Igazad lehet, így is be fogok csavarodni az ágynyugalomtól.
Mindenképp szakértői tanácsra lesz majd szükségem, hogy lehet-e ez az új szexepilem.
Lol, ezen ne múljon, megmutatom az enyém, ha megmutatod a tiéd. Való igaz, hogy a múltkor mással kötötted le a figyelmem. Veled mi történt? Vagy majd szerdán elmeséled a bemutató mellett?
Viccen kívül, tényleg gyere nyugodtan. Legalább nem fogom úgy érezni, hogy feleslegesen szívom az oxigént.
Szervet nem, de végzett odabent némi roncsolást és majdnem elszakította a kulcscsont alatti verőeret. Kívül-belül kellett varrni a dolgokat, nem túl szép és nem is kifejezetten kellemes, de ahány módon ott maradhattam volna, inkább megbékélek ezzel a helyzettel.
Mellkas. Azt mondták, csak szerencsém volt. Belemozdultam, vagy valami ilyesmi, ezért nem véreztem el vagy maradtam ott azonnal.
Gyere nyugodtan, a fájdalomcsillapítókkal egész sokáig bírom ülve. Mondjuk mást most nem ígérhetek, ünneplés gyanánt legfeljebb koccintani tudunk. Mondjuk azt (is) nagyon szívesen.
10 Riverside Blvd, 37. emelet. Szólj, ha itt vagy és a portás fel fog engedni.
Távol álljon tőlem a magyarázkodás, de épp neked kezdtem el írni, hogy forgalomtól függően lehet, hogy kések pár percet, amikor rám lőttek az utcán.
Még csak most sikerült rávennem az orvosokat, hogy legalább haza hadd mehessek, de az irodáról egyelőre nem is álmodhatok, szóval marad az otthoni íróasztalom.
Köszönöm, hogy írtál. A szerda részemről tökéletes, tulajdonképpen egész nap, viszont ha ragaszkodsz a személyes ügyintézéshez, meg kell kérjelek, hogy a lakásomra gyere, mert egyelőre nem mehetek be az irodába.
Ne haragudj a múltkoriért, egyébként...
Nem így terveztem, és most nem csak a szerződésre gondolok. A ghosting nem az én stílusom, csak egy kicsit...