New York is made up of millions
of different people,

and they all come here looking for something that would unknowingly change their whole life

★ üdvözlünk new yorkban
• városhatár átlépése •
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
★ csicseregj csak kedvedre
• szavak sokasága •

★ éppen jelenlévõ lakosaink
• Ismerõs idegenek •
Jelenleg 223 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 220 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (473 fő) Pént. Okt. 18 2024, 20:45-kor volt itt.
★ frissen íródott történetek
• legújabb bejegyzések •
Deborah Winchester
tollából
Ma 08:01-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:28-kor
Mirabella Jimenes
tollából
Tegnap 23:10-kor
Hadrian Rutherford
tollából
Tegnap 22:42-kor
Killian B. Grimwald
tollából
Tegnap 22:30-kor
Amber Fleming
tollából
Tegnap 21:17-kor
Shelley Lane
tollából
Tegnap 21:02-kor
Ariel Hella Wright
tollából
Tegnap 20:57-kor
Seraphine Murphy
tollából
Tegnap 20:22-kor
★ csoportjaink képviselõi
• népszámlálás •
Csoport neve
Bûnüldözés
11
25
Diákok
48
37
Egészségügy
26
17
Hivatal
9
13
Média
49
39
Munkások
37
23
Oktatás
18
10
Törvényszegõk
18
42
Üzlet
24
27
Összesen
241
232

My destiny
TémanyitásMy destiny
My destiny EmptyVas. Okt. 13 2019, 09:15
FOGLALT
Csodás neved

Play by:
Clémence Poésy
Születési hely:
New York
Kor:
32
Lakhely:
Queens
Szexuális beállítottság:
Hetero
Családi állapot:
Elvált az biztos
Csoport:
amit szeretnél
Történetünk:

A közös történetünk még a gimiben kezdődött. Én végzős voltam, te a második éved koptattad a suli padban. Abban a percben tudtam, hogy magamnak akarlak, amikor először megpillantottalak barátnőid gyűrűjében a hatalmas udvaron. Tudtam, és kitartóan ostromoltalak bókjaimmal, udvarlásommal, arra viszont nem számítottam, hogy visszavonhatatlanul szerelmes leszek beléd. Neked én voltam az első minden szempontból, te nekem a sokadik lány volt, de az egyetlen akit szerettem. Mindenki szerint túl gyors lépésekben haladtunk, megismertük egymás családját, az összes szabad időnket együtt töltöttük és lassan mindenki elfogadta, hogy mi egymáshoz tartozunk. Amint befejezted a gimit össze házasodtunk. Mindketten azt hittük, hogy ez a legjobb dolog amit tehetünk, építgettük a jövőnket, dolgoztunk, tanultunk és boldogok voltunk.
Addig a végzetes napig, amíg egy balesetben el nem veszítettem a családomat, a szüleimet és kisöcsémet. Összetörtem, de te próbáltál újra lelket önteni belém, annak ellenére is, hogy folyton ellöktelek magamtól. Megkeményítettem a szívem, amibe már te sem fértél bele. Mégis küzdöttél, szeretted volna, hogy minden a régi legyen, egészen addig a bizonyos napig, amikor rajta kaptál egy másik nővel. Össze törtelek. Válni akartál, én pedig nem ellenkeztem, így a legjobb mindenkinek. Londonba költöztem és az elmúlt öt évet ott töltöttem, néhány hónapja jöttem vissza csak.
Van egy titkod, amiről én nem tudhatok, a válásunk után realizáltad, hogy terhes vagy, életet adtál a kisfiúnknak, de bosszúból vagy puszta csökönyösségből én a mai napig nem tudok arról, hogy van egy közel 5 éves kisfiam.
Makacs vagy, céltudatos, de csupa szív ember, segítesz ahol tudsz, és biztos vagyok abban, hogy anyaként is kiváló vagy. Mikor jön el az a pillanat, hogy elmondod a titkodat? Mikor ismerhetem meg a fiam? Mikor fogsz egyáltalán rám nézni újra gyűlölet nélkül?
Sokat változtam az elmúlt években, kiállhatatlan pöcs lettem, ahogy mondanád, de ha tehetném vissza forgatnám az időt és soha nem követnék el ekkora hibát.
[i]// nem szeretnék ennél többet megadni a hölgyről, a munkája, múltja (a leírtakon kívül) szabadon alakítható. Még rengeteg ötletem van, amit a megalkotóval szívesen megosztok, a név is kedvedre választható, a PB sincs kőbe vésve. Ha megjöttél kérlek dobj meg egy pm-el My destiny 2624752903// 
mind álarcot viselünk
Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem

My destiny
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» My hero... or my destiny?
» Destiny Sadowski
» Old friendship, new shared destiny
» Road to destiny - Tate & Roy
» You're my destiny | Noah & Aimee

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Livin' in New York :: Eltemetett múlt :: Archívum :: Keresettek-
Ugrás: