"There is a storm you are starting now. I'm a wanderess, a one night stand. Don't belong to no city, don't belong to no man. I'm the violence in the pouring rain I'm a hurricane"
I'm pretty confident and, at the same time,
I'm insecure. I'm like a walking conflict.
Re: Finn & Rea || Chitchat
Szomb. Jan. 04 2020, 16:42
Rea
Igen is van tököm, csak kedvem nem sok az egészhez. Amúgy is, te mikor segítettél nekem utoljára nagyobb dolgokba? Ah, kész vagyok tőled....És gondolom én pakoljam ki az egész szobádat festés előtt, ha már az ágyaddal is nekem kell megbirkóznom.
Nálam mindenki többet keres, ezzel nem mondtál újat.
Ha időd mint a tenger, akkor "ennyire sok időd neked sincs", szóval hát izé, azért ennyire nem kérek marveles dolgokat. A szomszédban is tegnap festettek, kipakolták a cuccokat az előtérbe, fűtés az van, cuccaim meg jók lesznek addig a lakás többi pontján szerteszét. Minden megoldható bébi, csak a tököd hiányzik hozzá.
"There is a storm you are starting now. I'm a wanderess, a one night stand. Don't belong to no city, don't belong to no man. I'm the violence in the pouring rain I'm a hurricane"
Szomb. Jan. 04 2020, 16:21
Rea
Elárulnám, hogy még így is többet keresek nálad De, ha ez megnyugtat, elárulom, hogy ez csak egy átmenet, míg kitalálom mi legyek Amúgy is, a sport szakkal se mennék messzebbre, akkor meg nem mindegy? Időm, mint a tenger Tudom, hogy azt mondják, hogy a férfiak ezermesterek, de ne essünk túlzásokba...Ennyire sok időm nekem sincs. Na meg télen álljak neki festeni? Hova pakoljuk addig a cuccaidat, meg téged? Nem szárad ám olyan gyorsan az a fal
És azt tudod, hogy lassan a város fele művészetin van? Ha így folytatják az emberek, szerintem túlterheltté válik a szakma. Ez egy szakma egyáltalán? Mire jó egyébként, hogy szépen festegetsz? Éhen fogsz dögleni!
Deee, megengedem, hogy bebizonyíts, hogy tévedek! Kifested a szobám falát? Kellene egy kis újítás. Kapsz ételt-italt meg ingyen klotyót is érte. Már úgyis tök rég reformáltam meg a szobámat és most nagyon kellene az újítás, máskülönben meg ezt te úgyis élvezed, nem? Egyszerre lehetsz mellettem férfi (ha cipeled a bútorokat) és művész (ha kifested a szobám).
Szomb. Jan. 04 2020, 15:07
Rea
Ugyan úszni még járok, de nem azzal pályáztam egyetemre Látom ennyire figyelsz a kisöcsédre... Művészetis vagyok még mindig. Tudod, ahhoz kevesebb erőfeszítésre van szükség és nem kell ilyen korán kelnem hozzá, plusz nem hajtom túl vele magam. Mellesleg csajozni is könnyebb vele, lehet kipróbálhatnád De lásd milyen jó fej öcséd van, holnap csak miattad felkel korán, és talán odaér kilencre...De legalább valami kávé, vagy kaja járjon érte fizetségnek, ha már engem dolgoztatsz meg!
Hát fél kilenckor azért már illik nem kiakadni, ha fel kell kelni. Néha igazán megerőltethetnéd magad. Ilyen lelkesedéssel jársz úszni is, mi? Sportolói ösztöndíjért azért meg kellene dolgozni!
Vas. Dec. 08 2019, 16:48
Rea
Ühüm, gyakorold még egy picit, drága nővérkém, akkor talán elhiszem. Olyan korán? Ah, komolyan miért is oldottam fel a tiltásodat? Talán ráérek, de nem terveztem korán kelni, így kurvára örülök a plusz programnak. Ezért sokkal jössz nekem!
Általában nagyon is jól játszom a nőt, oké? Holnap fél kilenckor ráérsz? Vagy veszettül fontos egyetemi órád van, ahonnan nem tudlak elrángatni és megint letiltasz facebookon amiért három órán keresztül küldözgetem a baszdmegeket, mint legutóbb?
Abelre nem akarom bízni, mert akkor még ágyam sem lesz, Dannak nem fogom bevallani, hogy elcsesztem, Park meg nem lesz itthon két hétig, de szerencsére eszembe jutott, hogy van nekem egy tesóm is, aki talán még szeret
Egyedül aludtam, tökfej! De szerintem vagy olyan rendes tesó, hogy átjöjj és megcsináld nekem. Vagy legalább ha veszek egy új matracot, akkor bizonyára felcipeled a szobámba