★ üdvözlünk new yorkban • városhatár átlépése • | |
★ csicseregj csak kedvedre • szavak sokasága • | |
★ éppen jelenlévõ lakosaink • Ismerõs idegenek • | Jelenleg 223 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 220 vendég :: 2 Bots A legtöbb felhasználó ( 473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt. |
★ frissen íródott történetek • legújabb bejegyzések • | Deborah Winchester
tollából Ma 08:01-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:28-kor Mirabella Jimenes
tollából Tegnap 23:10-kor Hadrian Rutherford
tollából Tegnap 22:42-kor Killian B. Grimwald
tollából Tegnap 22:30-kor Amber Fleming
tollából Tegnap 21:17-kor Shelley Lane
tollából Tegnap 21:02-kor Ariel Hella Wright
tollából Tegnap 20:57-kor Seraphine Murphy
tollából Tegnap 20:22-kor |
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
|
♀
|
♂
|
Bûnüldözés
|
11
|
25
|
Diákok
|
48
|
37
|
Egészségügy
|
26
|
17
|
Hivatal
|
9
|
13
|
Média
|
49
|
39
|
Munkások
|
37
|
23
|
Oktatás
|
18
|
10
|
Törvényszegõk
|
18
|
42
|
Üzlet
|
24
|
27
|
Összesen
|
241
|
232
|
|
|
|
| | My destiny Vas. Okt. 13 2019, 09:15 |
| FOGLALT Csodás neved | Play by: Clémence Poésy Születési hely: New York Kor: 32 Lakhely: Queens Szexuális beállítottság: Hetero Családi állapot: Elvált az biztos Csoport: amit szeretnél Történetünk: A közös történetünk még a gimiben kezdődött. Én végzős voltam, te a második éved koptattad a suli padban. Abban a percben tudtam, hogy magamnak akarlak, amikor először megpillantottalak barátnőid gyűrűjében a hatalmas udvaron. Tudtam, és kitartóan ostromoltalak bókjaimmal, udvarlásommal, arra viszont nem számítottam, hogy visszavonhatatlanul szerelmes leszek beléd. Neked én voltam az első minden szempontból, te nekem a sokadik lány volt, de az egyetlen akit szerettem. Mindenki szerint túl gyors lépésekben haladtunk, megismertük egymás családját, az összes szabad időnket együtt töltöttük és lassan mindenki elfogadta, hogy mi egymáshoz tartozunk. Amint befejezted a gimit össze házasodtunk. Mindketten azt hittük, hogy ez a legjobb dolog amit tehetünk, építgettük a jövőnket, dolgoztunk, tanultunk és boldogok voltunk. Addig a végzetes napig, amíg egy balesetben el nem veszítettem a családomat, a szüleimet és kisöcsémet. Összetörtem, de te próbáltál újra lelket önteni belém, annak ellenére is, hogy folyton ellöktelek magamtól. Megkeményítettem a szívem, amibe már te sem fértél bele. Mégis küzdöttél, szeretted volna, hogy minden a régi legyen, egészen addig a bizonyos napig, amikor rajta kaptál egy másik nővel. Össze törtelek. Válni akartál, én pedig nem ellenkeztem, így a legjobb mindenkinek. Londonba költöztem és az elmúlt öt évet ott töltöttem, néhány hónapja jöttem vissza csak. Van egy titkod, amiről én nem tudhatok, a válásunk után realizáltad, hogy terhes vagy, életet adtál a kisfiúnknak, de bosszúból vagy puszta csökönyösségből én a mai napig nem tudok arról, hogy van egy közel 5 éves kisfiam. Makacs vagy, céltudatos, de csupa szív ember, segítesz ahol tudsz, és biztos vagyok abban, hogy anyaként is kiváló vagy. Mikor jön el az a pillanat, hogy elmondod a titkodat? Mikor ismerhetem meg a fiam? Mikor fogsz egyáltalán rám nézni újra gyűlölet nélkül? Sokat változtam az elmúlt években, kiállhatatlan pöcs lettem, ahogy mondanád, de ha tehetném vissza forgatnám az időt és soha nem követnék el ekkora hibát. [i]// nem szeretnék ennél többet megadni a hölgyről, a munkája, múltja (a leírtakon kívül) szabadon alakítható. Még rengeteg ötletem van, amit a megalkotóval szívesen megosztok, a név is kedvedre választható, a PB sincs kőbe vésve. Ha megjöttél kérlek dobj meg egy pm-el // |
|
| mind álarcot viselünk Vendég ranggal rendelkezem |
| | My destiny | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |