A lakásánál érzem meg igazán, hogy már tisztességgel berúgtam igazából, de valamennyit segített a szabad levegő, bár közel sem mondanám tökéletesnek az állapotomat. Követem őt a nappaliba a kajával miután levettem a cipőmet és lerakom az asztalra a zacskót. -Te is hiányzol nekem..-értem ezt úgy mindenre. Azt ami régen volt, azt a tiszta őszinte szeretet főleg, amit korábban éreztem iránta és most mégis úgy érzem, hogy nem tudom megadni neki, hiába mondtam azt, hogy túl leszek a dolgon. Időre van szükségem azt hiszem. Most még biztosan, hogy az melyik irányba billent el, akkor még fogalmam sincs. -Most lehet, hogy jobb, ha pihentetjük egy kicsit ezeket a témákat. Sokat ittam, nem akarok faszságot beszélni már megint.-abból soha semmi jó nem jött ki, mint ahogy azt már tapasztaltam korábban. -Úgyhogy együnk és feküdjünk le majd szerintem.-mondom miközben elő is veszem a gyrost és el is kezdek enni, mert úgy érzem, hogy a gyomrom súlyos megmentésre szorul. Kurva sok dolgot kell átgondolnom. De nem most, nem ilyen állapotban. -Most lesz egy pár mérsékelten kurva szar napom a melóval, meg mennek a próbák a Sexomuchal is, de valamikor elmegyünk, jó?-pillantok rá egy halvány mosollyal két falat között. A kaja gyorsan el is telít és gyakorlatilag el is álmosodok tőle, így hamar ágyba keveredünk miután mindketten végeztünk a vacsorával. Dög fáradt vagyok. Fizikailag és érzelmileg is. Valahogy ezt meg kell oldanom.