★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 251 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 244 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. 18 Okt. 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | My best friend Hétf. 26 Aug. 2019, 23:23 |
| Cheryl Play by: Imogen Poots (vagy valaki más, aki szőke) Születési hely: Valahol Ausztráliában Kor: 25 Lakhely: New York területén belül bárhol Szexuális beállítottság: Szabadon választható Családi állapot: Férjezett Csoport: Szabadon választható Történetünk: Eh, Cheryl. Ha előre tudtam volna, hogy így rápörögsz az életemre, akkor sose mondok el neked semmit. Bár előled képtelenség bármit is eltitkolni, úgy is kiszedted volna belőlem. Te már régóta a Gotham Bar & Grill-nél dolgoztál, amikor mi a barátommal Angliából New York-ba költöztünk. Míg én zárkózott voltam, és nem igazán barátkoztam senkivel, addig te mindenkinek bemutattál az étteremben. Egyáltalán nem élveztem, de mivel te annál inkább. Már akkor is képtelen voltál nyugton maradni. Nemsokára rendesen összehaverkodtunk, a két teljesen különböző személyiség. Te imádsz bulizni, pörögni, beszólni másoknak, és nem mellesleg olyan dolgokba beleártani magad, amikhez semmi közöd. Hiába próbáltam titkolni, neked már az első héten feltűntek a sérüléseim. Nem tudtalak átverni a kamu kifogásaimmal, ezért te voltál az első, akinek bevallottam, hogy Max rendszeresen ver. Próbálkoztál, el akartál rángatni a rendőrségre, de nem hagytam. Azóta eltelt fél év, de te nem adtad fel. Megígértettem veled, hogy másnak nem beszélhetsz erről, de látom rajtad, hogy utálod ezt az egészet. Már azt is felajánlottad, hogy költözzek hozzátok, de én nem akarlak veszélybe sodorni titeket. Gyűlölöd a barátomat, pedig - szerencsére - még nem találkoztatok. Már bánom, hogy elmondtam. Nem is értem, hogy miért mindig velem foglalkozol, hiszen a te életed is elég khm..eseménydús. Van egy szerető férjed, akit hetente csalsz, de nem ítéllek el. Te ilyen vagy, szereted a változatosságot. Igazából csodálom azt az embert, hogy képes elviselni téged. Mindezek ellenére szeretitek egymást, és nekem öröm nézni, hogy boldogok vagytok. Remélem, hogy egyszer lenyugszanak a kedélyek, s te felhagysz a doktorosdival az étteremben. Túl makacs vagy, és sokszor elég nyers, de mi így szeretünk. // A vezetéknév szabadon választható, ahogyan a hölgy jelleme is szabadon alakítható. Ha esetleg egyik szőke hölgy sem szimpatikus, akkor lehet más hajszíne is, végül is simán befestheti. Cheryl férjnél van, de bármikor elválhat, kell is a dráma, mert akkor legalább - talán - leszáll az én életemről. Lassan Cain is tudomást szerez a történtekről, ezért Cheryl örülhet majd, mert Max nemsokára kikerül a képből. Nagyon várom a hölgyeményt, hogy együtt beszélhessük ki a népet, és pörgessük fel az étterem sivár kis életét. // |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | My best friend | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |