★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 49 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 47 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 535 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 3:45 pm-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Katherine Warren
tollából Ma 2:15 am-kor Amber Fleming
tollából Ma 1:56 am-kor Nadia Romanov
tollából Ma 1:24 am-kor Deidre Doherty
tollából Ma 12:14 am-kor Adrian Bartolomis Brouen
tollából Tegnap 11:43 pm-kor Rowan W. Mills
tollából Tegnap 11:32 pm-kor Seuna Silived
tollából Tegnap 11:14 pm-kor Dr. Sylvanus Arvenson
tollából Tegnap 10:01 pm-kor Lambert Schultz
tollából Tegnap 9:18 pm-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
49
|
37
|
Egészségügy
|
28
|
17
|
Hivatal
|
10
|
13
|
Média
|
50
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
17
|
41
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
245
|
231
|
|
|
|
Age is just a number ... or my destiny- Foglalt | |
| | Age is just a number ... or my destiny- Foglalt Kedd Okt. 22, 2019 6:11 pm |
| Ez egy rendkívüli hirdetés, ugyan is két plot lehetőséget is hagynék itt, hátha az egyik megtetszik valakinek.
Csodás neved | Play by: Dominic Sherwood vagy bárki, aki szimpi Születési hely: Rád bízva Kor: 17 Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: Nőtlen (lehet barátnője, fő az izgalom!) Csoport: Diák Történetünk: A nővérem, Sarah szomszédságában laksz a családoddal, van egy 5-6 éves kishúgod. Először a közeli játszótéren találkoztunk, amikor a húgodat vitted oda. Az unokaöcsém és ő hamar össze haverkodtak, így sikerült találkoznunk. Annyira édes mosolyod volt, hogy mikor először megláttam azonnal igent mondtam egy pohár italra. Nem sejtem, hogy még kiskorú vagy, és te sem, hogy 8 évvel idősebb vagyok nálad. De amikor másnap jelentkezel nálunk a cukrászdában pultosnak.... hamar kiderül, hogy törvénybe ütköző dolgot tettem. Így nem csak, hogy kiskorú vagy, de Sarah-val a főnökeid is. A srác amúgy elég nagy dumás, talán beképzelt is kissé, olyan csajozógép aki minden este más csajjal bújik ágyba, de egyik nevére sem emlékszik. Látok potenciált benne, a többi a kedves megalkotóra bízva. |
És a másik ötlet: Csodás neved | Play by: Ian Somerhalder, Joseph Morgan, vagy bárki aki szimpi Születési hely: Rád bízva Kor: 42 körül Lakhely: Manhattan/ Bronx/ Brooklyn/ Queens/ Staten Island Szexuális beállítottság: hetero Családi állapot: Nős Csoport: Hivatal Történetünk: Ügyvéd vagy. Válóperes ügyvéd. A nővérem ügyvédje voltál, hogy pontosítsak. Nem igazán foglalkoztam veled, míg Sarah az ügyfeled volt. Főleg mert nős vagy, ezért most sem kellene, tudom. Ha a nővérem fülébe jutna megölne.... minimum. De a sármos férfiaknak senki sem tud ellenállni. Pár hete véletlenül a kocsimmal, pont beléd szaladtam... vagyis a kocsidba, és ajánlatot tettél: ha elmegyek veled vacsizni, hát elállsz a pertől. Így kénytelen voltam bele menni... |
A többet nem igazán szeretnék megadni, minden a kedves megalkotóra bízva, remélem valamelyik ötlet megtetszik valakinek. A plotot lassan szeretném kijátszani, nem egyből bumm bele bumm. És ha az oldalon jelen van az a személy aki úgy érzi beleférne valamelyik, akkor se tartsa magába, dobáljon pm-el. Garantálom mindkettő ötlet tele van izgalmakkal, és az úriember nem fog unatkozni, csak kérlek gyere! |
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | Age is just a number ... or my destiny- Foglalt | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |