, nem lehetett senki lábát sem rugdosni az asztal alatt és pláne nem kenhettem össze az éppen adott alkalomra készült ruhámat, amit anya nagy gonddal tervezett meg. Bezzeg a húgom. Guinevere sportot űzött abból, hogy anya feje az érkezéstől számított tizedik perctől vörös legyen a méregtől vagy a szégyentől. Szedték már ki szökőkútból, ragadt már a nyelve jégszoborhoz, megcsinált mindent, ami nekem kicsiként eszembe sem jutott.. a család többi tagjával ellentétben engem legalább szórakoztatott.
-Szerintem erre te is tudod a választ, édes.-pillantok rá egy cinkos mosollyal.
-De majd szólj, ha ilyesmire vetemednél és megpróbállak fedezni.-teszem hozzá megvonva a vállaimat. Megjegyzem az én mosolyom is őszintébb lenne a megfelelő cukorpótlás után, de hát az Isten óvjon meg mindenkit attól, hogy anya meglássa, hogy egy ilyen kaliberű eseményen én nem egy pezsgős poharat szorongatok.
Chrisnek ez a szuperereje, hogy ösztönösen vagy tudatosan eltalálja, hogy mire van szükségem ahhoz, hogy kizökkenjek a morgolódásomból, amivel leginkább csak magamat húzom fel és nem adom ki valósan a dühömet. Ahogy a keze az arcomat érinti hevesebben dobban a szívem és le sem veszem a szemeimet róla, miközben zsigerből hoz zavarba.
-Hmm.. rajtam maradhat, ha azt szeretnéd.-pimasz mosollyal mérem végig. Nem ez lesz az első ilyen alkalom, megoldottuk macerásabb ruhákkal is a dolgot, így boldogan keltem majd életre a fantáziáit, amint egyszer végre hazajutunk. Szükségem is lesz egy kis levezetésre, különben esélyes, hogy felrobban az agyam, főleg amikor még közelebb is von magához. Persze nem bírom megállni, hogy épp csak egy leheletnyi csókot ne adjak neki, ennél többet most nem merek megengedni magunknak.
-A te hibád. Húzod az agyamat örökké.-máris söpröm le magamról a felelősséget, mintha nem lett volna egyfajta szándékosság a ruhaválasztásban, amivel tudtam, hogy az őrületbe fogom kergetni és ezt a célomat hamar el is értem.
Egyszerre gyötör kétféle éhség és itt egyiket sem tudom csillapítani. Chris éppen csak a tüzet oltja egy kicsit azzal, hogy megosztja a zsebében őrzött aranytartalékot. Imádom. Egy igazi úriember.
-Emiatt ne aggódj, ennek én neki sem állnék.-ehhez a sütihez én kevés vagyok és végtelenül türelmetlen na meg persze maximalista, így tuti, hogy nem gyötörném magamat az elkészítésével.-A torta tényleg jól nézett ki, anya beszéde után fel is lesz vágva, úgyhogy már csak egy röpke fél óra.-ahhoz képest amit eddig átvészeltünk az konkrétan semmi és ha kicsit ügyesek leszünk elcsaphatjuk az időt mással.
-Ne kísérts!-súgom neki és már keresném is vele a menekülőutat, ha a nagy kiabálás nem terelné vissza a figyelmemet anyáék irányába.
Azt hittem megtették a megfelelő óvintézkedéseket, de mint látható épp csak elkezdődött az este és máris itt a baj. Nyugodtnak kellene maradnom, nem ugrálni, nem megpróbálni közbeavatkozni, de mégis ki tudná megőrizni a hidegvérét a helyemben?
Chris az egyetlen visszatartó erő, aki meggátol abban, hogy őrültséget cselekedjek teljesen meggondolatlanul, de ezzel magunkat változatlanul veszélybe sodrom, hiszen a fegyver csöve a húgomról ránk szegeződött. Ösztönösen rántom magammal Chris-t a földre ezzel takarásba kerülve. Hirtelen kapunk egymásért, hiszen mindkettőnknek fontosabb a másik testi épsége.
-Jól vagyok. Te jól vagy?-a kezem a mellkasán, hogy ellenőrizzem a sértetlenségét és csak akkor veszem észre a karját, amikor már ő is odapillant.
-Ne ne ne ne...-hadarom azonnal lehámozva gyorsan a csipkés kesztyűt a karomról és a sebre szorítom a tenyeremet lassítva a vérzést.
-HÍVJATOK MENTŐT!-kiabálok, bár biztos vagyok benne, hogy a jelenlévők között van orvos.
Sápadt az arca, tudom, hogy nem bírja a vért.
-Rám nézz... hallod? Rám!-mindegy csak ne bámulja a vérző karját és az ujjaim között lustán átszivárgó vörösséget.-El ne ájulj!
Egy percen belül már valaki guggol mellettem elszorítva a seb fölött Chris karját és még tíz perc elteltével a mentősök is megérkeznek ezért jó Manhattan. Ahogy átveszik én teszek néhány lépést hátra, hogy ne legyek útban, de nem megyek olyan messze, hogy ne lásson. Anya mögém lép a vállaimra helyezve a kezeit én pedig azzal a lendülettel le is rázom magamról, mintha ő tehetne erről az egészről. Nem rendezek jelenetet. Nem most, nem mindenki szeme láttára, de ebből még oltári nagy balhét fogok verni, amint kevesebb lesz a szemtanú.
-Csak súrolta.-nem tudom megmondani, hogy nekem szánja-e az orvos az információt, de ennyitől én még nem lettem nyugodtabb.
-Gwen jól van?-kérdezem anélkül, hogy anyára pillantanék.
-Feldúlt, de igen.-csendes a válasz én pedig csak bólintok, amíg Chris sebét ragasztják és kötözik.Outfit.Everything.Christopher Quinn imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Genevieve Vanderbilt
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
By your side. Chris & Ginny 0e2884a3cfed6f1479f4cb70649836fc337e5832
By your side. Chris & Ginny D63a5c74948007c7d22831b6d4b20a5e6e870288
★ kor ★ :
26
★ elõtörténet ★ :
All the pretty girls walk like this.
★ családi állapot ★ :
he's healing something
By your side. Chris & Ginny Tumblr_o7axm7YQzj1vujkado1_250
he didn't break.
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
By your side. Chris & Ginny 548c40e81f3ebf9be0be9fb84443dd22e534972e
★ foglalkozás ★ :
Divattervező.
★ play by ★ :
Dove Cameron
★ hozzászólások száma ★ :
25
★ :
By your side. Chris & Ginny 0c85140ce72229731834cbe4165bc2247c708eaf
TémanyitásRe: By your side. Chris & Ginny
By your side. Chris & Ginny EmptyHétf. Feb. 12 2024, 14:23

gin & chris
by your side.

Annyira hosszúnak ígérkezett az este, hogy még belegondolni is fájdalmas volt. Nem ez az első alkalom, hogy ilyenen veszek részt, így nagyjából tudom, hogy mi az az idő, amikor már le lehet lépni. Viszont mivel Ginny családja a szervező, így még később mehetünk, mintha máshol lennénk. De itt volt velem a kicsi lány, és amíg ő itt van, addig én is állom a sarat még akkor is, ha az kell, hogy jó pofát vágjak minden idióta poénra. Remélem, ha megöregszem, nem leszek olyan megkeseredett vénember, mint itt némelyik… humoruk ezeknek végképp nincsen? Ha már viccet mond, akkor az sem ártana hozzá. Ó, és hány ilyet kell végighallgatni egy este során… lassan már kifejlesztek valami automatikus nevetési funkciót, amit ilyenkor aktiválok, ha hülye poénon kell nevetni. Kész agyrém az egész.
Kicsi lány annyira jól bírta, látszott, hogy ide született. De neki is betelt a pohár rövid időn belül és elszöktünk. Kár, hogy csak a szobor mögé, bár az is eléggé izgalmasnak tűnt, mivel nem látott itt senki, remekül el lehetett rejtőzni a kíváncsi szemek elől néhány pillanatig.
- Szerinted anyád kiutál a családból, ha kólát iszom inkább ehelyett? – viccelődtem a pezsgővel kapcsolatban. Nekem az alkohol nem egy vonzó dolog, így tökéletesen megvagyok nélküle is, a szomjamat meg nem oltja, így hát valami kényszermegoldást kell választanom. De ha minden kötél szakad, vizet is ihatok akár, abból mindig szoktak venni valami méregdrága akármi svájci márkájút, már nem is tudom, de aki abból iszik, fiatalabb lesz – mondják. Na persze, ez csak marketing.
Ginny arcához emeltem a kezem és gyengéden végigsimítottam, miután a hajának babrálásával végeztem. Mintha csak egy porcelánbabát érintenék. Olyan törékenynek tűnt, annyira tökéletes. Elvigyorodtam szavai hallatán. A pajzán poénjaim mindig meglágyították őt, akárcsak most. Mindenképp szerettem volna, ha egy kicsit nem arra figyel, ami épp körülöttünk zajlik.
- És mi lenne, ha inkább nem vennéd le? – kacsintottam rá. Nem tehettem róla, hogy bejön a ruhája, ismerhetett már annyira, hogy tudja ezeket a dolgokat rólam. Nyilván tudta is. De tény, hogy ruha nélkül is bejött, sőt. A dereka köré fontam a karjaimat és közelebb húztam magamhoz, legalább ennyi jusson már, ha több nem lehet, és egy puszit nyomtam a hajába. Meg is szimatoltam, imádom beszívni az illatát, megőrjítesz kicsi lány.
Majd egy puszit kaptam, addig-meddig piszkáltam. Elégedett mosoly jelent meg az arcomon.
- Nem bírsz magaddal, látom – csipkelődtem. Én sem bírtam magammal, nehéz volt mellette rendesen viselkedni, de kénytelen voltam, azonban olykor kihoztuk egymásból a rosszaságot. Ez adott egyfajta pikantériát a mi kapcsolatunknak.
De sajnos az éhség nagy úr, és ha kicsi lány éhes, akkor bizony meg kellett mentenem bármi áron. Ha ehhez az kellett, hogy én éhen haljak, hát bevállaltam. Nem mintha ez az apró sütemény egy magamfajta óriás életét meg tudta volna menteni az éhenhalás szélén, de jó ötletnek tűnt zsebre vágni belőle. Így meg aztán főleg, hogy kicsi Gin is éhezett.
- Fantasztikus, nem lopta be magát a szívembe, ilyet ne süssél otthon. Az a nagy torta viszont eléggé tetszett, amit mellette láttam, de nem tudtam zsebre vágni – feleltem csüggedten. Ebből a kis izékből is meg kellett volna ennem egy tányérral, hogy ne legyek éhes, a torta azért mégis csak tartalmasabb étel. Talán az volt a legnormálisabb dolog a büféasztalon az összes kaja között.
- Rángass, felőlem mehetünk – válaszoltam egy kaján vigyorral a képemen, majd szorosan magához ölelt. De hirtelen vége lett a meghitt pillanatnak mert valami szabotőr elkezdett jelenetet rendezni a terem közepén. Azonnal kinéztem a szobor takarásából és megpillantottam, hogy Guinevere a fogságába esett, ráadásul a férfi a halántékához tartott egy pisztolyt is. Hol a francban vannak ilyenkor a biztonságiak?! Hogy tudott bejutni?
- Kérlek, ne – próbáltam Gint a szobor mögött tartani, de amint meglátta a húgát, kézzel-lábbal kapálózni kezdett és mindenképp rohanni akart a halálba. Mert ha engedtem volna, akkor a biztos halál várt volna rá. Túlságosan nagy feltűnést keltettünk kicsi lánnyal, és észrevett a pisztolyos alak. Egyszer csak eldördült a pisztoly, nem is figyeltem, hogy merre célzott, de hirtelen éles fájdalmat éreztem a karomban és ez valószínűleg nem attól volt, hogy földet értem, ugyanis Gin a földre lökött, hogy hátha úgy kevésbé vagyunk veszélynek kitéve, ám úgy tűnt, hogy a golyó előbb odaért. Francba.
- Hé, jól vagy? – kérdeztem kicsi lánytól azonnal. Amennyire bírtam, feltápászkodtam, és távolról figyeltem, hogy immáron elkapták az elkövetőt és újra nyugi lesz. Az ilyen alakok vissza-visszatérnek a Vanderbilt családhoz, köszönhetően Gin apjának, aki elég sok rossz arcot juttatott rács mögé.
A karomra pillantottam. A drága fekete anyag kissé megszakadt, és barnás-vöröses árnyalatot kezdett ölteni, ahol a golyó eltalált, vagy csak súrolt, a tököm tudja, lényeg, hogy veszettül fájt. Nem voltam túl jó az ilyen orvosi izékben, így most, hogy megláttam magamon a vért, elkezdtem émelyegni és csak abban bíztam, hogy nem ájulok el. Talán egy kicsit el is fehéredtem. – Asszem, szarul vagyok – nyögtem Ginnynek.


4est dobtam a kockával arra, hogy eltalál-e a golyó: páros - igen; páratlan - nem XD

outfit

Genevieve Vanderbilt imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Christopher Quinn
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu5vk1FZVW1r8mbrvo7_250
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu2hlvqakM1qdrrc1o3_250
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
the IT guy
★ családi állapot ★ :
she stole my heart
By your side. Chris & Ginny C7a54dc80b6c1aa0c4edfb0e1ac8c43aa5e8ddb2
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu3cna3xfd1qa8mq1o6_250
★ foglalkozás ★ :
CEO of CQ IT Ltd. , software developer
★ play by ★ :
Dylan O'Brien
★ hozzászólások száma ★ :
9
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_o7axm7YQzj1vujkado3_r1_250
TémanyitásRe: By your side. Chris & Ginny
By your side. Chris & Ginny EmptySzomb. Feb. 10 2024, 11:35


Chris & Ginny
".. for him i prayed ..."
A keze a derekam körül volt maga a gravitáció. Nem hagyta, hogy eszemet veszítsem és teret adjak a torkomat szorongató rossz érzésnek, ami fokozatosan nőtte ki magát attól a perctől kezdve, hogy tudtam milyen formát ölt majd ez a megemlékezés. Hálás vagyok neki, hiszen még az ilyen nehéz helyzetekben szemrebbenés nélkül helyt áll tökéletes partnerként. Itt mutatkozik meg férfi és férfi között a különbség. Chris nem keresett kifogásokat vagy kibúvót, hanem jóformán felkérés nélkül tudta, hogy meg fog jelenni itt ma az oldalamon, hogy támogatást nyújthasson, ráadásul mindezt nyaggatás nélkül teszi. Nem kérdezi, hogy mikor lesz vége, meddig tart, mikor megyünk már, hanem igyekszik jó arcot vágni minden gyenge szóvicchez és meleg kézfogáshoz, amit púpnak se kíván a hátára. Ezekben a körökben mi mind ezt tesszük. Mosolygunk és szimpátiát színlelünk, mert a kapcsolat és az etikett ezt kívánja, holott a legtöbben szerintem szívesebben lennének máshol.
4 szóval narrálja a grimaszomat, ami önkéntelenül jelenik meg az arcomon a méregdrága pezsgő ízétől. Vajon megkóstolta ezt anya vagy a húgom mielőtt berendeltek belőle egy vagonnal vagy csak ráböktek a legdrágábbra? Valószínűleg inkább az utóbbi, bár nem lenne jogos panaszkodnom, hiszen ha akartam volna aktívabban részt vehettem volna az előkészületekben és akkor ilyen baki biztosan nem csúszott volna be... vagy az én ízlésemmel van gond az italok terén..
-Az..-bólogatok egyetértve, de meg nem válok a pohártól, hiszen ha kellemes utóízre nem számíthatok legalább az erejében nem kell kételkednem, nekem pedig főleg arra van szükségem, hogy egy kicsit ellazulhassak az alkoholtól. Talán akkor majd őszintébb lesz a mosolyom is, bár ebben Chris jelentős fölénnyel megelőzi az italt azzal, hogy kizökkent a szökés gondolatával. Vele mindig könnyű, ezt pedig kimondhatatlanul szeretem benne.
-Bárcsak...-ismétlem a szót, miközben a tekintetem az ajkaira kalandoznak, ha nem félnék, hogy elragadtatjuk magunkat és rá a végére legalább annyi rúzs kerül, mint rám, akkor meg is tenném.
-Hülye...-forgatom meg a szemeimet vigyorogva és ha nem lennék megfelelően sminkelve láthatná, hogy el is pirultam tisztességgel, de azt mindenképp észreveheti, hogy kék szemeimben már megcsillan a játékosság.
-Még jobb lesz a látvány, ha majd leszedted rólam a ruhát otthon...-visszaszúrok egyet, de ügyelek a hangerőre, hogy más ne lehessen fültanúja a párbeszédünknek és korábbi igényeinek eleget téve gyengéd csókot adok az ajkaira. Épp csak érintem, hogy ne maszatoljam össze és csak ízelítőt adjak neki tovább csigázva őt.
Chris szerintem a világvégére is fel van készülve, hiszen épp csak kiejtem a számon, hogy éhes vagyok, ő pedig bűvészeket megszégyenítően varázsol elő egy sütit a zsebéből, mire hitetlenkedve emelem feljebb a szemöldökeimet egy ragyogó mosoly kíséretében.
-A macaron azt jelenti pici, kényes süti, aranyáron.-kuncogok átvéve tőle és beleharapok. A külseje sérült, de az íze hibátlan, egyébként meg arra tökéletes, hogy a vércukrom feljebb emelkedjen a padlóról, nekem pedig ennyire van szükségem.
A sütemény édes íze és a finom harapása a bőrömön minden másról eltereli a figyelmem.
-Úgy húzz fel, hogy szemrebbenés nélkül kirángatlak innen a folytatásért.-figyelmeztetem halkan nevetve miközben kicsit szorosabbra fonom a karomat a testén.
A hirtelen kiabálásra lefagyok. Apának rengeteg haragosa volt, emiatt extra óvintézkedések voltak, hiszen rengeteg fontos ember ült most az asztaloknál. Valaki mégis megtalálta a rést a pajzson. Chrissel teljes szinkronban pillantok ki a bejárat irányába és új éreztem, hogy a hideg veríték azonnal meg is jelent a tarkómon. Guinevere vékony alakja szinte elveszett a férfi fogságában, akit szinte azonnal felismerek. Dario Bates több mint 15 évet töltött a hűvösön apám ítélete miatt és szüntelen halálos fenyegetésekkel zaklatta az egész családot, amit a jelek szerint ma kívánt beváltani.
Mintha üveg búrát húztak volna a fejemre és lassítva látnám az egészet a húgom vergődését és a könnyeit, a férfi magasba emelt kezét a pisztollyal anya halálfélelembe torzult arcát. Mennék, futnék Chris szavai ellenére, ami szinte el sem jutnak a dobhártyámban lüktető pulzusomtól az agyamig. Felakadok rajta.. a hátán és a karjain miközben a húgom nevét üvöltöm kétségbeesetten. A férfi fordul és egyenesen felénk céloz én pedig egy sikollyal rántom Christ a földre, ösztönösen, miközben egy golyó elsüvít fölöttünk és csak remélni tudom, hogy nem talál el senkit, ha már az eredeti célját, minket, elvétette. Talán éppen ennyire volt szükség, hogy a biztonságiak földre vihessék, nem tudom fel sem merek egyenesedni a földről csak a kiabálást és a dulakodást hallom.


Outfit.Everything.Christopher Quinn imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Genevieve Vanderbilt
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
By your side. Chris & Ginny 0e2884a3cfed6f1479f4cb70649836fc337e5832
By your side. Chris & Ginny D63a5c74948007c7d22831b6d4b20a5e6e870288
★ kor ★ :
26
★ elõtörténet ★ :
All the pretty girls walk like this.
★ családi állapot ★ :
he's healing something
By your side. Chris & Ginny Tumblr_o7axm7YQzj1vujkado1_250
he didn't break.
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
By your side. Chris & Ginny 548c40e81f3ebf9be0be9fb84443dd22e534972e
★ foglalkozás ★ :
Divattervező.
★ play by ★ :
Dove Cameron
★ hozzászólások száma ★ :
25
★ :
By your side. Chris & Ginny 0c85140ce72229731834cbe4165bc2247c708eaf
TémanyitásRe: By your side. Chris & Ginny
By your side. Chris & Ginny EmptyKedd Feb. 06 2024, 14:51

gin & chris
by your side.

A szüleim azért eléggé büszkék rám, hogy ilyen körökben mozgok, és amikor szoktam mesélni nekik az ilyesmi gálákról meg összejövetelekről, igazán nagyon felcsillan a szemük. Őket nem hozhatom, meg minek is hoznám, pedig tudom, hogy élveznék, főleg anya. Csak annyira más a családom, mint ezek az emberek itt, annyira nem illünk ide. Még én sem, pedig már néhány éve azért bekerültem ebbe a rétegbe, mégis még mindig kívülállónak érzem magam. Nem is értem, hozzám hasonlóval még nem is igazán találkoztam, vagy lehet, hogy egyszerűen csak az ilyenek nem vesznek részt semmilyen eseményen. Igazából én is csak a kicsi szőkém miatt vagyok itt, különben messziről elkerülném az ilyesmit. Nem azért, mert nem akarok jótékonykodni, hanem mert tök fura az egész. A kaja is olyan semmilyen, amikor volt korábban lehetőségem, ránézem a büféasztalra, és nem voltam túlságosan elragadtatva a látványtól. Volt rajta valami számomra tök ismeretlen kaja, még a neve sem angol volt, eléggé gusztustalanul is nézett ki, pedig az én ingerküszöböm eléggé magasan van, nem is értem, hogyan képesek azt megenni, a többi kaja meg olyan, hogy ha magam elé vennék egy egész tálcával és megenném az egészet, akkor is éhes maradnék. A gyomrom korgása zökkentett ki a gondolataim erdejéből, amikor az érkező vendégeket köszöntöttük Ginnyvel. Védelmezőn mögötte álltam, akár egy testőr, pedig én meg a harcművészet… na hát elég annyit tudni, hogy nem vagyok egy nagy mestere a szakmának, de a kicsi lány mellett még úgy is tűnhetek, mintha képes lennék bármire is. Amúgy, képes lennék, az életem árán is megvédeném, de ha elé kell ugrani, mert jön egy golyó, ahhoz nem kell nagy harcművészeti tudás, inkább csak hidegvér. Az talán megvan, viszont úgy laposra verne bárki is egy közelharc során, hogy még belegondolni is rémes. Kicsi lány viszont simán megoldaná a helyzetet a tűsarkú cipőjével, az eléggé fájdalmas tud lenni, ha megtapossa vele az embert.
Az egyik kezem a derekán nyugodott, míg a másikat mindenképp zsebre akartam vágni, holott tudtam, hogy az hatalmas bunkóság. Nehezen bírtam megállni a dolgot, de végül Gin megmentett és elkezdte a szövegelést, amit akkor szokott, ha már nagyon kivan. Most pedig nagyon elege van, ezt szavak nélkül is tudom.
- Ez a pezsgő szar – nyilvánítottam véleményt én is, amikor a grimasz kiült az arcára. El is vigyorodtam egy kicsit, imádom, hogy hasonló az ízlésünk. Tudtam, hogy tetszeni fog neki az ötletem, amit a fülébe súgtam, bárcsak meg is tehettük volna és nemcsak azért mondtam volna, hogy kicsit jobb kedvre derítsem.
- Bárcsak megcsókolhatnálak – mondtam a következő pillanatban egy kicsit szenvedősen, amikor a puszi nyomát letörölte az arcomról. Majd az egyik rakoncátlankodó hajtincsét igazítottam be a többi, tökéletesen viselkedő mellé, nem bírtam ki, hogy ne érjek hozzá – Amúgy innen fentről tök jó a belátás – vigyorogtam rá, és benéztem a dekoltázsába. Nem mintha nem láttam volna már mindenhogyan is, de így mindig sokkal izgalmasabb volt.
Hozzám hasonlóan kicsi lány is szenvedett az éhségtől én pedig ezt nem tűrhettem. Sajnos most nem a moziba belógós zakó volt rajtam, aminek a zsebébe végtelen mennyiségű chips és gumicukor meg egyéb finomságok befértek volna, de erre sem panaszkodhattam. Benyúltam a zsebembe és elővettem belőle egy kicsi, rózsaszín sütit. Kissé megsínylette a szállítást, gondolom, nem erre találták ki, hogy magamfajta éhezők zsebre vágják és rosszabb időkre tartogassák.
- Az volt odaírva mellé, hogy macaron, jelentsen bármit is – mondtam, majd odanyújtottam Ginnynek a tűzoltásra talán alkalmas piciny süteményt. – Mehetünk, te mondd, hogy mikor – súgtam a fülébe és most meg is haraptam egy kicsit, de csak játékból.
- Megérdemelte a halált! Tönkretette az életemet! – kiáltotta egy férfi hirtelen, majd kikerekedett szemmel kinéztem a szobor mögül. Egy pincérnek öltözött akárki éppen egy pisztollyal hadonászott és a Ginny húgát tartotta fogva. Körülötte az őrök igyekeztek úgy helyezkedni, hogy hatástalanítsák, de egyelőre nem sikerült még nekik. Ha a pisztoly véletlenül elsülne, akkor elég nagy bajt is okozhat.
- Ne mozdulj innen – szólítottam fel kicsi szőke lányt azonnal, nem akartam, hogy pánikba essen.

outfit

Genevieve Vanderbilt imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Christopher Quinn
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu5vk1FZVW1r8mbrvo7_250
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu2hlvqakM1qdrrc1o3_250
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
the IT guy
★ családi állapot ★ :
she stole my heart
By your side. Chris & Ginny C7a54dc80b6c1aa0c4edfb0e1ac8c43aa5e8ddb2
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu3cna3xfd1qa8mq1o6_250
★ foglalkozás ★ :
CEO of CQ IT Ltd. , software developer
★ play by ★ :
Dylan O'Brien
★ hozzászólások száma ★ :
9
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_o7axm7YQzj1vujkado3_r1_250
TémanyitásRe: By your side. Chris & Ginny
By your side. Chris & Ginny EmptyHétf. Feb. 05 2024, 19:21


Chris & Ginny
".. for him i prayed ..."
A legtöbb vendég apa korábbi munkatársa, közeli ismerősei illetve elszórtam láttam pár családi barátot is, de alapvetően a többség  a Legfelsőbb Bíróságban betöltött kulcsfontosságú szerepe miatt került a közelébe, így rengeteg a befolyásos ember a teremben. A testőrök egy jelentős része szerintem odakint várakozik, néhányan azonban a falhoz tapadva igyekeznek észrevétlenül jelen lenni. Iszonyú ez a felhajtás, de a véleményem rejtve marad, csupán az avatott szemek fedezhetik fel az apró rezdüléseimben, hogy mennyire kényelmetlenül érzem magam. Igyekszem nem túl sokszor Chris-en felejteni a pillantásomat, bár extrán nehezített pályán mozgok ma, hiszen ritkán ölt magára ennyire elegáns ruhákat és az én szememben melegítőben legalább annyira helyes, mint most öltönyben, de pillanatnyilag egészen elképesztően mozgatja a fantáziámat, arról nem is beszélve, hogy tudom milyen könnyen megoldhatná a feszültségemet, ha lenne rá lehetőségünk. Ez azonban kivitelezhetetlen, így marad a műmosoly, bájcsevej és a fohászkodás, hogy elsurranhatok a szerelmem társaságában legalább addig, hogy kifújhassam magam és kimasszírozhassam az arcomból a görcsöt.
Az első adandó alkalommal menekülök is vele a bárpult túloldalára, hogy megbújhassunk egy nagyobb dísz takarásában. Idegességemben beszélek, locsogok, mintha ezzel kicsit kiadhatnám magamból a felesleges energiákat, be nem áll a szám, amíg nem szerzünk pezsgőt.
Ahogy felszabadul az egyik kezem kényszeresen simítok végig a nyakkendőjén, nem mintha igazításra szorulna talán éppen ez zökkent ki végül, hogy abbahagyjam és leöblítsem az egészet néhány korty pezsgővel, amin egyből érződik, hogy nem én választottam, mert szárazabb, mint az, amiket én kedvelek így még egy fél grimasz is kiül az arcomra.
Hangjára lassan emelem rá a tekintetem és már a szemeimen pihenő pillantásától úgy érzem, hogy az izmaim máris engednek egy kicsit. Ahogy a fülemhez hajol már mosolyra görbülnek az ajkaim csupa jót sejtve. Szavai nyomán egy halk horkantással induló nevetés szakad ki belőlem, mire gyorsan el is takarom a számat a szabad kezemmel gyorsan elcsitítva magamat.
-Menjünk, fussunk.. a csajod bottal ütheti a nyomunkat.-mosolygok rá pimaszul és néhányszor végigsimítom az oldalát mielőtt közelebb lépek hozzá és egy gyengéd csókot adok az arcára. A rúzsom nyomát pedig szinte azonnal le is törlöm onnan.
-Mit kezdenék én nélküled?... jó ég.-sóhajtok egyet végre tényleg megkönnyebbültebben egy kicsit.
-Tudod mi a legrosszabb? Éhen halok.-körbepillantva mérem fel a lehetőségeket bár az asztalokon pihenő falatkákon és a pincérek által felszolgált kóstolókon kívül más ma nem lesz terítéken. Jobb híján a pezsgő maradékát iszom meg mielőtt lerakom a poharat.
-Később tényleg leléphetnénk... anya beszéde után.. vagy nem tudom.. mit szólsz?-kérdezem a kezébe csúsztatva az enyémet miközben félig a mellkasához simulok. Tudom, hogy nem kell őt győzködnöm, de azért csak odateszem egy kicsit magam, addig is legalább vele vagyok elfoglalva és nem a környezettel.


Outfit.Everything.Christopher Quinn imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Genevieve Vanderbilt
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
By your side. Chris & Ginny 0e2884a3cfed6f1479f4cb70649836fc337e5832
By your side. Chris & Ginny D63a5c74948007c7d22831b6d4b20a5e6e870288
★ kor ★ :
26
★ elõtörténet ★ :
All the pretty girls walk like this.
★ családi állapot ★ :
he's healing something
By your side. Chris & Ginny Tumblr_o7axm7YQzj1vujkado1_250
he didn't break.
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
By your side. Chris & Ginny 548c40e81f3ebf9be0be9fb84443dd22e534972e
★ foglalkozás ★ :
Divattervező.
★ play by ★ :
Dove Cameron
★ hozzászólások száma ★ :
25
★ :
By your side. Chris & Ginny 0c85140ce72229731834cbe4165bc2247c708eaf
TémanyitásRe: By your side. Chris & Ginny
By your side. Chris & Ginny EmptyHétf. Feb. 05 2024, 13:18

gin & chris
by your side.

Nem igazán az én stílusom az öltöny, de vannak alkalmak, amikor muszáj elviselnem. Arról nem is beszélve, hogy még nyakkendőt is kötnöm kellett, ez meg aztán egy igazi merénylet ellenem. A hétköznapokon nyilván nem így öltözködtem, de olykor kénytelen voltam kibírni benne néhány órát. Ginny apjának az emlékére rendezett gálára jöttünk ma, melynek célcsoportja a szokásos felső tízezer. Ezekben a körökben mozogtam már egy ideje, de leginkább azóta, mióta ez a mellettem duzzogva ácsorgó, gyönyörű lány úgy döntött, engem választ. Előtte is volt már alkalmam a cég miatt hasonló eseményekhez, de Ginny vezetett be ebbe a világba úgy igazán. Nos, sem akkor sem most nem gondolom úgy, hogy otthonosan mozognék ebben a körben, de érte bármit.
Amikor otthon megláttam rajta ezt a ruhát, már akkor is nehezen bírtam elviselni a gondolatot, hogy egész este csorgatnom kell a nyálamat miatta, de ahogyan telik az idő, ez egyre rosszabb lesz. Nyilván, mivel az apjáról van szó meg mégis csak a halálának az évfordulója van ma, nem fogom piszkálni, bármennyire is szeretném. De azért lehet, hogy megkérem majd vegye fel még a kedvemért valamikor.
Bájcsevegés a vendégekkel, ez a mai feladatunk. Legalábbis Ginnynek, én néha próbáltam nevetni egy-egy rohadtul nem vicces viccen meg bólogatni valami olyasmi szövegre a beáramló tőkével kapcsolatban, aminek az elejére már nem is emlékeztem, de ezeken kívül én túl sokat nem adtam hozzá a dolgokhoz. Csak a kicsi szőkém miatt voltam itt, hogy vigyázzak rá, hogy ki tudjam menekíteni, ha a szükség úgy hozza. Egyébként sem nagyon rajongott az esemény ötletéért, nyilván túl sok kedve sem volt eljönni. Hasonlóképp éreztem én is, szívesebben lennék otthon vele összebújva a takaró alatt és néznék valami filmet. Vagy aludnék, amíg ő néz valami olyat, ami nekem unalmas.
Az egyik pillanatban, amikor épp egy lélegzetvételnyi szünetünk volt, elkapta a kezem és elindultunk valamerre. Magam sem tudtam, hová, de nekem tök nyolc volt, úgysem ismertem itt senkit, csak őt meg a családját. Akikre most egy kicsit ki volt bukva. És mondta és mondta. Imádom, hogy ennyit bírt szövegelni, ő elmond száz mondatot, míg én kinyögök egy szót.
- Ühüm – böktem ki, hogy érezze a törődést. Persze, hogy ittam a szavait, persze, hogy értettem. Meg aztán a pezsgőbe is belekortyoltam, amit felém nyújtott, de láttam, hogy pótcselekvés az egész, meg amúgy nem is volt igazán finom, egy kóla jobban esett volna, az az igazság, de egy ilyen helyen kólát inni tiszta szégyen.
- – kaptam el a hűvösen kék pillantását. Az ajkai ugyan mosolyogtak, de a szeme nem, szomorúság tükröződött benne. Közelebb hajoltam és egészen a fülébe suttogtam. – Nem figyel ide a csajom. Lenne kedved elszökni velem? Mondjuk… egy lakatlan szigetre – magamba szívtam az édes illatát, de türtőztettem magam, hogy ne akarjam megharapni a fülét vagy egy csókot a nyakára lehelni, így amint kimondtam a szavakat, el is húzódtam tőle.outfit

Genevieve Vanderbilt imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Christopher Quinn
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu5vk1FZVW1r8mbrvo7_250
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu2hlvqakM1qdrrc1o3_250
★ kor ★ :
27
★ elõtörténet ★ :
the IT guy
★ családi állapot ★ :
she stole my heart
By your side. Chris & Ginny C7a54dc80b6c1aa0c4edfb0e1ac8c43aa5e8ddb2
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_mu3cna3xfd1qa8mq1o6_250
★ foglalkozás ★ :
CEO of CQ IT Ltd. , software developer
★ play by ★ :
Dylan O'Brien
★ hozzászólások száma ★ :
9
★ :
By your side. Chris & Ginny Tumblr_o7axm7YQzj1vujkado3_r1_250
TémanyitásBy your side. Chris & Ginny
By your side. Chris & Ginny EmptyVas. Feb. 04 2024, 21:54


Chris & Ginny
".. for him i prayed ..."
Nem örülök annak, hogy anyáék ekkora felhajtást rendeztek apa halálának évfordulója körül, de valahol mégis megértem, hogy szeretnének lehetőséget adni egy közös nagy megemlékezésre azoknak a körében, akik kedvelték. Rengeteg vendéget várunk a The Glasshouse-ba. Édesapám tiszteletére egy teljes, az ő nevét viselő, jótékonysági estet szerveztünk, amihez én csak annyiban járultam hozzá, amennyiben az tényleg nélkülözhetetlen volt. A dress code mindenkitől megkövetelte az elegáns megjelenést, bár ezt a mi köreinkben kevésbé volt fontos kihangsúlyozni, hiszen a felső tízezer tagjai pontosan tudják mi az elvárt egy ilyen rendezvényen.
Minden igyekezetemre szükségem van, hogy fent tudjak tartani egy kellemes, könnyed mosolyt az arcomon a vendégek fogadása közben és olybá tűnik, hogy egyszerűen nem akarnak elfogyni az érkezők, amiért nem egyszer vetek szigorú pillantást édesanyám irányába, aki a vállát vonogatva próbálta azt sugallni, mintha nem lett volna más választása. Azt elhiszem, hogy nehéz lett volna ennél szűkebb vonalat húzni a vendéglistán, hiszen azt is észben kell tartani ilyenkor, hogy kik vennék zokon, ha nem kaptak volna meghívót, de ezt egy enyhe túlzásnak érzem.
Kihasználva egy rövidebb szünetet nyúlok Chris kezéért, aki eddig hősiesen tűrt velem és azonnal menekülőre fogom elvegyülve vele az emberek között.
-Ez a két nőszemély az őrületbe fog egyszer kergetni esküszöm az égre.-puffogok neki a húgomra és anyára célozva.
-Tudom, hogy apa imádta az ilyen estéket és valószínűleg mérhetetlenül boldog most ott fent, ha látja, hogy hányan jöttek el, de ez így egyszerűen kínzás.-zsörtölődök épp csak olyan hangerővel, hogy ne vonjam magunkra mások figyelmét szegénynek esélyt sem adva, hogy közbeszóljon a hirtelen agymenésembe.
-Ez így borzalmas. Mármint a hely szép, meg az emberek is kedvesek, de érted mire gondolok... érted ugye?-pillantok rá elengedve a kezét, hogy leemeljek két pezsgőspoharat a pincér által tartott tálcáról, amiből az egyiket felé nyújtom meg sem kérdezve, hogy egyébként kér-e csak automatikusan kínálom meg.
-Biztosan érted, te mindig érteni szoktad, még akkor is, ha nem tudom hogyan elmagyarázni...-és itt állok meg hirtelen a beszédben ráeszmélve, hogy egyszerűen csak az idegesség beszél belőlem, aminek kicsit sem akartam átadni magamat.
-Befejeztem a nyafogást...-mosolygok rá visszaszerezve a másodperc törtrésze alatt az önuralmamat.


Outfit.Everything.Christopher Quinn imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Genevieve Vanderbilt
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
By your side. Chris & Ginny 0e2884a3cfed6f1479f4cb70649836fc337e5832
By your side. Chris & Ginny D63a5c74948007c7d22831b6d4b20a5e6e870288
★ kor ★ :
26
★ elõtörténet ★ :
All the pretty girls walk like this.
★ családi állapot ★ :
he's healing something
By your side. Chris & Ginny Tumblr_o7axm7YQzj1vujkado1_250
he didn't break.
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
By your side. Chris & Ginny 548c40e81f3ebf9be0be9fb84443dd22e534972e
★ foglalkozás ★ :
Divattervező.
★ play by ★ :
Dove Cameron
★ hozzászólások száma ★ :
25
★ :
By your side. Chris & Ginny 0c85140ce72229731834cbe4165bc2247c708eaf
TémanyitásRe: By your side. Chris & Ginny
By your side. Chris & Ginny Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem
 
By your side. Chris & Ginny
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» What it means to be a girl. Mira & Ginny
» side by side ♣ Timothy & Nikolina
» Cale & Shane || Side by Side
» Axel&&Ginny - Shameless
» Rhys&Ginny- dance with devil

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Manhattan-
Ugrás: