New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 172 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 171 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Tegnap 19:02-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Kiki & Bradley
TémanyitásKiki & Bradley
Kiki & Bradley EmptyVas. Júl. 07 2024, 12:05

-Kiki-
Előzmény
“Indulok, 25 perc és az első találkozási helyünkön tali.”

Gyomorgörccsel vegyes izgalommal és félelemmel szállok motorra, ragadom meg a plusz bukósisakot is, majd hajtok el otthonról. A múltkori buli remekül sikerült és nem is tudom...felejthetetlenné vált. Számomra biztosan. Persze nem a buli eseményei voltak olyan hű de szuperek, bár nem panaszkodok, de a lány jelenléte fokozta a hangulatot, ami pedig a csókot illeti...fingom sincs, hogy miért volt. Megakarom tudni, hogy a részegségem fokozta vágynak köszönhető mindez, vagy tényleg ennyire mély érzelmeket tanúsítok irányába. Hogy a kíváncsiságom hajt-e vagy bármi más, majd megtudom, mikor a helyszínre érek. Anyának dobtam egy üzit, hogy majd érkezem, így a dolog letudva, tudja, hogy nem tartózkodom otthon. Persze a dolgomat tudom, hamarosan vizsga és jó lenne készülni is rá, de amíg a gondolataim minden zugában Kiki manőverezik, addig nem nagyon fog menni az oda való koncentrálás. Minden sokkal jobb és könnyebb lesz, miután beszéltünk erről az egészről. Vagy rosszabb, hiszen két esélyes a dolog. Tartok ettől? Jó a beszélőkém, így nem rágódom a dolog negatív kihatásán. Kihatásain. Szóval bízom abban, hogy megtudjuk beszélni. Az utak nem csendesek, mindig van forgalom és dugó is jár ezzel, de szerencsére a motorommal okosan közlekedek és lassabban, mint a kiírt, hiszen a sok autó között, kik sokszor állat mód közlekedik; óvatos vagyok. Ahol kellett ott megálltam, elsőbbséget adtam, majd tovább hajtottam. Tudtam, hogy milyen útvonalat adott meg Kiki, ahol találkozhatunk és azt is tudom, hogy merre lakik. Persze feltűnik az is, hogy sokszor elkalandozok, nem vagyok fejben jelen a vezetésnél, így tényleg figyelnem kell. Nem kellene túlagyalnom se, majd lesz valami. Szóval figyelni kezdek az útra teljes egészében, nem hiányzik most holmi baleset. Szívesebben hallgatnék valami zenét, de még az sem segítene most. Kanyarodok egy éleset, kapok két autótól is egy harsány dudálást, szabálytalan voltam...megint. Most nem intek bocsánatkérőn, hajtok tovább a megadott útvonalra és ott ismét lefordulok, majd a parkolót meglátva hajtok be, hogy leparkoljak. A bukósisak lekerülése után a hajamba túrok, majd a fontos lépések megtétele után lépek csak el a járműtől, a hónom alá csapva a sisakot. Lélegeznem kell és át kell gondolnom a helyes lépéseket, nem pedig vaktában bele rohanni valamibe...valami ugyanolyanba, amit egyszer megéltünk. Tudom, hogy hol fog várni rám, így meg is indulok, hogy ne sokáig várakozzon. Nem akarok késni és ez nem is szokásom. Nem most fogom elkezdeni. Másfél évvel ezelőtt jártam itt először, nem szoktam ezen a környéken grasszálni, hiszen csinos ugyan a hely, de...vannak kedvenc helyeim, de mikor itt összeütköztünk...szerelem lehetett első látásra. Olyan érzés volt akkor, mintha pillangók gyűltek volna a gyomromban és szétfeszítenék ezt az egész érzést. Mámorító volt. Ugyanolyan, mint a mostani találka...végig borzongok az érintése hiányában és újra látni akarom. De a gondolataim és a cselekedeteim más úton járnak, különböző kanyargós utakra indultak el ezt éreztetve is velem. Nem akarok találkozni, olyan vontatottan és erőltetetten teszem meg a métereket. Tudnék neki mit mondani? Mégis hogyan mehetnék bele ebbe az egészbe? Mégis hogyan mondjam el, vagy ha időközben megváltozott a véleményem? Mi van, ha megint hozunk valami észvesztő döntést? Mi van ha megint darabokra fogunk hullani, mert mindketten mást akarunk az élettől? Hiszen olvastam, hogy nem lesz idehaza, megy ki külföldre és én nem lehetek mindig ott vele. Döntések. Rossz döntések mindig is voltak, vannak és lesznek is mindenki életében. De ez akkor is...fingom nincs. Tényleg szeretem, de ezúttal félek is a döntéshozataltól. Mert tudom, hogy fontosabbá válna, mint bármi ebben a világon és már eldöntöttem, hogy a tanulmányaimra fogok több figyelmet fordítani. Persze néha egy kis buli befigyel, de azzal még elbírok...egy nővel, aki tetszik is, nagyon nehéz. Szóval az érzelmeim küszöbén táncolva döntést kell hoznom...olyant, ami megfelelő lesz mindkettőnk számára és nem hoz váratlan eseményeket magával. Talán apám halála is köze lehet ehhez az érzelmi hullámhoz, hiszen még nem tettem túl magam rajta. Az elvesztése magával hozott egy folyamatot, egy érzelmi skálát, melyhez nem tudok igazodni. Nem sűrűn vagyok érzelmileg elveszett, de most kétségek gyötörnek... de talán, míg ő ide nem ér, tudok agyalni, hogyan vetítsem elé az érzelmeimet. A padra leülve helyet is találok ehhez és már csak a lépcsőt kell figyelnem, mikor is érkezik a lány. Elég csendes ma ezen környék, így remélem nem zavarnak meg ebben a beszélgetésben, mert simán elveszítem a fonalat...

Kiki C. González imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Kiki & Bradley 8548b96bc8f24918d9f0b1c7f4fb7350bb49f8b4
Kiki & Bradley 1731c2e031d9dd1c5add7dd535aa2ae8f1e7e400
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
When you have a great pain in your life, you need a greater purpose.
Kiki & Bradley D275a0ecbbd411fbb834233c3d899cd44755ef25
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
Kiki & Bradley 8e0f6415e4653c4cdc13aa30933cc6bfbb3e006b
★ idézet ★ :
Kiki & Bradley 19800ec59c2742a03dae9fffa6d730ff7217a36f
It`s often just enough to be with someone.
I don`t need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
Önkéntes adminisztrátor - Hotel Artemis / NYU Egyetemista
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
Kiki & Bradley Which-artist-looked-so-good-in-their-music-video-it-was-v0-vc05043m70vb1
KIKI
Kiki & Bradley 0721cf7d178f60688802ed197969f5da
Really important meetings are planned by the souls long before the bodies see each other.
DAD
★ hozzászólások száma ★ :
116
★ :
Kiki & Bradley 6eeaf1608b97a549f293b9c476053afd4746da00
TémanyitásRe: Kiki & Bradley
Kiki & Bradley EmptyHétf. Júl. 22 2024, 19:26

Apart from him I expect nothing.

Bradley and Kiki. Stay or go?

Szeretném őt látni, megérinteni, megölelni, visszakapni legalább egy apró darabkát a boldogságból, amit valaha mellette éreztem. Hiányzott, ez tagadhatatlan, de nem tudom, hogy mennyi lehetett az alkohol hatása a múltkor. Ha józanok vagyunk mindketten és csak összefutunk az utcán, talán semmi sem történt volna. Lehet egy köszönés lett volna az egész, esetleg egy udvarias érdeklődés a másik hogyléte felől és mindaz, ami akkor rövid habozás után teljes természetességgel hagyta el a szánkat kimondatlan maradt volna. Az ég akarta így? A sors? Vagy csupán a véletlenek közjátéka sodort minket egymás útjába? Sose tudjuk meg, de ami megtörtént az már megtörtént.
Az kislányos örömből hideg zuhany válik, amikor megérkezik tőle a várt üzenet. Megijedek a végtelen számú végkimenetelek lehetőségétől. Mennyire tudunk majd természetesek lenni egymás közelében, hogyan kellene egyáltalán cselekednem, amikor megérkezek? Puszi? Ölelés? Csók? Az utóbbi semmiképp, hiszen annyi dolog tisztázatlan közöttünk.. konkrétan minden.
A szekrényem tartalmának fele kiömlesztve hever ezer felé hajítva a szobámban, hiszen egyik percben eldöntöm, hogy valami csinosat szeretnék felvenni, aztán bepánikolok, hogy felesleges kiöltöznöm és lecserélek mindent. Utána viszont úgy érzem, hogy azt a hatást kelti a választásom, hogy kutyát sétáltatni indultam el. Miért kell még ennek is ilyen lehetetlenül bonyolultnak lennie? Az idő ketyeg és ez némileg segít a dilemmámon, hiszen valamit muszáj vagyok magamra rángatni mielőtt gyakorlatilag az utolsó pillanatban hagynám magam mögött a lakást megadva magamnak az esélyt, hogy ne késsek. Gyűlölök másokat váratni, de már rettenetesen régen volt, hogy ennyire tanácstalan legyek bármivel kapcsolatban. Nem szeretem amikor kicsúszik a kezemből az irányítás, márpedig most a saját érzelmeim vihara sodor el a józan gondolkodás lehetőségétől. Úr Isten de rég voltam ennyire tehetetlen saját magammal szemben. Nyugi. Mély levegő. Ő Brad... mégis mi baj történhetne...
Gyorsan haladok az emberek között. Már rutinos vagyok a gyalogosforgalomban, illetve muszáj vagyok a környezetemre koncentrálni, hogy ne emésszenek fel a saját gondolataim és a forgatókönyvek, amik egymást váltva, tolongva igyekeznek felvillanni lelki szemeim előtt. A racionális gondolkozás ma nagyon messze áll tőlem és csak imádkozni tudok azért, hogy ez abban a pillanatban ahogyan odaérek megszűnik majd vagy legalább akkor ha átesünk az első néhány kellemetlen pillanaton. Rohanok, sietek, szinte már futok mégis amikor elérem a lépcsőt az első fokra lépve megtorpanok a korlátba kapaszkodva. Biztos jó ötlet ez? Hirtelen suhan át rajtam a kérdés. Egy olyan sebet készülök felszakítani, amit az idő sem volt képes teljesen begyógyítani. Ujjaim elfehérednek és szinte érzem, hogy egy pánikroham maga alá tudna teperni. Mély levegő ismét. Innen már úgysem fogok visszafordulni és elsétálni. Úgy nem, hogy nem kaptam válaszokat.
Erőt véve magamon felkocogok a lépcsőn és ott már körbe sem kell néznem, hiszen a tekintetem egyből megakad rajta. És bumm. Csend lesz a fejemben. Szinte nem is érzékelem ahogyan haladok, ösztönösen visznek felé a lábaim. Mindezzel nincs is semmi gond, amíg oda nem érek hozzá és kissé tanácstalanul meg nem állok.
-Szia...-lehelem ki végül magamból a köszönést, majd kissé kétkedve saját magamban nyújtom felé a karjaimat egy ölelésért. Talán egy a legbiztonságosabb opció vagy én nem is tudom, de mérhetetlenül bénának éreztem volna, ha nem teszek egy ilyen gesztust, arról nem is beszélve, hogy tagadhatatlanul vágyok a közelségére.
-... vagy csak pacsizzunk?-kérdezem kínomban nevetve egy kicsit.  

szavak száma: 525 szó zene: Love Story megjegyzés: outfit

"Problem is when I'm with you, I'm an addict
And I need some relief, my skin in your teeth
Can't see the forest through the trees
Got me down on my knees, darlin' please, oh.
I  lose control.”

Bradley R. Fitzgerald imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Kiki C. González
Média
ranggal rendelkezem
★ :
Kiki & Bradley 9a0c818acac0a632e5e5edd77001d1bd97a154ad
Kiki & Bradley 585daba71e70deb06e21a0d0805567bbda45028b
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
Hopelessly devoted.
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
Kiki & Bradley 43a6485693fd25a80929b113a85594fdf011ac9b
★ foglalkozás ★ :
Riporter & Diák
★ play by ★ :
Madison Beer.
★ szükségem van rád ★ :
Kiki & Bradley 173d7ed5d27d7d8004ec7126d961426dfd32b925
69
★ :
Kiki & Bradley 2c2d4cfab9426425a75053cb396bbd72f82791e2
Kiki & Bradley EmptySzomb. Júl. 27 2024, 21:46

-Kiki-

A várakozás szinte felemészt, a gondolataim ezer felé szállnak és fingom sincs a következő lépésekről. Megakadtam, elakadtam, nem tudom hogyan tovább. Régóta voltunk együtt, a bulin való találkozás más eset volt. Ott a pia vitt mindent, a józan ész sehol sem volt. De mi van, ha tényleg igazak az érzéseim felé? Mi van, ha csak áltatom magam azzal, hogy nem érdekel már, vagy hogy távolságot kell tartanunk. Még mindig. Izgatottság lesz úrrá rajtam, hogy végre normális keretek között beszélgethetünk, de részben pánikolok is, hiszen mi van ha nem érdeklem már? Vagy ha oda jutunk, akkor csődöt mondok? Mi van ha nem érdekel már mint nő, mert terhes lett...miattam. Végül is időben elvetettük a magzatot, nem lett baj sem. Ismétlés meg nem volt, mert szakítottunk is utána. De most? Most mi lesz? Teljesen rákattanok a dologra, szinte már egymást váltakozva jelennek meg lelki szemeim előtt a negatív végkimenetelek és az egyik az, hogy ismét lefekszünk és megint teherbe esik... ennyire mohó nem lehetek! De az vagyok. Vele kapcsolatban az vagyok, hiszen mindennél jobban akartam őt és most is. Holott tudom már, hogy lehet, hogy nem kapom meg többet. Nah akkor leszek csak hisztis gyermek utánzat. Az érkezése sem segít, ahogy meglátom a sziluettjét közeledni onnan, ahonnan amúgy is vártam rá. A megjelenése és a kinézete még mindig azt a bomba jó csajt sugallja, aki mindig is volt ismeretségünk kezdetén. A szám is elnyílik az érkezésén, de nem is ez miatt igazán, talán a bája és az arca és az érzéseim kusza halmaza. Gyönyörű és megdobogtatja a mellkasomat is minden egyes pillanatban...melegség önt el. Sohasem éreztem ilyet más lánynál, de ő...szinte megfogott. Bámulom őt, szinte kiesek a számon keresztül, de mikor megáll és köszön, akkor ocsúdok fel úgy igazán, be kell csuknom a szám, elég idiótán festhetek így. Nyelek egy nagyot, hiszen a hangomra kell leljek.
- Szia. - csúszik ki tőlem is kicsit bizonytalanul egy szó, szinte utánozva az ő egészét. Tényleg fogalmam sincs, hogy mitévő legyek, de ha már itt vagyunk, akkor nem éghetek be előtte, nem? Fingom sincs, hogy mi lenne a helyes, vagy épp mit kellene tennem, mikor tele vagyok kérdésekkel és minden is zavarni tud. Most aztán egy értelmes gondolat nem üti meg a fejét bennem, semmi olyan nem jutna most eszembe, ami kihúzna ebből a szarból. Óh dehogy, miért is segítene ki? Kérdésére értetlen fejet vágok, hirtelen nem értem az egészet és ez elsőre látszik is rajtam.
- Mi? - pacsi? Mi van velünk? Mégis mi? Mindez fel fog emészteni. Jobb lenne hamar túlesni rajta...de annyira vágyom rá.
- Öhm...nem vagyunk gazdásodott állatok, akik bármilyen jött mentnek pacsit osztanának. - nyögöm ki hitetlenül, bár tulajdonképpen fingom sincs hogy mit pofázok itt össze vissza. Tarkót vakarok, miközben figyelem az ő tanácstalanságát, eszembe jut óhatatlanul is a bulin elcsattant csók és az, ahogy egymás mellett ültünk. Sokkal kellemesebb volt, mint most ez a kényelmetlen érzés a hogyan és miértekkel a fejünkben. A távolságot lerövidítem kettőnk között, megragadom az egyik kezét, nem túl szorosan, de nem is úgy, hogy eltudja húzni. Röpke agyalás és mozdulatlanság után húzom csak magamhoz, hogy megöleljem. Úgy igazán. És még a hajába is bele szagolok. Annyira imádom a parfümöt és a sampont is, melyet magán használ. Bár tényleg nem tudom, hogy helyes-e az, amit most csinálok. Mégis mit akarhatunk mi? Eleresztem lassan, mintha nem is akarnék megszabadulni a közelségétől, valamilyen szinten így is van, de a másik felem tartani akarja a távolságot. Okkal. Nem akarom elkövetni a hibáimat megint. Még akkor sem, ha lehetetlen lenne. Pedig de, lehetséges. Olyan hirtelen történt...és gyorsan...
- Szeretem ezt a helyet. - bukik ki belőlem hirtelen, mint téma terelés, de úgyis ki kell lyukadnunk a tényleges itt létünk miatt is. Olyan érzéketlen pöcsnek érzem magam, hogy az hihetetlen...miért ilyen nehéz ez? Tudom, hogy a múlt azért van, hogy tanuljunk belőle és nem azért, hogy azt éljük...de akkor is...szeretem őt. Vagy csak a csók miatt érzem ezt? Annyira tehetetlen vagyok jelen pillanatban.
- Leülünk? - pillantok a pad irányába, ahol a legelső alkalommal is leültünk. Még emlékszem az első kérdéseimre az irányába és olyan jót elbeszélgettünk, hogy órák teltek el...bámulatos volt. Most is az. Ő bármikor az.
- Azt végül is nem tudtam ám meg az üzenetből, hogy hogyan jutottál haza aznap... - értem itt a buli közbeni lelépését a csajokkal, mikor elválltak az útjaink. Megindulok a pad felé, ám ezúttal nem fogom a kezét, ha szeretne beszélni, akkor jönni fog. Letelepszek a szélére és szusszanok egyet, mint aki épp most könnyebbült meg.

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
Kiki & Bradley Which-artist-looked-so-good-in-their-music-video-it-was-v0-vc05043m70vb1
KIKI
Really important meetings are planned by the souls long before the bodies see each other.
DAD
116
★ :
Kiki & Bradley EmptyPént. Aug. 02 2024, 21:01

Igyekszem fejben megtervezni mindent, hogy az össze lehetséges forgatókönyvre felkészüljek lelkileg. Tisztában vagyok azzal, hogy ez lehetetlen, az agyam mégis szüntelenül dolgozik azon, hogy bármilyen módon megóvja a szívemet a csalódástól azzal, hogy mindent számításba vesz. Nem tehetek róla. Mindig ilyen voltam. Amióta szakítottunk jobb szeretek mindent az irányításom alatt tartani. Szükségem volt erre a biztonságérzetre, de ez most egyszerűen elillan a levegőben minden egyes lépéssel, amivel a találkozóhely felé közelítek. Kissé remegek és most nem a hidegtől. Mindez azonban valahogy elhalványodik, eltompul és a háttérbe szorul, amint megpillantom őt. Szinte megkönnyebbülök, hogy megint látom őt, mintha eddig attól tartottam volna, hogy minden ami a bulin történt nem volt más csupán illúzió. Brad volt a mindenem és ez tény. Az ilyen mély kötődés pedig nyomot hagy az emberben, örökké megpecsételve a lélek egy részét. Megkapta a szívem egy igen fontos darabkáját, amit sose kértem vissza tőle és talán nem is akartam, hogy újra a tulajdonomban legyen. Egyszerűen beletörődtem, hogy az már az övé.
Félek, hogy elrontom, de nem tudom a bizonytalanságomon felülemelkedni, mert minden annyira kétségbeejtő. Nem tőle várom a megoldást, ezen valahogy együtt kell túllendülnünk. A tanácstalanságom minden egyes mozdulatán visszatükröződik ez pedig kicsit sem segít azon, hogy mennyire kezd felmenni a pulzusom. Egyszerűbb lett volna, ha egyszerűen kérdés nélkül megölelem, de nem mertem csak úgy belemászni a személyes terébe, még akkor sem, ha a bulin ez kicsit sem jelentett problémát.
Ahogy válaszol azt hiszem kicsit elpirulok, de nem tudom ez mennyire látszódik, hiszen az arcom már így is kicsit rózsás a hideg levegőtől.
-Bocsi, én csak....-be sem tudom fejezni, bár őszintén szólva nem is tudom, hogy milyen kifogást találtam volna. Amint a csuklómra fog elhallgatok és csak nagy szemekkel pislogok rá, miközben szinte az egész lényem lefagy. Basszus. Megkönnyebbülök amint közelebb húz magához és az ölelésébe zár. A karjaim ösztönösen fonódnak köré, hogy a teste melegébe temetkezhessek. Néhány pillanatra még azt is megengedem magamnak, hogy lehunyjam a szemeimet és csak kiélvezzem ezt a kellemes érzést, amit csak ő tud megadni nekem. Mélyen magamba szívom az illatát és érzem ahogy az izmaim engednek egy kicsit a feszességükből és lassan egy picit meg is nyugszom. Nem lesz baj.. ismételgetem magamban. Mi baj lehetne egyébként? Magam sem tudom.
Ahogy elenged, úgy én is hasonlóan teszek hátrálva egy fél lépést, hogy ismét fel tudjak pillantani a szemeire.
-Igen, én is.-bólintok egyetértve és körbe is nézek. Elég régen voltam itt utoljára, de kettőnk miatt ez a hely már örökké fontos lesz a számomra. Veszek egy mély levegőt. Szeretnék a lényegre térni, de nem találom a szavakat, valahol elakadnak a torkomban, pedig igyekszem megtenni ezt a lépést, hogy megkönnyítsem mindkettőnk dolgát... de nem megy.
-Igen az jó lenne.-bólintok. Annyi szép emlékem van és csak remélni tudom, hogy nem most válnak majd keserédessé. Nem akarom, hogy a legszebb dolgok elveszítsék a fényüket.
-Hát...-kezdek bele követve őt a padhoz, ahol helyet foglalok mellette hagyva neki egy kis helyet, de nem sokat, hogy ne gondolja azt, hogy menekülni próbálok a közelségéből.
-Nagy bátran nekiindultunk az éjszakának, hogy mi milyen rettenetesen kemények vagyunk és majd jól hazasétálunk. Az alkohol pedig lelkesen azt mondta, hogy ez egy jó ötlet. Betértünk egy benzinkútra, hol szereztünk jégkását... majd onnan a mekibe mentünk sültkrumplizni. Ott pedig már annyira kész volt mindenki, hogy szerencsére taxit hívtunk.... ennyi a nagy legenda.-mosolygok rá egy kicsit fellélegezve a könnyű beszélgetéstől. Szóra nyitom a szám, hogy megosszak vele még néhány részletet de végül meggondolom magam, hiszen nem ez a fontos most.
-Jó figyelj, akkor kezdem én... részemről az a csók....-nagyot nyelek.-..nem csak a pia volt... az inkább csak bátorságot adott ahhoz, hogy meglépjem, amit józanon soha nem mertem volna. Őszinte leszek veled én.... öhm...-kicsit megbicsaklik a hangom.-Bár azt mondhatnám, hogy könnyű lesz.. sokat dolgozom a műsorral, rengeteget kell tanulnom, hogy szépen zárjam majd az egyetemet, de.. te még mindig fontos vagy. Te vagy a legnagyobb kérdőjel az életemben és ettől megőrülök. Hiányzol... tényleg és szerintem ha megpróbálnánk, akkor működhetne. Melletted lehetnék és én.. nem akarlak még egyszer elveszíteni.-a végére már szinte el is fogy a hangom. Rettenetesen félek, hogy mit fog majd mondani.

szavak száma: 676 szó zene: Love Story megjegyzés: outfit

I  lose control.”

mind álarcot viselünk
Kiki C. González
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
Hopelessly devoted.
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ foglalkozás ★ :
Riporter & Diák
★ play by ★ :
Madison Beer.
★ szükségem van rád ★ :
69
★ :
Kiki & Bradley EmptySzomb. Aug. 03 2024, 16:09

-Kiki-

Mellette ülni olyan idegennek hat, de mégis a világ legnyugtatóbb érzése jelenleg. Nincs túl nagy stressz, nem akar megfolytani semmilyen negatív gondolat jelenleg még akkor sem, mikor csordultig vagyok velük. Fingom sincs hogyan kezdjek neki a dolgoknak, így inkább ráterelem a szót, hogy mi volt a bulit követően. De a szavai megnyugtatnak, rendben hazaérkezett, így nagyon nincs miért aggódnom már. A gondolataim azonban megszakadnak, ahogy a fontosabb részre érkeznek át szavai. Jó lett volna még erről beszélni, olyannyira ennék most én is sültkrumplit, hogy megkívántam a szavai után. Persze erre már nem tudok figyelni, mert tényleg komolyan előhozza az érzéseit, az akaratát és a törődését. Hallgatom és figyelek magam elé, próbálom megemészteni a szavait, majd összeszedni magamat is, hogy a magam részével drukkoljak elő. Kurva nehéz, mert a szívem legmélyén olyannyira akarom őt, hogy megfogalmazni sem tudom, de az eszem teljesen mást diktál. Ő engem akar, egy újabb velem töltött napot. Nem, nem egy napot, egy kapcsolatot velem. Jobban bele gondolva szinte mindent tudunk a másikról, hiszen több időt töltöttem el vele, mint bárki mással. A szex pedig olyan volt, mint a mennyei álom, egy ugrás a pihe felhők között. De most nem csak ezt kell néznem, hanem ami mindkettőnknek is megfelelne. És ez a legnehezebb mind közül. Választ adni és nem reagálni arra, hogy neki ezt mennyire nehéz volt a tudtomra adni. Még mindig szeret. Ahogy én is viszont szeretem, még mindig képes lennék megadni neki bármit, hiszen... de most nem ez a lényeg.
- Tudom...működhetne. De... nem miattad...kérek egy kis időt Kiki... apa halála óta instabil lelki és érzelmi állapotban működök. Amíg összeszedetlen és kicsapongó vagyok, nem tudok ígérni semmit. - válaszolok halkan és érthetően, jelenleg nem vagyok felpörögve, ettől a vallomástól lecsúszottnak érzem magam, fáradtabbnak és nyúzottabbnak érzem mindenemet. Fel sem tudnék innen kelni, nem hogy haza motorozni, zúg a fejem, hiszen ez egy világot rengető vallomás volt mindkettőnk részéről.
- Sajnálom... én....- elhallgatok, képtelen vagyok utolérni a gondolataimat és az érzéseimet.
Nem akarom, hogy a sötétben tapogatózzon és azt sem, hogy olyan álmokat kergessen, amik jelenleg nem elérhetőek. Nem akarom, hogy én okozzam a legnagyobb bánatát. Azon túl, mi már elkövettem ellene és hagytam, hogy megtörténjen az, ami széthúzott mindkettőnket a másik irányba. Vajon akkor a másik opciót kellett volna választanunk, vagy mindenképp helyesen döntöttünk?
- De minden rendben lesz jó? - mosolyodok el és amilyen hirtelen ráemelem a pillantásom úgy ölelem is magamhoz. - Nem hagyom, hogy csalódni tudj bennem, jó? - csókolom meg a haját, ahol érem és úgy vonom magamhoz, mintha az éltető víz lenne a szárazságban. Szükségem van rá, de meg is akarom óvni azoktól a pillanatoktól, melyek mostanában elérnek. Olyan szinten az összeomlás szélén vagyok, hogy bűn olykor rám nézni. Nem akarom ekkora tehernek kitenni, hogy minden pillanatban velem legyen, hogy ott hagyjon mindent és mást meg hanyagoljon. Főleg, hogy az imént is elmondta... fontos neki a jövője. Ahogy nekem is a sajátom, fontos nekem ő is, hogy a saját jövője biztonságban legyen. Nem akarok bele rondítani. És ez miatt nem is vállaltuk el az a csepp életet sem egy évvel ezelőtt. Mert a jövőnk fontosabb volt egy születendő gyermeknél is. Nem akarok egy nagy csalódás lenni az életében. Nem akarok senki életében sem csak egy csalódás lenni. Sem anyáméban, sem az igazi apáméban...és Kiki szemében sem akarok az lenni. Bármit megtennék azért, hogy örökké boldogságot tudjak megcsillogtatni a szemeiben.  

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Kiki & Bradley EmptyVas. Szept. 01 2024, 17:02

Rettenetesen nehéz helyzet, amikor a szív akar valamit, sóvárok valaki iránt, miközben a józan ész üvölt, hogy lassítson... hallgassa meg az érveket, gondolja át mielőtt ismét megnyílik valaki előtt.. pontosabban pontosan ugyanaz a személy előtt, akiért egykor olyan lelkesen rajongott, majd szinte beleszakadt amikor el kellett engednie. Hallgat erre a szív? Aligha. Csak vakon lohol, hajszolva valamit, ami már lehet, hogy ott sincs. Mégsem szeretnék örökké a mi lett volna ha végtelen örvényében fuldokolni. Valamiért visszatértünk egymás életébe. Hogy miért? Pontosan erre keresem most a választ, de ez a kutatás nem csupán egyetlen személyen múlik, nem csak az én álláspontom számít. Ez lehet egy lecke, hogy már felnőttünk egymáshoz és lehet egy végső lezárás, hogy engedjek el valamit, ami a múlthoz láncol. Éppen ezért nyílok meg előtte. Teljesen kiterítem a lapjaimat. Inkább legyen úgy vége, hogy a lelkiismeretem tiszta, mert mindent elmondtam neki, amit szerettem volna, minthogy beszoruljon valami, ami még éveken át fog gyötörni.
Válaszát hallva kissé összeszorul a gyomrom, torkom és a szívem. Természetesen megértem. Annyi dolog nyomasztja, hogy azok mellett teljesen érthető, ha nincs erre érzelmi kapacitása. Szükségem van néhány másodpercre még akkor is, ha igazából számítottam a válaszára. Bocsánatkérésére viszont elkerekednek a szemeim.
-Hé! Hé! Édes... eszedbe ne jusson ezért bocsánatot kérni. Nincs semmi baj.-válaszolok neki szelíden, lágy hangon, minden energiámat arra csoportosítva, hogy megnyugtassam őt.
-Nem kell ígérned nekem az ég világon semmit. Csak azt szerettem volna, hogy tudd én nyitott vagyok arra, hogy megpróbáljuk, ha te is. Teljesen megértelek. Rengeteg mindenen mentél keresztül és azt semmiképp sem szeretném, hogy még ezen is fájjon a fejed.-finoman a hátára simítom a kezemet, ha engedi és nem húzódik el tőlem.
Talán éppen erre a fékre van nekem is szükségem. Rengeteget dolgoztam a sikereimért, a karrieremért, ott van a suli és ki kell találnom, hogy mihez kezdek, ha a diplomám a kezemben van. Így pedig nem tudok rá haragudni még akkor sem, ha más válaszban reménykedtem.
Amikor megölel minden bizonytalanság ellenére fellélegzem egy kicsit. Szorosan köré fonom a karjaimat és a nyakába temetem az arcomat.
-Ha te mondod, akkor én elhiszem.-nevetek egy kicsit halkan, miközben teljesen megnyugszom az ölelésében. Pont mint régen, amikor azt hittem, hogy összeroskadok minden alatt, amit önként vettem a nyakamban és egy-egy gyengébb pillanatomban túl soknak bizonyult. Ő volt az én horgonyom, ami a valósághoz kötött és nem hagyta, hogy elsodródjak a végletekig bármelyik irányba. Felemelem a fejem a nyakából és adok egy puszit az arcára.
-Nem erőltetek semmi.... és semmivel sem okozol nekem csalódást... oké?-szeretném, ha ezt tudná, mert bármerre is folytatódjon az életünk, nem tudnék rá máshogyan nézni csupán tiszta szeretettel.

szavak száma: 429 szó zene: Love Story megjegyzés: outfit

I  lose control.”

mind álarcot viselünk
Kiki C. González
Média
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
23
★ elõtörténet ★ :
Hopelessly devoted.
★ családi állapot ★ :
Single
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ foglalkozás ★ :
Riporter & Diák
★ play by ★ :
Madison Beer.
★ szükségem van rád ★ :
69
★ :
Kiki & Bradley EmptySzer. Szept. 04 2024, 18:53

-Kiki-

Borzasztóan nehéz most csak egy felé koncentrálni. Túl sok minden történt tényleg szinte egy pillantás alatt és nehéz feldolgoznom ezeket. Főleg ilyen hamar. A külvilág előtt nem mindig tudom titkolni a fájdalmam, most is ez a helyzet, mikor Kikivel őszintén beszélek. Kicsit most tegyünk félre mindent. Egyszerűen örülök, ha egyvalamire tudok figyelni. Apa halála, majd az agyalásom a vérszerinti apámon, meg ott az egyetem is, a bakancslistáról meg ne is beszéljünk. Annyi minden kavarog bennem, hogy Kikit sem akarom megbántani, de most nem fog menni. És mindez fáj, mert annyira szeretem, hogy az nem igaz. Mikor azonban bocsánatot kérek, még ő int csendre, és próbál megnyugtatni, hiszen ismer már. Túl jól, így a szemeibe nézek, hogy figyelni tudjak rá. A szavaitól és érintésétől sem húzódok el, jól esik, hogy megérti ezt az egészet. Hogy nem erőltet semmit sem. Akkor fájna igazán, ha neki állna hisztizni, vagy sírni miatta. Szavatartó ember vagyok, szóval vissza fogok térni, ebben biztos vagyok. Csak jöjjek rendbe lelkileg, ami nem tudom mennyire lesz hosszú út. Vagy hogy egyáltalán létezik olyasmi, hogy rendbe jönni lelkileg. Közelebb hajolok hozzá, hogy a fejemet a fejéhez tudjam dönteni, hogy kicsit letisztuljanak a gondolataim és tudjak is kicsit pihenni tőlük. Talán már belefáradtam a sok nyűgbe, amik idő közönként jöttek, nem tudom, de mázsás súlyt érzek magamon, amit nem tudok magamról leszórni csak úgy. Az ölelést választom folytatásként és ő visszaölel, ami szintúgy melengeti a lelkem és egyre jobban pusztulok bele a magányába. Sok volt az a hét, míg távol voltunk a másiktól és az az őrül csók is...annyira akarok belőle még. De nem tehetem meg sem vele, sem magammal, hogy hirtelen döntést hozzunk, hogy fejre álljon a világunk egy csettintésre. Pihenésre kárhoztatom magam, ezzel együtt őt is belevonzom ebbe. Mondjuk ez a pihenés másról sem fog szólni, mint az egyetemi tanulásokról és minden ilyesmiről. Reszketegen fújom ki a levegőt, rettenetesen a tűréshatáromon táncolok, de nem engedem meg magamnak azt az élményt, hogy sírjak. Nem mintha utána könnyebb lenne. Semmi sem lesz könnyebb. Mikor kitávolodik az ölelésből és a szavakkal nyugtat, akkor annyira már megnyugszom, hogy a könnyes szemeimmel már ne találkozzon össze. Bólogatok a szavaira, majd kicsúszik egy nevetés is.
- Amúgy érezd jól magad Floridában. Nézni foglak majd. - terelem a szót kicsit magamról, magunkról, inkább a futamról beszélek, amit korábban írt meg, hogy mikor lesz és melyiket is hagyja ki. Örülnék, ha az egyetemre is többet tudna figyelni és ne kelljen neki is több felé figyelnie, megfelelnie. Kész káoszt tud okozni egy ilyen hullám.
- Nagyon ne und magad halálra nélkülem. És vigyázz magadra, jó? - nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de ha elutazik, akkor gondoljon rám is egy kicsit és tényleg vigyázzon magára. Nem veszíthetem el. Több ő jelenleg mint egy barát, de a távolság megtartása részben most fontos.  
- Ha haza érkezel...dobj meg egy üzivel, hogy minden rendben... tudni akarom, hogy jól vagy és épségben haza értél. - féltem őt és óvni akarom, annak ellenére is, hogy jelenleg semmi sincs közöttünk. De az a csók...igenis sokat jelentett.

Bradley

mind álarcot viselünk
Bradley R. Fitzgerald
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
★ kor ★ :
20
★ elõtörténet ★ :
★ lakhely ★ :
Upper East Side
★ :
★ idézet ★ :
Not even talk.
You`re not alone.
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Miguel Bernardeau
★ szükségem van rád ★ :
KIKI
DAD
116
★ :
Kiki & Bradley Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem

Kiki & Bradley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Friends. Arthur & Kiki
» Girl's Trip. Lindy & Kiki
» good medicine for memories of the past? Kiki & Bradley
» Kiki C. González
» instagram.com/kiki

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Játékok-
Ugrás: