★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 211 felhasználó van itt :: 21 regisztrált, 0 rejtett és 190 vendég :: 3 Bots Antonia Ortiz, Ariel Hella Wright, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Harry Porterfield, Jacob Cohen, Jayda Winters, Jonah Reed, Joseph Brewster, Lambert Schultz, Layla Hunter, Mallory Duval, Millie Crawford, Posy Forrester, Rowan W. Mills, Seuna Silived, Vance Denoir, Wendy Hart, William Roberts, Wyatt Leneghan, Yara Noalie Walker A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Seraphine Murphy
tollából Ma 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Ma 19:02-kor Manuel Valderrama
tollából Ma 18:55-kor Jerome Whitlock
tollából Ma 18:51-kor Harvey Irvine
tollából Ma 18:12-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:49-kor Peggy Lynch
tollából Ma 17:48-kor Thibault Tellier
tollából Ma 17:43-kor Daniel Morton
tollából Ma 16:58-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
38
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
242
|
232
|
|
|
|
Mortimer - My best friend, alfa and omega, Burning Fires! | |
| | Mortimer - My best friend, alfa and omega, Burning Fires! Hétf. Jan. 15 2024, 19:19 |
| Mortimer ? Szabad • Stoppolt • Foglalt | Play by Dylan Sprayberry Születési hely ? Kor ? Lakhely Manhattan Szexuális beállítottság Isten tudja, de a csajokat imádja Családi állapot Örök szingli Csoport Bûnüldözés (és elhárítás) Történetünk A tűzoltó és rendvédelmi akadémián találkoztunk és egyszerre kerestünk albérletet Manhattanben. Azóta ismerjük egymást, legjobb barátok lettünk, szinte kiegészítjük egymást. Morty a nagy nőfaló, humoros, komolytalan és sokszor tapló, de nem rossz szándékból, csak egyszerűen ilyen vagy. Nem szeretsz búslakodni vagy szomorkodni, nehezen nyílsz meg, de ebben hasonlítunk, egymásnak szoktuk kiönteni a szívünket, de csak megfelelő mennyiségű alkohol után. Együtt lettünk tűzoltók, együtt járunk bulizni és csajozni is, bár többnyire te szerzel csajt mindkettőnknek, végül mindig egyedül te hozod haza őket, én túl szégyenlős vagyok ahhoz, hogy kezdeményezzek és rájuk vessem magam (Amiért rengeteget baszogatsz is). Nagy lábon élsz, szereted a márkás ruhákat, a hatalmas egód és az adonisz tested, amire végtelenül büszke vagy. Gyakran jársz el velem édesanyámhoz, mert imádod a főztjét, szinte már a második fiának tekint, habár a modoroddal nem igen nyered el a tetszését és sokszor rád is szól emiatt. A tűzbe is bemennénk egymásért és ezt be is bizonyítottuk jó párszor, legutóbb te tetted kockára az életed értem, amikor kihoztál az égő épületből, amibe majdnem bele is haltam. Olyan vagy akár a testvérem és ez mindig így is marad, legyél bármennyire is bunkó vagy nem törődöm, mindig ott leszek melletted jóban-rosszban. ÉGŐ TULKOK!
//A karakter vezetékneve, születési helye, kora, PB-je szabadon választható, az előtörténetem elolvasása javasolt (szinte annyit írtam róla benne, mint Zackről), de a játékaimban is rengeteget utalok rá, ez is mutatja mennyire szükségem van a jobbik (rosszabbik) felemre. A karakterrel együtt élünk jelenleg egy kis albérleti lakásban Manhattanben, tűzoltók vagyunk, nyilván ez a kari megalkotása után változhat, nem szeretném megkötni a kezét a usernek, ezek az adatok az előtörim miatt fontosak a megalkotásakor. Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, PM-ben jelezz és ötletelünk, kitaláljuk azt a végkimenetelt, ami mindkettőnknek megfelelő lehet, de szerintem ebben a karakterben rengeteg a lehetőség és a vicces plot kialakításának esélye.// |
livin' in new york |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Mortimer - My best friend, alfa and omega, Burning Fires! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |