még üzeneten keresztül is nagyon szarul hazudsz, pedig tapasztalatom szerint eleget gyakoroltál már, vagy csak velem csinálod ezt? mindegy is, végül is, csak a tejet ne felejtsd el, vagyis... én szóltam!
óó, az a poszt már foglalt! nem viselkedem úgy, és nem mondom, hogy én az erkölcsösségről vagyok híres, de ha már jópárszor lefeküdtünk, szerintem jogom van tudni, hogy éppen szeretőnek tartasz. Egyébként meg ő maga mondta, hitelesebb forrásról nem is beszélhetnénk.
Csak ez az egy van, de ez se tudom, minek, mint ahogy azt sem értem mit keresett a klubban. Ez egy kicsit bonyolultabb, mint gondolod. Nem olyan értelemben a feleségem...
milyen más értelemben lehet nézni, a feleség pozíciót? o.o hát ő elég lelkesnek bizonyult mindenesetre, de ha este HAZAMÉSZ, mert gondolom ugye nem is utaztál el oda, ahová, hisz ő is ezt állította, akkor majd magyarázd meg neki, hogy a pletykák, amik rólunk terjengenek, nem igazak
Bagoly mondja... Attól függetlenül ami volt, szerintem mégis csak nekem kellene hinned, mint egy idegen nőnek, aki minden bizonnyal féltékeny rád. ez a házasság csak egy megállapodás volt még apám idejében, semmi több...
most mondd, hogy nem éri meg velem kivételt tenni nem fog a nyakadra járni, beszélek a fejével... Azt sem értem mit keres New Yorkban. Nem ebben egyeztünk meg de, ha haza érek mindent elmesélek, rendben?
felőlem akár hat gyereked is lehet, csak ne járjon senki a nyakamra, éppen elég vagy TE a mesédre pedig nem biztos, hogy kíváncsi vagyok. mindenesetre JÓ ÚTAT, ha egyáltalán repülsz valahonnan és nem csak a feleséged ágyából puszika
tudom, hogy az apáddal kapcsolatban nem voltam őszinte, de hidd el, tényleg nem vagyok a városban és, ha ott lennék se azzal a nőszeméllyel tölteném az időmet majd kárpótollak a kellemetlenségért, ha visszamegyek