★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 41 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor Bradley R. Fitzgerald
tollából Tegnap 19:02-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Re: the west's girls Pént. Márc. 15 2019, 17:28 |
| Bailey West - elkelt
Play by: Sabrina Carpenter Születési hely: New York Kor: 15 év Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Nem akarom tudni Családi állapot: Ezt még annyira sem Csoport: Diákok Történetünk: Egyszer úgy két éve én vittem haza Bailey-t az iskolából, mert Charlie épp beteg volt, Lilia pedig nem hagyhatta egyedül. Ott ült mellettem az anyósülésen, amikor valami újgazdag feltörekvő negyedből szalasztott paprikajancsi túlzottan belebuzult az iPadjébe és majdnem belénk rohant a csili-vili Mercédeszével. A kilenc éves önmagam tehetetlen dühe ostorcsapásszerűen tört elő belőlem. Felrobbantam. Kipattantam a kocsiból és a kereszteződés közepén kezdtem el ordibálni vele vöröslő fejjel, heves gesztikulásaim közepette akkorát csapva az autója tetejére, hogy egy kicsit behorpadt, az ujjperceeim pedig, mint később kiderült, megrepedtek. Akkor nem törődtem velük, sem azzal, hogy Bailey mennyire meg lehet ijedve. A pasas nem szállt ki a kocsiból, vagy azért, mert ő is megijedt, vagy inkább mert nem érdekelte; és ez volt a szerencse. Tudom, hogy ha akkor és ott megpróbálja megmagyarázni, miért ártott majdnem a lányomnak, betöröm a képével a szélvédőt. Bae utána úgy nézett rám, mint azóta is soha, mintha nem ismerne.
Mindegy, hogy az emberben mennyire van ott a vágy, hogy esetleg szülessen egy fia, aki tovább viszi a nevét, az első lánygyermek olyan különleges, mint semmi más. Nem mondhatnám, hogy teljesen direkt pottyantál az életünkbe, de megalapoztál valamit, ami akár csodás is lehetett volna, ha az élet nem szól közbe.
Ha még mindig egy család lennénk, akkor valószínűleg nem örülnél nekem, nem jönnél oda hozzám, mert már túlvagy azon a bújós apu-korszakon, amit Charlie még most él. Zavarna, hogy belelátok a dolgokba, gáz lenne, hogy a rendőrségen dolgozom, gáz lenne minden, amit teszek.
De nem lakunk együtt, és ha nálam töltöd az időt, nem kell papucsot húznod, ehetsz fagylaltot reggelire és a vacsoránál sem lesz kelbimbó, csakis valami gyorséttermi kaja. Nem kutakodom utánad, nem szólok bele a dolgaidba, sőt, készségesen elismerem, hogy bármi rosszat forgatsz is a fejedben, én százszor rosszabbakat műveltem, mikor még Bronx utcáin balhéztam kölyökfejjel.
Megbízol bennem, elmondasz olyasmit is, amit az anyádnak nem mersz, mert míg ő felelősségteljes szülő, addig én csak a szükségesektől tartalak távol – ha nem sztripper, drogos vagy bankrabló leszel nagy korodban, akkor sikeresnek könyvelem el a szerepem az életedben.
Régen mindig anyás voltál, de mióta ő kezd az idegeidre menni, jobb híján itt vagyok én. Nem ülünk össze minden kedden bingózni, de ha eleged van az anyádból, "véletlenül" ittál azon a bulin, ahová kiszöktél, vagy a barátnőd helyett igazából egy fiúnál töltötted az idődet, falazok neked, és azt csinálsz a sajátodénak kikiáltott félszobában, aminek néhány hetente lakója vagy, amit szeretnél.
A válás ellenére Bell megpróbál mindent megtenni annak érdekében, hogy ne maradjanak apa nélkül a lányok; ez mondjuk inkább az utóbbi néhány évre értendő, az elején ugyanis majdnem teljesen szekludálta magát. Ők az utolsó emberek a földön, akiknek csalódást akarna okozni, ezért soha nem iszik előttük, és csak az ő, lelki szemei előtt megjelenő képük tartja vissza attól, hogy hülyeséget csináljon. Nem akarja azzal kecsegtetni őket, hogy talán újra egy család lehetnek, még ha erre is vágyik; egyik nap még megfogadja, hogy leszokik értük, másnap pedig már inkább egyszerűen kilépne az életükből. Nagyon várjuk őket mindketten; habár Charlotte-nak valószínűleg kevesebb lehetősége lenne játékra, a családban nagy szerepet kaphatna; Bae karaktere pedig csak a kiteljesedésre vár, még keresi az útját, az igénylő nagyjából bármi felé elviheti még. A PB-k egyik helyen sem kötöttek, lehet alkudni, úgyhogy ez ne tartson vissza. Várjuk őket! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | the west's girls Szer. Jan. 30 2019, 21:02 |
| Bailey West
megalkotva Play by: Sabrina Carpenter Születési hely: New York Kor: 15 év Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Erről még egy darabig hallani sem akarok Csoport: Diák Történetünk: Alig múltam húsz éves, mikor megszülettél. Nem volt könnyű és ami azt illeti, eszed ágában sem volt kibújni. Komótosan, lustán jöttél a világra, de annál hangosabban. Apáddal madarat lehetett volna fogatni, minden szabad percét a kórházban töltötte. Még egy perce sem éltél ezen a Földön és már az ujjad köré csavartad. Ez a mérhetetlen szeretet, a rajongás apád iránt megkopott az évek alatt. Továbbra is szereted, hisz mégis csak az apád, de idegenkedve fogadod törődését, ha alkalomadtán, józanul felkeres téged és a húgodat. Okos, talpraesett lány vagy gyerekkorod óta – elfogult szülőként természetesen ezt látom - akinek mindenről meg volt a saját véleménye. Makacs voltál már akkor is, amit kigondoltál, azt meg is valósítottad. Ennek köszönhető a heg a bal combodon. Mert neked annyira fontos volt három évesen futkározni nagyanyád frissen felmosott padlóján. Hiába figyelmeztettünk, nem hallgattál ránk – ahogy néhanapján most sem igazán figyelsz oda arra, amit mondok –, elcsúsztál és elvágtad a lábad egy törött kaspóban. Nem mondom, hogy az élet fenékig tejfel és minden rózsaszín a kapcsolatunkban – beléptél a lázadó korszakodba, jelen pillanatban semmi sem jó számodra -, de igyekszem megérteni, mit miért teszel. Engedem, hogy kibontakozz, felfedezd önmagad, hogy olykor az engedélyem nélkül apádnál tölts néhány órát. Nincs jogom megtiltani, de jobban örülnék, ha beavatnál a partizánkodásaidba. Charlotte felnéz rád, szeret téged és úgy gondolja, neki van a legklasszabb nővére. Ne rontsd el ezt a képet azzal, hogy meggondolatlan dolgokat teszel. Bai 9, Charlie 4 éves volt, mikor Lilia és Bellamy elváltak a férfi munkamániája és alkoholizmusa miatt. A lányok szeretik az apjukat, de vannak fenntartásaik az életvitelével kapcsolatban. Bailey nagyon is emlékszik a válási procedúrára, húga már kevésbé, ő inkább csak abból tudja, mi történt, amit az anyja, illetve a nővére mesélt neki. Lilia sosem nevelte a lányait az apjuk ellen, titkon még mindig szereti a férfit és reménykedik abban, hogy valaha újra egy család lehetnek.Tehát a lányokat ebbe a miliőbe várjuk nagy szeretettel! *__* Bármi kérdés felmerül, nálam vagy Mr West-nél lehet érdeklődni pm-ben. ^^ |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | the west's girls | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |