New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something

• a városhatár átlépése •
üdvözlünk •
new yorkban
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
• szavak sokasága •
csicseregj csak •
kedvedre

• Ismerõs idegenek •
éppen jelenlévõ •
lakosaink
• népszámlálás •
csoportjaink •
képviselõi
Csoport neve
Bûnüldözés
7
13
Diákok
33
24
Egészségügy
14
8
Hivatal
6
9
Média
15
20
Munkások
25
15
Oktatás
7
6
Törvényszegõk
8
19
Üzlet
14
21
Összesen
129
135

Ronan and Gemma ~ making the day exciting
TémanyitásRe: Ronan and Gemma ~ making the day exciting
Ronan and Gemma ~ making the day exciting EmptyVas. Jan. 29, 2023 6:01 am
Gemma & Ronan
"Rattle his bones
over the stones
its only a pauper
who nobody owns."A túlzott formaság nekem sem az erősségem, szeretem megtalálni hamar a közös nevezőket, hogy aztán azok segítségével kicsit közvetlenebb hangszínre válthassunk. Persze, bőven akadnak olyanok, kik a hátuk közepére sem kívánnak, de én úgy tartom, hogy a legkeményebb jeget is fel lehet törni valahogy. Nagy szerencsémre Gemma egyáltalán nem nehéz eset, nem úgy, mint az előző hölgyemény, kinek a kertjében kotorásztunk egy görög edény után, s kinek szúrós pillantása szinte égette a hátunkat, mikor leselkedett a függöny takarásából. Ezért is tölt el örömmel, hogy ez a szőkeség ennyire készséges és lelkes.
- Részemről nagyon is rendben van! - bólintok helyeslően a tegezés ötletére. - Sajnos ezt előre nem tudom megmondani, mennyi ideig fog tartani. Függ attól, milyen mélyen lesznek a csontok, illetve hogy mekkora szerkezetről van szó. Egyáltalán nem biztos, hogy minden megmaradt. Elvégre 11.000 év már eltelt azóta, ami rengeteg idő emberi szemmel nézve. - ép ésszel bele sem lehet gondolni abba, mennyi minden történt azóta. Birodalmak épültek fel és pusztultak el, korszakok kezdődtek és értek véget. Egy azonban biztos, a földünk minden emléket megőríz, ami csak történt rajta. Én pedig pontosan ennek vagyok a megszállottja.
- Mivel a te tulajdonodba tartozik a terület, így több mindenhez kell meghatalmazás és engedély a részedről. - előkotrok a táskámból egy halom papírt, melyeknek rábökök az aljára, ahol nem lehet eltéveszteni az aláírandó kis vonalat. Jobban szeretem a papírmunkát letudni már az elején, hiszen volt már abból bonyodalom, hogy valaki közben gondolta meg magát. Természetesen akkor is megoldottuk... De kinek hiányzik ez?
- Nagyon köszönöm! - elhelyezkedek a székben, majd összekotyvasztom magamnak a kávét. Nem mondanám, hogy minden nap magamba öntök a sötétbarna löttyből, de néha nagyon jól tud esni. Mint most is, mikor a tél csupán a mínuszokban mutatkozik meg, hiszen odakint verőfényes, bágyadt napsütés aranyozza be a vidéket.
- A férjed is itthon van? Neki is szívesen bemutatkoznék, ha lehetséges. - belekortyolok a kis bögre kávébe, mely a hatalmas szakállamban szinte elveszik. Nem éppen ez a kis lötty illik hozzám, hanem egy nagy korsó sör... No de tartom azt szigorúan, hogy munka közben nincs alkoholizálás.
- Ha nem lenne nagy gond, szívesen látnám a papírokat. Csak kíváncsiságból. Érdekelne a ház múltja. Megkérdezhetem, hogy nem találtatok-e furcsaságokat? Úgy értem az előző lakók után. - kérdésem váratlanul érkezik a konyha kellemes kávéillatába, de annál jelentősebb. Sajnos nem egyszer fordult már elő, hogy nem tettek az emberek úgy bejelentést, mint Gemma, s megpróbálták továbbadni a talált tárgyakat a fekete piacon. Vagy egyszerűen nem érdekelte őket, s vagy kidobták, vagy elrakták az ócska holmik közé porosodni. Ezért sem árt tudnom minden apró kis részletet a helyről.
- Amióta csak az eszemet tudnom! Atyám archeológus, anyám pedig történész volt, így ebben a világban nőttem fel. Szerencsére. Hamar megtaláltam azt a munkát, ami egyben a szenvedélyem is. Ezért is vagyok most itt. - tárom szét enyhén széles karjaimat egy békés mosollyal, mellyel igyekszek elűzni azt a csepp keserű érzést, mely a szüleim említése után maradt bennem. Nem jó, hogy múlt időben beszélek róluk. Hiába telt el egy év az eltűnésük óta, még ott vannak valahol a nagyvilágban... Én tudom. Érzem.
- Na és te mivel foglalkozol, ha szabad kérdezni? Eléggé kiegyensúlyozottnak tűnsz, ha megengeded az észrevételt. - ezt csupán arcának szelíd vonásaiból szűrüm le, s a viselkedéséből. Egyáltalán nem tűnik egy ideges és agresszív nőnek így az első benyomások után, s ez a csapatunkban bizony nagyon is kedvez.
- Én örülnék neki, ha te lennél a kotnyeles diák! Sőt, ha szeretnéd, még az ideiglenes segédemmé is nevezhetlek, ha van kedved egy kicsit beszállni a kapirgálásba. - felelem lelkekesen. Na ezt már szeretem! A lelkes háztulajdonosok őszintén Odin áldásai.
- Majd' elfelejtettem kérdezni. A hivatalos munkaidőnk négy órakor lejár, a többiek akkor elmennek. Van esetleg arra lehetőség, hogy én tovább maradjak? Mennyire zavarná meg a családi légkört? Természetesen egyáltalán nem baj, ha elutasítasz, de egy kérdést mindig megér az ilyesmi. - s elsőként szoktam feltenni. Remélem, nem lesz akadálya annak, hogy én még ráhúzzak pár apró órácskát.

mind álarcot viselünk
Ronan Nordahl
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting Images?q=tbn:ANd9GcSML5IMAXrxEz-danSnjm0b-6cpYFMCCTfxHg&usqp=CAU
Ronan and Gemma ~ making the day exciting 370ef280b03446fa91f93c9231a6e6510f5de587
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
Mindenhol
★ foglalkozás ★ :
Archeológus
★ play by ★ :
Kevin Creekman
★ hozzászólások száma ★ :
9
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting Pirate-treasure-gif-8
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: Ronan and Gemma ~ making the day exciting
Ronan and Gemma ~ making the day exciting EmptyHétf. Jan. 23, 2023 6:03 pm

Ronan and Gemma
making the day exciting
Persze nem teljesen így terveztem a napom, de igazából nem bánom ha így alakult, a tanulás egy jó módja lehet ez a mai nap vagy hét, ki tudja mennyi ideig fog tartani. Mindenesetre jó, hogy nem kell egyedül töltenem ezt a napot se, túlságosan is extrovertált személyiség vagyok én a magányhoz.
Ronan igen lelkesen mesél a leendő kerti állatkám eredetéről, ami tetszik, érdekes, főleg így jó hallani, hogy aki mesél az értékeli mindezt. Ő valószínűleg szereti a munkáját, ezt nem merem biztosra mondani, hiszen nem ismerem őt több mint 10 perce sem, de ahogy beszél ezekről a kis csontokról, biztosan nagyobb öröm lesz neki, mint nekem. Én ilyen örömöt akkor érzek, amikor sikeresen el tudunk helyezni egy anyát és gyerekét egy biztonságos otthonban. Nekem az a boldogság, én arról tudok így mesélni, így ha neki a leletek felkutatása olyan, mint nekem a segítségnyújtás, akkor megtaláltam egy közös pontot. Ez fontos, hiszen most egy darabig itt lesz a házamban.  
- Nagyjából mennyi ideig fog tartani ez az egészm, csak azért kérdezem, mert bár imádom a formaságokat de össze leszünk zárva, így váltsunk valami barátibb tegezésre. - próbálok kicsit lazábbnak tűnni, olyannak amilyen igazából vagyok. Ezt mindig megkérem azoktól akikkel szeretnék kicsit jobb viszonyt kialakítani, nekem ez fontos, így közelebb érzem magamhoz az embereket. Egy kicsit fura ember vagyok ilyen téren, sokaknak túl közvetlen.
- Persze nézzük, mi kell aláírnom? - hozok neki egy csésze kávét, mellé cukor és tej.
- Köszönöm! Nem nincsenek gyerekek, bár tervben van, így ezért is a nagy ház, hogy majd egyszer elférjenek. - mosolygok rá. A ház valóban nagy kettőnknek, de lehet még két gyerekkel is az lesz, de mindig is ez volt az álmom.  
Aztán a ház múltjáról kérdez, nem sokat tudok a házról, igazából vakon vettük meg még otthonról, az internet és a modern tudomány segítségével. Nagy vonalakban meséltek róla, de nem említették, hogy történelmi leletek lapulnak a virágágyásban.
- Fél éve a mienk, előtte talán 1 évig állt üresen. Nem olyan régen épült be ez a része a városnak, pontos adatokat nem tudok, de körülbelül 7 éve áll a ház. Ha szükséges megkeresem a papírokat, még minden dobozokban van, de szívesen előszedek bármit ha szükséges. - lelki szemeim előtt láttam, hogy mennyi doozt kellene átnézni ezekért a apírokért, de persze ha szükséges elővarázsolom. Abban vagyok biztos, hogy a házban vannak, de ennél konkrétabbat nem.
- Régóta foglalkozik leletekkel? - érdeklődök, miközben keresi a papírokat. elég sok oldalt húz ki a táskájából, de azt mondta lesz időm átnézni, így nemsokára neki is esek.
- Ha nem bánod szívesen lennék kotnyeles diák kint, mert bár sok közöm nincs a történelemhez, érdekelni azért érdekel. Az, hogy a házam kertjében lapul még jobban izgalomba hozott.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Gemma
mind álarcot viselünk
Gemma Jenkins
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting A83a61e6f6383d889e72310d33d0e12c28c24912
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
kapcsolatban
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting 0bab2a70932a13420c9f9c19374d1d440172e988
★ foglalkozás ★ :
Programozó, segélyszervezet vezetője
★ play by ★ :
Claire Holt
★ szükségem van rád ★ :
★ hozzászólások száma ★ :
7
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: Ronan and Gemma ~ making the day exciting
Ronan and Gemma ~ making the day exciting EmptyHétf. Jan. 23, 2023 5:20 pm
Gemma & Ronan
"Rattle his bones
over the stones
its only a pauper
who nobody owns."Mindig is érdekesnek tartottam, mikor egy ilyen modern környezetben, mint New York ezen szeglete, felbukkan a múlt egy kis darabkája. Megelevenedik a történelem, s egy kicsit valahol a különböző korszakokba repülhetünk. Jelenleg egy könnyed kis jégkorszakba, melynek pusztítása egy egész fajt képest volt eltűntetni... Akkor legalábbis. Most mégis itt pihen a föld mélyén egy különleges szépsége az amerikai masztodonnak, mely csak arra vár, hogy újra életre keltsük.  
Lelkes kopogásom zavarja meg a környék moraját, melybe egyre jobban belemászik a csapatom mozgolódása is. Én nem éppen arról vagyok híres, hogy csendben elkapirgálok egy ásatáson, s észre sem lehet venni, hiszen sokkal jobban szeretem jártatni a számat bárki másnál, főleg hogy nem vagyok a leghalkabb férfi. Szeretek egy kis történelmi, antropológia aláfestést adni a munkánkról, vagy csak egyszerűen hozzáfűzök mindenhez egy kis apróságot. Persze, néha szükség van a csendre is... Ám szerencsére a többiek mindig szeretnek bekapcsolódni egy-egy beszélgetésbe.  
Az ajtót nyító szép kis szőke nőszemély is egy nagyon pozitív atmoszférával rendelkező vikinggel találhatja szemben magát, kinek szakállának és bajszának mélyéről felfelé görbülő mosoly kandikál kifelé.
- Gondolta volna, hölgyem, hogy egyszer megjelenik a kertjében egy csomó ember azért, hogy itt bohóckodjon? - kérdem tőle lelkesen, mikor a nyomába eredek a kert irányába. Kellemes és nyugodt környéknek tűnik, főleg a ház mögötti rész. Idilli környezet, csendes szomszédság. Egy jó serital a naplementében felemelő lehet itt.
- Az előzetes vizsgálatok alapján egy amerikai masztodon nevezetű egykoron élt állat lapulhat a kertjében. Egy mamuthoz hasonló lényről van szó, mely nagyjából 11.000 évvel ezelőtt halt ki. Remélhetőleg a többi maradványa is itt pihen a földben. - adok egy leheletnyi gyorstalpalót Gemmának, mikor megérkezünk a helyszínre. Már látom magam előtt szinte azonnal, ki hol fog kezdeni, s ki mit fog pontosan csinálni. Hol lesznek a lámpák, az eszközök, milyen mélyre ásunk...
- Köszönöm, de megleszünk. Minden felszerelésünk itt van, illetve remélhetőleg a csapat is elbír majd ezzel a döggel. - mosolyodom el, miközben pödrök egyet szőke bajszomon. - A segítségére nem lesz szükség, de a társaságát szívesen látnám. Bár egy idő után biztosan unalmas lesz, ahogy ecsetekkel kapirgálunk... Azonban ha sikerül kiásnunk egy ép állapotban levő nagyobb csontmaradványt, az az érzés felülmúlhatatlan lesz! - lelkes beszédem közben a csapatom többi tagja is megérkezik a kertbe. Elkezdik kipakolni a felszerelést, én pedig közelebb lépve hozzájuk úgy irányítom őket, mintha évek óta itt élnék a környéken, s úgy ismerném e földterületet, mint a saját tenyeremet. Ezt követően az utasításaimnak élve elkezdik az előkészületeket, s rajtam kívül mindenki marad a helyén. Én azonban megindulok Gemma után.
- Én elfogadnék egy kávét, köszönöm. Mit szólna hozzá, ha addig le tudnánk a papírmunkát? Kellene pár aláírás és beleegyező nyilatkozat. Csupa formaság, de természetesen minden betűt átolvashat. Lesz rá bőven ideje. - a vállamon lógó sötétbarna bőrtáskát kezembe kapom, annak társaságában követem a szőkeséget a konyhába, vagy bárhova máshova a házban, ahova vezet.
- Szép nagy ház. Egyedül él itt? Vagy vannak gyerekek esetleg? - a hirtelen jött helyzetfelmérésemből arra jutottam, hogy esélyesen nincs gyerek, hiszen odakint sem láttam semmi gyerekjelenlétre utaló jelet. Aztán ki tudja?  
- Mióta él itt amúgy? Mondtak valamit a házról és a területről az előző lakók? - kérdem tőle ezt már ülő pozícióba téve magam, ha megkínál hellyel. Ez esetben szavaim közepette előhalászom a szükséges papírokat.  

mind álarcot viselünk
Ronan Nordahl
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting Images?q=tbn:ANd9GcSML5IMAXrxEz-danSnjm0b-6cpYFMCCTfxHg&usqp=CAU
Ronan and Gemma ~ making the day exciting 370ef280b03446fa91f93c9231a6e6510f5de587
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
Mindenhol
★ foglalkozás ★ :
Archeológus
★ play by ★ :
Kevin Creekman
★ hozzászólások száma ★ :
9
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting Pirate-treasure-gif-8
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: Ronan and Gemma ~ making the day exciting
Ronan and Gemma ~ making the day exciting EmptyPént. Jan. 20, 2023 1:19 pm

Ronan and Gemma
making the day exciting
A nappaliban állva csak arra tudtam gondolni, hogy mivel tudnám feldobni az otthonunkat, nem vagyok egy nagy növény mániás, sőt, pont az ellentéte, így az nem lesz a házban. Valószínű elég hamar elpusztulna minden növény ami ápolásra szorul, de szerintem még egy kaktuszt is nemes egyszerűséggel szomjaztatnék ki. Vettem pár apróságot még Ausztráliában, mielőtt ide költöztem volna, pont emiatt, hogy legyen ami emlékeztet az otthonomra az új házban. Nekiálltam megkeresni ezeket a kincseket, de még abban sem voltam biztos, hogy áthoztuk e hozzánk vagy még mindig Sky régi lakásában vannak egy nagy doboz mélyén, ahol aztán senkit nem emlékeztetnek semmire. Felszaladtam az emeletre és már nyitottam volna a gardróbszekrényt, remélve, hogy ott is elrejtettünk pár dobozt, de már nem deríthettem ki. Hallottam, hogy megérkeztek a várva várt vendégeim, mély hanggal és erős kopogással adták tudtomra a jelenlétüket. Kisebb izgalom kerített a hatalmába, mert imádtam ha valami nem szokványos dologba tudom belevetni magam. Igaz itt nem én leszek, aki kideríti az igazságot, talán még nem is segít ez a dolog senkinek, de talán a történelem egy szeletkéje lakik a kertemben, ami azért nem minennapi.  Lesiettem a lépcsőn és már nyitottam is az ajtót, kicsit meglepetten álltam a férfi előtt. Roppant izmos és egész jóképű férfi állt velem szemben, igaz, hogy nem minden nap találkozok régésszel, de biztosan nem így képzelek el egy ásatáson dolgozó történelem imádót. Mindenesetre gyorsan konstatáltam, hogy az unalmas napomat már maga a férfi látványa feldobta. Nagy csodálkozásaim közepette végre sikerült megszólalnom, a szokásos kedves, és hivatalos hangomon, hogy véletlenül se érezze a meglepettségemet.
-Jó napot! Gemma Jenkins, persze jöjjenek csak. - közben felfigyeltem a kíséretre is. Szóval nem egyedül jött, azért remélem ennyi ember nem fog kelleni, mert ha igen akkor elég sokáig fognak a kertemben tartózkodni.
- Mutatom merre találják a csontot. - indulok a kert irányába. A kert nagy volt, de egyből kiszúrhatták reménytelen próbálkozásom helyszínét, ahol egy árva kis virágnak próbáltam egy időre új lakhelyet ásni.
- Mint már mondtam korábban is a telefonban, nincs kutyám aki elásta volna, én fél éve lakok itt. Ha jól tudom az előző tulaj sem tartott állatot, és ezt a házat ő építette fel. Már elég régóta lehet itt, ezért is hívtam Önöket. - az izgalom hallatszott a hangomon, közben kíváncsi is lettem, hogy vajon mi lehet ez. -Bármire szükségük van? Vagy tudok esetleg segíteni? - persze nem fogok kotnyeleskedni ha nem szeretnék, de szívesen a segítségükre vagyok ha mégis elkelne. Úgy néznek ki, mint akik nem ma kezdték, de biztos volt már dolguk kíváncsi szemekkel munkájuk közben.
Elindultam a ház felé, közben azért kíváncsian figyeltem minden mozdulatukat. -Kérnek kávét? - őszintén le se tudtam venni a szemem róluk. Ilyet talán a Múmia filmekben láttam, talán annyira nem lesz komoly és ijesztő az egész, de megéri végigkísérni.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Gemma
mind álarcot viselünk
Gemma Jenkins
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting A83a61e6f6383d889e72310d33d0e12c28c24912
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
kapcsolatban
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting 0bab2a70932a13420c9f9c19374d1d440172e988
★ foglalkozás ★ :
Programozó, segélyszervezet vezetője
★ play by ★ :
Claire Holt
★ szükségem van rád ★ :
★ hozzászólások száma ★ :
7
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: Ronan and Gemma ~ making the day exciting
Ronan and Gemma ~ making the day exciting EmptyCsüt. Jan. 19, 2023 8:03 pm
Gemma & Ronan
"Rattle his bones
over the stones
its only a pauper
who nobody owns."- Hamisítvány. Ez teljesen biztos. - közlöm a fél órán át tartó néma csend letelte után, melyet mélyen dörmögő határozott hangom tör meg. Jelzésképpen leveszem fejemről a nagyítóval bélelt méretes szemüveget, s halk koppanással az asztalra ejtem.
- Egészen biztos? - kérdezi a mellettem türelmetlenül ácsorgó erős francia akcentussal megáldott hölgy, ki már nem tudja, hogy unalomba burkolódzó izgatottságában melyik lábára helyezze a súlyát.  
- Igen. Egy remek hamisítvány... - az ezt követő tíz percben részletezem a régi betűk vonalvezetését, a köztük levő hézag jelentőségét, s magát az elrendezést, melyhez mutatok egy eredeti másolatot. Nem olyan egyszerű egy átlagos szemnek kivenni a különbségeket, de nekem szerencsére igen, s erről természetesen papírom is van. Nem holmi világi ősnyelv fordító vagyok. Púposra feltupírozott hölgyünk kiábrándultan kapja ki a kezemből a vázát, s idegesen lép tovább a zálogház eladójához, hogy egy a vártnál jóval kevesebb összegért adja tovább az “oly szeretett” családi hagyatékot. Mely egy franciaágynál aligha ér többet...
Az az egyik legnagyszerűbb az archeológiában a sok minden más mellett, hogy változatos. A földek, a kövek, s még az emberek is tengernyi emléket rejtegethetnek, melyekről nem lehet tudni, mikor bukkannak felszínre. S így mikor lesz szükség a szaktudásomra.
A délután kései órái ezzel a kis zálogházi kitérővel és az odaúttal el is telnek, s fáradtságomat jól mutatja, hogy az autóban ücsörögve nem szól dübörögve a zene, hanem csak bágyadtan figyelem a lemenő, kókadt napsugarakat az épületek takarásában. Ez általában a legjobb jel arra, hogy ideje egy kicsit kikapcsolnom az agyam, melyet néha muszáj pihentetni, hogy újult erővel éledjen fel. Így hát a mellettem levő ülésen rám vár egy kisebb torta és egy doboz fánk, ami hamarosan eltűnik a világból. Belém.
Az esti órákban érkezik azért egy telefon, melyben közlik, hogy lehetséges, hogy pár évezredes csontokra bukkantak. Az ilyen telefonok nagy része sosem ér célt nálam, hiszen a legtöbbjét vagy a kutya ásta el, vagy ember... S csak kis részüknél képtelenek megállapítani az igazság és bűn őrei, hogy miről lehet szó pontosan. No, itt jövök én a képbe.
Amerikai masztodon... Ki gondolta volna, hogy az egyik New York-i kertes ház egy ilyen csodát rejthet? Ezek a szépséges állatok nagyjából 11.000 évvel ezelőtt tűntek el a legutóbbi jégkorszak idején. Azóta párat találtak belőlük Amerika területén, de nekem még itt nem volt szerencsém egyhez sem. Egészen idáig...
Egy kisbusz parkol le a megjelölt ház előtt. Én szállok ki a vezető ülésről, s mögém négy másik ember sorol be. Többen nem is kellünk, hiszen semmi értelme annak, ha túlzsúfoljuk a helyet. Annak sosincs jó vége. Így míg a társaim kitöltenek pár papírt, s összeszedik a felszerelést, addig én felsétálok a bejárati ajtóhoz. Lábaimat sötétbarna nadrág fedi, felsőtestemet pedig egy halványabb barna kabát. Szőke tincseimet szabadon kapkodja a szél, szakállam és bajszom ölelésében pedig széles mosoly virít, mikor öklöm visszapattan párszor az ajtóról.
- Szép jó napot! Régészeti Intézet! - lököm át hangom a bejáraton. A kopogást egészen addig folytatnom, míg ki nem nyitja valaki előttem.
- Á, üdvözlöm! Ronan Nordahl a nevem, én fogom vezetni az ásatást. Bemehetnék? - kérdem lelkesen azonnal, ahogy feltárul előttem a csontok gazdája.

mind álarcot viselünk
Ronan Nordahl
Kutatás
ranggal rendelkezem
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting Images?q=tbn:ANd9GcSML5IMAXrxEz-danSnjm0b-6cpYFMCCTfxHg&usqp=CAU
Ronan and Gemma ~ making the day exciting 370ef280b03446fa91f93c9231a6e6510f5de587
★ kor ★ :
36
★ elõtörténet ★ :
♫ :
★ lakhely ★ :
Mindenhol
★ foglalkozás ★ :
Archeológus
★ play by ★ :
Kevin Creekman
★ hozzászólások száma ★ :
9
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting Pirate-treasure-gif-8
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRonan and Gemma ~ making the day exciting
Ronan and Gemma ~ making the day exciting EmptyCsüt. Jan. 19, 2023 7:06 pm

Ronan and Gemma
making the day exciting
Már félé éve élek itt, általában Sky vagy a munkatársaimmal töltöm a napot, mindig túlzsúfolok mindent, hogy mindenre legyen időm. Az életem rohan, és olyan mintha sosem lenne megállás. Hiába a fiatalság, a sok energia, egyszer lemerülnek az elemek, ahogy nálam is megtörtént. Sky megálljt parancsolt nekem, és már én is éreztem, hogy ez sok lesz. Elment helyettem Ausztráliába tárgyalni egy céges ügyben, amiért nagyon hálás vagyok neki. Most nem hiányzott volna egy hosszú út haza, és pár nap múlva vissza. Persze volt ára annak, hogy helyettesített, a jutalma, az én jutalmam, hogy amíg nem jön haza semmi meló, csak pihenhetek, élvezhetem New Yorkot. Persze nem vágytam emberek közé, és még a házat sem tudtam berendezni igazán. Az a fél év munkával telt, a házunk nem otthonos, inkább olyan szállodás, minden nagyon pazar, és óriási, de semmi nincs benne belőlünk, na meg a kert. Imádok itt élni, de eléggé elhanyagoltuk az otthonunkat, ez a pár nap pont erre lesz elég, hiszen a kertészkedés nem számít munkának, legalábbis nekem.
Miután a reggeli rutinom végére értem, kényelmesbe öltöztem és összeszedtem minden erőmet és kreativitásomat, hogy nekiálljak a kinti munkának. Régen a mamámmal ültettem virágokat, amit tudok azt tőle tanultam, de ezek az évek alatt megkoptak. Volt már virágmagom, amit elültethetek, de igazából a azokat is csak a leírás alapján teszem meg. Már akkor megbántam, hogy neki kezdtem az egésznek. Nem adok fel semmit egykönnyen, általában kitartó személyiség vagyok, éppen ezért folytattam, de persze a világegyetem sem akarta, hogy én ma ezt csináljam. Az ásóm megakadt valamiben, próbáltam körbeásni, valahogy kiszedni, de nem vagyok sem erős, sem ügyes, így csak 10 perc feszegetés után sikerült kiásnom. A korábbi elgondolás bebizonyosodott, kezdhettem volna mással a napot, tudom mi jön ezután, mert a kezemben egy igen furcsa csont ékeskedett. Ez bizonyos esetben roppant jó dolog is lehetne, de már volt élményem hasonló felfedezéssel egy ismerősöm által. Két opció jár a fejemben, vagy visszaásom oda hol volt, mert akkor nem szükséges senkit sem értesítenem. De basszus, azért a kaland csak jobban vonz, legyen, elővettem a telefonom és már tárcsáztam is a korábban egyszer hívott számot. Sosem voltam az otthon unatkozós típus, én mindent betartok, amit Sky kért, pihenek, ugyanakkor izgalmat is iktatok bele. Egy ideig álltam ott a csonttal a kezemben és vártam, amíg kapcsolnak valakit aki segíteni tud.
-Igen, csont… nem nem tudom milyen csont, ebben kérném a segítségüket…nem nincs kutyám nem ő ásta el. Csak kérem jöjjenek ki! - amikor már könyörgök, hogy vigyenek színt a napomba. Nehezen sikerült bizonyítani nekik, hogy valóban szükségem van szakértőhöz, nyilván rengeteg a vaklárma, elhiszem, hogy nem akarnak potyára kijönni. Kicsit el is bizonytalanítottak a telefonban, de bármi legyen ez legalább lesz min törni a fejüket, na meg az enyémet is.
Szerintem bőven lesznek elegen akik felássák ma a kertem, így fogtam magam és bementem a házba. Gyorsan lefőztem egy kávét hátha kiérnek a dolgos szakértők és vártam, hogy megmentsék az egyszerű de nagyszerű napomat.

◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆


Gemma
mind álarcot viselünk
Gemma Jenkins
Üzlet
ranggal rendelkezem
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting A83a61e6f6383d889e72310d33d0e12c28c24912
★ kor ★ :
28
★ elõtörténet ★ :
★ családi állapot ★ :
kapcsolatban
★ lakhely ★ :
New York
★ :
Ronan and Gemma ~ making the day exciting 0bab2a70932a13420c9f9c19374d1d440172e988
★ foglalkozás ★ :
Programozó, segélyszervezet vezetője
★ play by ★ :
Claire Holt
★ szükségem van rád ★ :
★ hozzászólások száma ★ :
7
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásRe: Ronan and Gemma ~ making the day exciting
Ronan and Gemma ~ making the day exciting Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem
 
Ronan and Gemma ~ making the day exciting
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Gemma Jenkins
» Gemma Simone Auteberry
» we're making headlines | ella x sera
» making colors pop; Soren & Joan
» there you go again, making me love you || lilia & bell

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: New York :: Staten Island-
Ugrás: