Michael Socha (tudom, tudom, nem egy Dacre Montgomery, de oda vagyok a srácért, abszolút ő él a fejemben a karakter megformálójaként. DE, ha csak ez tart vissza, talán alkuképes vagyok. Nagyon meggyőzőnek kell lenned. )
Születési hely
Amit gondolsz. El tudom képzelni, hogy ő sem amerikai származású.
Kor
23-24
Lakhely
Rád bízom
Szexuális beállítottság
Heteró/Bi
Családi állapot
Bonyolult?! Igen,eléggé az...
Csoport
Munkások/Törvényszegők
Történetünk
Csak egy újabb gimis nyárzáró bulinak indult ahova szokás szerint az iskola úgynevezett krémjeit, az "elit réteget" hívták csak meg. Ennyiből talán már rájöhettél, hogy nem, te bizony a legkisebb jóindulattal SEM tartozol közéjük. És ezt a pénzes nagyfiúk -minden alkalmat megragadva-, a tudtodra is adták. De te leszartad. Sose érdekelt igazán mit gondolnak rólad az emberek. Mindig is azt vallottad, az számít, hogy belül mi van, és bármi is történik, a lényeg, te légy elégedett saját magaddal. Gimi másodikos voltam, te végzős amikor azon az ominózus bulin összekavarodtunk. Ne értsd félre, nem úgy! Bár igaz, hónapokkal később aztán veled veszítettem el a szüzességem. És te annyira büszke voltál magadra. Na de akkor a buli... A hozzád hasonlóan csóró haverjaiddal elvegyültél a tömegben. Kifejezetten erre az alkalomra lecserélted a szakadt Conversed valami drágának tűnő tenisz cipőre. Vagy egy liter Ipekakuána szirup volt nálatok, és még megannyi más szer, gyógyszerek, amik igazán gusztustalan, bosszantó mellékhatásokat tudnak okozni. A tervetek készen állt, mikor is tök véletlenül nyakon öntöttelek a bólémmal. Ekkor kezdődött minden. Tökre bevettem, hogy közéjük való vagy. Intelligens voltál, tanultnak tűntél, de ami a legfontosabb, a kőkemény őszinteséged. Talán ez fogott meg benned a legjobban. Onnantól kezdve nem volt többé megállás. Pár nap múlva persze lehullt a lepel, vele együtt a valódi származásod, az hogy nem vagytok gazdagok. Sőt, ami azt illeti, nagyon is csórók vagytok. Az anyád több mentális betegséggel is küzd, amikor szedi a gyógyszereit, szinte mind kordában tartható. lyenkor dolgozik, kvázi van mit ennetek. De amikor visszaesik, van hogy hetekig ugyanazt az olcsó hot-dogot rakja, jobban mondva, rakod az asztalra. Főképp az anyád miatt sokat vendégeskedtél nálunk, szinte mindennap ott aludtál. Az apámon kívül mindenki kedvelt a családban. Még a bátyám is. Mindazok ellenére, hogy te voltál a gimi fekete báránya, az a srác, aki állandóan lázításokat szított, nem különösebben izgatta a továbbtanulás kérdése, de még az sem, hogy a beadandóját időbe leadja, tényleg intelligens, már-már azt is mondhatnánk, tanult vagy. A dolgok valamikor a gimi után kezdtek viharossá válni köztünk. Engem felvettek az egyetemre, te pedig egy autóműhelybe segédnek álltál, s közben szép lassan eltávolodtunk. Te balra, én jobbra. Ám a végleges szakításunk előtt csináltam egy oltári baromságot. Tudod, vannak azok a vetkőzős, webcamos csajok. Nem is tudom. Kellett valami pozitív megerősítés, egy kis önbizalomra volt szükségem. Mindig gondosan ügyeltem arra, hogy inkognitóban maradjak, de a különböző maszkok, álarcok még a vöröslő hajamat, és a nyakamban általad tervezett, s készített egyedi medált sem tudták elrejteni. Soha nem mondtad, hogy tudsz róla. Egyszerűen csak szépen, csendben kivártál a háttérben. Mikor is a kamera túloldalán lévő férfit egyik alkalommal valaki brutál módon meggyilkolta. Azóta nem vagyok önmagam, és azóta valahogy te sem vagy önmagad. Bár az eset után szakítottunk, az egymás iránt táplált érzések azóta sem igazán csappantak meg. De te megváltoztál. Valami megváltozott benned. A zsivány huligán mögött mindig is ott volt egy érzelmes, lelkiismeretes, jó lelkű srác, aki mintha lassacskán eltűnni látszana az eset óta. Nem mernék rá megesküdni, de vannak alkalmak amikor egyértelműen látszik rajtad, hogy beszedtél valamit. Talán anyád gyógyszereit? De mégis mi szükséged lenne nyugtatókra? Tudod ki ölte meg a tagot, talán pont te voltál, aki felbérelt valakit a dolog elintèzèsère puszta féltékenységből? Te is ott voltál a gyanúsítottak listáján. Igen csak dobogós helyen, mondanom sem kell. Bizonyítèk hiányában vègül elengedtek, az apám ennek ellenère mind a mai napig nyomoz utánad, már-már megszállottja lett az ügynek. Minden áron be akar tèged varni. Talán csak azèrt, mert nem kedvel, ès tudja, hogy volt már összetűzèsed a törvènnyel. Esetleg sejt valamit?!
Szerintem Josh egy izgalmas, jól formálható karakter, én hiszem, hogy tök jó személyiségfejlődésen mehetne keresztül mialatt küzd a démonjaival. Nagyon várom Őt!