Re: friendship begins somewhere here - Hells & Evie
Vas. Jún. 02 2024, 22:35
msg to
Evie
Rendben, majd nyitva tartom a szemem és igyekszem kitérni a rajzmappád elől, mielőtt netalán véletlen lecsapnál vele.
Köszi a tippet, de nehezen tudom elhinni, hogy rosszabb lehet, mint a legtöbb orvosi szakkönyv, vagy sorozat. Kicsit már megedződtem ilyen téren. Hééé, hol marad az, hogy egységben az erő? Tudod, minion vagyok, kell egy kis rásegítés, mert még a végén egy zombi is lehagyna. Aww, ez nagyon édes, hogy ennyire ragaszkodtál hajdanán hozzá, hogy nem akartál másik lóra ülni. És nagyon menő neve volt! Viszont ha hiányzik, akkor szerintem érdemes lenne megint esélyt adnod neki. Ki tudja, lehet ez lesz a te sportod.
Ha jól megfizetsz, akkor lehet róla szó.
Igen, a szüleim nem tudtak róla, elrejtettem mindenki elől. Hmm, még az is lehet, hogy aztán a szüleid imádnák a cicát. Tudod, vannak azok a videók, ahol az apuka vagy anyuka nagyon nem akart háziállatot, aztán meg elválaszthatatlanok lettek. Lehet nálatok is ez lenne.
introverted because she really liked being alone, but it turns out she just liked being at peace, she is very extroverted when she's around people who bring her peace.
feel free to hit'em whit a plot twist
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
student, skateboarding lover and pianist
★ play by ★ :
Sadie Sink
★ hozzászólások száma ★ :
153
★ :
Vas. Jún. 02 2024, 22:07
msg to
Hells
Juj, akkor reszkess, mert lehet, hogy egyszer csak felbukkanok a semmiből Nálam meg rajzmappa van mindig, messziről észre lehet venni
Hmm, nem gáz, de jó sorozat. Ha esetleg arra vetemednél, hogy megnézed, itt egy top tipp: nasit eleinte még ne egyél filmnézés közben... pár évad múlva már nem lesz gond XDDDD Na most már tudom, hogy ha zombiapokalipszis lesz, akkor mi külön utakon fogunk menekülni Ja meg te deszkával simán lehagyod őket Nyugdíjazták azt a lovat, akin lovagoltam, máshoz meg nem volt szívem átpártolni... 10 éves voltam, annnyira imádtam őt, Hurricane volt a neve Most nagyon elgondolkoztam, hogy újra kellene kezdeni
Vettem, tali a suliban Ha fizetek, megírod majd a házimat? XDDD
Óóóó tényleg? De légyszi, nekem ne engedd majd, hogy macskával térjek haza, mert tuti kicsinálnak a szüleim
Igen, a könyvek is gyönyörűek illusztrálva Azt csak boltban láttam, nekem a klasszikus van meg.
Nekem ez a módszer tuti nem működne
Na írok majd, most megyek úgy csinálni, mintha tanulnék Jó éjt!
Pént. Május 31 2024, 09:22
msg to
Evie
Változó, de leggyakrabban a plázában lévőhöz szoktam menni és suli után. Ha egyszer véletlen arra jársz, akkor majd gyere oda. Keresd a minion vöröst és akkor tuti jó emberhez mész oda. Igen, az menő lenne!
Gáz, ha azt mondom, hogy nem tudom ki ő? Majd együtt elfutnánk, nem lenne belőled se hami. Igen, az a másik kedvenc hobbim a zongorázás mellett, meg az olvasáson és túrázáson, kempingezésen kívül. Ja, nem gond. Ezzel szerintem nem vagy egyedül, szerintem sokan nem néznék ki belőlem. Pedig a lovaglás nagyon jó!! Én csak egyszer lovagoltam egy nyaraláson. Miért hagytad abba?
Köszi. Majd eldől mit is hoz a jövő és végül melyik egyetemre fogok járni, hova vettek fel.
Nem, nem voltam még, de szívesen elkísérlek. Hmm, esetleg valamelyik hétvégén megnézhetnénk egyet. Majd írd meg a címet és az időpontot. Szerintem Kerberosz jelenleg magányos lesz. Pár hétig volt lakótársunk, Hópihe, de őt a nagynénimnek adtam ajándékba.
Igen, láttam azt a könyvet. Gyönyörű lett, meg az összes illusztrált HP könyv is az. Azok is annyira csodálatosak, még ha embert is lehetne ölni velük, mert olyan nehezek. Remélem, hogy egyszer lesz lehetőséged ilyen projektben részt venni!
Igen, meg szimplán valahogy bizonyos dolgokat nagyon könnyedén megjegyzek, de azért van olyan, ami rajtam is kicsit ki fog, mint említettem korábban. Egyszer olvastam vmi olyan módszerről, hogy sok szünetet kell beiktatni és kisebb etapokban haladni. Nem tudom, hogy ez tényleg működhet-e, de majd kitapasztaljuk, ha netalán egymás mellé sodor minket az élet. Reméljük, hogy a Juilliard is így gondolja és a felvételi bizottság is, mert végül mind a kettőnket felvesznek.
introverted because she really liked being alone, but it turns out she just liked being at peace, she is very extroverted when she's around people who bring her peace.
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Csüt. Május 30 2024, 22:14
msg to
Hells
Melyikhez szoktál menni? Meg mikor is? Lehet, hogy pusztán véletlenségből felbukkanok majd valamikor. Egyébként tök szívesen játszanék négykezest, azt annyira szeretem Ha meg még valaki becsatlakozna hozzánk, az lenne a csúcs!
Jó, hát mindegy, ezt már nem mosod le... Szóval te lennél Daryl a The Walking Deadből csaj kivitelben, így könnyű Én meg... a csaj akit hamm, bekapnak. Deszkázol? Na ezt nem néztem ki belőled Mmint... nem rossz értelemben vagy valami *facepalm* Hát nemtom vonz-e bármi sport. A lovaglás eléggé szimpatikus, régen lovagoltam, de nem sokáig. Annyira aranyosak, ahhoz lehet szívesen visszatérnék.
Na ez nem hangzik vmi meggyőzően... Sajnálom, hogy ráderőltetnek ilyesmit, mármint nem úgy sajnállak, hanem csak sajnállak... Rossz nagyon ez, ha meg csinálni kell majd és akkor jössz rá, hogy nem is tetszik, az meg csomó elvesztegetett év az életedből
Köszi a tippet, meg fogom nézni mindenképp Nagyon egyet tudok érteni veled ezzel kapcsolatban... sokszor uncsi egyedül, jó lenne bele a multi. Bár, nem tudom, hogyan lehetne kivitelezni, de a mai világban már minden lehetségesnek tűnik
Lehet elmegyek, még kitalálom... Te szoktál? Egyszer elmehetnénk együtt vagy ilyesmi... Hátha találsz Kerberosz mellé egy pajtit
Köszi Engem minden IS vonz, ami ez a téma. Ismered a Harry Potter Almanachot? Tavaly jelent meg... na egy olyat nagyon szívesen rajzolnék például. Talán 5-6 illusztrátor csinálta, irtó jó lehetett
Na ezt meg se láttam inkább Fotografikus memóriád van vagy ilyesmi? Olyan aranyos vagy, köszi! Magam sem tudom, hogyan lehetne engem megmenteni, de valamit majd kitalálok XDDD Az egyetemen muszáj lesz találkoznunk
Vas. Május 26 2024, 21:14
msg to
Evie
Szeretem az ilyen videókat, még ha nem is mindegyik annyira spontán, mint próbálják előadni. Felvenni nem szoktam, de igen velem is volt már ilyen. Volt amikor számot kértek, vagy énekkel csatlakoztak be, de volt olyan is, amikor másik zenész csatlakozott a játékomhoz. Legutóbb egy csellistához volt szerencsém. Hihetetlen élmény volt, utána jót beszélgettünk. Nem elképzelhetetlen, de azért óvatosan kocogtasd meg majd a vállamat, nehogy szívrohamot kapjak. Olyankor mindig nagyon elmerülök a zenében, totál megszűnik létezni a külvilág.
Én olyat? Ugyan, sose tennék! Akkor jobb lesz óvatosnak lenned, még a végén magadban tennél kárt. Lehet azért lenne egy kis esélyem, csak nem véletlen, hogy több versenyt is megnyertem íjászatban. Na meg kicsit tudok deszkázni is, bár abban még van hova fejlődnöm. Semmilyen sport nem vonz? Imádok gördeszkázni, még a bénázások ellenére is. Teljesen ki tud kapcsolni és végre tök jó érzés, hogy valami nem megy elsőre.
Picit, talán. Nem tudom, eddig azt hittem igen, de most már nem vagyok biztos benne. Zongorázás jobban vonz.
Pedig nagyon jó!! Majd adj neki esélyt, ha kedvet érzel olyan stílusú játékhoz. Ez menőn hangzik! Nagyon régóta nem játszottam vele, mindig hamar ráunok. Sokkal jobb lenne, ha lehetne együtt játszani másokkal. Nagyon kéne bele a multi, akkor talán ismét elővenném.
Itt is ez a helyzet, pedig imádnám, ha lenne még több macskám vagy kutyám. Szerintem Kerberosz se bánná, ha akadna rajtam kívül társasága. Szóval valamikor elmész menhelyre, vagy inkább passzolod ezt a lehetőséget? Hamarosan úgyis itt a nyár. Elkísérhetlek.
Tudom-tudom, de akkor is nagyon ügyes és tehetséges vagy. Remélem még többen felfigyelnek rád! Vannak olyanok, akik könyvborítókat terveznek speciális kiadásokhoz. Ilyen téged nem vonz? Köszönöm.
Őszintén szólva én nem igazán tanulok. Nagyon könnyedén megjegyzem a tananyagot, elég csak órán figyelmem. Max. egyszer vagy kétszer átolvasom itthon. Főként csak azért szoktam elővenni a sulis cuccokat, hogy megírjam a házit. Tényleg szívesen segítek a tanulásban, ha szeretnéd. Mondjuk nem tudom miként tudnék, egyszerűbb lenne, ha egy suliba járnánk, de talán egyszer ez is eljön, ha ugyanarra az egyetemre jutunk be.
Na egy ilyennek nagyon örülnék, ha valaha összejönne nekem. Veled volt már ilyen? Te is fel szoktad venni így, mint ez a srác? Aww az annyira jó, mikor így random odamennek énekelni meg zenélni is és valami tök szuper lesz belőle Na egyszer hátha vééééletlenül összefutunk egy ilyen zongoránál
XDDDD Na köszi, te meg odadobnál nekik, hogy megegyék az agyamat, mit is mondhatnék...? Apának van baseball ütője, de nyugi, a labdát nem találnám el vele, nem vagyok valami ügyes a sportokban Egy zombi fejét azért talán sikerülne Akkor ha nem megyek megvédeni téged, úgy esznek meg ahogy akarnak? Valami paprikasparyt vigyél azért
Oh eléggé komoly mindkettő, ráaádsul tök másfajta terület. Érdekelnek ezek a témák amúgy? :/
A Tomb Raider nekem eddig full kimaradt, nemtom hogyan. Benne vagyok Tudod miben nem szoktam bénázni? A Simsben! Abban mondjuk nehéz is XDDDD EGyszer összebarátkoztam a Halállal, fun volt
Naja, hely nálunk is lenne, nem is rossz ötlet Szerintem csak kicsit akadnának ki a szüleim, ha önkéntes macskamentésbe fognék
Köszi, ezt most nem azért mondtam, hogy hencegjek vele, meg h ezt mondd Néha még mindig van egy "wow" élményem ezzel kapcsolatban amúgy. De nagyon cuki vagy Én is ezt kívánom neked
Én általában azt érzem, hogy soha nem ér véget. De lehet, hogy ha minden órára készülnék, akkor nem mindig a fél könyvet/füzetet kellene megtanulni másnapra, amikor dolgozat van Te gondolom, nem így csinálod, ahogyan én XDD
Szer. Május 22 2024, 08:47
msg to
Evie
Igen, egyetértek és egyszer talán lehet róla szó. Én gyakran játszom köztéri zongoránál, de még mindig képes vagyok meglepődni azon, hogy mennyien megállnak és hallgatják a zenét, a játékomat. Mintha arra a rövid időre képesek lennének kicsit maguk mögött hagyni a rohanó világot.
Nem tudom, még sose találkoztam eggyel se. De kiáltani tudsz, már az is segítség tud lenni, na meg tudod kell valaki csalinak is. Aha, szóval te baseball ütős csaj vagy? Meg kell jegyeznem, hogy ne bosszantsalak fel, még a végén rajtam gyakorolnál.
Apa elismert orvos, gyakran utazik külföldre is előadásokat tartani, vagy segíteni egy-egy komplikáltabb műtéthez. Anyum meg elismert ügyvéd, gyakran szerepel a hírekben a nagyobb volumenű ügyei miatt. Csak közben az én létezésemről feledkeznek meg. Jahh, szerintük ügyvédnek vagy orvosnak kéne tanulnom.
Ha már klasszikus, akkor ne felejtsük el a Tomb Raider játékot se, azt is nagyon szeretem. Remélem hamarosan lesz új része. Rendben, játszhatunk majd együtt. Garantált lesz a jókedv a sok bénázásnak köszönhetően!
Sose tudhatod és nem. Általában a könyveim felett görnyedtem az elmúlt évek alatt, meg nekem ott van Kerberosz is, viszont szívesen önkénteskednék egy menhelyen, vagy akár itthon is nyitnék egyet. Lenne hozzá hely.
Igen, említetted és láttam a rajzaidat is instán. Nagyon tehetséges vagy. Drukkolok, hogy a te álmod váljon valóra és ne az övék.
Átérzem, néha én is nagyon el tudok kalandozni, de azért igyekszem mindig minél előbb végezni, hogy aztán azt csinálhassak, amit akarok.
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Kedd Május 21 2024, 23:22
msg to
Hells
Nem vagyok profi, de már sok éve tudok, úgyhogy valahol a közepes szinten vagyok szerintem. Egy köztéri zongoránál tök jó lenne egy négykezest nyomni Olyankor teljesen lefagynak az emberek, azt olyan jó látni
Nem iiis!!! XDDD Zombik tényleg léteznek?? Szerintem amúgy nem sokra mennél velem Nem is tudok semmi harcművészet izét... De max viszek baseball ütőt, az van itthon
Ennyi tanulással tuti, hogy nem fogsz szégyent hozni Azt szeretnék, hogy te legyél az elnök, vagy mi a céljuk? Vagy űrhajós leszel?
Úúúú na majd egyszer játszhatnánk együtt, szerintem nem lennél bénább tőlem XDD Ezekkel én is játszottam már, tényleg tök jók! A Prince of Persia örök klasszikus, imádom
Ez egész jó ötlet Még nem jutott eddig eszembe. Bár, nem hinném, hogy bármit érne a szemükben, eléggé határozott az elképzelésük :/ Te szoktál ilyesmit csinálni?
Neeem, tudnak róla, hogy beadtam. Hát, nem tudom, mondtam-e, de illusztrálok mesekönyveket, és így rábólintottak, hogy na jó, beadhatom oda XDD De be kellett adnom az NYU-ra is :')
Az én figyelmem minden is eltereli... ez a legnagyobb bajom. Túl könnyen gondolok másra, esélytelen. Inkább rajzolok a füzet szélére, meg ilyenek nem vagyok túl büszke erre XDDD
Csüt. Május 16 2024, 22:30
msg to
Evie
Sok dalt el tudsz játszani, vagy még eléggé kezdő vagy? Egyszer talán játszhatnánk együtt is.
Aha, engem simán odadobnál a zombiknak vagy az ott császkáló furaszerzeteknek, de te nem jönnél velem, mert neked csak kép kell. Igazán rendes vagy, legalább már azt is tudom, hogy hányadán állunk. Azért őrszemnek jöhetnél. Ezek után eléggé meg kell fontolnom, hogy megérdemelsz-e fényképet vagy nem.
Mondanám a zsenik átka, de passz. Talán amiatt, mert azt akarják, hogy a legjobb legyek, vagy ne hozzak majd szégyent a családra.
Pedig biztosan nem bénázol és tuti ügyes játékos vagy. Megértem, én se szeretek mások előtt bénázni, de olyankor meg arra gondolok, hogy legalább vidám perceket okoztam másnak és úgyse tudja ki vagyok. Szeretem a farmos játékokat, meg amik legutóbb beszippantottak az: Horizon Forbidden West, az új Prince of Persia és Far Cry 5-6.
Hmm, arra esetleg még nem gondoltál, hogy vállalj egy kis önkéntes munkát valamelyik menhelyen? Lehet ha látnák, hogy ott is helytállsz, akkor meggondolnák magukat. Vagy erre nem látsz esélyt?
Rám az orvosi vagy a jogi kar várna, de várj... te titokban adtad be a jelentkezésedet a Juilliardra, vagy tudják, hogy oda is jelentkeztél? Szerintem is, megannyi híres művész van, vagy kevésbé híres, de attól még megélnek.
Nekem néha az válik be, hogy hamar túl akarok esni a plusz tanulnivalókon és így jobban koncentrálok. Minél hamarabb szabadulok, annál hamarabb csinálhatok olyat, amihez kedvem lenne.
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Csüt. Május 16 2024, 10:05
msg to
Hells
Bukásra azért nem állok semmiből, de minden mást szívesebben csináok Igen, hobby csak, de nagyon szeretem, bár a szolfézst nem igazán kedveltem
Aha, akkor tényleg csak kicsit XDDDD De abban igazad van, h ezeknek a helyeknek van egy hangulata. Mondjuk, nem mennék festeni ilyen helyre, az tuti De ha csinálsz nekem fotót, akkor arról örömmel csinálok képet még
Egyetemit?! Huh Ott akkor már nem kell tanulnod semmit XDD Miért csinálják ezt veled?
Na ja, beszippant néha egy kicsit XDD Én is egyedül nyomom, nem szeretem, ha mások nézik, hogy bénázok... nagggyon ritkán vetemedem arra, hogy másokkal játsszak kizárólag olyanokkal, akiket ismerek, és előttük nem (annyira) gáz, ha elrontom Te mit szoktál?
Úgy gondolják, hogy nekik kéne gondoskodni róla, mert én nem tenném. :') Ez nem igaz amúgy, de egyelőre beletörődtem
Nincs is jobb a szülői nyomástól :') Remélem, hogy nem találkozunk majd az NYU üzleti szakán XDDD Engem oda szeretnének járatni, hogy legyen belőlem vki, de szerintem anélkül is meglennék...
Hű nem tudom, van-e bármi trükköm. Talán ha beülnék egy üres szobába, hogy semmi ne vonja el a figyelmemet, akkor kellőképp rá lennék kényszerítve
Oksika, majd dobd át Nem ígérek semmit, de megpróbálok valamit alkotni
Kedd Május 14 2024, 18:35
msg to
Evie
Ennyire rosszul állsz a tanulással? Igen és mondhatni pisis korom óta. Számomra az olyan, mint neked a rajzolás. Tényleg, te is zongorázol? Ez szuper!! Akkor mondhatni te hobbi zongorista vagy?
Inkább azt mondanám, hogy néha keresem, néha meg nagyon nem. Ez eléggé változó és szituáció függő. S igen, kicsit talán adrenalinfüggő vagyok. Ez tényleg picit creepy, bár azért az is igaz, hogy néha annak is megvan a maga varázsa. Főleg, amikor régi temetőbe téved az ember, ahol megannyi régi és még szépen kimunkált kripta található. Ne aggódj, nem igazán szoktam ilyen helyre járkálni, de már volt szerencsém látni ilyen helyet. Néha hihetetlen, hogy milyen díszítésre voltak képesek az emberek.
Remélhetőleg, mivel részben egyetemi tananyagot tanulok a szüleim jóvoltából. Wooow, akkor nagyon jó lehet az a game, ha ennyire beszippantott. Neve ismerősnek tűnik, de nem igazán ismerem. Egyedül szoktad játszani, vagy ez multiplayer játék? Én inkább single player játékokkal játszottam eddig.
Nem engedik, vagy allergia miatt? Biztosan lesz egyszer cicád!! Cicáknál nincs jobb!
Ez bonyolult, még nem tudom...
Igazság szerint oda szeretnék járni, zeneszakra, de a szüleimnek másabb elképzelésük van. Még nem tudom mi lesz.
Tényleg? Nekem nem tűnik annak, ha személyesen találkoznánk, akkor azt már inkább level-upnak mondanám, de a videóhívást nem. Ne aggódj, nem olyan könnyű elvonni a figyelmemet, ha a matek miatt hívlak fel, akkor annál a témánál fogunk maradni és nem lesz csacsogás. Van esetleg olyan trükk, amivel rá tudod venni magad a tanulásra, vagy arra, hogy ne kalandoz el, hanem összpontosíts egy bizonyos dologra?
Digital art teljesen jó lenne. Később keresek képet és küldeni fogom, aztán majd meglátod, hogy tudsz-e vele mit kezdeni, vagy hogy én meg tudom-e fizetni a munkásságodat. <3
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Hétf. Május 13 2024, 23:47
msg to
Hells
Köszi, cuki vagy Nem mindenben egyébként, csak a rajzokban vagyok az Kicsit a tanulmányaimra is odafigyelhetnék Awww zongorázol? Én is!!! Bár nem vagyok profi, de nagyon szeretem Régóta?
Nem tűnsz furinak XDDD De az tök oké, ha keresed az izgalmas helyzeteket, adrenalinfüggősének hívják XDD Ismerek egy fiút, ő meg temetőkbe szeret járni... na az creepy Szerintem a tiéd nem gáz, viszont tuti bátor vagy, ami szuper! Én gyáva vagyok, felvállalom XD
Néha szavakat írok le igen, ami adja a vibeot, vagy leskiccelem úgy nagyjából egy papírra. Meg néha zenék is adnak ihletet
Az egyetem tuti nem lesz akkor nehéz neked. Állítólag ott annyit kell tanulni 1 félév alatt, mint a gimiben 4 év alatt Hát, mindent is szoktam, leginkább szerepjátékot Mindenfélét... Most a Baldur's Gate III-at. Nem vagyok büszke rá, de egy kicsit azért igen, hogy már 236 órát játszottam vele
Na majd figyelem az instát, hogy le ne maradjak róla Egyszer majd én is szeretnék egy cicát, de amíg a szüleimnél lakom, tuti nem lehet
A Juilliardra, rajz szakra. Tudom, nagyon eredeti ötlet És te?
Videóhívás? Hű, ez már level-up, azt vágod? Nekem nem baj, én szívesen csacsogok <3 Bár, kicsit tartok tőle, hogy mindenről is beszélünk majd, csak arról nem, amiről kéne XDDD De majd lehetsz te a lelkiismeretem, hogy de csináljam meg a feladatot és kész
Miii? Na neeee! Nem vállalok XDD Vagyis de, csak mesékhez kizárólag Ha átdobsz egy képet, akkor meglátom, hogy mit tehetek Mit szeretnél, milyen legyen?
Vas. Május 12 2024, 21:50
msg to
Evie
Látom te is maximalista vagy és úgy érzed nem elég jó, amit alkotsz. Átérzem, nálam a zongorázás ilyen. Pedig szerintem jó lett, nekem tetszik az alkotásod.
Lehet, de szívesen elmennék az általad megalkotott helyre is. Olyan békésnek és varázslatosnak tűnik, mintha csak valami titkos helyre vezetne a lépcsősor. A metróban vannak emberek, az ilyen helyeken meg nincsenek. Viccet félretéve, nem tudom. Egyszerűen csak valami vonz bennük, talán az, hogy elvarázsolt helynek tűnnek, ahol sose tudhatod azt, hogy mire fogsz bukkanni, miről mesél vagy mit is talál méltónak a hold, hogy megvilágítsa és felhívja rá a figyelmedet. Nem kizárt, hogy kicsit a veszély is vonz és ott a kíváncsiság is, ami hajt. Vagy lehet csak sokszor ejtettek fejre gyerekként és ezért furi lettem.
Szoktál jegyzetet is készíteni, vagy mindig mindent fejben raksz össze és csak az emlékeidre hagyatkozol, hogy pontosan mi is volt az elképzelésed?
Könnyedén megy a tanulás, nem igazán kell bajlódnom vele. Meg más választásom nem igazán van.... Mivel szoktál játszani?
Az tuti, kész szerencse, hogy ennyire imád és nem áll bosszút az ilyen tetteimért. Van egy sétálós videó is róla, majd egyszer lehet azt is posztolom. Azt láttam, nagyon szép rajz volt az is.
Sajnálom, bár nem tudom milyen érzés ez, mert én nem is igazán látom őket. Melyik egyetemre jelentkeztél?
Aha és nem gond, szívesen segítek, ha tudok. Nekem az is jó, ellenőrizhetem a megoldásodat, vagy akár videóhívást is csinálhatunk és segítek neked amikor megakadsz megoldás közben. Legyen úgy, ami neked a jobb.
Tudom, hogy még csak pár hete beszélgetünk és az egész egy kép miatt kezdődött, de esetleg megrendelést nem vállalsz? Nagyon tetszenek a műveid, ezért gondoltam rákérdezek, hogy esetleg ha lesz időd, akkor rólam és Kerberoszról nem készítenél rajzot? Természetesen fizetek is értek.
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
Vas. Május 12 2024, 15:44
msg to
Hells
Köszi Annyira beszippantott az egész, hogy két napon át majdnem csak ezt csináltam. Lehetne jobb is, deee... A fényt nem tudtam olyan szépen megjeleníteni, mint a képeden volt, az annyira jól nézett ki pedig
Awww szerintem is van egy ilyen mesés feelingje Lehet, hogy mostanság túl sokat rajzoltam olyanokat, aztán most erre van ráállva a kezem. Szeretem a képeidet amúgy, olyan jó hangulatuk van. De hogy van bátorságod olyan eldugott meg sötét izé helyekre bemenni? Én még a metróban is félek este egyedül
Egyébként változó, hogy mennyire sokáig tart... Amikor képről rajzolok, az hamar megvan, de amikor mese alapján kell, na az van, hogy hetekig eltart
Hogy bírod ezt, hogy ennyit tanulsz? O.o Nekem már a sima házi után is teljesen tele van a fejem. Utána egy kicsit jobb, ha rajzolok vagy játszom valamit
Kerberosz irtó cukiiii Látom, hogy imádja a kamera XDD Egy modell veszett el benne Annyira szépek az ilyen cicák, korábban még csináltam egy rajzot egy hasonlóról
Köszi a szurkolást! Szükségem is van rá, nem valami szuperek a jegyeim, hallgatok is miatta itthon eleget -.- Hogy megyek így egyetemre meg blabla...
A tanár egész jó fej szerintem, de tény, hogy szívesebben rajzolgatok a füzet szélére, mintsem a feladattal foglalkoznék
Oh komolyan? Az eléggé szuper lenne, de előre szólok, lehet, hogy kicsit reménytelen eset vagyok Vagy nekem akár az is nagy segítség, ha megnézed majd, hogy jól csináltam-e meg. Vagy hogyan mondanád el? Leírjuk? Vagy beszélünk?
Szomb. Május 11 2024, 21:50
msg to
Evie
Sziaa! Tényleg!? Ez nagyon gyors volt, azt hittem, hogy ehhez majd többi idő fog kelleni.
Ez nagyon menő lett!! Örülök, hogy megihletett az a kép, a valóságban is gyönyörű hely. El se hiszem, hogy ezt az a képem alapján csináltad. Eszméletlenül jól néz ki a rajzod és tényleg nagyon tehetséges vagy. Nagyon hangulatos és gyönyörű lett ez is. Olyan mintha valami mesehelyszín lenne.
Persze, nyugodtan jelölj meg, ha szeretnél. Köszi előre is, ez nagyon kedves tőled.
Nem gond, így is fantasztikus lett és megtiszteltetés, hogy az én fényképem inspirálta! Gondolom így se kevés időt fordítottál rá, vagy így azért sokkal könnyebb volt elkészíteni?
Nem sok minden. Éppen Kerberosszal játszottam. Egy kis szünetet tartok a tanulásban, vagyis igazából már csak a szüleim által kiadott tanulnivaló lenne, de semmi kedvem hozzá... Lehet inkább mindjárt sorozatot nézek, ahhoz több kedvem van.
I present the prince of the night
Ez nem hangzik jól, kitartást hozzá és még van egy napod rá! Biztosan ügyes leszel és sikerülni fog a dolgozat!! Majd gondolok rád és drukkolok! Egyébként meg tudom érteni, a matek eléggé unalmas tud lenni. Normális a tanárod, vagy szeret direkt nehéz feladatokat adni?
[pár perccel később]
Ha gondolod, akkor szívesen segítek. Kicsit később akár tudok lenni gépről is, vagy akár holnap és megpróbálhatom elmagyarázni.
whenever you want.”
★ foglalkozás ★ :
★ play by ★ :
Sadie Sink
153
★ :
friendship begins somewhere here - Hells & Evie
Szomb. Május 11 2024, 21:14
msg to
Hells
Sziaaaa! Képzeld, megcsináltam a múltkori képet, amiről beszéltünk
Tudod, volt az a barlangos képed, végül azt választottam, tök hangulatos Kicsit átalakítottam, remélem, nem baj
Majd ha kirakom instára betaggelhetlek?
Amúgy, mizu?
Ja végül digital art lett, most nem volt kedvem szenvedni a festéssél, meg akkor egy élet lenne, hogy készen legyek vele, most ilyenhez volt hangulatom
Meg tanulni is kéne, mert hétfőn írunk matekból és még semmit sem tanultam A deriválás valahogy nagyon nem az én sportom... meg amúgy a matek sem...