★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 323 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 315 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
XY Vasquez-Barinov § öcsém | |
| | XY Vasquez-Barinov § öcsém Szomb. Júl. 28 2018, 00:58 |
| XY Vasquez-Barinov Play by: talán Nick Robinson, de nyitott vagyok az ötletekre Születési hely: Oroszország Kor: 20 Lakhely: Moszkva Szexuális beállítottság: rád van bízva Családi állapot: rád van bízva Csoport: diákok/ törvényszegők Történetünk: Drága kisöcsém! Mindig is imádtalak, főleg piszkálni. Mivel öt év van köztünk, ez pont ideális volt arra, hogy mindent rád kenjek, amíg kisebb voltál. Ahogy nöttél, úgy nyílt ki a csipád, ami miatt elég sok vitánk volt, de ettől eltekintve nagyon jó testvérek voltunk mindig is. Ha kellett, kiálltunk egymásért, ha kellett, megmondtuk a másiknak, hogy baromságra készül. Nem tudom, miként érintett a távozásom, nem tudom, mi van veled most. Hiányzom neked? Te nekem mindenképp. Apa vagy anya oldalán állsz? Anya félt, apa azt gondolja, túl sokat tudok ahhoz, hogy szabadon kószáljak, ezért mindenképp meg kell találni engem. Te mennyit tudsz a családi bizniszből? Mi mindenbe avattak bele? Régebben egy kedves, kicsit különc, igazi életrevaló fiú volt. Lehet még mindig ilyen, de az is elképzelhető, hogy az utóbbi két év megváltoztatta. Érdemes elolvasni az előtörténetemet, az elején a családról is van egy rövidke leírás. Ezen kívül a anyánk és apánk hirdetésére is érdemes lehet rápillantani. Az említetteken kívül más az alkotóra bízva. Gyere, gyere |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | XY Vasquez-Barinov § öcsém | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |