Nem sok dolgot szeretnék megszabni a karakterrel kapcsolatban. Azt szeretném, hogy a tiéd legyen, legyen saját története, saját gondolatai és saját problémái. Nem adtam neki nevet, mert ezekben mind teljesen rugalmas vagyok, ugyan is te az én kollégám vagy. A legközelebbi, hogy pontos legyek. Diplomás CT és MR operátor vagy. Te megcsinálod a vizsgálatokat, elkészíted a képeket, én pedig kielemzem őket. Jó viszonyt szeretnénk kettőnk között, azt a fajtát, amikor megvesszük egymásnak a kávét, rákérdezünk a másnapi tervekre, aztán érdeklődünk róluk, meghívjuk egymást a születésnapi alkalmakra, a munkahelyi pletykákat egymásnak adagoljuk, a csapatépítőn pedig gyakran egymással beszélgetünk. Elpanaszkodjuk egymásnak a páciensek hülyeségeit, és szólsz, ha esetleg bizonytalan lennél valamiben a vizsgálat alatt. Már évek óta együtt dolgozunk, összecsiszolódtunk, röviden. Lehet családod, lehet gyereked, lehetsz hetero, bi, homoszexuális, nekem édes mindegy, mivel a kollégámat keresem benned, nem pedig a leendő páromat. A PB-t szeretném Yayának - de meggyőzhető vagyok. Ha érdekel a karakter, akkor dobj meg egy pm-el.