Teljes név: Wyatt Bennett Play by: Diego Barrueco Születési hely: New York Kor: 25 Lakhely: bárcsak tudnám Szexuális beállítottság: tudtommal nagyon is hetero Családi állapot: nőtlen Csoport: Törvényszegők
Wyatt a Bennett család fekete báránya. A drogok és az alkohol szerelmese, aki nem ismer határokat, és bármire képes a függősége tárgyának megszerezése miatt. Miért is olyan érdekes személyiség az öcsém? Állandóan veszekedett, nem számítottak sem a szüleink, sem a barátnője, Cherry…mindig akadtak kifogások, hogy miért kössön bele a másikba. Kis srácokként még védtem a seggét, de egy idő után elváltak az útjaink, és ő a lejtőt választotta az élni akarás helyett. Két hónapja egy szörnyű hírrel fogadtak, éppen két kislány ügyét próbáltam lezárni, mikor az apám közölte…a testvérem balesetet szenvedett, és meghalt.
A kapcsolatunk hullámzónak mondható, de szerettem őt mindennél jobban. Az érzelgősség egyikünkre sem jellemző. A kis fordulat az egészben, hogy Wyatt megrendezte a halálát, és megölt valakit, hogy a kartell tagja maradhasson. A nyomozás részletei most bontakoznak ki játéktéren, így nemcsak én, de Cherry is epekedve várja, hogy feltűnjön. A bonyodalmak keltezését a megjelenésétől várnánk, melyből még egy szerelmi háromszög is készülőben van.
A PB alany-t nehezen választattuk ki, így nagyon meggyőzőnek kell lenned, hogy váltsunk, de nem zárkózunk el előle! PM-ben még extra információkat is elhintünk, de bízunk benne, hogy a megalkotója tele lesz ötletekkel, hogy kiforgassa az életünket, és színesebbé tegye az amúgy sem unalmas hétköznapjainkat!
Oh brother, we'll go deeper than the ink Beneath the skin of our tattoos Though we share the same blood You're my brother and I love you that's the truth..