New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 106 felhasználó van itt :: 13 regisztrált, 0 rejtett és 93 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Mirabella Jimenes
tollából
Ma 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Ma 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Ma 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Ma 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Ma 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Ma 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Ma 20:22-kor
Bradley R. Fitzgerald
tollából
Ma 19:02-kor
Manuel Valderrama
tollából
Ma 18:55-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

Alexander - P.b.: Zachary Levi / Chris Hemsworth
TémanyitásAlexander - P.b.: Zachary Levi / Chris Hemsworth
Alexander  - P.b.: Zachary Levi / Chris Hemsworth EmptyVas. Okt. 29 2017, 15:01
Elkelt a drága! Alexander  - P.b.: Zachary Levi / Chris Hemsworth 2624752903

Alexander ____

Teljes név: Alexander (a többi tőled függ)
Play by: Zachary Levi (esetleg Chris Hemsworth Razz)
Születési hely:rád bízom, de szerintem NY tökéletes
Kor: 30-35
Lakhely: Manhatttan
Szexuális beállítottság: naná, hogy hetero...
Családi állapot: egyedülálló, esetleg özvegy vagy elvált
Csoport: bűnüldözés
Ő az én jó barátom és segítőm, -az  elötörténetemben is olvashatsz róla kicsit-, akit még az egyetemen töltött éveim alatt ismertem meg. Kissé lökött fazon, de a munkájában nem ismer tréfát, szóval mindig tudja, hogy hol, hogyan kell viselkednie. Igazság szerint, meglehetősen megnyerő a személyisége. Segítőkész, éles eszű, vicces és gondoskodó. Bármi gondom volt, hozzá mindig fordulhattam, soha nem mondta, hogy most épp nem ér rá az én hülyeségeimmel foglalkozni. A legfőbb bizalmasom, bár a gyerekkoromról mit sem sejt, hiszen sosem meséltem neki. Nem volt még olyan beszélgetésünk, ahova jól illett volna az a sztori, amiben ismertetem vele, hogy az apám egy perverz állat volt, aki molesztálta a húgomat, nálam is bepróbálkozott, végül a húgom megölte évekkel később. Fogalma sincs róla, miért nevelkedtem nevelőszülőknél, de van annyi tapintatosság benne, hogy nem is kérdezett rá soha. Ha valaha sikerülne leküzdenem a csalódástól való félelmemet és végre komoly kapcsolatba kezdenék, biztos, hogy olyan férfit keresnék, mint ő. Nála már, csak azért sem próbálkoznék be, mert sosem adta jelét annak, hogy nőként is kedvelne, így hát el kell fogadnom, hogy ő a barátom marad.

Ezek persze Pixie gondolatai, de úgy tervezem, hogy a másik oldal nem így vélekedik, csak épp ismeri a csajt, hogy minden pasit lekoptat, amint forró lesz a talaj és inkább be se próbálkozik, pedig amúgy nagyon is kedveli őt. Ezért is segíti amikor csak tudja, főleg, a zűrös ügyekben. Ezen felül, hogy elvált, szingli vagy épp özvegy, azt az alkotóra bízom, viszont érdekesebb lenne, ha lenne valami sötét titka a múltból, amit még Pixienek se merne elmondani (ha gondolod ötletelhetünk Razz ), valamint nem kell rögtön a nagy beteljesülésre gondolni. A hölgynek vannak lelki sérelmei, hülye elképzelései és  talán kissé pasigyűlölő is az apjának köszönhetően, de idővel talán sikerül rendbe szedni. Wink Ez a feladat rád vár, kedves alkotó, szóval nagyon várlak! Smile Kérlek, csak akkor vidd el a karaktert, ha tényleg vinni akarod, mert bőven van velük tervem, hiszen sok ügyben lenne Pixie segítségére a férfi és talán lesz idő, mikor Alexnek lesz szüksége egy jó ügyvédre!  Alexander  - P.b.: Zachary Levi / Chris Hemsworth 1471401822    

mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

Alexander - P.b.: Zachary Levi / Chris Hemsworth
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Zachary Thompson
» Zachary G. Forbes
» Zachary Price
» Zachary & Ambrose
» Zachary & Travis

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Ahol minden kezdõdik :: Karakterrészleg :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: