★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 82 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 81 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23 2024, 15:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:30-kor Yelyzaveta Kravchenko
tollából Ma 00:29-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 23:13-kor Jayda Winters
tollából Tegnap 22:35-kor Horatio R. Hayes
tollából Tegnap 21:52-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:39-kor Dominic Reynolds
tollából Tegnap 20:35-kor Wang Weiguang
tollából Tegnap 19:52-kor Andrés Casado
tollából Tegnap 19:26-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
| | Silke Van Hoebek Csüt. Júl. 06 2017, 22:05 |
| Silke Van Hoebek ”Kérdezd meg magadtól, miért létezik politikai korrektség - az egyedüli válasz az lehet, hogy azért, mert félsz őszintén kimondani, amiben hiszel.” Kurt Russell Karakter típusa: saját Teljes név: Silke Van Hoebek Becenevek: Silk Születési hely, idő: West Fork, Dél Dakota | 1998. október 17-én Kor: 18 Lakhely: Brooklyn Szexuális beállítottság: Biszexuális Családi állapot: Szingli Csoport: Diákok Ha végzett vagy még tanul//Egyetem: Columbia, politológia, még tanul Ha dolgozik//Munkabeosztás: - Ha dolgozik// Munkahely: - Hobbi: Szénrajz, jóga, fitnesz, futás
Gyerekként megtanultam, hogyha az ember az életben valamit tényleg nagyon, de igazán nagyon el szeretne érni, akkor csak és kizárólag magára számíthat. Segíthetik, támogathatják, de akár el is gáncsolhatják, visszaránthatják, akadályozhatják mások, ahogy nekik tetszik, de ha az ember nem tesz meg mindent a céljaiért, akkor úgyse éri el őket. Márpedig, ha valamit a fejembe veszek, hogy na most aztán tényleg, akkor minden más vagy értelmét veszti, vagy másodlagos prioritássá válik (vizsgaidőszakban például az alvás). Az egyetemen a jegyeim, az izmaim és az alakom mind kitartó, véres, verítékes küzdelem eredménye. Az életben semmi sincs ingyen, én aztán tudom. Nem döntöttem el ugyan, hogy New York állam kormányzója leszek, az első női elnök, vagy többszörös világbajnok és olimpikon, de ha egyszer sikerül döntenem, akkor mindenki biztos lehet benne, hogy küzdeni fogok, ez nálam életforma. Másik jellemzőm, hogy a hazugság minden formáját elutasítom. Gyerekkorom óta nem hazudtam senkinek és soha nem bocsátottam meg, ha nekem hazudtak. Minden mást hajlandó vagyok megbocsátani, de ezt soha. A világ jobb hely lenne az emberek negatív tulajdonságai nélkül. Egy rablóról vagy egy gyilkosról tudod, hogy az, mert van priusza vagy körözik, de egy hazugról soha nem tudhatod, hogy az és így nem tudod, hogy mire számíts tőle. Példaképem Reagen, kell ezt magyarázni? A statisztika olyan, mint a bikini: sok mindent megmutat, de a lényeget eltakarja.” - Aaron Levenstein -Silke, megfejted a tehenet? – Az életem első tizennyolc éve mintha csak és kizárólag a tehén körül forgott volna. Persze egy szegény farmercsaládnál a tehén jelenti azt, mint Manhattanben az egyéni rendelésre készült spéci sportkocsi. A mindennapi túlélés függ az állatoktól és a terménytől. Gyűlöltem. Világ életemben úgy éreztem, hogy minél keményebben dolgozik mindenki, annál szegényebb. Mintha a ranglétra felsőbb lépcsőin állók folyamatosan elvennék a jussuk, míg végül a létra tetején munka nélkül is meg lehet élni. Én azonban nem erre vágytam. Nem arra, hogy a nélkül legyen valamim, hogy bármit is tettem volna érte. Azt akartam elérni, hogyha elérek valamit, akkor azzal én járjak jól, ne mások. Ugyanaz a vér hajtott, mint holland őseim, akik az óhazából elvándoroltak megállás nélkül egészen ideáig, ahol földesúr nélkül élhettek és az állam kevesebbet lopott. A tudás hatalom. Az egyetem és a sport az egyedüli kiugrási lehetőség a mi vidékünkön és a kettő bizony párban jár. Nem volt pénzünk ugyanis egyetemre, sportkarrierre meg valahogy nem vágytam. Mégis tudtam, hogy nincs az egyik a másik nélkül. A labdához nem volt tehetségem, se a kézihez, se a kosárhoz, se a focihoz. A préri közepén születtem így valahogy kialakult bennem egy enyhe víziszony, így abban az irányban is bezárult előttem az összes ajtó. Viszont kislány korom óta szerettem futkározni, így ebben fejlesztettem magam. Megnyertem az iskolai, a megyei, az állami futóbajnokságot a korosztályomban és kitartóan magoltam, sokszor éjszakákon át. A fiúk fele szerint ronda vagyok. Utálják, ha egy lány kisportolt, ha vannak izmai. Nem vagyok erőművész, csak edzem magam, hogy gyorsabban tudjak futni. A másik felük meg odáig volt értem. Őket utáltam jobban. Zavaró tényező, ami elvonja a figyelmet és az energiát. Majd egyetem után jöhetnek, addig viszont _élettér_. Mire eljutottunk az utolsó bálig számos amerikai egyetem és néhány európai is sportösztöndíjat ajánlott. Döntenem kellett, hogy a futáson kívül mihez szeretnék kezdeni az életemmel. Magától értetődően a politológia mellett döntöttem. Ha az ember döntéseket hozhat, akkor mások kevésbé dönthetnek az ő sorsa felől. Tudom, hogy önzőség azért hatalomra szert tenni mások felett, hogy nekik ne legyen hatalmuk felettünk, de a politikusok 90%-a meggyőződésem szerint genetikailag önző. Így nem elfogadható, nem megbocsátható, hogy én is az vagyok, viszont érthető. Nem fogok hazudni magamról senkinek. Rengeteg rossz tulajdonságom van, ez az egy nincs köztük. A Columbia számos kimagasló politikai egyéniséget adott az Államoknak. Na, nem mintha nekem annyira sok esélyem lenne közéjük kerülni, de remélem, hogy a pozitív példa is ragadós. Ha az ember kap egy lehetőséget, akkor igenis éljen vele, ki tudja, hogy lesz-e második esélye. Így kerültem New Yorkba, ott is Brooklynba, ahol a holland akcentusom nem lóg ki a németajkúak közül nagyon. A családom már a Függetlenségi Háború előtt itt élt, de a préri közepén a nyelv nehezebben változik, mint a tengerparton. Jut eszembe, tengerpart. Néha rémálmaimban egy cunami elviszi a Nagy Almát az álmaimmal együtt. Túl közel túl sok víz van. Még strandolni se mentem le amióta ide költöztem és a Szabadságszobrot se láttam. Egy amerikai egyébként se attól amerikai, hogy ezeket a nevezetességeket megnézi… New York államban annyi ember él, hogy az tíz prérire is elég lenne. Otthon állami ifjúsági bajnok voltam. De otthon annyi ember élt, mint itt nagy túlzással egyetlen háztömbben. Így egyelőre megelégednék azzal, ha nem veszteném el az ösztöndíjam. Van egyébként B tervem is. Tanulni. Annyit, amennyit tudok és addig, amíg van rá lehetőségem. Csak nem rúgnak ki, ha jeles vagyok. Remélem. Bár Amerika a lehetőségek hazája, így a füstbe ment terveknek is van annyi esélyük, mint nekem. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Re: Silke Van Hoebek Szomb. Júl. 08 2017, 03:10 |
| Gratulálok, üdv nálunk! Kedves Silke Hát van valami naiv és vicces dolog az életfelfogásodban, például én is szívesen lennék az elnök felesége és tudom, hogy bármit teszek én mégsem leszek az. Talán azért kicsit merész és színes a fantáziád, de ezzel nincs semmi baj. És valóban igazad van, ha elakarunk érni az egy nagyon, de nagyon rizikós út, telis-tele bonyodalmakkal, akadályokkal és hasonló dolgokkal. Még abban is igazad van, hogy mindent magunknak kell megtennünk és nem bízhatjuk rá ezeket másoknak, hisz ezek a mi álmaink, mi céljaink.. nekünk kell tenni értük. És hát a hazugságok.. ki szereti azokat? De most komolyan. Nagyon hosszú és nehéz út vezetett oda, ahova. Nekem tetszik, hogy ilyen mélyről jutottál ilyen magasra, mert hát az élet nem csak játék és mese. Sajnálom, hogy nem adatott meg az, ami a legtöbb gyereknek kiskorában, azonban szerintem téged ez tesz különlegessé, ez tesz azzá, aki most ma vagy. Futni pedig király dolog, én is szeretek futni, még ha nem is nyerek versenyeket. Én kitartást és sok sikert kívánok neked! Nem találtam semmi gondot, menj foglalózz és már játszhatsz is. |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Silke Van Hoebek | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |