Kedves Brianna!
Üdvözöllek az oldalon!
A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.
Először is ne haragudj, hogy eddig kellett várnod egy elfogadóra, de az augusztust valószínűleg mindenki inkább pihenéssel és kikapcsolódással tölti. Nagyon részletgazdag és remekül megírt karakterlapot hoztál nekünk, aminek minden sorát öröm volt olvasni.
Tetszett, ahogy megoldottad a jellemzést; elég sok mindent megtudhattunk rólad ennek a fajta leírásnak köszönhetően, nem rejted véka alá a rossz tulajdonságaidat sem. Kicsit az volt az érzésem veled kapcsolatban, hogy te az a fajta vagy, akinél a könyvek is ABC sorrendben vannak a polcon, ugyanolyan távolságra egymástól, ha pedig egy ici-picit is másképp lennének, azonnal vissza kell igazítani - aztán a történetedből kiderült, hogy hasonló a helyzet.
Érdekes volt olvasni, mennyire megtervezel mindent. Húsz éves terv, komolyan?
Én öt éves tervet sem tudnék tartani.
Talán kicsit merevnek tűnsz, de ahogyan te is említetted, elég konzervatív eszmék között nevelkedtél fel, a neveltetést pedig mindig nehéz magunk között hagyni.
A történeted során kiderül, hogy amúgy a merevnek látszó lány a megfelelő közegben nem is annyira merev. Azokon a fotókon, amik a barátaiddal töltött nyaraláson készültek látatlanban is boldognak tűnsz. Ott nem lihegtek a nyakadba a szüleid, nem kellett minden pillanatban megfelelni nekik. Az volt rajtad, amit te akartál, azt csináltál, amit te akartál, nem volt senki, aki ítélkezett volna fölötted.
Szomorú, ami Kikivel történt, mivel ő nem fogadta jól a kicsit más irányű közeledésed, ami miatt egy ideje nem is beszéltek. De talán pont ő volt az, aki egy kicsit felnyitott a szemedet, nem? Ha még mindig ott visszhangzanak a szavai a fejedben, akkor mély benyomást tett benned - így is, úgy is.
Lényegében fotókon és emlékeken keresztül ismerehettük meg a múltad apró darabkáit, ami elég volt ahhoz, hogy bemutassa, mennyire összetett személyiség is vagy valójában. Kicsit nehéz kiigazodni rajtad, de megvan a magad varázsa, ami miatt az ember át akarja törni a körülötted lévő falat és meg akarja ismerni az igazi Birannat.
Az előtörténeted nagyon tetszett, hihetletlenül jól fogalmazol, élmény volt olvasni az egész lapot. Szívesen olvastam volna még tovább, hátha többet megtudunk rólad.
De nem akarlak feltartani, mert biztosan vár a nővéred - meg az új munkád -, úgyhogy utadra is engedlek.
Színt és rangot admintól kapsz majd, de addig is szabad előtted a pálya. Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék!
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!