New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (159 fő) Pént. Ápr. 26 2024, 20:14-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Eilis V. Blanchet
tollából
Tegnap 23:39-kor
Jennifer Adler
tollából
Tegnap 23:21-kor
Alden Lindvall
tollából
Tegnap 23:10-kor
Caspian E. Lincoln
tollából
Tegnap 23:08-kor
Dok Min-Joon
tollából
Tegnap 23:01-kor
Georgia Westfield
tollából
Tegnap 23:00-kor
Loretta Maëlys Giroud
tollából
Tegnap 22:51-kor
Kimberly A. Thibodeaux
tollából
Tegnap 22:32-kor
Loretta Maëlys Giroud
tollából
Tegnap 22:20-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
23
Diákok
44
29
Egészségügy
26
14
Hivatal
7
11
Média
43
30
Munkások
30
22
Oktatás
11
7
Törvényszegõk
12
34
Üzlet
24
22
Összesen
208
192

does it feel; Lana & Jordan
TémanyitásRe: does it feel; Lana & Jordan
does it feel; Lana & Jordan EmptyVas. Márc. 19 2023, 13:35

Jordan & Lana

Ha meg kellene tippelnem mit gondol rólam egy kívülálló, biztosan nem arra szavaznék, hogy annak a tipikus anyukának való, gondoskodó feleség-alapanyagnak tűnök, aki egy egész kis örökös hadsereget szül és nevel fel, miközben a férje igényeit lesve képes hat dologgal egyszerre foglalkozni. Nem azt mondom persze, hogy nem vagyok kapcsolatpárti, habár sosem gondoltam azt, hogy ezeket a dolgokat annyi idősen, mint amennyi én is vagyok most, túlságosan komolyan kellene venni. Szép és jó dolog, ha valaki rátalál egy emberre, akit hosszú távon is kibír és szeretne is elviselni, de mi értelme valami jó dologra csak azért címéket aggatni, mert a társadalom elvárja tőlünk? Szerintem lehet ugyanolyan boldog valaki akkor is, ha nem járja végig a párkapcsolat-eljegyzés-házasság szentháromságot, hanem marad a párkapcsolatnál. Az is lehet, hogy az én életemben egyszerűen csak nem volt még olyan pasi, akitől annyira zselévé váltak volna a lábaim, ha meglep a viselkedésével, vagy akivel úgy vártam volna a randinkat, hogy előtte ezer pillangó repesett a bensőmben. Szerintem apa nevelése ennek az oka és a tény, hogy egy férfival nőttem fel, aki valószínűleg sokkal magabiztosabbá és erősebbé tett, mint gondoltam volna.
- Be kellene záratni az edzőtermeket. - Ezt kifejezetten vádlón közöltem vele, még csak nem is azért, mert Lucifernek szerettem volna előnyt adni, hogy a végén tényleg felfalja a gazdáját. Hanem inkább mert igazságtalannak tartom, hogy tudom, hogy Jordan mennyit bír néha enni és annak ellenére is olyan jó alakja van.
- Na jó, ne legyünk ilyenek, miért gyanúsítjuk szegény Lucit azzal, hogy gyilkos? - Jótékonyan elfeledkeztem arról a tényről, hogy valószínűleg én jöttem elő ezzel az ötlettel és itt csak én gyanúsítom a kis szőrgombócot ilyesmivel. Más kérdés, hogy Jordan sokkal jobban ismeri a saját állatát, mint én, függetlenül attól, hogy hányszor adok neki enni, amikor követeli. Ami azt illeti már ezzel is megleptem saját magamat, mert nem gondoltam, hogy meg fogok szeretni egy macskát, vagy hogy épp az adott macska megszeret engem annyira, hogy ne akarjon álmomban az arcomra feküdni és egyben megfojtani is. Lucifer különleges volt az életemben, mint ahogyan a gazdája is és az, ahogyan hozzám kerültek. - Szerinted a macskákat meg lehet egyáltalán nevelni? - Én elég szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, de azért szakértőnek sem mondanám magamat, mert a húgomnak kutyája van.
- Szerinted mire gondolok? - Kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni, most mégis egy jókedvű mosoly volt az arcomon, ahogy felvont szemöldökökkel pillantottam a srácra. Nem gondoltam teljesen komolyan a felvetésemet, de talán ez volt a legszebb az egészben. Jordan előtt olyan dolgokat is simán kimondtam, amit más előtt nem tettem volna meg, pedig nem arról vagyok híres, hogy be tudom fogni a szám, vagy hogy szégyenkezzek, ha valamit másképp gondolok, mint az emberek nagy többsége. Lehet, hogy olykor a srác meg én kicsit súrlódtunk, de sosem volt még olyan alkalom, amikor úgy éreztem volna, hogy ki kell dobnom a lakásból, mint ahogyan az ex-barátnője tette.
- Van aki szeret veszíteni? Ne válaszolj, ez költői kérdés volt. - Ráadásul szerintem ő is ugyanazt mondta volna, amit már én is tudok. Hogy az ég világon senki nem szeret veszíteni. - Meg tudnál tanítani? - Úgy méregettem őt, mintha a következő pillanatban ki akarna nevetni és közölné, hogy csak szívózik velem. Akkor megérdemelte volna, hogy rávessem magam és egy szénaboglyát csináljak a hajából, ami egyébként is kócosan állt neki a legjobban, de a vigyora elég fizetség volt számomra, hogy ne akarjam olyasmiért büntetni, amit el sem követett. Butaság lett volna azt mondani, hogy ha lehetőségem lenne rá, nem csábítanám el a srácot, de időről időre azzal mentegettem magunkat a potenciális tetteink következményeitől, hogy Jordannek biztosan jelent még valamit a szomszédban lakó lány.
- Nem, akkor szólj és viszek neki borravalót - nevetem el magamat jókedvűen. - Amúgy meg nem is biztos, hogy én is bejövök annak a srácnak. Lehet, hogy rád utazik. - Megemeltem a kezemet, hogy finoman megnyomjam Jordan vállát, cukkolásképp. Nem csodálkoztam volna, ha az összes ételfutár azért járna hozzánk szívesen, mert olyan helyes lakótársam van. Mivel ő főzni is tud, azon alkalmak gyakorisága, amikor bármilyen futár stírölheti Jordant, egyébként is korlátozott volt.
Talán az elején még el is szégyelltem volna magamat, amiért ilyenekről beszélgetek egy nálam fiatalabb sráccal, de amikor a fürdőszobában történtek kerültek szóba, már egyáltalán nem érdekelt. Jordan teste amúgy is olyan, amiről érdemes beszélni és ezzel neki is tisztában kell lennie. Olyan messzire pedig úgysem fogok menni, hogy fel kelljen jelentenie miatta. Szerintem a munkahelyemen már így is annyi dolgot láttam, amit mások egész életükben nem és Jordan sem kisfiú már, hogy ne tudja mit lát. - Fujj, ki ne találd! Akkor feljelentelek mondjuuk... - Összeszűkített szemekkel próbáltam megtalálni a fejemben a megfelelő kifejezést, amivel biztosan tisztában kellett volna lennem annyi sorozatnézés után, amennyit elkövettem eddigi életem során. - Téged szexuális erőszakkal, őt meg közszemérem megsértéséért. - Vigyorogva próbáltam kifejezni a diadalomat - gyakorlatilag saját magam fölött, amiért eszembe jutottak ezek a vádak. Ha apa történetesen ügyvéd lenne, biztos nem lenne rám valami büszke. - És nem is foglak látogatni a börtönben. - Az én szememben ez volt a fenyegetéseim csúcspontja. - Dee.. Mivel annyira jófej vagyok, és mert amúgy sem néznél ki jól rácsok mögött, meg narancssárga kezeslábasban, megkegyelmezek neked - magyaráztam nevetve. Arról a tényről pedig jótékonyan hallgattam, hogy ha már választhatok, irtóra nem ügyvédi költségekre költöm a pénzemet.Túl jól esett Jordannel és Luciferrel lakni ahhoz, hogy ezt el akarjam rontani - és csak részben azért, mert a két lábú kandúr történetesen bejött nekem.
- Jóó... - A szemeimet forgatva billentettem hátra a fejemet, hogy nagyot sóhajtva adjak hangot a nemtetszésemnek. Lehet, hogy nem mindig volt időm takarítani, de azt sem lehetett volna rám fogni, hogy ne tennék meg pár dolgot annak érdekében, hogy kellemes környezetben éljünk. - Pedig ez nem olyan, mintha gyilkosságot követnék el és mondjuk egy levágott ujjat hagynék a mosdókagylóban. - Igazából csak hangosan tanakodtam, az arcomon megjelenő vigyor már jóval inkább árulkodott arról, hogy éppen mennyire gondoltam komolyan a témát. A térdemet Jordanének billentettem, hogy felhívjam magamra a figyelmét és megvártam, hogy a szemembe nézzen. - Ha legközelebb megijedsz a hajamtól, majd szólj és megmentelek, jó? - Megemeltem a kezemet, hogy biztatásképp megsimítsam a nyakát. Átfutott a gondolat a fejemen, hogy ha mindkét kezemet használtam volna, akkor kicsit hiányzott volna hozzá, hogy egyenesen oda is hajoljak és megcsókoljam őt, miközben az ujjaim a hajába fúródnak... De még azelőtt sikerült kiráznom a fejemből ezt a képet, hogy megvalósult volna.
- Mi van, ha mindig akarok, csak most szedem ki belőled, hogy mi jön be igazán? - Újabb vigyor telepedett az arcomra, miközben feltettem a kérdést. Nem is hazudtam neki túl nagyot, inkább csak elhallgattam a teljes igazságot. Hogy nézett volna ki, ha már akkor elmondom neki, hogy jóképűnek tartom, amikor befogadtam? Egy szobára volt szüksége, ahol élhet, nem pedig arra, hogy rögtön természetben fizessen érte.
- Miért? Magyarázd el nekem kérlek, miért olyan jók a szuperhősös filmek. - Megrántottam a vállaimat, miközben felé fordítottam a fejemet, s felvontam a szemöldökeimet. Azt mondják, ha valamit nem értünk, akkor próbáljunk magyarázatot találni rá, én pedig pontosan ezt csináltam.
- Akkor ne nézess velem olyan filmeket, amiktől visítoznom kell. Legközelebb Emily Párizsbant nézünk. - Úgy beszéltem erről, mintha kőbe lenne vésve és nem is lenne más választása. Ami azt illeti, tényleg ki akartam próbálni ezt. Látni akartam az arcát, amikor csajos dolgokat muszáj bámulni a tévében, habár valószínűleg öt percen belül elaludt volna rajta. - Az unokahúgod nem szokott csajos dolgokat nézetni veled? - Ebben a kérdésben nem volt semmi játékosság. Nem sokat beszélgettünk a családunkról, de amennyit ki tudtam venni Jordan szavaiból, az unokahúgát tényleg szerette.
- Ne felejts el időben értesíteni. - Őszinte mosolyra húzódtak az ajkaim, miközben felpillantottam a srácra. Személy szerint nem voltam a férfi-nő barátságok híve, az egyetlen ilyen működő kapcsolatom Noellel alakult ki még a középiskolában, de vele egyáltalán nem volt nehéz barátkozni, amikor konkrétan tetőtől talpig szerelmes volt egy másik lányba. Ez az egész adok-kapok Jordannel viszont már elérte azt a szintet, ahol nem tudtam volna egyszerű szimpátiának vagy barátságnak nevezni. Mindketten többet gondolhattunk, mint amennyit hajlandóak voltunk kimondani.
- Csak ne maradj velük egyedül, falkában járnak - magyaráztam nevetve. Nem tudtam átérezni a lányok helyzetét, mert bár mindenkinek van egy crusha a tanári karból, én szerencsés voltam a középiskolában és elég sok helyes srác volt az évfolyamon. Szerintem Zade-et még most is vonzónak találnám az akkori kinézetével is.
- Hm... Jó iskolába járhattál. Szeretted a gimit? - Spontán kérdés volt, igazából csak hallani akartam ahogy beszél, és persze nem jelentett hátrányt az sem, ha jobban megismerem őt, még ha csak olyan apróságokról van is szó, hogy mennyire jött be neki a középsuli. - Nekünk volt egy szokásunk a barátainkkal, mindig kiültünk a lépcsőre és ott pletykáltunk. Senki nem merte elfoglalni a helyünket. - Szép is lett volna, ha igazi tini dráma alakul ki a hasonló viselkedésből. Néha visszasírom azokat az éveket, máskor meg egyszerűen örülök, hogy véget értek.
Ha tudatosan kezeltem is annyira szabadon a közöttünk lévő távolságot, hogy újra meg újra összeérjen a kezünk, vagy a térdünk, első körben nem gondoltam, hogy bármilyen hatással lesz ez Jordanre. Ahogyan azonban elzárja előlem a menekülési útvonalat és már-már féltékenyen megjegyzést tesz, képtelen vagyok visszafogni az arcomra kúszó mosolyt.
- Miért, működik? - Kihívóan néztem a szemeibe, nem rezzenve meg a közelségétől. A pillantásom komótosan vezettem végig az arcán, hogy jó pár másodpercig az ajkait bámuljam, csak aztán kerestem újra az ő barna íriszeinek fókuszát. - Mondj három indokot, amiért nem kellene ezt csinálnunk. - Csak néhány másodpercbe telt, hogy Jordan bőrének és parfümének illata eljusson az agyamig és meg is bénítsa azt annyira, hogy személy szerint egyetlen indokkal se tudjak előállni.
- Érd el, hogy ne foglalkozzak mással. - Valójában már abszolút megtette, én mégis cukkolni akartam, kihozni belőle valami olyasmit amitől még vonzóbbá vált volna a szememben. A pillantásomat már így is rabul ejtette, az állammal együtt, amit még inkább felé emeltem, így néhány centire voltak csupán a szám az övétől. Amikor megszólaltam, szinte súrolták egymást az ajkaink. - A gondolataimat már elfoglaltad. - Nem lehetett volna rám fogni, hogy neheztelek rá emiatt, sőt. Egyik kezem a bicepszére csúszott, míg a másikat a derekára simítottam, hogy aztán némi húzással jelezzem neki, hogy közelebb szeretném tudni magamhoz.
- Mi lesz, ha nem csak rád figyelek? - Én magam is közelebb mozdultam hozzá, őszintén szólva már arról is elfeledkeztem, hogy melyik filmbe kezdtünk bele. Egy pillanatig még hezitálva az ajkamba haraptam, de végül arra jutottam, hogy nincs min gondolkodni. Ha Jordannek nem tetszene, amit tenni készülök, maximum nem lesz több közös filmnézés. A korábban a bicepszére csúsztatott kezem most a nyakára simult, az ajkaimmal pedig egy virágra szálló pillangó finomságával csókoltam az övéit.

ruha || 1749 || banya a tudod kicsodaa  does it feel; Lana & Jordan 3305246087|| ✧✦And she's all I wanna be
She's got everything that I don't have I know you'll go and change your mind One day wake up and be bored with mine If you say she's nothing to worry about Then why'd you close your eyes when you said it out loud?
mind álarcot viselünk
Lanai E. Foster
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
does it feel; Lana & Jordan Df8f9f8a573c41112419246c1ac0c489bd6c5fe3
does it feel; Lana & Jordan 9109ee434f468939861f92702e08f4014cbcbc8d
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
I can’t relate I keep light
No no no drama in my life Negative days negative nights Baby you’re wasting all your time You ain’t worth my love if you only love to hate me
★ családi állapot ★ :
does it feel; Lana & Jordan 2bacf70cf0f3729f61a6c28e231529e3a593f321
If youre my man I want you to myself
I know I’ll have enemies As long as you’re into me But I don’t care 'cause I got what I need I saw you And knew what I was trying to do
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
does it feel; Lana & Jordan Tumblr_inline_ohc4c4QG3v1slfjc1_400
★ idézet ★ :

You're always going to make people talk. You might as well make them talk for two weeks rather than two seconds
★ foglalkozás ★ :
➻ makeup artist
★ play by ★ :
➻ Liza Soberano
★ hozzászólások száma ★ :
75
★ :
does it feel; Lana & Jordan D0a8ccc06e95b524c4fa3cd674ab0fdb74bc45dc
TémanyitásRe: does it feel; Lana & Jordan
does it feel; Lana & Jordan EmptySzomb. Dec. 03 2022, 01:19

Lana & Jordan
Szinte teljesen biztos voltam abban, hogy Lana és az én kapcsolatom másképp nézett volna ki, ha a csillagok állása szerint nem most találkoztunk volna. Persze valószínűleg ez azért nem igaz, mert soha a büdös életben nem találkozunk mi ketten, ha az életemben minden teljesen rendben ment volna, hiszen semmi okom nem volt elhagyni az én Rachelömet, akivel hiába szakítottunk már jó ideje, még mindig eszembe jutott és képtelen voltam őt csak úgy elfelejteni. Túl erős volt köztünk a kapocs, mivel olyan volt, mintha mindig is ismertük volna egymást. A helyzet akkor vált jobbá, amikor egy olyan hús vér nővel – Lanával – költöztem össze, aki határozottan felkeltette az érdeklődésem és úgy tűnt, hogy ezzel nem vagyok teljesen egyedül. A vak is láthatta, hogy mennyire gyönyörű nővel élek együtt, gyakorlatilag ő nem a szofisztikált típus volt. Egyáltalán nem gondoltam kurvásnak, szimplán olyannak, aki már annyira szép, hogy nem kell kérkednie vele. Az a tipikus reggel is szép kategória, valami olyan, amivel korábban még nem találkoztam az életemben. Tudtam, hogy mi ketten nem fogunk egymással kijönni, hogy valószínűleg, ha nem lenne olyan a lábam, amilyen, talán több önbizalommal élnék vele együtt, vagy jobb esetben már történt volna köztünk valami olyan, ami miatt minimum a szeretőmnek hívhatom őt. Ha őszinte voltam magammal, akkor gyakorlatilag erre is vágytam. Hogy így vagy úgy, de az enyém legyen, szimplán nem mertem tovább gondolni a dolgokat párkapcsolati szinten, mivel nem éreztem magam elég jónak hozzá még annak ellenére sem, hogy magas, sportos és jóképű férfinek gondoltam magam. Persze nem túl tökéletesnek, de elég jónak ahhoz, hogy a magam módján tudjak csajozni, ami lényegében abból állt, hogy addig kurválkodtam nekik, amíg felszedtek. Jelen helyzetben, pedig ennél többet nem is tehettem, mivel Lanának kellett akarnia engem ahhoz, hogy bármi lehessen belőlünk… Ugyanakkor magam sem tudtam pontosan, hogy mit akarok tőle.
- Szerintem mind keresztben, mind hosszában elég nagy kihívást jelentek neki – sokat mondták nekem, hogy olyan alkatom van, mint egy mackónak, mert valamiért nem úgy izmosodom, mint jó néhány ázsiai férfi. Annak ellenére, hogy viszonylag vékony voltam, könnyen híztam, ezt pedig csak úgy tudtam megoldani, ha a felszökött kilókat izomzattá formáltam. Emiatt kevésbé voltam szálkás, ellenben a mellkasom az átlagnál szélesebb volt, meg konkrétan úgy szedtem magamra a súlyt, mint a csajok jó része. A seggemre és a combjaimra – Ha így is meg tud enni, akkor megérdemeltem a sorsomat.
Lucifer a fehér bundája ellenére, nem véletlenül kapta a nevét. Szerintem magát az ördögöt hoztam haza, amikor kiválasztottam, de képtelen voltam ellenállni a kiskori énjének. Azóta már jóval könnyebb, mivel állandóan valami rosszaságon töri a fejét. Lehetne rám is fogni azt, hogy nem lett rendesen megnevelve, de valamikor a héten olvastam azt, hogy a legtöbb fehér macska alapból süket. Ez megmagyarázná azt, hogy pontosan miért nem figyel oda senkire ez az állat. Ellenben az állat agresszivitása már elméletileg sokkal jobban összefügg azzal, hogy ilyen világos a bundája. Én mondtam, hogy nem véletlenül kapta a nevét.
- Néha muszáj – nevettem el magam, miközben megcsóváltam a fejem – Szerintem már így is épp elég szemtelen néha.
Vagy akár úgy is lehetne fogalmazni, hogy én sem vettem tökéletesen figyelembe azt, hogy egy macskának más szokásai vannak, mint egy embernek, ráadásul a természetükből adódóan azt hiszik, hogy mi csak azért jöttünk a világra, hogy őket szolgáljuk. Nyilván ezt egy olyan egoval rendelkező férfi, mint én, nehezen tűrte meg, főleg egy kandúr cicától, de ettől még szerettem Lucifert. Szimplán csak nem akartam neki mindent megengedni, viszont ahányszor hozzáértem, minden alkalommal simogatást kapott, vagy pedig ölbe vettem őt.
- Mire gondolsz? – nyilvánvalóan én semmi rossznak nem voltam az elrontója, meg nem vagyok előítéletes se a felnőtt filmesekkel, de összességében azt gondoltam, hogy Lanában sokkal több van annál, hogy elmenjen pornózni… Vagy éppenséggel kitegye a mellét a borravalóért. Persze most még fiatal és úgy gondolja, hogy ez könnyen jött pénz, de szerintem nem egészen gondolja végig mondjuk azt, hogy milyen veszélyeknek teszi ki magát ezzel az egésszel. Mondjuk nem biztos, hogy megmondanám neki azt, hogy jelenleg őt féltem, de szerencsémre nem is kérdezte. Szimplán szomorúvá tett a gondolat, hogy egy ilyen talpraesett lány ezt csinálja.
- Tehát nem szeretsz veszíteni – képtelen voltam letörölni a vigyort az arcomról, ezúttal a fogaimat is megvillantottam – Mit szólnál ahhoz, ha idővel megtanítanálak nyerni?
Valószínűleg jó kedvemben vagyok ma, amit annak tudtam be, hogy ideje volt már olyan emberekkel találkoznom, akik közel állnak hozzám és feltöltenek. Alice szerencsére egy volt ezek közül és még véletlenül sem értettem egyet a bátyámmal, aki folyamatosan azért nyávogott, hogy leszívja őt a lány. Szimplán csak nincs érzéke ahhoz, hogy egy Z generációssal viselkedjen. Mindenesetre nemhogy nem zavart, valósággal örömmel töltött el, hogy kedvemre flörtölhetek egy olyan lánnyal, akihez ilyen szavakat abszolút nem lenne szabad intéznem.
- És mi van, ha az a srác hozza ki a kajánkat, aki neked jön be? – meg sem próbáltam visszafogni a nevetésem – Kínáljam fel neki magam, vagy mi?
Egy megjegyzést azért visszanyeltem azzal kapcsolatban, hogy kinek ajánlanám fel magam igazán, mert még nem volt itt az ideje. Talán, ha elkezdünk majd inni – egyelőre nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet lenne-e – akkor Lanának sem lesz ennyire gáz szórni ezeket a megjegyzéseimet. Bár volt egy olyan érzésem, hogy talán annyira nem bánná őket, ez pedig engem boldoggá tett, ami miatt még több hasonlót suttogtam volna a fülébe.
- Megbeszélhetem az alsó szomszédunkkal, hogy cseréljen velem fürdőt legközelebb – úgy rántottam meg a vállam, mintha tényleg semmiség lenne, amit most pofátlanul kiejtettem a számon – De szerintem az én meztelen testemet szívesebben néznéd. Vagy minimum jobb látvány az övénél.
Jöhettem volna azzal, hogy a testem még fiatal, de egészségesnek kicsit sem mondanám. Ettől függetlenül amúgy is muszáj volt mozognom, hogy az izmaim tartsák a térdemet és ne robbanjak le túl hamar, meg a felsőtestemre gond nélkül tudtam edzeni. Nem azt állítom, hogy mindenki előtt pucéran rohangálok, de úgy éreztem, hogy nincs mit szégyellni magammal kapcsolatban, mert mindent megtettem azért, hogy jól nézzek ki.
- Az én hajam világosbarna és nem hosszú – továbbra is jókedvűen szívtam a vérét, még egyszer finoman végigsimítottam a bőrén, mielőtt visszahúztam volna a kezem – Az a baj vele, hogy minden alkalommal frászt kapok tőle, amikor furcsa kompozíciókban gyűlik össze a csempén.
Hiába van egy unokahúgom, attól még határozottan irtózom a hajcsomóktól, ennek pedig valószínűleg elég egyszerű az oka. Két bátyám van, abból egyel éltem le hosszabb időt egy fedél alatt, de kettőnknek együtt nincs olyan hosszú hajunk, mint Lanának egyedül. Persze nagyon szépek voltak a tincsek, amíg a fején láttam őket.
- Tégy úgy. Legalább tudni fogom, hogy mikor akarsz nekem tetszeni – nem néztem rá, mert így könnyebb volt kimondani azt, ami a fejemben járt. Minden bizonnyal egy kicsit zavarban voltam a közelségétől, mivel nem terveztem semmi disznóságot vele a mai este folyamán. Ettől eltekintve szinte éreztem a bőréből áradó meleget, amitől kicsit befeszültem, de igyekeztem ennek a jelét se adni. Megnézünk egy filmet, miközben bekajálunk, aztán megisszuk a maradék tequilát – egyáltalán megvan még? – és elmegyünk aludni. Lehetőség szerint nem együtt.
- Sejtettem, hogy téged nem köt le annyira a szuperhős tematika – véletlenül sem akartam megvádolni azzal, hogy miért veszíthette el a fonalat. Ha valaki nem követte a Marvel tartalmakat rendesen, az tényleg elkeveredett az egész univerzumban, és már én is kezdtem feladni azt. hogy egyáltalán megpróbáljak lépést tartani a készítőkkel.
- Éjszaka aludni kell, nem pedig sikítozni – jelen helyzetben részletkérdés volt, hogy egyáltalán miért állna neki üvöltözni. Ha tényleg hasonlóra fog vetemedni, akkor talán nem is baj, hogy külön fogunk aludni, mert bár nem élveztem annyira az életemet, de mégsem egy panelban akartam kimúlni azért, mert Lana rosszat álmodott a zombiktól.
- Még eldöntöm – alig fordítottam oldalra a fejem, az arcomon egy félmosoly volt ott. Nem beszéltem hangosan, mivel realizáltam, hogy mennyire közel vagyunk egymáshoz. Hiába megy a tévé, attól még tökéletesen hallhatta a szavaimat. Jelen helyzetben én csak azért imádkoztam, hogy egyáltalán eljussunk az alvásig és ne találjunk magunknak egy kifejezetten felnőttes időtöltést. Be akartam bizonyítani mind a kettőnknek, hogy a filmezés működhet ellenkező nemű emberekkel.
- El is fogom szégyellni magam, ha tényleg megerőszakolnak a gimis kiscsajok – halkan nevettem el magam, miközben belegondoltam, hogy mennyire abszurd a helyzet. Nem vagyok túl idős, de ettől függetlenül képtelen voltam valakit vonzónak találni, aki még a közoktatásban koptatja a padot. Ennek is megvan a maga előnye, mert pedofíliával biztos nem fog megvádolni senki.
- Népszerű voltam – igyekeztem a mondat első felét valamennyire kizárni – De egy évig beárnyékolta ezt egy cserediák. Persze nem annyira, hogy senki se figyeljen rám, de határozottan veszítettem a fényemből. Amúgy meg sok hozzám hasonló srác volt ott.
Nyilván nem igazán voltunk jóban, mert mindannyian a magunk kis körével voltunk elfoglalva. Összességében elmondhattam azt magunkról, hogy túl jól néztünk ki ahhoz, hogy egymással barátkozzunk, ugyanakkor most valószínűleg inkább összefognánk. A gimiben ez nem ennyire egyszerű.
Szerettem volna válaszolni a kérdéseire, de összességében annyira sok minden történt körülöttünk, hogy képtelen voltam akár egyetlen szót is kinyögni. Csak figyeltem, ahogyan a keze az enyémhez ütődik, miután már a válla is hozzám ért. Csak ezután emeltem a pillantásom rá, és idéztem vissza azokat a dolgokat, amiket a korábban mondott nekem.
- Te most elcsábítani próbálsz? – a kérdéssel eredetileg a tartózkodásomat próbáltam neki bizonygatni, de rájöttem, hogy sokkal jobban tetszik ez a gondolat, mint amennyire kellene. Ennek ellenére gyakorlatilag az arcába hajoltam a kezemet pedig a combja mellett tettem le a kanapéra, hogy elzárhassam tőle a menekülési útvonalat – Biztos vagy benne, hogy ez jó ötlet?
Nyilvánvalóan nem látta tőlem a tévét sem, de ezen a ponton már nem érdekelt, egyszerűen az álla alá nyúltam és kicsit feljebb emeltem a fejét, miközben igyekeztem megkeresni a tekintetét – Ha velem flörtölsz, akkor ne mutogass más pasikra a tévében. Csak engem kellene nézned ilyenkor.
kiskabát nélkül persze †   szia banya  does it feel; Lana & Jordan 1261330843   1 595 szóbanshe don't like the way you hold her
Now it all seems far away, all the wet matches we break, long complaints will dull our needle, eyes out for greatness, without shape or distance, keep head high with doubt in mine, kill myself or least my time, black and white to paint a few, mouth of gas from me to you, well that's just alright

Lanai E. Foster imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jordan H. Chwe
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
does it feel; Lana & Jordan IyLb18c
does it feel; Lana & Jordan GFwUCSM
★ kor ★ :
26
★ elõtörténet ★ :
Keep head high with doubt in mine
Kill myself or least my time, Black and white to paint a few, mouth of gas from me to you, well that's just alright
★ családi állapot ★ :
does it feel; Lana & Jordan 5YQ4H8h
Oblivious to things around me
It's only in your arms, I can see, That everything means, nothing without you, they don't feel the things we're feeling, it's got us dancing on the ceiling, it's really not that hard for me, to choose
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
does it feel; Lana & Jordan EM3jLh8
★ foglalkozás ★ :
bolti eladó
★ play by ★ :
Lee Jae Hyun
★ hozzászólások száma ★ :
70
★ :
does it feel; Lana & Jordan PkH5iBc
TémanyitásRe: does it feel; Lana & Jordan
does it feel; Lana & Jordan EmptyCsüt. Szept. 09 2021, 21:16

Jordan & Lana

Ami azt illeti, számomra is vannak olyan helyzetek, amikor elgondolkodom azon, hogy pontosan minek köszönhetően éltem eddig túl. Az a dolognak csak az egyik része, hogy elég sok bennem az élni akarás, de pusztán a vágyak nem juttatnak el sehová... Habár ha elengedem ezt a témát és hagyom vakvágányra futni, akkor mégiscsak van köze a vágyaknak ahhoz, hogy valahova eljussunk valakivel. Viszont abban is eléggé biztos vagyok, hogy nem azon kellene járatnom az agyamat, hogy épp milyen régen voltam férfival, vagy hogy mennyire szeretnék egyel lenni, amikor Jordannel beszéltünk meg közös programot, aki nem mellesleg jogosan haragudhatna rám, amiért tönkretettem az egyik pólóját, még ha nem is szándékosan volt. Hiába számítottam még egy lebaszásra tőle a történtek miatt, úgy tűnt, hogy sikerült megbeszélnünk az egészet üzenetben, aminek kifejezetten tudtam örülni. Tulajdonképpen élveztem Jordannel lakni és nem csak azért, mert egy kifejezetten jóképű férfit nézegethettem nap mint nap, hanem azért is, mert a kinézete mellé még jó fej is volt, akivel könnyű volt együtt lógni, amikor épp mindketten abban a hangulatban voltunk.
- Aztán majd jól megesz bosszúból, amikor nem figyelsz. - Azt nem hoztam fel, hogy majd hajnal háromkor fogja verni az ajtaját, hogy adjon neki enni, mert mindketten elég jól ismerjük már a macskát ahhoz, hogy tudjuk, hogy az nem lenne különleges program neki. - Te tudnál neki nemet mondani? - Pontosan ezért volt az is lehetséges, hogy függetlenül attól, hogy épp mennyire fáradt voltam, vagy mikor értem haza, ha Lucifer engem talált meg amikor éhes volt reggelente, hajlandó voltam felkelni hozzá és adni neki. Emiatt pedig büszke is voltam magamra, mert azt jelentette, hogy képes vagyok életben tartani egy macskát. Legközelebb talán növényekkel is ki kellene próbálnom.
- Miért, szerinted milyen az ízlésem? Lehet, hogy munkát kellene váltanom és olyan dolgokat forgatni valakivel, amit én is szívesen néznék. - Újfent igyekeztem elnyomni néhány olyan gondolatot, ami nagyon a felszínre akart törni. Lehet, hogy a munkahelyem ártott meg nekem ennyire, vagy a fejemet sütötte meg nagyon a nap, mindenesetre hálásabb nem is lehettem volna a lakótársamnak, amiért felhozta a videojáték témát.
- Hát nem tudom, én csak felcseszem rajta magamat, ha olyan játékról van szó, amiben meg lehet halni. - Nem akarok belemenni annak a részleteibe sem, hogy milyen élmény volt számomra Fifázni Jordannel, de határozottan jobban szórakoztatott, mint a Counter-Strike.
- Akarsz majd te kimenni érte? Onnan van, ahol bejön neked az a futár csaj. - Igazából mondhatjuk azt is, hogy hazudtam ezzel a kijelentéssel, mert nem voltam teljesen tisztában azzal, hogy mennyire is jön be a srácnak az a kiszállító lány. Annak viszont tényleg legalább ötven százalék esélye volt, hogy ő érkezik majd és nem azok a srácok, akiket én már szinte névről ismertem.
- Nem fog érdekelni, ha máskor is rám töröd a fürdő ajtaját. - A vállamat vonogatva magyaráztam neki. Nem azzal van bajom, hogy mi mindent láthat Jordan, mert én is láttam már meztelen férfit és ő is találkozott már hasonló helyzetben nővel. Bizonyos esetekben az öltözködésem sem hagy túl sokat a fantáziára. Szimplán annak az elve tudott kiakasztani, hogy úgy zavar meg, hogy én foglaltam el a fürdőt előbb, így nekem lenne jogom ott maradni, amíg el nem készülök.
- Mié... - A torkomra forr a szó, amikor megérzem Jordan kezét az arcom közelében és a pillantásom is rávillan, de nem húzódom el a mozdulata elől, mert tudom, hogy nincs mitől félnem. A szavaira grimaszolok és a szemeimet forgatom. - Ha meg tudnám mondani a hajamnak, hogy ne hulljon ki, akkor megmondanám, szóval erről igazán nem tehetek. A lefolyóból meg ki szoktam szedni, szóval ne fogd rám! - Másra nem is kifejezetten tudta, mert rajtam kívül nem volt olyan hajszínnel rendelkező nő a lakásban, akinek a haja lehetett volna. De ha már itt tartunk, tulajdonképpen másik nő sem volt.
Ami ez után következett, az volt számomra a leginkább meglepő, aminek köszönhetően már tényleg lentebb hajtottam valamelyest a fejemet, hogy ne kelljen végig Jordan szemeibe néznem. Nem akartam, hogy eszembe jusson megint, hogy mennyire helyesnek tartom őt, de ennek a megakadályozásához le sem szabadott volna ülnünk egymás mellé. - Akkor majd többször összefogom, ha neked akarok tetszeni. - Hittem annyira magamban, hogy ne egy férfi tetszése miatt tegyek meg bizonyos dolgokat, a hangsúlyom pedig épp elég laza volt ahhoz, hogy ne lehessen eldönteni, hogy komolyan gondolom-e vagy sem. Abban mondjuk nem lett volna semmi hazugság, ha azt mondom, hogy kíváncsi lennék rá vajon mennyire tetszem Jordannek.
- Szerintem túl sok van már belőlük és úgy a harmadik Iron Man után el is vesztettem a fonalat. - Meg ami azt illeti, nem is nagyon igyekeztem felvenni azt. Abban sem voltam biztos, hogy az emlegetett filmnek van harmadik része, csak épp ez a cím jutott eszembe.
- Jó, nekem mindegy. - Annyira még képes voltam fenntartani a figyelmemet, hogy tudjak egyszerre feliratot olvasni és koncentrálni az eseményekre is. Ami pedig a kaját illeti, a sötétben is el kellene tudnom találni a számat... - Az attól függ mennyire extrém, de ha a sikítozásomra kelsz fel az éjszaka közepén, akkor ne nyavalyogj, hogy nem pihented ki magad! - Fenyegetően emeltem felé a mutatóujjamat, miközben figyeltem őt, ahogyan lekapcsolja a villanyt.
- Semmi... - Pedig nagyon is volt VALAMI, mert minden alkalommal az ilyen elvétett érintések voltak azok, amik beindították a fantáziámat. - Akkor most mehetek hozzád aludni mégis, vagy egyenek meg a zombik? - Kérdőn vontam fel a szemöldökeimet és fordítottam oda a fejemet felé. Pontosan a srác miatt beállt félhomály volt az, ami miatt még egy pillantást is megengedtem magamnak Jordan szájára.
- Jesszusom, miért ilyen kegyetlen a bátyád? A nők hordják csak azt, amit akarnak. - Igaz ez a férfiakra is, de jelen esetben azt hiszem ezt nem kell hangsúlyozni, meg egyébként is, akkor talán feljönne az is, hogy Jordan nem tudja hordani az egyik kedvenc pólóját, mert tönkre tettem. Egyszerűbb volt kicsit csendben maradni és a filmre koncentrálni. - Legközelebb azzal jössz haza, hogy téged erőszakoltak meg gimis kiscsajok és még nekem van veszélyes munkahelyem... - Horkantva nevetek fel, miközben finoman megrázom a fejemet. - Amúgy meg jól tették, én is megnéztelek volna. Tuti te voltál minden lány kedvence a középsuliban. - A szép fiúkat mindenki szereti, ezt pedig Jordannek is tudnia kell, hiszen ő néz szembe saját magával a tükörben már több, mint húsz éve.
- Jó, ki foglak használni. - Teljesen nyugodtan jelentettem ezt ki, miközben a szemeim a képernyőre tapadtak. Változtattam valamelyest a testhelyzetemen, felhúztam az egyik lábamat a kanapéra, ami miatt épp annyira dőltem oldalra hogy a vállam Jordanéhez érjen. Akkor realizálódott bennem, hogy milyen közel vagyok hozzá, amikor felé fordítottam a fejemet. - Te láttad már, vagy honnan tudod, hogy annyira félelmetes? - Az első rész alapján mondjuk én sem sorolnám az egészet a tündérmese kategóriába, de vannak azok az esetek, amikor társaságban fele annyira sem félelmetes egy horrorfilm sem. - Mm.. Ő szerepelt valamiben, amit múltkor néztünk, nem? - Előre mutatok, a megfelelő szereplő viszont hamar eltűnik a képernyőről, ami miatt vissza is esik a kezem a kanapéra, egészen a Jordané közelébe, amit most hirtelen ötlettől vezérelve egyszerűen meg is fogok és közelebb húzok magamhoz.

ruha || banya a tudod kicsodaa  does it feel; Lana & Jordan 3305246087|| ✧✦And she's all I wanna be
She's got everything that I don't have I know you'll go and change your mind One day wake up and be bored with mine If you say she's nothing to worry about Then why'd you close your eyes when you said it out loud?

Jordan H. Chwe imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Lanai E. Foster
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
does it feel; Lana & Jordan Df8f9f8a573c41112419246c1ac0c489bd6c5fe3
does it feel; Lana & Jordan 9109ee434f468939861f92702e08f4014cbcbc8d
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
I can’t relate I keep light
No no no drama in my life Negative days negative nights Baby you’re wasting all your time You ain’t worth my love if you only love to hate me
★ családi állapot ★ :
does it feel; Lana & Jordan 2bacf70cf0f3729f61a6c28e231529e3a593f321
If youre my man I want you to myself
I know I’ll have enemies As long as you’re into me But I don’t care 'cause I got what I need I saw you And knew what I was trying to do
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
does it feel; Lana & Jordan Tumblr_inline_ohc4c4QG3v1slfjc1_400
★ idézet ★ :

You're always going to make people talk. You might as well make them talk for two weeks rather than two seconds
★ foglalkozás ★ :
➻ makeup artist
★ play by ★ :
➻ Liza Soberano
★ hozzászólások száma ★ :
75
★ :
does it feel; Lana & Jordan D0a8ccc06e95b524c4fa3cd674ab0fdb74bc45dc
TémanyitásRe: does it feel; Lana & Jordan
does it feel; Lana & Jordan EmptyCsüt. Júl. 08 2021, 17:33

Lana & Jordan
Egyáltalán nem voltam mérges Lanára a pólóm miatt, mivel velem is esett már meg hasonló baleset a korábbiak során. Nem is túl drága darabról volt szó, és mivel pasi vagyok, nálam egy egyszínű póló az tök jó, elvagyok vele és örülök neki. Általában a vásárlás nekem nagyon hamar lezavarható, mivel veszek magamnak egy valamilyen színű felsőt, ami lehet rövid vagy hosszú ujjú, az időjárástól függően, és oversize vagy kicsit feszesebb. Ezt már inkább a kedvem határozza meg. Lényegében bemegyek, leakasztom az első pár cuccot, felpróbálom őket, aztán megyek a dolgomra. Ugyanez van a kabátokkal, farmerekkel, cipőkkel is. Kinézem, gyors próba, és ha méretben passzol rám, akkor viszem haza. Éppen ezért, ma én is vettem magamnak pár cuccot, amíg Lizzie-vel vásároltam, és nem rám kellett több időt szánni. Egyáltalán nem bántam, hogy az unokahúgom próbálgatott, szívesen véleményeztem a darabokat, és kapott is tőlem ajándékba egy szoknyát. Tervezek majd még venni neki párat, csak nyilván nem egyedül fogom ezt megejteni.
- Igen, pontosan erről van szó. Csak majdnem! – a sértődött állatot az akarata ellenére húztam az ölembe és kezdtem el simogatni – Amúgy is meg kell nevelni, mert mostanában igen szemtelen lett. Nehogy már ő sétáltasson minket majd legközelebb.
Gondolkoztam azon, hogy vennem kellene amúgy az állatnak egy pórázt és néha kivinni levegőzni, hátha az segítene rajta. Nagyon szerettem Lucifert, de ettől függetlenül kemény kézzel kellett bánni vele olykor, mert el tudott zülleni. Mégis képtelen voltam nem megmosolyogni azt, ahogyan finoman belekap a fogával a kezembe, de aztán elkezdte nyalogatni a kezem. Remélem, hogy ha majd egyszer gyerekem lesz, azt könnyebben tudom majd kezelni, mint ezt az állatot. Bár szerintem én tipikusan az a fajta apuka lennék, akit a saját vére csicskítana és égetne le mindenki előtt a szupermarketben.
- De van, csak a te ízlésednek megfelelő dolgot nem találsz – jelentettem ki határozottan – Egyébként meg a videojátékok hasznosak. Ébren tartják az agyat.
Nem mintha nekem annyira szükségem lenne rá. Általában a műszakok felében már konkrétan majdnem mindennel végzek, amit feladatnak kiadnak nekem. Kipakolni nem nagy cucc, csukott szemmel is megtalálom már azt, hogy minek hol a helye. A vásárlókat általában gyorsan lerendezem, ezen kívül mindössze annyi dolgom van, hogy esetleg új árat írjak néhány termékre. Általában délután négykor már takarítani szoktam, mert unatkozom, vagy pedig Lanát baszogatom az üzeneteimmel.
- Király, úgyis éhes vagyok – ettünk az unokahúgommal ezt azt, de sok táplálékra van szükségem. Amúgy sincs nőm, elméletileg a testemre sem kellene figyelnem, de a sérülésem ellenére is próbálok edzett maradni. Alapvetően is nagyon szerettem mozogni, viszont tisztában voltam azzal, hogy ha most elhagyom magam, akkor akár kerekesszékbe is kerülhetnék. Elhagyhatnám magam, amiért nincs nőm, de ha megteszem soha az életben nem is lesz.
- Erre majd akkor is emlékezz, amikor mérges vagy rám – egy félmosoly jelent meg az arcomon, aztán felálltam, visszapakoltam Lucifert a helyére és inkább mellette foglaltam helyet. Az együtt élésünk nem volt problémamentes, ami nagyrészt rajtam is múlott. Ennek ellenére örültem neki, hogy most éppen kijöttünk egymással. Lehet, hogy holnap már ő is kiszórja a cuccaimat az ajtaja elé.
- Biztos, hogy nem – szigorú volt a pillantásom, amikor ránéztem, de a mozdulat lágy volt, ahogyan a füle mögé tűrtem a haját – Egyébként, ha nem te élnél itt hosszabb ideje, akkor rád kényszeríteném a hajgumit. Elég szar kiporszívózni a szőnyegből. Arról meg ne is beszéljünk, ami a fürdőben szokott lenni.
Igazából nem is feltétlen lehet összeszedni a haját, csak kézzel. Az pedig, hogy tele van a ház hajjal, hát… Tudom, nem tehet róla, de ettől függetlenül én vagyok az, aki bejárónőt játszik, szóval enyhe utalást tehetek rá.
- Egyébként, amúgy is jobban áll, ha összefogod a hajad, mert látszik az arcod – a markomba fogtam a haját és úgy hajoltam egy kicsit közelebb, hogy megnézhessem magamnak. Kevés olyan lánnyal találkoztam, aki annyira szép lett volna, mint ő. Ha lenne a csuklómon egy hajgumi, akkor képes lettem volna összekötni a haját, de jelen esetben nem volt más választásom, le kellett engednem a tincseit.
- Egyébként láttam már az összes Marvelt, szóval mindegy is – alapvetően szerettem a filmjeiket, így sok esetben premier előtti vetítést választottam magamnak. Jó lenne, ha megint tudnánk moziba járni.
- Jó, de felirattal nézzük – tuti csináltak neki szinkront, csak én azzal nem vagyok hajlandó megnézni a filmet – Fogsz tudni aludni tőle? Nem jöhetsz át engem molesztálni csak azért, mert rád támadtak a zombik.
Hajlandó lettem volna a felénél kinyomni a filmet, ha nagyon traumatizálná őt az élmény. Azt hiszem, hogy ma tényleg nagyon jó kedvem lehet, mert miközben átvettem a távirányítót, egyszerűen felpattantam és lekapcsoltam a villanyt a nappaliban. Nem volt még teljesen sötét, csak félhomály.
- Adjuk már meg a módját – egyébként éppen elég sötét volt ahhoz, hogy mikor visszaültem, nem feltétlenül láttam azt, hogy hol matatok a kezemmel, emiatt pedig sikerült letaperolni szerencsétlennek a combját – Bocs, nem volt szándékos. Ha elversz érte, nem védelek meg a zombiktól.
Egészen jókedvű volt a hangom, de aztán gyorsan el is indítottam a filmet. Egyáltalán nem zavart volna az, ha közben beszélgetünk, meg lehet jobb is lesz, ha túl durvára csinálták. Én bíztam a távol-keleti rokonokban, szóval…
- Jó volt. Képzeld el, a bátyám megtiltotta szegény lánynak azt, hogy szoknyát hordjon – egy halk sóhaj kíséretében csóváltam meg a fejem – Nem is értem. Szóval én vettem neki párat. Meg elvileg megnéztek az osztálytársai.
Ezt képtelen voltam úgy kimondani, hogy ne nevessem el magam. Nagyon viccesnek találtam a reakcióját, ugyanakkor nem értem, hogy mit gondolt Alice, amikor azt hitte, hogy majd a kislányok érdekelni fognak engem. A végén még lecsuknak, mert megrontom az osztálytársait.
- Egyébként majd, ha félsz megfoghatod a kezem – határozottan viccesnek találtam az egész helyzetet – Itt hagyom magunk között, jó?

kiskabát nélkül persze †   szia banya  does it feel; Lana & Jordan 1261330843   929 szóbanshe don't like the way you hold her
Now it all seems far away, all the wet matches we break, long complaints will dull our needle, eyes out for greatness, without shape or distance, keep head high with doubt in mine, kill myself or least my time, black and white to paint a few, mouth of gas from me to you, well that's just alright

Lanai E. Foster imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jordan H. Chwe
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
does it feel; Lana & Jordan IyLb18c
does it feel; Lana & Jordan GFwUCSM
★ kor ★ :
26
★ elõtörténet ★ :
Keep head high with doubt in mine
Kill myself or least my time, Black and white to paint a few, mouth of gas from me to you, well that's just alright
★ családi állapot ★ :
does it feel; Lana & Jordan 5YQ4H8h
Oblivious to things around me
It's only in your arms, I can see, That everything means, nothing without you, they don't feel the things we're feeling, it's got us dancing on the ceiling, it's really not that hard for me, to choose
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
does it feel; Lana & Jordan EM3jLh8
★ foglalkozás ★ :
bolti eladó
★ play by ★ :
Lee Jae Hyun
★ hozzászólások száma ★ :
70
★ :
does it feel; Lana & Jordan PkH5iBc
TémanyitásRe: does it feel; Lana & Jordan
does it feel; Lana & Jordan EmptyKedd Feb. 16 2021, 00:29

Jordan & Lana

Vannak dolgok, amiket nem tervezek el előre, egyszerűen csak megtörténnek, holott egyáltalán nem rossz szándék vezérel. Sőt, van hogy el sem tervezem ezeket a dolgok, tényleg csak... Rosszkor vagyok rossz helyen, vagy éppenséggel kiderül, hogy én csináltam, de csak és kizárólag úgy történhetett, hogy nem tudtam róla. Ilyen volt például múltkor a rendelőben, amikor Mrs. Schneider elhozta mindkét macskáját, de csak az egyik szorult kezelésre, és amíg Bimbusz - kíváncsi lennék a név eredetére, de majd csak Mrs. Schneidert tudom erről megkérdezni, ha újra ellátogat a rendelőbe - bent volt Teddel, a dundibb macskája, akinek nem sikerült megjegyeznem a nevét, nos... Végig járta az asztalt, aminél dolgozom és a kerek hátsójával félrelökte a telefont. Csodálkoztam is, hogy milyen nyugalmas volt az a néhány óra a műszakom végéig, de a telefont csak sokkal később vettem észre. Legalább Tednek is volt egy könnyű napja és engem sem foglalt le túlzottan a telefonálgatás aznap.
Pontosan ehhez hasonló szerencsétlen esetnek nevezném Jordan pólóját is, ami történetesen... Nos, fogalmam sincs hogyan mehetett tönkre, mert ha valakire fogni akarom, az biztosan a mosógép lenne. Mint ahogyan néha egy-egy zokninak sem lesz már meg soha a párja mosás után, úgy azt hiszem ezt is nyugodtan foghatjuk rá.  
Sajnálatos módon azonban a mosógép tettéért ezúttal kénytelen voltam én vállalni a felelősséget, hiába próbáltam megmagyarázni Jordan számára is az igazat. Ő nem csak hogy nem hitt nekem, de engesztelést is követelt, amit... Most az egyszer hajlandó voltam megadni neki, magam sem tudom pontosan milyen indíttatásból, tekintve hogy mellé képes volt még a bolondját is járatni velem.
- Szia, Jordan -  felelek neki jókedvűen, miközben lezárom a telefonomat és az ölembe ejtem a készüléket. - Hé, majdnem ráültél Luciferre! - A hangomba igyekszem minél több rosszallást sűríteni; legalább annyit, hogy az arcomra kiülő mosolyt tompítsam valamelyest, a végén azon még nevetés nélkül sem bírom ki. - A saját gazdája nyírja ki a macskáját, láttál már ilyet? - Jordan pillantását kerestem, amikor feltettem a kérdést.
- Nem, fogalmam sincs mi ez, csak meguntam a nyomogatást, mert semmi értelmes nincs a Netflixen kívül ezen a tévén. - Igen, még a játékait sem tartom annak, holott volt már olyan alkalom, amikor én is csatlakoztam Jordan egyik játékához. - Azzal meg téged vártalak - finoman megvonom a vállaimat.
- Megrendeltem a kaját, lassan itt van. - Részben ezért is voltam annyira belemerülve a telefonomba, mielőtt Jordan hazaért volna, a biztonság kedvéért azonban most még egyszer feloldom a telefonom és rápillantok az alkalmazásra, majd Jordan felé mutatom a készüléket, hogy ő is lássa és már csak azért se tartson hazugnak.
- Úúú! Imádlak - vigyorogva veszem magamhoz a nekem szánt édességet, de nem bontom ki azonnal, mert mindig annak a híve voltam, hogy előbb a normális étkezés, csak aztán az édesség. Na jó, ez nem feltétlenül mindig van így, de ma nem volt kedvem egy twinkievel kezdeni.
- Hmm.. - A kezembe veszem az irányítót és elkezdek nyomogatni, mintha az életem múlna rajta. - Rom-com-ot? - Elnevetem magam, de nem választom ki a kategóriát, mert nem akarom ilyesmivel büntetni őt. - Szívás, hogy ilyen szar a választék Marvel filmekből. - Pár másodpercig gondolkodom, amit azzal ütök el, hogy csücsörítve meredek a tévére. - Nézzük meg a Train to Busan második részét. - Az talán neki sem lesz olyan unalmas és én is irtó kíváncsi vagyok rá, de sosem nézném meg egyedül.
- Milyen volt a találkád? - Átnyújtottam neki az irányítót, már csak azért is, hogy érezze, hogy most az övé az irányítás, plusz mert el sem tudtam képzelni milyen hangerőn szeretné nézni a filmet, vagy hogy el akarja-e kezdeni még azelőtt, hogy ideér a kaja.

ruha || banya a tudod kicsodaa does it feel; Lana & Jordan 3305246087|| ✧✦And she's all I wanna be
She's got everything that I don't have I know you'll go and change your mind One day wake up and be bored with mine If you say she's nothing to worry about Then why'd you close your eyes when you said it out loud?

Jordan H. Chwe imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Lanai E. Foster
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
does it feel; Lana & Jordan Df8f9f8a573c41112419246c1ac0c489bd6c5fe3
does it feel; Lana & Jordan 9109ee434f468939861f92702e08f4014cbcbc8d
★ kor ★ :
29
★ elõtörténet ★ :
I can’t relate I keep light
No no no drama in my life Negative days negative nights Baby you’re wasting all your time You ain’t worth my love if you only love to hate me
★ családi állapot ★ :
does it feel; Lana & Jordan 2bacf70cf0f3729f61a6c28e231529e3a593f321
If youre my man I want you to myself
I know I’ll have enemies As long as you’re into me But I don’t care 'cause I got what I need I saw you And knew what I was trying to do
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
does it feel; Lana & Jordan Tumblr_inline_ohc4c4QG3v1slfjc1_400
★ idézet ★ :

You're always going to make people talk. You might as well make them talk for two weeks rather than two seconds
★ foglalkozás ★ :
➻ makeup artist
★ play by ★ :
➻ Liza Soberano
★ hozzászólások száma ★ :
75
★ :
does it feel; Lana & Jordan D0a8ccc06e95b524c4fa3cd674ab0fdb74bc45dc
Témanyitásdoes it feel; Lana & Jordan
does it feel; Lana & Jordan EmptyHétf. Jan. 25 2021, 13:41

Lana & Jordan

Szerencsémre sikerült Alice számára találnunk néhány olyan ruhadarabot, amit minden gond nélkül hordhat, és egyben talán a bátyám ízlésének is megfelel. Mondjuk azért azt hozzátenném, hogy neki és nekem teljesen más elképzelésünk van arról, hogy egy tinédzser lány mikor normális, de talán ezt már el lehet engedni. Lényegében Lizzie egy aranyos kislány volt, akinek lelki támogatásra lett volna szükség. Hiába tizennyolc éves már, azt hiszem határozottan kijelenthetjük, hogy a felnőtt és gyermeklét határán van. Még nem lehet vele úgy beszélni, mintha már önálló személyként tengetné a mindennapjait, de az is igaz, hogy óvodásként tekinteni rá is egy kicsit túlzás. Ilyenkor erősen kell fogni a gyerekeket, hogy ismerjék a határaikat, de ez a kislány nem ivott, nem drogozott, szimplán csak szoknyákat akart hordani, ami nem értem miért ütközött ekkora akadályba. A találkozónk alkalmával viselt is teljesen normális hosszúsággal rendelkezett. Biztos vagyok benne, hogy néhány osztálytársa rendelkezik olyan igazán bokorugró darabbal, amikhez a lányénak köze nem volt.
Emellett külön örömömként szolgált, hogy Alice is tervezett filmnézést, ami miatt szerzett magának snackeket, így én is be tudtam váltani az ígéretem és jól bevásároltam a Lanával tartott közös esti programomra. Örültem neki, hogy otthon van, mert addig sem kellett azon izgulnom, hogy miként ér majd haza a melóból és hogyan kell felmosnom őt a padlóról, ha valami történik vele. Az már tényleg az aggasztó kategória volt, ahogyan a lány fel tudott néha öltözni és értettem, hogy miért csinálja, ennek ellenére sem gondoltam azt, hogy ezt így kellene űznie.
- Szia, megjöttem – mindezt persze úgy jelentettem be, mintha nem lenne baromi egyértelmű. Valamennyit zörögtem még a zacskókkal amíg kiléptem a cipőmből és felakasztottam a kabátomat, de utána rögtön a kanapé felé vettem az irányt és szabályosan levetettem magam. A fotelban pihenő macska pedig összerezzent a jöttömre.
- Ugye nem kezdted el nélkülem? – a karomat lazán átvetettem a kanapé támláján, aztán a ismét belenyúltam a másik kezemmel a zacskóba – Hoztam a szellemtaknyos izédből.
Lazán a lány ölébe ejtettem azt, és nem is fáradtam azzal, hogy a továbbiakban ránézzek, szimplán csak elővettem a saját sajtos chipsemet és azonnal meg is bontottam azt. Emlékeztetnem kell majd magam arra, hogy pár felülést csináljak, mert az utóbbi időben eresztettem némi hasat a folyamatos fifa és nasi kombótól.
- Mit fogunk nézni? Választhatsz – ma éppenséggel olyan napom volt, amikor szívesen kedveskedtem a lánnyal. Elég hullámzó volt a viszonyunk, de ennek ellenére is úgy gondoltam, hogy még így is egész jól éltünk együtt. Lehetne ennél százszorta rosszabb is a helyzet. Én legalább szoknyában kiengedem a lakótársamat a házból.


kiskabát nélkül persze †   szia banya  does it feel; Lana & Jordan 1261330843   416 szóbanshe don't like the way you hold her
Now it all seems far away, all the wet matches we break, long complaints will dull our needle, eyes out for greatness, without shape or distance, keep head high with doubt in mine, kill myself or least my time, black and white to paint a few, mouth of gas from me to you, well that's just alright

Lanai E. Foster imádja a posztod

mind álarcot viselünk
Jordan H. Chwe
Munkás
ranggal rendelkezem
★ :
does it feel; Lana & Jordan IyLb18c
does it feel; Lana & Jordan GFwUCSM
★ kor ★ :
26
★ elõtörténet ★ :
Keep head high with doubt in mine
Kill myself or least my time, Black and white to paint a few, mouth of gas from me to you, well that's just alright
★ családi állapot ★ :
does it feel; Lana & Jordan 5YQ4H8h
Oblivious to things around me
It's only in your arms, I can see, That everything means, nothing without you, they don't feel the things we're feeling, it's got us dancing on the ceiling, it's really not that hard for me, to choose
★ lakhely ★ :
Bronx
★ :
does it feel; Lana & Jordan EM3jLh8
★ foglalkozás ★ :
bolti eladó
★ play by ★ :
Lee Jae Hyun
★ hozzászólások száma ★ :
70
★ :
does it feel; Lana & Jordan PkH5iBc
TémanyitásRe: does it feel; Lana & Jordan
does it feel; Lana & Jordan Empty
mind álarcot viselünk
ranggal rendelkezem
 
does it feel; Lana & Jordan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» on track | Jordan & Lana
» chit-chat; Lana & Jordan
» sick of you like an addiction; Jordan & Lana
» I need to feel the pain
» Always feel like somebody's watching...

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Egy kis plusz :: Real Time játékok-
Ugrás: