★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 164 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 153 vendég :: 2 Bots Ariel Hella Wright, Caleb Jones, Cesare Palmieri, Dean Calver, Dok Min-Joon, Enzo De Santis, Jayda Winters, Leroy Montfaucon, Mallory Duval, Olive S. Johnson, Wendy Hart A legtöbb felhasználó ( 524 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 12:24-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Benjamin Stanford
tollából Ma 11:54-kor Rosemary Sawyer
tollából Ma 10:21-kor Nadia Romanov
tollából Ma 09:01-kor Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 19:01 |
| to: Macskás srác
from: Lana | |
| |
|
| mind álarcot viselünk Munkás ranggal rendelkezem ★ hozzászólások száma ★ : 75 |
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 18:55 |
|
Most lebuktál, hogy bejövök neked! Persze, csak az unokahúgomért megyek el a suliba és elviszem ebédelni, meg vásárolni. Estére otthon leszek | |
| |
|
| mind álarcot viselünk Munkás ranggal rendelkezem ★ play by ★ : Lee Jae Hyun ★ hozzászólások száma ★ : 64 |
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 18:50 |
| |
|
| mind álarcot viselünk Munkás ranggal rendelkezem ★ hozzászólások száma ★ : 75 |
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:47 |
|
Tegnap is mondtad... De nincs kedved ma rendelni valamit? Ha hazaérek kifizetem Alapvetően a nyilvánvaló jóképűségemre gondoltam, de ha nem hát nem... | |
| |
|
| mind álarcot viselünk Munkás ranggal rendelkezem ★ play by ★ : Lee Jae Hyun ★ hozzászólások száma ★ : 64 |
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:43 |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:34 |
|
Szóval szimpatikus vagyok és jól áll a fekete nadrág Egyéb pozitívum? | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:31 |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:28 |
|
Erre mit kellene mondanom? Neked amúgy is tetszem nem? | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:23 |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:13 |
|
És te mit javasolsz? Mi állna jól nekem? | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:09 |
from: Lana Lana! Kérlek mondd, hogy nem káprázik a szemem, és a pólóm az ajtómra akasztva nem váltott méretet! nem én voltam! már így vettem ki a mosógépből vagy így raktam bele... Azt elhiszem, hogy így vetted ki De biztos nem így raktad bele! Mikor láttál engem ilyenekbe felöltözni? hé, amúgy is tele vagy oversized dolgokkal akkor ezzel mi a baj? Hogy ez már over-oversized Úgy fogok kinézni benne, mint egy balfasz nem muszáj felvenned az utcára amúgy is, csak a te pólód nyúlt ki, szóval nem az én hibám Viszont én nem raktam be a mosógépbe... De szerettem azt a pólót! Használd hálóingnek, ha akarod, másra már nem jó akkor majd veszek neked másikat kibírod addig, amíg nem kell megint ruhákat vennem? Igazából ma akartam felvenni, de akkor majd nézek valami mást Találkozom valakivel. biztosan egy másik pólódban is tetszeni fogsz neki. | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:07 |
|
Igazából ma akartam felvenni, de akkor majd nézek valami mást Találkozom valakivel. | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:06 |
from: Lana Lana! Kérlek mondd, hogy nem káprázik a szemem, és a pólóm az ajtómra akasztva nem váltott méretet! nem én voltam! már így vettem ki a mosógépből vagy így raktam bele... Azt elhiszem, hogy így vetted ki De biztos nem így raktad bele! Mikor láttál engem ilyenekbe felöltözni? hé, amúgy is tele vagy oversized dolgokkal akkor ezzel mi a baj? Hogy ez már over-oversized Úgy fogok kinézni benne, mint egy balfasz nem muszáj felvenned az utcára amúgy is, csak a te pólód nyúlt ki, szóval nem az én hibám Viszont én nem raktam be a mosógépbe... De szerettem azt a pólót! Használd hálóingnek, ha akarod, másra már nem jó akkor majd veszek neked másikat kibírod addig, amíg nem kell megint ruhákat vennem? | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 17:03 |
|
Viszont én nem raktam be a mosógépbe... De szerettem azt a pólót! Használd hálóingnek, ha akarod, másra már nem jó | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 16:53 |
from: Lana Lana! Kérlek mondd, hogy nem káprázik a szemem, és a pólóm az ajtómra akasztva nem váltott méretet! nem én voltam! már így vettem ki a mosógépből vagy így raktam bele... Azt elhiszem, hogy így vetted ki De biztos nem így raktad bele! Mikor láttál engem ilyenekbe felöltözni? hé, amúgy is tele vagy oversized dolgokkal akkor ezzel mi a baj? Hogy ez már over-oversized Úgy fogok kinézni benne, mint egy balfasz nem muszáj felvenned az utcára amúgy is, csak a te pólód nyúlt ki, szóval nem az én hibám | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 16:49 |
|
Hogy ez már over-oversized Úgy fogok kinézni benne, mint egy balfasz | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 16:41 |
from: Lana Lana! Kérlek mondd, hogy nem káprázik a szemem, és a pólóm az ajtómra akasztva nem váltott méretet! nem én voltam! már így vettem ki a mosógépből vagy így raktam bele... Azt elhiszem, hogy így vetted ki De biztos nem így raktad bele! Mikor láttál engem ilyenekbe felöltözni? hé, amúgy is tele vagy oversized dolgokkal akkor ezzel mi a baj? | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 16:37 |
|
Azt elhiszem, hogy így vetted ki De biztos nem így raktad bele! Mikor láttál engem ilyenekbe felöltözni? | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan Szomb. Dec. 12 2020, 16:32 |
from: Lana Lana! Kérlek mondd, hogy nem káprázik a szemem, és a pólóm az ajtómra akasztva nem váltott méretet! nem én voltam! már így vettem ki a mosógépből vagy így raktam bele... | |
| |
|
| | chit-chat; Lana & Jordan Pént. Dec. 11 2020, 23:33 |
|
Lana! Kérlek mondd, hogy nem káprázik a szemem, és a pólóm az ajtómra akasztva nem váltott méretet! | |
| |
|
| | Re: chit-chat; Lana & Jordan |
| |
| mind álarcot viselünk ranggal rendelkezem |
| | chit-chat; Lana & Jordan | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |