New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 203 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 192 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Nova Garcia
tollából
Ma 08:08-kor
Lambert Schultz
tollából
Tegnap 23:19-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 23:04-kor
Verena Tolliver
tollából
Tegnap 22:53-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:43-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:28-kor
Enzo De Santis
tollából
Tegnap 22:20-kor
Zoey Miles
tollából
Tegnap 21:47-kor
Joe Weaver
tollából
Tegnap 20:04-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
38
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
242
232

Finn Kristian Mauseth
TémanyitásFinn Kristian Mauseth
Finn Kristian Mauseth EmptySzomb. Dec. 14 2019, 12:23
Finn Mauseth

Karakter típusa:
saját
Teljes név:
Finn Kristian Mauseth
Becenevek:
Finn, Kris, Mauseth (azaz hallgatok mindenre)
Születési hely, idő:
Stavanger Rogaland, Norvégia 1998. 12. 14.
Kor:
21
Lakhely:
Manhattan
Szexuális beállítottság:
heteroszexuális
Családi állapot:
...?
Csoport:
diákok
Ha végzett vagy még tanul//Egyetem:
Columbia Egyetem;; építészmérnöki kar (másodéves hallgató)
Ha dolgozik//Munkabeosztás:
HÖK elnök az építészmérnöki karon
Ha dolgozik//Munkahely:
Columbia Egyetem
Hobbi:
jégkorong, görkorcsolyázás, tánc, túrázás
Play by:
Herman Tømmeraas

Jellem
Minden, amit az otthonában magára szedett

Tökéletesen megtestesíti a norvég embereket. Azaz bár zárkózottnak tűnik, valójában elég kedves srác, akibe nem sok rosszindulat szorult, de ha kell, akkor ki tud állni magáért. Egyáltalán nem jellemzőek rá a hullámzó érzelmek, az esetek nagy részében elég kiegyensúlyozottnak tűnik. Nagyon jól el tudja – és el is szereti! – rejteni az érzelmeit, mert úgy érzi, hogy ezek legyengíthetik őt. Jellemzően szorgalmas és okos srác, akinek gyorsan pörög az agya mégis sokan azt hiszik, hogy egy kicsit le van lassulva, pedig inkább csak a saját nemtörődöm stílusában éli az életét. Általában ha feladatokat bíznak rá, azokat pontosan, határidőre végzi el, mert rosszul érzi magát ha esetlegesen nem képes teljesíteni. Lassan és érthetően beszél, bár némi akcentusa még van az amúgy sem túl egyszerű norvég nyelv miatt.
*

Minden, ami Amerikában ráragadt

Bár kezdetben nem éppen indult jól számára az Amerikai álom, mostanra már egészen összeszedte magát és elmondhatja azt, hogy boldog életet él az Államokban. Eleinte pánikbetegséggel és szorongással küzdött, illetve tömegiszonya volt a nyüzsgő utcák miatt. Nehezen értette meg magát másokkal egészen addig, amíg nem talált egy barátot... Talán a legrosszabb fajtából, aki már-már az ikertestvérévé avanzsálódott abban az időben, így nem egy olyan tulajdonságot ragasztott rá, amivel korábban nem rendelkezett... Példának okáért sokkal inkább hanyag lett, mert a bulik miatt hajlamos volt a nem tökéletes munkákat megalkotni, de ettől függetlenül is tartotta a jó jegyeit... Viszont olykor megengedte magának, hogy lazítson. Így elég gyakorivá vált, hogy másnaposan, részegen járt be egyetemre, vagy éppen a hátsó sorokban kezdte meg az alapozást. Korábban nem kifejezetten számított népszerűnek, inkább az átlag srácok sorait erősítette, viszont az egyetemen annyira felvette a „brozást”, hogy lényegében fél év alatt mindenki a „tesója” lett az előadóból. Sokkal mosolygósabb és felszabadultabb, ugyanakkor erkölcsileg lazább és egy kicsikét pofátlanabb is lett. Bár még így sem lehetett rosszindulatúnak nevezni őt, ettől függetlenül már jóval árnyaltabb volt a személyisége, mint a gimis éveiben.
*

Minden, amit a kollégiumban tanult

Elsősorban rájött, hogy ha túl sok kaját tart a hűtőjében, akkor nem marad hely például sörnek és egyéb égetett lónyálaknak, amikkel a hűtője alapvetően körbe van rakva. Persze az egyik polcon ott szokott hagyni egy csomagnyi felvágottat, illetve egy ketchup mindig található az ajtós részben is. Ezenkívül lényegében már csak kenyeret tart otthon, mint élelmiszert... Illetve kávé mindig van, mert a reggeli rutinjának a része a dohányzással együtt egy fekete elfogyasztása. Közben elmarasztalhatatlan programja az is, hogy a lányokat csesztesse, akik smink nélkül teljesen másképp néznek ki a kis bolyhos pulóverükben. Illetve készségesen kisegíti azokat a diákokat, akiknek szüksége lenne hajszárítóra, tusfürdőre, vagy egyéb dolgokra van szükségük. A szobájában minden pénteken tart egy felkészülést az építészmérnök hallgatóknak, amiért pénzt szed tőlük, illetve szokása felvásárolni a mosásra alkalmas zsetonokat, amiket később felárasan ad el mindenki másnak. Az emberek pedig egyszerre imádják a fiút, amiért folyton mosolyog és nagyon közvetlen velük, ugyanakkor minden turpissága miatt haragszanak rá... De a huszadik alkalommal is képesek megvenni tőle a zsetonokat, és koccintanak vele másnap este az összejöveteleken.
*

Minden, amit a családja nevelt belé

Tisztelet, elfogadás, erkölcs és szeretet. Mivel az édesanyja nem norvég származású és úgy küzdötte fel magát a pozíciójába, ezért elég komoly és szigorú neveltetést kapott a tizenegy éves húgával együtt. Mindig elvárták tőle a jó teljesítményt az iskolában, a komoly sporteredményeket, de ettől függetlenül sem mértek rá túl nagy nyomást, ami miatt elég jó gyerekkora volt, sok időt töltött a szüleivel. Mindig büszkék voltak rá, ami miatt új szokásként kezdett el hazudozni nekik arról, hogy „miért nincs barátnője”, vagy „beteg lett, ezért nem ment be a suliba”, illetve a leggyakrabban hangoztatott dolog az volt, hogy „nincs ideje sportolni”. Leginkább esetében arról van szó, hogy a jégkorongot nem tudja egész évben űzni Amerikában, plusz sokkal kevésbé gondolja relevánsnak a sportot, ami miatt felhagyott a versenyzéssel... Ellenben a dohányzásra időközben rászokott így már mondhatni csak hobbiszinten korcsolyázgat télen. A barátnő kérdésre azért nem tud egyenes választ adni, mert egy két óráig igen tud szeretni egy nőt, viszont nem akarja lekötni magát, ami meg a suliba való bemenetelt illeti... Ő maga is lazábban veszi az egyetemet, amióta kitapasztalta, hogy milyen. Mondhatni elrontotta az, hogy távol maradt a családjától.
*

Összegzés
A környezete egész élete folyamán formálta, és bár mondhatni már nagyjából „kész” jellemmel rendelkezik, még így is fejlődőképesnek ítélhető a fiatal fiú. Megtalálható benne a nyugodt, szűkszavú, mindent rövidre záró norvég fiatal, aki a családi nyomás miatt egyértelműen a jófiúk közé tartozik. Nem túl szenvedélyes, nem jellemzők rá a kitörések semmilyen helyzetben, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek érzelmei. Nehezen hazudik másoknak, de ha muszáj megteszi. Hűséges a barátaihoz, viszont megvan a magához való esze. Jelenleg egyetlen olyan embert ismer, akiért ténylegesen tűzbe menne... Ezért mindig azt mondja, hogy egy igaz barátja van, és sok sok jó ismerőse meg haverja. Nyíltnak tűnik, de a legbelsőbb érzéseiről senkivel sem hajlandó beszélni, mert nem akarja, hogy mások gyengének tartsák. Alapvetően nem veszi komolyan az életet, viszont szereti élvezni így újabban hajlamos elhanyagolni a kötelességeit a szórakozás miatt. Könnyen formálja a környezete, így örökké fejlődőképes marad. Általában lassan tanul, de tartósan... És iszonyatosan tud szeretni másokat, de ezt soha nem ismerné be senkinek.

Múlt
- Ühm, kimehetek? – pillantottam a tanáromra, miközben nagyokat nyeldesve vártam a válaszára. Éreztem, ahogyan lassan az egész terem felém fordul és amolyan „ennekmiafaszbajavan?” pillantással jutalmaznak. Egy hajszál választott el attól, hogy a terem közepén dobjam el a testem és kiverjen a víz már csak attól is, hogy körülöttem nagyjából 300 ember ülhet.
- Jól érzi magát Mr. Mauseth? – jött a kérdés, amitől lényegében majdnem letettem az arcom a földre. Persze! Csodásan leszek rögtön azután, hogy sikerült elhagynom ezt a nyomorult előadói termet, ahol értelmesen még jegyzetelni sem tudok, mert érzem magam körül a sok embert... És nem, most nagyon nem voltam rájuk hangolódva. Tekintve, hogy alig száz-húszezren lakták a várost, ahol születtem és felnőttem... Számomra az, amivel itt tapasztaltam már tömeg volt. Lényegében a középiskolás osztályom 22, az általános iskolás alig 15 fős volt.
- Visszaüljek? – tettem fel a kérdést, egy fokkal keményebb hangon, mint ahogyan azt szerettem volna. Egyáltalán nem akartam kihúzni a gyufát a férfinél, mert nem tűnt kifejezetten kedves fazonnak. Minden bizonnyal meg is lephette az, amit az imént cselekedtem, mert a faggatásomat abbahagyta és csak az ajtó felé intett. Nekem pedig nem kellett több, összeszedve az utolsó erőmet, rögtön meg is lódultam az ajtó felé, amit a kelleténél egy kicsit erősebben sikerült becsapnom magam után.

*

- Csak tízig maradhatok, mert este buli lesz – dobta le a táskáját Braylen, az amúgy tökéletesen bevetett ágyamra, én pedig rögtön meg is fogtam azt, és átdobtam a szobatársaméra, aki a mai nap összeszedte a cuccait, mert hétvégére hazaindult.
- Ott tudsz aludni – intettem a fejemmel a bútor felé. A magam részéről szinte biztos voltam benne, hogy a hétfői órára le akarom tudni a beadandónkat... És nem, nem fogom egyedül megcsinálni.
- Mi lenne, ha együtt elkezdenénk, én lelépnék, és te befejeznéd? – rángatta meg a szemöldökét, mintha egy rohadt jó ajánlatot adott volna nekem. Mert ugye az is ritka, hogy alapvetően ő egyáltalán dolgozik valamin...
- Én nem vagyok a csicskásod – jegyeztem meg – Ne kelljen bezárnom magunkat ide éjszakára, jó?
A hatás kedvéért a kulcsomat azért meglóbáltam az orra előtt, és igyekeztem rávezetni arra, hogy mind a kettőnknek az lesz a jó, ha mondjuk nem fogunk ezer ember előtt nyökögni az órán. Ráadásul a tervrajzokat le kell adni kézzel elkészítve és gépen is megtervezve, ki kell nyomtatni a diákat, és a jegyzetet is elkéri a tanár. Szóval ezzel ma amúgysem végeznénk, a legtöbb amit tehetünk, hogy készítünk egy skiccet, aminek a mintájára gépen felhúzzuk az épületet, beleírva a pontos paramétereket, majd újrarajzoljuk szénceruzával a pontos mását annak, amit megterveztünk. Emellett kurvasok számolást kell beadnunk, szöveges vázlatot, meg minden szart... És ha ezt nem csináljuk meg buktuk a tárgyat és számolhatunk egy jelentős csúszást is, mert három tárgy is épül erre az egyre.
- Jaj ne már – nyomatta nekem a hisztit – Olyan jófej lettél az elmúlt időben... Mi történt most? Miért nem tudsz egy kicsit lazítani?
- Elég nehéz lenne úgy lazítani, hogy közben a nyakunkon a vizsgaidőszak és miattad ennek is ki kellett tolni a határidejét... – sóhajtottam fel, miközben már a halántékomat masszíroztam – Van egy csomó piám, ha csak az ivás érdekel, azt itt is tudsz.
- Nem csak az ivás érdekel – nézett a szemembe elég komolyan – Hanem a botránykeltés is.
Ez volt a pillanat, amikor mosolyt erőltettem az arcomra, majd először az ablakokat csuktam be a helyen – nem mintha azon keresztül ildomos lenne távoznia az úrfinak... Mert gondolom nem akar szétplaccsanni a betonon – majd lassan az ajtóhoz sétáltam és gyorsan kétszer elfordítottam a zárban a kulcsot... Amit végül egyenesen az alsógatyámba ejtettem.
- Most mit csinálsz Yang? – ejtettem meg egy ördögi vigyort felé – Le kell pöcsörészned ahhoz, ha ki akarsz menni innen.
*

