Ezer bocs, hogy csak most kerülsz elfogadásra, itt a félév vége, póthét meg a többi undorító dolog, kérlek nézd el <3 A lapod csodás pontja lett a napomnak, hiszen annyira közvetlen stílusban íródott, mintha csak itt ültél volna velem szemben és úgy mesélted volna az egészet A jellemzésed különösen tetszett, bár nem jöttem rá a válaszra azon kérdésemre, hogy miért is lett színes, de a végén te magad is mondtad, hogy nem vagy logikus, szóval... Szóval ja, akkor végül el is dobtam magamtól ezt a kérdést, hiszen egy igazán szimpatikus hölgyeményt sikerült alkotnod és biztos vagyok benne, hogy Lola már várt és tuti nagyon menő játékaitok lesznek ezzel a szuper barátsággal. Meg kell jegyeznem, hogy amúgy nagyon tetszik még, hogy ennyire kiegészíti egymást a munkátok is, hogy te sztárcukrász vagy ő meg gatroblogger, mennyire menő már te jó isten! Egyébként meg nagyon fura lány vagy te Daisy, hogy a teafilterre öszpontosítottál a srác helyett, persze értem én, hogy különlege szériás lehetett, de ugye vágod, hogy megadta a számát?! Nyugtass meg, hogy legalább dumáltál vele már Nyomás foglalókat látogatni, aztán meg a játékteret meghódítani, már mindenki várja a műsorodat!