Bradley Cooper (példának okáért, vagy Oliver Jackson-Cohen, Joseph Morgan, bárki hasonló kaliberű ^^)
Születési hely
New York
Kor
34-37
Lakhely
New York (bármelyik városrészben)
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Családi állapot
megalkotóra bízva
Csoport
Egészségügy vagy Bűnüldözés
Történetünk
Elképzelhetetlennek tartottam, hogy létezik még valaki, aki képes a pillangókat életre kelteni bennem. Évek óta nem éreztem már hasonlót, egészen addig, amíg be nem léptél az életembe. Koránt sem arról van szó, hogy a kettőnk kapcsolata szerelem lett volna első látásra, mert ez egyáltalán nem fedi le a történteket. Munkánk révén, a hivatalos csatornákon találkoztunk először, ezt követően, mintha a sors is így akarta volna, lépten-nyomon egymásba botlottunk. A kezdeti kedélyes ismerkedést viszonylag gyorsan felváltotta egy szenvedélyekkel teli kapcsolat. Gondtalan voltam melletted, szinte boldognak éreztem magam. Bár sokáig tarthatott volna, bár te lettél volna az, akit nekem rendelt az ég. Sok mindent tudtál rólam, de egyetlen apró, de annál fontosabb részletét az életemről eltitkoltam: férjnél voltam. Házasságom ekkorra már a nyílt vízen lebegő hajóra hasonlított; sodródott amerre a hullámok vitték. A mai napig nem tudom, hogy megsejtette-e csalfaságomat, de életében először és nem utoljára emelt rám kezet. Az első alkalmat követően vetettem véget a kapcsolatunknak. Mégis hogy magyarazháttam volna el neked az egész helyzetet, amiben ragadtam, amiért felelősséget éreztem? Képtelen voltam, így hát indokként házasságom tényét vallottam meg neked...
Hónapok teltek el, amikor újra találkoztunk, a sürgősségi osztályon. Hivatalos ügyben jártál el én pedig... amint megláttalak, leplezni próbáltam a frissen szerzett zúzódásaimat. Tetőtől-talpig átjárt a szégyen és a bűntudat.
A férjem elhalálozott és a véletlen újra összehozott minket, felkavarva ezzel a bennem lappangó érzéseket. Magyarázattal tartazom neked, el akarom mondani, mégis mintha a nyelvemre csomót kötöttek volna.
//Számos ötletem van a karkaterrel kapcsolatban, arra is, hogy miként ismerkedtek meg, bármelyik csoportot is választja. Az előtörténetben megemlítettelek az utolsó részében, röviden. Fontos, hogy nem egy könnyed viszonyt képzelek el a két karakter között, ahol a boldogság örökké átjárja őket, sokkal inkább viharos, drámákkal és fordulatokkal teli kapcsolatot képzelek el.
Sem a pb-hez, sem a névhez nem ragaszkodom, de ha megérkeztél kérlek írj. És gyere, mert nagyon várom, hogy felforgasd az egyébként is viharos életemet. //
livin' in new york
You can walk away and say "We don't need this." but something in your eyes says "We can beat this.