- Nézz rám! Nézz már rám, te szerencsétlen! – ütötte meg a fülemet valaki kiabálása, aki már jó ideje próbál rángatni, de én a magam részéről képtelen voltam bármiféle reakciót mutatni felé. Lényegében csak a fülemre tapasztott kézzel köhögtem és kapkodtam a levegő után. Időközben már elkezdtek a könnyeim végigfolyni az arcomon, szigorúan csakis az erőlködéstől... Mert nem történhet meg, hogy én elsírom magan egy teremnyi egyetemista miatt. Illetve rohadtul szúrt a mellkasom, meg a magasságom miatt kényelmetlen volt egy sarokba bekucorodva létezni. Mindebből persze addig nem éreztem semmit, amíg a két kéz meg nem ragadta az arcom és ténylegesen nem kényszerített arra, hogy a fekete szemekbe pillantsak.
- Most kimegyünk innen, jó? – a kérdés a részéről határozottan költői volt, mert két pillanattal a nálamnál amúgy vékonyabb srác már ragadott is meg, majd bújt a karom alá, és a derekamnál fogva támogatott ki a szinten található kis erkélyre. Nem mondom, hogy ha rögtön elenged, akkor a lábaim elbírták volna a súlyom, de határozottan jobban tett a friss levegő és mivel már elég hűvös is volt a szél, viszonylag könnyen magamhoz tértem én is.
- Honnan jöttél? – kaptam az első kérdést az arcomba. Lényegében ő volt az egyetlen ember az eddig itt töltött két hetem alatt, aki nem csak húzta a száját a viszonylag erős akcentusomra, hanem igyekezett egy kicsit mögé gondolni annak, hogy miért nem megy annyira jól az angol... Ami a kiejtést illeti.
- Stava... – kezdtem bele egyből, majd egy köhintés után inkább másképp folytattam – Norvég vagyok.
Kicsit elvigyorodott rajta. Most vagy a tényt találta kurva viccesnek, hogy én bizony európai emberként jöttem ide megváltani a világot, vagy sikerült kihallania a germánszerű, skandináv akcentusomat és vagy ténylegesen eltalálta a térséget, ahonnan származom, vagy fejben körbe tudta lőni a helyet... És most igen faszagyereknek hiszi magát, amiért intelligensebb a többieknél. Tudtam, mert én ugyanígy reagáltam egy hete az egyik orosz szaktársunk recsegős akcentusára.
- És miért pont New York? Ha jól vettem észre, nem igazán bírod az ittenieket – gondolom az előbbi jelenetre utalhatott. Pont ezért el is engedtem inkább a karját, amit... Nem is tudom mióta szorongathattam. Jobb híján a korlátra markoltam rá.
- Nem vettek fel Kanadába – jelentettem ki talán túl gyorsan is, és valamiért rögtön javítottam is magamon a pillantása miatt – Elcsesztem a jelentkezésem.
Erre már egy kicsit fel is horkant a srác, amitől kezdtem úgy érezni, hogy igencsak viszket a tenyerem. Én magam is tisztában voltam azzal a ténnyel, hogy igazán balfasz voltam, de örültem volna, hogy ha szorul annyi empátia a velem szemben állóba, hogy nem dörgöli ezt rögtön az orrom alá... De nem. Ő úgy néz ki, hogy olyan típusú ember, aki túl őszinte ehhez, és teljes mértékben leszarja, hogy egy faszkalap módjára viselkedik másokkal. Valahol értékeltem benne.
- Braylen – nyújtotta végül a kezét – Ha gondolod körbevezethetlek, mert már egy ideje itt élek. És utána beszélhetünk néhány dologról, ami talán érdekelne... Tudok egy módot, amivel könnyen pénzt tudsz keresni.
- Finn – fogadtam el a kezét, egy kicsikét rászorítva – De hívhatsz Krisnek is, ha éppenséggel az jobban tetszik. És nem érdekel a módszer, mivel én vagyok a harmadik ember, akit megvesztegetéssel akarsz becsicskítani. Köcsögsok pénze van a családomnak.
Ahogy elvigyorodott, én magam úgy éreztem, mintha legalább a lelkemet adtam volna el az ördögnek. Viszont akkor teljes mértékben benne voltam ebben a dologban, mert ő volt az első olyan ember a környezetemben, aki segíteni akart a beilleszkedésben... Ami nekem igencsak nehezen ment annak idején.
*

- Nagyon fasz vagy, remélem tudod – vágta le a seggét végül durcásan az ágyamra, majd az ölemben tartott laptop felé hajolt, amibe elkezdtem beleírogatni a saját gondolataimat az épülettel kapcsolatban – Ilyenekkel elbaszni az időt, amikor az utolsó bulik mennek most...
- Mondjuk elkezdhetnél utánaszámolni elsőkörben annak, hogy milyen mélyre kell leásnunk a talajba az alapot, amire felhúzzuk a kocsmádat.
Teljes mértékben figyelmen kívül hagytam azt, amit mondott. Lényegében eddig annyival járult hozzá a kis projektünkhöz, hogy kitalálta az épülettípust... Hogy ő kocsmát akar tervezni. Részemről igazából rendben volt a dolog, bár valószínűleg extrázni kell vele, hogy ne legyen túl egyszerű. Bray nyilvánvalóan ezért döntött így. Mert neki megfelel egy hármas, de én a magam részéről nem akartam ennyivel beérni, ha némi gondolkodás árán csinálok valami jobbat.
- Miért nem iszunk egy kicsit, ha már úgyis kocsmát csinálunk? – tette el a kérdést, és rögtön el is kezdett matatni a szobánkban elhelyezett hűtőben.
- Azért, mert ha részegen tervezel, valószínűleg összedől a ház – jelentettem ki. Azt már nem akartam közölni vele, hogy borzalmas építészmérnök lenne az alapján, ahogyan a szakon teljesít. Igazából az esze meglenne hozzá, csak lusta. És a tervei is egész jók voltak, amiket még az első héten készített tavaly. Azóta már bőven talált magának csicskákat, és nekem is mindig felajánlja a „jó ajánlatot”. Annak ellenére, hogy már volt nálunk és tisztában van azzal, hogy apám főorvos, anyám pedig ügyvéd... Tény, hogy a házunk sokkal otthonosabb az ő flancos villájuknál, de mi szeretjük a kis kunyhószerű építményeket, amikben élünk.
- Igen komolyan veszed – rázta meg a fejét, miközben a talált whiskysüveget meghúzta – Tök jó fej vagy mindig, amíg el nem jön a vizsgaidőszak.
Erre csak rántottam egyet a vállamon, majd a fejemmel megint a számológép felé intettem. Én már a saját ötleteimet a lapra leírtam, ő pedig valószínűleg teljességgel fosik a paraméterekre. Ettől függetlenül sem voltam h ajlandó egyedül dolgozni, ha már az ő neve is rákerül a papírra. Illetve a rajzait sem fogom megcsinálni, bár már szinte hallottam ahogy nekiáll vinnyogni nekem miatta.
- Bray, nem tudom, hogy feltűnt-e – sóhajtottam egy nagyot – De ha nincs meg a tárgy, minimum három évet csúszni fogsz.
Egyetlen pillantást vetett rám, amiből pontosan leszűrtem, hogy őt ez mennyire érdekli... Mert ugye ott a gazdag apja, akinek a pénzén élete végéig tud élősködni. Engem minden bizonnyal ezért otthon először véresre vernének, aztán pedig elhajtanának a háztól, pedig nem idegbeteg egyik szülőm se.
- És ha te csúszol, jelen esetben engem is rántasz magaddal a faszságodba – közöltem vele – Szóval mivel tudom, hogy értem nem fogod megtenni, szóval mit kérsz cserébe?
Erre már rögtön sokkal érdeklődőbb fejet vágott. Én magam pedig már ismertem annyira, hogy tudjam... Ez a lekenyerezés be fog válni nála. Még akkor is, ha én nem feltétlenül örülök, amikor Braylen Yangnak kell tartoznom.
- Szóval tudod van az én Valerie-m... – kezdett bele, mire az értetlen pillantásomra rögtön bővebben kifejtette, hogy kire gondol – A büfés csaj.
- A nagydarab, akinek van egy szőrös anyajegy az állán? – félreértés ne essék, a nem túl dekoratív hölgy iszonyatosan jó kávét tud főzni és mindig rendesen kiszolgál minket, szóval imádjuk.... Én meg így már pontosan tudtam, hogy melyikre gondol, de egy kicsit akartam szívatni a gyereket.
- A szőke, akinek olyan segge van, hogy... – kezdett bele a magyarázásba, én pedig már szinte vártam, hogy a levegőbe markolászva próbálja meg demonstrálni azt, hogy pontosan milyen.
- Mit akarsz tőle és tőlem? – mert ez nem volt tiszta. Én nem ismertem a lányt, lényegében azon túl, hogy kikértem tőle a melegszendvicsemet, soha nem beszéltem vele. És nem csak azért, mert amint barátom első pillanatban meglátta, kvázi már rá is sütötte, hogy ő bizony az övé, hanem egyszerűen engem egyáltalán nem mozgattak meg azok a kis porcelánbabák, amilyen a lány is volt.
- Ismered az egyik barátnőjét, szóval el kéne intézned, hogy leitassa – válaszolta nekem, mire nyújtotta a kezét, én pedig gondolkodás nélkül belepacsiztam. Amúgy is disznók voltunk a nőkkel, és ha ezen múlik az ő félévi kettese, meg az én jegyem, akkor... Legalább nem lesz túl nehéz dolgom.

Feel more like limbo
hands out my window, chasin' that sunset, that's more my tempo, that’s more my tempo, but this is all that I am, I only show you the best of me, the best of me

Isabel Marquina and Sabrine Carter-Dunagan imádják a posztod

mind álarcot viselünk
Finn Kristian Mauseth
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Finn Kristian Mauseth JN7Js2V
Finn Kristian Mauseth JN7dg9I
★ kor ★ :
25
★ elõtörténet ★ :
All that talking really getting on my nerves
You used to hate on me, but now the tables turn, I don't fuck with you, like, when you gonna learn? They try to show me fake love, but that's the type of shit that make me swerve
★ családi állapot ★ :
Finn Kristian Mauseth JN72Jou
I'm talking 'bout the money and your bombs, girl
So listen, I'm losing focus every time you speak, girl, submissive, the way that you've been grinding on your teeth, girl, yeah, you're aggressive, the way you throw your body in my arms, girl
★ lakhely ★ :
Manhattan
★ :
Finn Kristian Mauseth JN72YHN
★ idézet ★ :
We- the Folk- don't love like you do,' Locke said. 'Perhaps you shouldn't trust me with your heart. I might break it.
- Holly Black, The lost sisters
★ foglalkozás ★ :
építészmérnök hallgató
★ play by ★ :
Herman Tømmeraas
★ szükségem van rád ★ :
Finn Kristian Mauseth JNl6G6P
She's high, she lives in the sky, tonight, she's satisfied, rolling back her eyes, but then she starts to cry, everything is turning to black, all in one night, she just went to heaven and back
Finn Kristian Mauseth JNlPCUF
Count up the bands stickin' up, no rubber band is big enough, chain is so heavy, can't pick it up, came with the gang, a myriad, I seen your whip, hilarious, where is my roof? Mysterious, my whip from Fast & Furious, curtains with yellow interior
★ hozzászólások száma ★ :
67
★ :
Finn Kristian Mauseth JN72bqJ
TémanyitásRe: Finn Kristian Mauseth
Finn Kristian Mauseth EmptyHétf. Dec. 16 2019, 16:18
Gratulálunk, elfogadva!

Kedves Finn!

Üdvözöllek az oldalon!

A karakterlapodat elolvastam, és teljesen rendben találtam. Minden megtalálható benne, ami ahhoz kell, hogy kissé megismerhessük a karakteredet, betekintést nyerjünk az életébe és a jellemébe.

Kétségtelen, hogy akárhol is legyünk, a környezetünk befolyásol bennünket. Kicsi korunkban ez még a szüleinket jelenti és az óvodát, ahogyan cseperedünk azonban, a hatások egyre csak sokasodnak, újabb és újabb dolgokba csöppenünk bele. Te pedig valljuk be elég nagy fejest ugrottál valami számodra teljesen újba azzal, hogy épp Amerikában kötöttél ki - még ha eredetileg nem is new york-i egyetemre terveztél járni. Finn Kristian Mauseth 2122324058
Mint ahogyan írtad is, a norvég családi gyökereidnek hála, habitusban különbözöl az itteni siető, pörgős város lakóitól, de azt hiszem a történetedből az is kiderült, hogy nem kell ám téged annyira félteni. Hamar találtál - vagy talán épp fordítva, ő talált meg téged - egy embert, akinek először talán csak azért voltál hálás, mert valamelyest igyekezett neked segíteni a beilleszkedésben, mára már azonban egyenesen a testvérednek tekinted - ha nem is a vér kötelez benneteket. Finn Kristian Mauseth 2624752903 Kétségtelen, hogy mindenkinek szüksége van egy ilyen emberre, akiben megbízhat, akivel megoszthatja az aggodalmait, vagy épp jót szórakozhat vele egy unalmas előadáson, vagy a hétvégi bulin. Na meg persze ott van az a része is, hogy a barátságotok az ő számára is jövedelmező, különben ki tudja hányszor rakták volna ki a hátsóját az egyetemről ha nem vagy ott és noszogatod a munkára. Finn Kristian Mauseth 3673325056
Jót szórakoztam rajta, hogy annak ellenére, hogy komolyan veszed a tanulmányaid, mégis volt hozzá merszed, hogy monopolizáld a mosózsetonokat a koliban és hasznot hajts be az eladásukból. Laughing Kell hozzá kreativitás, hogy valakinek ilyesmi jusson az eszébe!
Mielőtt azonban elkezdenélek untatni, na meg tovább kellene várakoznod, nem szaporítom tovább a szót. Utadra engedlek és sok szerencsét kívánok neked a tanulmányaidhoz, na meg kitartást a nagyszerű ötletekkel megáldott haverodhoz. (A lányokkal meg csak szépen bánni! Razz )  pompom

Már nincs is más hátra, mint hogy meglátogasd az avatar-, név- és munkahelyfoglalót, és már kezdődhet is a játék! Színt majd a kedves adminok valamelyikétől kapsz.
Ha bármikor elakadnál, és segítségre lenne szükséged, keresd fel az oldal vezetőségét bátran!
Kellemes időtöltést és izgalmas játékokat kívánok!

a star without the law of gravity
So why am I falling? There's nothing to illuminate if I'm turned off On the verge of crashing Lucky to be a star Chasing big dreams but it's not enough · ·
mind álarcot viselünk
Isabel Marquina
Diák
ranggal rendelkezem
★ :
Finn Kristian Mauseth 03ac8f96982682a3d8a3a9e4dfca4c115c95067e
Finn Kristian Mauseth 5035deaafc5746432d8611ca62eec031050394c8
★ kor ★ :
24
★ elõtörténet ★ :
Wonder how long I slept in I don't know where the hell I've been I know that's all right Last night we met at one Drank 'til two Danced 'til four You walked me home
And now I want more
★ családi állapot ★ :
Finn Kristian Mauseth 422d44e1c95fdcd488000400445e8eca7949b5fc
See, what you don't understand
Is fallin' in love wasn't part of my plan Started with a crush, now I call you my man Doubt that I'll ever fall in love again I spend all my days doin' nothin' but lovin' you
★ lakhely ★ :
Upper East Side ⋆ Manhattan
★ :
Finn Kristian Mauseth 7b944866794dd3922327ae035d0056a85a34464d
★ idézet ★ :
What are we then?
I ask defiantly, putting some distance between us which he crosses with one step anyway. He kisses my cheek.
Each others.
★ foglalkozás ★ :
Columbia (Business) student ⋆
★ play by ★ :
Sofia Carson ⋆
★ hozzászólások száma ★ :
971
★ :
Finn Kristian Mauseth 3454716f3c9284f14c6ce278220b3d5463d560ca

Finn Kristian Mauseth
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Finn Kristian Mauseth
» instagram.com/f.mauseth
» criminal; Isa & Finn
» Better Now ☾ Abby & Finn
» Kit & Finn - Chill out

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Elõtörténetek-
Ugrás: