A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Az első, amin nagyon megakadt a szemem, az a korod. Nem személyes okok miatt, csak annyira furcsa, hogy akik a kilencvenes években születtek, azok már 30 körül és fölött vannak. Tengnap még oviba jártunk, most meg... Viccet félretéve, egy nagyon izgalmas, sokrétű, a maga módján rejtélyes karaktert hoztál közénk. Sajnálom, hogy az apádat ennyire fiatalon elveszítetted, egy fiúnak hiába van mellette az anyja minden körülmények között, szüksége van egy apára. A nagybátyád ezt valamennyire próbálta pótolni, de az mégsem olyan. Érthető, miért osztasz meg magadból ennyire keveset és miért nem próbálod az ellenkezőjét bizonygatni annak, amit mások gondolnak rólad. Fárasztó lehet, én is belefáradnék idővel. Csak az anyád neve miatt viszont nem érzem fairnek feltételezéseket állítani, mindig sajnáltam az ilyen embereket, mert ez egyfajta csapda, amiből nehéz szabadulni. De úgy látom, te már nem is akarsz. Hát, nem semmi főnök vagy. Szigorú, megkövetelsz elég sok dolgot, magasak az elvárások, viszont azt figyelembe véve, mit képvisel a cégetek, részben érthető - az pedig különösen rendes tőled, hogy próbálsz valamennyit visszaadni a különféle csapatépítők és ilyen-olyan külön programok keretében. Sokan nem csinálnák meg ezt. Mit ne mondjak, a nőkkel tudsz bánni... bár elég különösen. De hátha az ördög lesz, aki miatt egy kicsit kevésbé leszel merev, és egy másik oldaladról is megismerhet.
Színt és rangot admintól fogsz kapni, de én addig is szeretnélek utadra engedni.
Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran! Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!